Beklagar mig lite bara! =P

så dumt... Sitter å funderar på att man kanske ska städa lite här hemma! De behövs ju lite då å då... Men så kom ja på att ja kan ju skriva här lite! =P Orkar inte städa... Känner att ja fått för lite sömn i helgen... Men de ser ut som en svinstia här hemma nu så de e faktiskt dags.. Är så gottesugen oxå! Men vi har inget hemma. E la lika bra de egentligen, men hitta en riskaka! så de får gå!

Längra tillbaka till konserten mer å mer... så jäkla bra! Lyssnar på dom hela tiden! =) Jimmie har äntligen fixat en skiva till mig! så nu spelas BARA volbeat i bilen! haha...!

Linnea vakna kl 6 idag!!!! ÖSH!!!! så tidigt e inte vettigt att gå upp! Ikväll ska hon inte sova innan 19.3o! Runt 7 på morran e helt ok att vakna, 8 e ännu bättre! Men kl o6.oo e alldeles för tidigt!
E så trött att de dönar i hövet,,, Ne fy vad ja klagar! haha... inget kul å läsa ju!
_________________________________________________

Kom på att ja måste fixa bilder snart till scrapbookingen. Får nog göra de efter ja skrivigt här. (se där ja... En grej till som ja måste göra innan städningen! =P )

Ikväll blir de träning iaf hoppas ja! Mellan 19-20! =) Gött... Men just nu känner ja inte för de... =/
Linnea ligger å sover just nu, kanske skulle passa på å sova ja me? nääääääääääää.... de går ju inte... får ta de sen!

Har alltid sagt att sova kan man göra när man blir gammal, men de va innan vi fick barn... Nu skulle de va skit gött å få sova!

Ne nu ska ja sluta skriva... Klagar ju bara! haha,,,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback