Go morgon!

Sitter å kollar på saltkråkan. E änna kul å se dom gamla Astrid-filmerna! :)

Rondo i fredags va kanon! Platserna va la inte dom bästa, skulle kanske vart där lite tidigare. Men skoj va de! Hon e rolig Lena ph! :) å sjunger så jäkla bra! Ja de va en lyckad kväll!

Igår rulla dagen på. Hann aldrig skriva nått på kvällen åkte vi hem till Jessica å Molle. Eller familjen Axelsson som dom heter allihopa nu!! :) spela spel å hade de mysigt!

Å idag ska vi till allum. Va någon familjedag där

Ne nu ska jag fixa disken och klä på mig å Linnea! Kl 10 åker vi!
Ha en bra dag!

Bilden e på Lena, men blev inget bra. Hon ser ut som en ljusprick bara... Haha... Men de e hon! :P

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2012/pic_5067eaf8ddf2b313c3004a26.jpg" class="image">


Fontin

Äter mellanmål uppe vid fontin :)


Freeeeeeheeeedag

Halloj på er!
Idag e de sköna fredag! Å jag ska se Lena ph ikväll. Om nån missat de? Haha.. Tror inte de va?

Men först ska jag och Linnea till skogen. Kanske kan trötta ut henne lite så hon somnar gott ikväll. Ta med oss lite mackor att fika på bara. Mysigt!

Så nu får se inte regna i em! :) ser inte ut som de ska de heller... Gött!

Middagen e så gott som klar där hemma med. Behöver inte tänka på de! Inte för att jag ska äta, ska ju äta ute ikväll. Men Linnea ska ju ha mat :) Jimmie ville ha pizza sa han. Bra att han äter de när jag inte e hemma... Haha...

Ne jag har verkligen inget kul å skriva om så detta får räcka! Ta mer ikväll/i morgon :)

Ha en bra dag alla!
(bild; Min lunch.... Ne då.. Hehe... Men visst va de fint upplagt? Hitta de i en tidning...) :)


Hejsan

Här ligger jag och myser. Eller ja, de ser ju inte ni! Haha...

Nyklippt e jag iaf! :) blev jätte nöjd -än så länge! Får la se hur länge jag klarar av min lugg (japp de blev lugg! :) )

Snart kommer "Hela Sverige bakar"
Så bra program!
Go natt alla! Hörs i mon!
Å i mon e de fredag!!!!


"nästan fredag"-dagen

Linnea kom ut från sitt rum igår kväll efter mycket tjatande från mig att de e natten. Alla sover osv. Och satte sig jämte mig i soffan. Jag skulle bara titta en grej på en sida på nätet och sen skulle jag bära in henne igen till sig.
Tog la 5 min och sen stensöv hon i soffan bredvid mig... Haha...

Idag står de klippning på schemat! Pirrigt... Haha... Får se om de blir lugg eller inte... :)

Ska även göra köttfärspaj till middag idag om allt går som "planerat"... De heter ju; De blir aldrig som man tänkt sig. Å de stämmer oftast tycker jag :P

I morgon kväll blir de PH på Liseberg! Weeehoooo!!!! Middag innan och sedan en kväll med hennes show. Kommer bli för jävla roligt!! (förväntningarna är inte alls höga! Hahaha)
Då får Jimmie natta Linnea... Se hur de går!

Sen e de lördag. Då ska jag förhoppningsvis tapetsera! Dom skulle smsa mig när den kommit och jag hoppas de kommer idag eller i mon!

Om inte får vi la hitta på nått annat!

Nu ska jag jobba igen! Eller om en stund... Hörs senare!

Bild: Linnea och hennes docka coka cola :)


Go kwäll!

Hej i stugorna!

Blev ingen köttfärspaj eller lasagne. Skulle hem till en i tunge (mitt emot Preem) efter jag hämtat Linnea å köpa kläder till henne. Va en som sålde en tunika, jeans och en "mys dress" (byxor och en tröja med dragkedja fram) allt för 40 kr! :)

När vi kom hem igen så va klockan så Mycke och Linnea så hungrig så blev snabbmakaroner och köttbullar. Till henne å Jimmie. Jag käka annat...

Sen iväg och träna med Hanna. E helt slut i kroppen nu... Hade kunnat sova nu faktiskt men Linnea sover inte ännu så då kan jag inte sova...
Försökte lägga henne men hon "vill inte sova mer" som hon säger.... :/

Ska ta hand om mitt yrväder så jag själv kan sova någon gång... :)
Hörs i mon!
Å i mon ska jag klippa mig!!! Jäj!!


Hej!

Hinner inte skriva nu igentligen... Så ville bara säga hej! :P kanske hinner sedan. Suttit hela rasten å letat recept till middagen... Antingen lasagne eller köttfärspaj... Vi får se! :)


Tjoooooo!

......Så tappa jag allt jag tänkte skriva om...... Åååå vad irriterande!!!

Jo! En grej kom jag på! ska klippa mig på torsdag! :) se om de blir lugg eller inte... Hehe... Har inte bestämt mig... Men tiden e beställd iaf! Ska klippa topparna och kanske lugg då... :S haha!

Ska se om jag ska tapetsera i helgen med!!! ÄNTLIGEN! Ska ringa dom för de va beställning på den tapeten hoppas man kan få den innan helgen :) då blir de tapetsering på lördag!!! Kommer bli så najs!

Fick nya matsedlar idag för veckorna 42-51. Längst ner på den stod de GOD JUL. (bilden) känns som ju e väldigt nära nu ändå!!! Hehe... Jippiii! Fick pirr i magen när jag läste de! Å jag e inte ensam på jobbet om att tycka jul e bäst iaf.. :) finns en till som e lika galen som jag ( om inte lite galnare?) hon lyssnade på lite julmusik i sommars för de e så mysigt :) känns bra att de inte bara e jag som e galen! Haha!

Ska man hitta på idag då? Jag å Linnea å Hanna plocka ju löv å lite annat för ett tag sedan. Kanske ska pyssla med dom idag? Inget roligt väder änna... Vi får se! Ingen träning idag, även om de skulle behövas... Men ska iväg 17.30 så får ta i extra i mön!!! För då blir de träning!

Nu ska jag kolla fejan!
Tjoooo


Ska jag, eller ska jag inte?

Funderar på att klippa lugg. Ska jag? Eller ska jag inte!???
Vågar jag ens? Haha...
Passar jag i de? Hmmm....

Vad ska jag göra????!!


3 mån kvar till julafton!!!

Å jag vill julpynta snart! Å köpa julklappar... Tihi!!! Mest längtar jag till att köpa till Linnea. Hon e lättast att köpa till. Syskonbarnen e lite svårare... De e dom vi brukar köpa till. Sen e de jimmies sida vi köper lite mer till... Där ger dom julklappar till alla...

Funderar på om man ska planera in att åka till Ullared nån dag lagom innan jul. Typ i november? Skulle ju även behöva köpa regnställ mm till Linnea. Men de kanske man kan köpa på typ klädkällaren för en billig peng? Ser ju att folk säljer på fb, men vet inte vad Linnea ska ha för stl... Får änna testa på henne så man vet.

Kanske man kan åka dit i helgen? Klädkällaren alltså... :) Ullared e ju MYCKE roligare, men en bit att åka...

Ne nu ska jag sova (och drömma om Ullared) hahahahaha....
Go natt!


Måndag

Ush mår inte alls bra.. E seg och har huvudvärk... Känner mig änna hängig... På väg å bli dålig kanske?
Se om jag orkar träna sen... Va änna seg igår med men trodde de va för att jag va så trött. Men kanske va trött för att jag håller på å bli dålig? Äh, vad vet jag...

Lova Linnea i morse att vi skulle se nalle puh ikväll. Hon tittar ju alltid på massa Astrid Lindgren filmer så kanske nått tecknat kan va kul. Får se om jag hittar nått skoj för henne på youtube? Men de får bli ikväll som sagt för solen skiner idag så då får vi gå ut och roa oss lite!

Trodde hon skulle somna igår kväll när jag la henne, men inte... Hon e ju jätte trött, men vill ändå inte sova. Kliar sig i ögonen och säger att hon vill inte sova mer... Så har jag inte hjärta att låta henne stå där inne och gråta så hon får gå med upp en stund. Bara en liten stund. (som jag säger till henne) Så somnar hon ALLTID i mitt knä... Ibland efter 10 min, ibland efter 30 min... Inte bra. Vill att hon ska somna i sin säng...
Men när man säger att de e natti natti och hon börjar ill-tjuta och tårarna bara sprutar ut så kan jag ju inte bara stänga dörren framför henne och säga go natt... Vad ska man göra?!?
Kanske e en fas? Hoppas de isf... Så kanske de går över?

På fredag e de Lena ph som gäller!!!! Ska bli så kul!!! Har ju bara hört bra om showen på radion med. :D

Ne nu ska jag jobba igen så man kan sluta sen :) cyklar idag! Passa på när inte regnet öser ner! :)


Söndag snart slut!

Sitter å kollar på Emil och griseknoen. Linnea ligger i mitt knä och tittar. Mysigt till tusen!! Har på oss en filt med. E änna lite ruggigt ute å då blir de d inne med på nått sätt! Hehe...

Va ute hos mamma och fick en go stek till middag idag och sen åkte vi till fontin (vårt nya "häng"-ställe) haha... Hade med oss massa bröd som vi slängde till ankorna och sen gick vi ett varv runt sjön :) Så ikväll ska hon la somna gott!

Jimmie har jobbat hela dagen... Tror han e på väg hem snart...

Jag har vart jätte trött idag. Kan ju bero på att jag vakna vid 6... Men kunde inte somna om :(

I mon e de ny jobbvecka!
Både bra och tråkigt...

Nästa helg e de ju PH som gäller! Taggaaaa!!!


Bröllopet

Jag är helt tagen. Helt ärligt, hur mycket kärlek kan de finnas på en plats? Gabbie och Anton som gifte sig har alltid vart så fina mot varandra och igår var en perfekt dag för dom. De gjorde inte ens nått att de regna :)

Allt var perfekt... Maten, gästerna, talen! Talen va så fina! Svärföräldrar, syskon barndomskompisar alla höll tal. Och alla var bra tal! Jag e impad!
En tjej som var barndomskompis till Gabbie hade förberett ett tal där alla kompisarna "från förr" för henne sjöng en låt. Antons pappa prata så fint om hur de bästa som kom ut från Saab var Gabbie och anton ( dom träffades där, båda jobbade där) och Antons mamma prata om hur Mycke dom älska Gabbie, hur glada dom var att Anton träffat henne mm....


Längtar tills Hanna å sten ska gifta sig. (inte om dom ska gifta sig, utan NÄR) haha...

De va lekar för brudparet under kvällen. Och varje gång brudgummen gick ut från salen, skulle alla killar pussa bruden på kinden -och tvärtom när bruden gick ut. Va inte tråkigt nån sekund. Eller lite tråkigt va de när kökspersonalen skulle duka av när vi ätit mat och man fick gå ut. Men då ringde jag Hanna... :) hehe...

Sen va de tårta å grejer. Så jävla kuuuul!!! Vill gå på fler bröllop!!!
Så Hanna; fria till Johan nu så vi kan gå på bröllop!!! ;)

De här kommer jag leva gott på länge! Och tänk då brudparet!!
Hans systrar var värdar under kvällen. Och gjorde ett sånt kanon jobb! Dom höll i lekarna, förklarade vart nödutgångarna var ( haha) Och massa annat! :) brudparet kunde bara sitta och njuta och prata med folk.

Skulle kunna fortsätta skriva en hel del till och de kommer säkert mer i andra inlägg.

Ska åka och träna snart tänkte jag och sen hämta Linnea :) hoppas hon har vart snäll hos Kennie o Ellenor.

Skriver mer sen! :)


Skoskav

Jag vet jag kommer få skoskav, men snygga e dom. (har med mig extra skor) :)


Tjenis penis!

På väg till Vänersborg för bröllop nu. Lämnat Linnea hos Ellenor och hon va inte ledsen för de! :)

Gjorde ett litet collage med bilder från när jag färgade håret igår. Den första bilden jag tog som e före-bilden så har jag redan börjat färga i hårbotten, så de e inte fett håret... Haha!

Se om man kan få nått bra kort på bröllopsparet sen med :) spännande!!! Tänk hur nervösa dom e då...!

Skriver mer sen!


Oj...

Skulle färga håret. Ska ju på bröllop i mon så ville va lite fin, tänkte jag.
Köpte mörkbrun och de ser ut som svart!!! Hoppas de ändras när de torkar... Vill ju inte ha svart hår :(
Trött jag blir... Lika gärna lägga mig å sova och hoppas på de bästa i mon!

Ska bli skoj i mon! Se hur fina dom är! Undra hur nervösa dom e nu! Hehe...

Funderar på att plocka fram kläderna jag ska ha på mig i mon, så de e klart. E inte helt 100 på vart tightsen ligger...

Ska packa väska till Linnea med. Har lite "ångest" för att lämna henne hela dagen och natten :( Tur att jag vet att hon har de bra hos Kennie och Ellenor! Haha...

Ne sova va de ja! ( eller isf lägga sig i sängen...) go natt people!!


Tacos

Blev tacomiddag idag! Så nu sitter man å mår lite illa för att man e så mätt. Varför ska de va så gott?
Plocka undan å sen jäsa i soffan kanske?


Frajdägg

FÖR NU SÅ E DE FREEEDAG!

Å regnet bara öser ner! Å jag cyklar idag.... Kul... Hoppas de blir uppehåll vid halv 2... Linnea e i lokalen med alla dm idag så de blir ingen omväg hem iaf!
(de ligger ju i Björkås)

Idag blir de äntligen tacos till middag! Handla lite efter jobbet bara så man har allt... Mums!!

Jag va hos tandläkaren igår. Skrev aldrig de va? Har haft räls så har kvar trådar innan för tänderna, fast-limmat så att tänderna inte ska gå tillbaka. Ja ni fattar va?
Iaf så den övre satt lite löst (limmet va borta) så ringde igår på fm till tandl å fråga om de gjorde nått eller om man kunde fixa de snabbt, och hur Mycke de isf skulle kosta. Hon kunde ta emot mig på min lunchrast och skicka faktura för deras kortautomater funka ändå inte. Men pris visste hon inte riktigt så vågade inte säga nått.

Åkte dit och tandläkaren limma nytt lim och allt som allt tog kanske 10 min och jag låg och tänkte va detta kan kosta. 8-900 e ju as dyrt. Tänk om de kostar så Mycke?!?! Ne, kan de ju inte... 500kr kanske? Ja de låter rimligt. 500 spänn för detta!! Fy tusan vad mycke pengar... Jaja, vad ska jag göra?! Måste fixa de ju.

Så när allt va klart säger han att eftersom de va första gången de lossnat för mig så bjuder han på detta. Men nästa gång får jag betala. Detta hade gått på 1300kr annars. 1300?!!!!!!
De e för jäääävla dyrt!!! Jag tyckte 900 va alldeles för mycke..
De va tandläkare man skulle blivit...

Fattar inte hur dom kan ta så mycket?

Fast jag tacka så mycke för att jag slapp betala och sprang där ifrån innan han skulle ångra sig... Haha!


Dagen före fredag!



Vilket jävla pissväder se vart idag då! Man ska va glad att man har tak över huvudet.

Efter jobbet hämta jag Linnea och åkte till maxi och handla flux och potatis och lite annat. Blev pannbiffar med stekt lök och potatis till middag. Gött! (å brunsås till dom andra 2)

Kom en tjej å köpte vårat köksbord med :) så nu har vi ett litet mindre som vi hade i källaren. Funderar på att behålla de å måla de vitt bara... Får se om vi vänjer oss vid storleken bara... Hehe...

Eftermiddagen åkte jag å Linnea till fontin med Hanna och plocka löv. Fast de blev en å annan pinne och kottar! Får se vad vi hittar på för skoj med de i mon. Va ju hemma vid halv 8 igen så de va bara å blanda välling till L och på med pyjamas å lägga henne.

Fast hon inte va trött som hon sa samtidigt som hon klia sig i ögonen just för att hon va så trött... Haha...

Ikväll kommer Hela Sverige bakar på sjuan! Värkar så roligt!! På reklamen ser de ju inte alls gott ut alla grejer eller!?!? Mums... Se om man kan få inspiration!

Hörs i mon!


Hagel!

Hagla en del i morse till jobbet!!! Åter igen glad att jag tog bilen. Att jag KAN ta bilen e ju bra de med. Inte alla som kanske kan de :•)

Va uppehåll när jag och Linnea gick utanför dörren på väg till bilen. Men när jag skulle gå från Åse så öppnade sig himmelen och jag fick springa tills jag kom till bilen och satte mig och de sluta regna.... Typiskt... Haha...
Skriver mer sen!


Mellanmål


Väntar

Väntar på att disken ska komma så jag kan börja jobba. De e tacos till barna idag så då brukar dom sitta lite längre... Jag som e så sugen på tacos med! Haha... Men på fredag ska jag möla! Den man äter hemma e ju så mycke goare än den här...

Idag blir de träning! 4-5. Sen myspys med Linnea :) om de e gott väder så blir de till att gå ut. Kom en liten skur i morse när jag cykla men hann knappt bli blöt så slutade de regna! Skönt de!

Tänkte jag skulle fixa mina bryn nån dag. Har ju sånna där friskvårds kuponger som jag får av jobbet på 2000 ( har jag för mig att dom e på) som jag inte vet vad jag ska göra... Å jag vill gå till ett proffs för nu ser de ut som två stora granbuskar över ögonen! Haha... Kanske hon/han ( eller hen heter de då ju) kan hjälpa mig å få jämt å fint? :)

Nu kom disken! Tjooo


Glaaaaad!

Min fot har somnat och den vill inte vakna!!! Jobbigt.... :(

Ska igentligen lägga mig nu men kan ju inte gå... Längtar till torsdag.(på tal om?!?!) haha... Då kommer de pengar. Har knappt några grönsaker eller frukt här hemma nu. Jessica berätta att dom
Käkat tacos till middag idag och jag blev så sugen så de får nog bli de på fredag. Fredags mys :) hehe...

Å på lördag e de bröllop för våran del. Ja, alltså vi ska gå på ett bröllop. Ska bli kul. Även om jag inte kommer känna många. Men ändå!

Nu vakna foten! Så då kan jag gå och lägga mig! Haha!

Go natt ävribadi!

(bild; när vi va i fontin i em med Hanna!)


Lite sen uppdatering :)

Träffa en som jobbat på ena avdelningen idag. Hon fick bebis för 6 veckor sedan :) och va där och visa upp han. Så söt. Och så liten! Hehe... Kan inte fatta att Linnea vart så liten :)

Men iaf, va därför jag inte skrev på rasten förut!

Fick hämtat hem soffan igår iaf! Blev riktigt najs i köket med! Behöver bara ett nytt köksbord. Och den där tapeten... Haha...

Ska snart ut å gå lite i fontin med Linnea och Hanna.

Me nu ska jag titta på Pippi med Linnea!


Halloo måndag!

Nu ser de ju ut å bli gött väder idag! Gött! Ska ju hämta kökssoffan senare så kan ju va bra om de inte regnar!

Jimmie har lånat en bil på jobbet med så ska förhoppningsvis bli lätt å ta med den. Har även hittat garderober på blocket som bortskänks om man hämtar dom! Perfekta till sovrummet! Han hade en som skulle komma senast 4a å har han inte kommit då så får vi dom. Så håller alla tummar och tår! Haha!

Idag ska jag försöka få in träning med. Mamma tar Linnea under tiden. Måste bara köra ut henne till Lycke först och SEN åka tillbaka till Kungälv och träna och sen tillbaka till lycke för att hämta soffan och linnea å sen hem :) himlans körande men jag kommer inte orka träna ikväll så måste få de gjort på em.

Middag vet jag inte när man ska hinna göra. Tur man har matlåder i frysen man kan tina, i värsta fall. :)

Pappa e hemma i Lycke idag med. Ska bli kul att träffa han. Va längesedan nu.

E ju jätte fint väder nu! Gött! Blåser, men gör inget! Hehe...

Ska sälja mitt köksbord med. Undra vad som e bäst att lägga ut de någonstans. Blocket eller fb's köp och sälj-sidor?

Å va e de värt? 100kr? Nån som är intresserad? Runt, brunsvart. 4 platser men med iläggsskiva (som sitter under bordet) blir de 6 platser.

Nu va rasten slut!
Hörs senare!


Regn

Sitter i bilen och vill inte gå ur... (ja jag tog bilen idag) och de e jag änna glad över nu! För fy fan vad regnet piskar på rutan. Hoppas de slutar lite lätt snart för då kan jag springa in.

Kul med så många kommentarer för soffan! Jag e riktigt glad över den. Kommer bli najs i köket!
Men nu ska jag springa in! Hörs sen!


Soffan

Nu e den klar! Men den får följa med hem i morgon! Får änna inte plats nu i bilen :) men visst blev de najs!


Söööööndag

Sovmorgon, va e de? Haha...
Linnea vakna ännu tidigare idag än vad hon gjorde igår. Ändå la hon sig senare igår... Hon ville inte sova så hon satt i sitt rum och ropa så hon fick följa med upp och sitta i mitt knä när vi kolla på tv. Då somna hon efter en stund :) mys. Men får inte bli en vana bara... Även om de e vääääldigt mysigt!

Ja just de. Vi kolla ju på tv, som sagt för nu har ÄNTLIGEN nya SOA-avsnitt börjat!!! Vi kollade först på sista avsnittet från förra säsongen och sen de nya. Spännande och man vill bara se meeeer!!!! Men som alla serier så ska man ju vänta 1 vecka....

Ska ut till Lycke idag igen och måla de sista på soffan så den kan bli klar. Hoppas på att klä om sitsen med. Själva dynan till sistsen va inte så fräsch så får köpa nytt där... Ta en sväng förbi affären innan Lycke?

Sen e den klar! Så jäkla najs!!! :)

Nu ska jag klä på oss och starta dagen!! Frukosten e redan äten :)
Baj baj!


Halloj!!

Snart e lördagen slut... :/ inte bra! Bäst att passa på att njuta så Mycke som möjligt nu! När de e helg alltså... :)

E ute i Lycke nu och har precis ätit mat. Jag dog efter den middagen... Va som om nån slog till mig och jag vill bara lägga mig ner å blunda en stund... Haha.. Har målat kökssoffan nu med! Ska målas en gång till sen e den klaaaar!!! Å så jäkla najs blir de!

Träna i morse med. Va helt själv inne på gymmet! Skönt de å slippa tänka på hur man låter när man joggar och försöker hitta luft nånstans! Haha...

Å sen kom Ellenor med å de gjorde ingenting för då orkade jag hålla på en stund till!

Men har änna vart full rulle hela dagen idag så först nu efter maten som jag vilat så kanske därför de blev som ett slag i anstucket?

Nu ska jag hitta ork en stund till skriver mer sen.

Hade inte nån jätte bra bild på soffan men denna får duga tills jag e klar. (Den ligger på rygg)


Hej igen!

Då va en mätt igen! Lunchen nere och snart har jag helg! Hihi!
Och i morgon ska de va fint väder så jag kanske kan fixa soffan! Jäääj!

Igår efter jobbet åkte vi till fontin med Jessica-familjen. Gick runt sjön och njöt av de goa vädret! Satte oss och fika på en bänk som fans där och Linnea och theo gick ner till sjön och kasta sten. Helt plötsligt hör man Linnea gråta och hon är genomblöt. Då hade hon ramlat i! Som tur var så stod Molle breve och kunde dra upp henne och de va ju inte djupt heller där hon ramla heller :) puh!

Så de va bara av med dom blöta kläderna ( de vill säga allt) och ta på extra byxor som va med och jackan som inte hade på sig innan och en filt :)

Hon fick ta sig en dusch hemma med. Lukta ju inte så välldans gott! Hehe...

Sen kolla vi på Emil och griseknoen. Nya favvofilmen! :)

Just de! Träffa på en katt igår när vi var ute och gick. inte alls rädd för barn. Linnea och theo sprang mot han för att klappa och han satt så fint kvar. Linnea skulle bära och jag sa nej men han stanna kvar ändå när linnea släppt. Han klev in under linneas vagn med och la sig där. Theo fick köra han en bit och han låg kvar där! Haha... Behöver jag säga att han va orange? Alla oranga katter är speciella på nått sätt. Alltså lite konstiga på nått sätt? Haha...

Idag ska jag handla efter jobbet. Inget roligt, bara sånt där som man måste handla. Typ flingor bröd osv...

Sen e de ju doobidoo ikväll!!! Får inte missa! Haha!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2012/pic_5052fd70e087c32b84a59fa4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2012/pic_5052fd70e087c32b84a59fa4.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2012/pic_5052fd70e087c32b84a59fa4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2012/pic_5052fd70e087c32b84a59fa4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2012/pic_5052fe6fddf2b379a9000012.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2012/pic_5052fe7b9606ee69df97b737.jpg" class="image">


Lycklig!

Fredag! Äntligen! En go-dag!
Vaknar å kollar fb och ser världens finaste inlägg som Jessica taggat mig i! Kan ju inte vakna bättre!!! Hörde att regnet slog mot fönstret, men de gjorde inget! :) upp och gosa med Linnea innan de va dags att göra oss i ordning.

Har sån lycklig känsla i magen! :D vet inte varför men antagligen för att allt känns så bra just nu! Okej, inte allt, men livet känns lite bättre idag än vad de gjorde för 4-5 månader sedan :)

Jag har världens bästa mamma och pappa. Bästaste syskon, svägerska, syskonbarn! Och bästa kompis å hennes gubbe och barn. Bästa onge har jag med!

Ni är kärlek för mig!

Så... Nu har jag fått skrivit av mig lite! Haha... Nu ska jag jobba igen! Skriver mer vid lunch!


Hej!

Höll på att glömma av att skriva här! Haha! Satt å kolla köp och sälj på fb och sen ringde mamma å sen skulle jag ringa Jimmie osv...

Verkar vara gött väder ute idag iaf! Solen värmer även om de e lite blåsigt! Vill ut och göra nått efter jobbet... Ta med Linnea på picknick kanske? :)
Vi får se!

Idag e de äntligen torsdag! Alltså fredag snart!! :D de borde heta "snart fredag" ist för Torsdag... Haha...
- Vad är det för dag idag?
-Snart fredag.

Hur bra låter inte de?!? Hahaha... Fast om man jobbar helg e de kanske inte lika skönt med fredag? Ja jag vet inte...

Nu hinner jag inte skria mer!
Ha de gött! Hej så länge!


Nya favoriten!

Nya favorit mellanmålet! Banan, yoghurt och kanel! Mums!!


Halloj vänner!

Har ingen aning om vad jag ska skriva.... Haha...

Kan ju berätta att Jimmie jobbar till 18 och sen drar han till Trollhättan så jag e ensam med Linnea hela dagen. Efter jobbet då... Ska träna så Linnea ska till Sofie under tiden.
E så himla glad att jag har familj nära som kan ta henne när jag måste träna. För jag måste verkligen de om man vill att de ska hända nått! Oooootroligt tacksam!!!

Ska se om jag kan slå mitt rekord i joggning idag oxå! Alltså hur länge jag orkar! :) heja mig!

Vad blir de till middag idag då? Nått med kyckling hade vart gott! Får se vad när jag kommer hem. E inte helt hundra på vad vi har hemma...
Ja detta va la intressant! Haha... Har ingen aning om vad jag ska skriva om!

Nästa helg blir de bröllop! I Vbg. De ska bli skoj!! :) och helgen efter där blir de Lena PH!!! Längtar dit med!!! Blir jätte peppad när man hör henne på radion när dom har nån tävling med henne!!

Ne nu ska jag göra annat! Hörs sen!


Aj

Börjar få ont i halsen! Vill inte de!!! Finns de nån mirakel kur man kan ta å slippa förkylning? Några speciella vitaminer eller så? Får nog kolla upp de...

Vill inte va sjuk... Har inte tid. Ingick inte i planen änna...

Vet inte om Jimmie skulle jobba helgen. Han va inte säker när jag prata med han förut! känns som om de e långt kvar dit ändå. E ju bara tisdag! Fast tisdag e bra på ett sätt, men fredag e bättre... Haha... SNART FREDAG! Kanske....?

Mina byxor jag köpte sist jag handla byxor börjar bli förstora! Bra men ändå tråkigt för jag gilla dom väldigt Mycke. Köpa nya såna om ett tag. När
Jag gått ner några storlekar kanske? Köper hellre nya än att vara kvar i mina gamla! :) wiiiii gött när de känns att man går ner!

Hitta en inspirerande bild igår på fb som nån hade gillat (därför jag såg den) En tjej som hade vägt 120 (tror jag de stod) och nu såg hon ut som värsta biffen hälften så stor nu, än då. Muskliga armar och såg rent utav snygg ut! Och så skrev hon FINNS INGET SOM HETER KAN INTE! Och de va 2009. Sikken resa!

Nu ska jag fortsätta jobba så jag kan åka hem sen och pussa på Linnea!


Grattis!

Grattis till Johan och Martin som äntligen fått komma hem!

Hörde på morgon gänget precis när dom prata med Johans pappa. Fy fan vilken lättnad!!! :)

Idag e de tisdag för övrigt för er som inte vet. När jag vaknar på morgonen brukar jag alltid tänka: Vad e de för dag?!? Å i morse tänkte jag; E de lördag? Nej de e torsdag... Eller nej! De e ju tisdag!! Haha... Men Jimmie börjar jobba kl 9 så han lämnar Linnea å jag fick lite sovmorgon. Gick upp ca en timma senare än vad jag brukar :) somna iof väldigt tidigt igår. Nio eller kanske halv tio nånting! Haha... Skönt de me ibland!

Idag blir de ingen träning. Vila idag. Men i mon kör jag igen! E så taggad så de finns inte! Nu ska fläsket bort! Haha...

Tänkte att man kanske skulle göra kålpudding till middag idag! E inte fel...

Ne nu får jag jobba!


Todeloo så här på kvällskvisten!

Precis ätit middag å sitter å laddar för att gå in i duschen... Uuuäääää.... Orkar inte...! Haha...

Linnea kollar på madicken och äter macka. Hon e inne på sin tredje macka nu... Mackoman? Japp! Men jag e glad att hon äter nått... :)

Vart å tränat å va inte alls lika taggad idag. Kommer in i gymmet och de står 3 fjortisar och tjötar och skrattar å jag vet inte allt dom höll på med... Suck! Höjde volymen i öronen på högsta! Eller nästan iaf. Annars hade nog öronen sprängts! Haha...

Har sån lust att greja här hemma men pengarna räcker inte till :( Vill tapsera i köket med den tapeten jag hitta och sen fixa kökssoffan, köksbordet... Får se om jag kan fixat i helgen. Jimmie ska iof jobba så nån tapsering blir de inte. Fast jag har ju inga pengar nu ändå. Åka till Lycke och fixa soffan då? MEN de behöver jag ju inte ta här! Haha...
Ta en dag i taget och se vad som händer! :)

Om man skulle ta å fixa disken innan man duschar?! Ja så blir de!


Jäääääj! De e måndag!

Får ju försöka ha lite positiv inställning! Haha...

Idag blir de träning vid 4a. Se om man hinner göra middag innan? Får äta efteråt iaf. Bara ett snabbt mellanmål innan. E så nervös för i mon så får träna jävel i em!!! :)

Maten blev go igår med! Får nog göra sån potatis igen! De va mamma som sett på halv åtta hos mig och tipsa mig. Lätt va de och gott blev de! :) ska lägga in bild på när dom e klara med så ni får se ! Kött och brunsås till de med. Fast jag åt ingen sås. Tog crème fraîche till ist och sallad.

Fick lite sovmorgon idag med. Jimmie börja kl 7 ist för halv 7 så han lämna Linnea :) då kunde jag gå upp 30 min senare! Varenda sekund e viktig på morgonen! Haha...!


Kan bli gött!?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2012/pic_504cb9e6ddf2b37ba100492b.jpg" class="image">


Härligt!

Bra start på dagen när man hör linnea kl 7 och Jimmie säger ligg kvar du så tr jag henne! :) jag log kvar till kl 8 sen kunde jag inte hålla mig längre. Trodde jag skulle pissa ner mig... Haha...

Går upp och möts av en glad Linnea som man bara vill pussa ihjäl!!!
Käka frukost och vänta en timma å sen åkte jag å träna :)
Nu e man ny-duschad och på väg till mamma. Ska kolla på kökssoffan.

Hoppas ni andra har en bra dag med!!
(bild från gymmet svettig, ja!)


Kalasdags

Nu e vi på g in till stan för kalas. Jimmie ville köra så jag sitter här breve och försöker fördröja tiden. Tycker verkligen de e roligare att köra än att sitta med... Men men försår att han med vill köra i bland...

Käkade tacorester till lunch! För jävla gott! Dom andra fick korv och spagetti. Hanna kom på lunch med. Trevligt så!

Va inne vid fästningen oxå. Skulle vara nån ponnyridning där och de va de med. Vi va lite tidiga bara så fick vänta ett bra tag men Jimmie köpte korv och jag kollade på lite annat som fans där. Va nån slags marknad från "Kungälv närodlat" eller va de heter? Så mesta dels va de grönsaker och rotfrukter.
Sen käka dom glass med och SEN fick Linnea äntligen rida på hästen. Sofie va snäll och gick runt med Mulle ( som hästen hette )

Hörs sen!


Halv sju

Va ingen höjdar tid att vakna idag... MEN bättre de än kl 5 på morran!

Ligger i sängen just nu och Linnea har ätit välling och jag kollat fb... Haha...

Dags för frukost! :)


Tacos!

Jag glömde bilden i förra inlägget :)


Aj aj aj

NU e jag mätt. När jag käkat lunch va ju ingenting. Tror jag dööör... Ligger i soffan och Linnea ligger i den andra och kollar på madiken.

Vi har precis käkat tacos. Fi fan va gott de är! Linnea stod breve mig när jag hackade grönsaker och käka rå lök. Av alla grönsaker vi har så äter hon de! Haha men de e ju gott med så hon har ju bra smak! ;)

Nu hör jag Jimmie ta tag i disken så får la gå ut och hjälpa han! :)
Sen blir de Dobidoo kl 20.00!


Mätt

Uh, där va lunchen uppäten och jag e mätt... Så där mätt att jag inte vet hur jag ska orka med resten av dagen. Vill bara vila mig... Haha... Ska laga mat, träna handla hämta och lämna Linnea hos Sofie igen! Så redig Sofie och snäll som vill ta hand om mitt yrväder :)
Tur man har familj och släkt nära!

Hem å äta mellanmål efter jobbet och sen träna och sen e de fredagsmys!! Äntligen fredag. Bästa dagen på veckan! Arbetsveckan är gjord, man har hela helgen framför sig! :) hade de vart Facebook hade jag tryckt gilla miljarders gånger! Haha

Har vart, eller är, en lugn dag på
Jobbet. Skönt de med ibland. Dumma e bara att man "tar helg" lite i förtid. Man vill bara hem och "ha helg".
(Välldans vilket tjöt de blev om helg. Märks att jag gillat eller?)

Idag blev de kyckling sallad med ris till lunch! Göttans! Å ikväll blir de tacos bara för att (ni vet vad jag kommer skriva! :D ) HELG! Haha...

Fick mms av mamma förut med. Dom hade tatt fram kökssoffan från källaren så nu börjar de projektet!! Så jävla kul!!! Ska slipa å måla om den och måste sätta nytt tyg runt själva sittdelen!
Wiiiiii!!! Sånt här e skoj!

Nu ska jag jobba igen innan ( nu kommer de igen) jag tar helg!!!
Haha!


Hejsan!

I morse va de svenkallt ute! Ångra att jag inte tog vantarna med mig när jag cykla. Blev ju varm till slut om händerna men innan där stack de gött av den bitande kylan!
Ganska skönt ändå att inte behöva svettas ihjäl när man kom fram till jobbet. Va så där lagom varm!

Idag e de torsdag. Alltså fredag i mon!!! Wiiii.... Ska träna idag med. Sofie ska passa linnea :) så jag kan åka någorlunda tid. Slippa åka kl 8 på kvällen...

Ne! Nu ska jag göra annat! Hörs senare!


Hellooooo!

Lunchen uppäten så nu e man mätt och belåten!

Gött väder de verkar bli då?! Blåser en del ännu men solen skiner så fint! :)

Skulle behöva ta mig till en stadium butik nån dag. Funderar på om man ska ta de när man ändå ska på kalas i stan på lördag. Jennifer fyller år så de blir kalas för henne! :) kanske kan svänga in lite snabbt innan på
Backa Plan. Tänkte köpa nya tränings byxor. Dom jag har nu e som termobyxor man har på vintern. Svettas som en gnu när man har på sig dom!

Så de får jag nog göra. Svänga in dit alltså... :)

Kollade ju på Snövit igår. "Snow white and the huntsman" som den heter. Va väldigt bra!! Kom dessvärre inte i säng så tidigt men vad gör de. Sova e överskattad.... Nej de e de inte... Verkligen inte... Men får lägga mig tidigt ikväll då?


Härlig dag!

Storm i morse. Inte roligt! Tänkte om jag skulle tatt bilen men de blev cykeln ändå! :) känns gött nu, men inte när jag cykla... Fy faaaan vilken motvind! Hatar motvind!

Idag e de onsdag (för dig som inte vet) hehe... Ska träna idag. Även göra färsbiffar med feta till middag... Mja allt planerat i minsta detalj ungefär... Haha...

Känner sånt lycko-rus i kroppen idag! Vet inte varför, men skönt e de! Hehe...
Nu ska jag fortsätta med jobbelijobbet!
Hörs senare!

(bild; min paj med ost och tomat. Ap-go!) blev kvällsmaten igår :)


NU funkar de!

Har inte kunnat logga in på blogg.se's app idag! Jätte jobbigt! Men nu tog jag bort appen och ladda hem den igen å då gick de! :)

Idag e de riktigt höstväder! Blåser, regn och löv som flyger hit och dit... I love it!
Jobbigt bara när man cyklar. Motvind e inte så skoj alltså... Men mer träning? Haha...

Träna igår och var inte alls taggad. Men höll på i 45-50 min ändå..! Heja mig!
I mon blir de träning igen. Hoppas jag e piggare isf!
Linnea vägra somna igår. Somna strax innan 10 igår kväll... Kul när man ska upp kl 5....

Igår kväll OCH kvällen innan när man sagt go natt så har hon gått upp och lekt i sitt rum. Å visst, de e ok! -en stund. Men båda kvällarna nu har hon bajat i blöjan, tatt av sig den och sen kladdat lite här och där... :/ man blir ju inte den gladaste på de. Så äckligt. Å Jimmie "klarar inte av bajs" (som han säger) så jag får göra allt! Tack änna... Som om jag tycker de e roligt eller...

Så ikväll hoppas jag hon INTE gör om de. Ska iväg en sväng oxå så de e Jimmie som lägger henne. Ja e la hemma innan 8 men ändå!

Haha! Oj vilket gnäll-inlägg detta blev! Får skylla på att jag e trött :)

Får lägga mig tidigt ikväll! Ska iof se den nya Snövit filmen så får se om man orkar se klart! Annars får man la se den i mon kväll!

Ne nu ska jag snart dra!
Ha de gott så hörs vi senare!


Leka

Leker i sandlådan nu innan de e dags för sängen :) Linnea hittar massa öl i sanden (löv) hihi... Hon vet hur hon ska roa mamma! (nej då, inte alls lätt road!)


6 veckor

Ja nu har de gått sex veckor sen man börja jobba efter semestern eller vi e inne på 6e veckan nu...
Går fort!!

Idag blir de träning. Taggad! Ska slå mitt rekord på joggningen. Eller iaf springa lika länge... Minst!

Ska hinna göra middag innan med. Nån lax till mig och kött till resten av familjen. Kom inte ihåg vad jag tog fram från frysen igår. Tror se va köttfärs... Nått kul får de la bli! :)

Hitta sånt gott recept igår på paj med tomat och ost. Ska försöka handla ingredienserna till den innan jag hämtar Linnea med. Beror på hur Mycke de e å göra här idag när jag blir klar på jobbet. Ska ha den som matlåda sen tänkte jag. Käck att frysa ner!

Sen ikväll får de bli kvalitets tid med Jimmie.
Kan behövas ibland.... :) se vad vi hittar på (låter som vi ska ha sex på bestämd tid, men de e inte de jag menar) kan ju bara umgås med änna.... Haha

Trött e man som alltid känner jag! Kunde inte somna igår. Får lägga mig tidigare ikväll helt enkelt... (enkelt å
enkelt men ni fattar...)

Hörs senare!


Halloj söndag!

då va de måndag snart igen... Veckorna går fort, men helgerna går så jäääkla mycke fortare! Tyvärr!

Skulle komma en tjej och köpa mina kuddar jag har i soffan idag men jag visste inte vilken tid. Hon sa ingen.

Började plocka i ordning här hemma så smått och kände att jag vill inte sitta hemma hela dagen och vänta på att hon kanske skulle komma. (man vet ju aldrig om hon skulle ångra sig) så åkte och lämnade Linnea hos mamma och drog till 24/7 och träna 1 timma. Helt ensam i lokalen. Riktigt skoj va de!! Svettades som en gnu. :) lyssnade på musik i öronen så man blev riktigt taggad!

Sen hem å äta och duscha å sen ut till Lycke igen. Netten Jennifer å Jesper va där med ! Roligt att träffa dom.

Åkte sen hem å börja med middagen. Har inte hört nått från hon som skulle komma så jag skrev på fb och fråga om hon ångrat sig. Men hon hade inte hunnit med idag så hon skulle komma ikväll :) hoppas hon gör de med. Skönt å bli av med grejerna man säljer.

Just nu ligger Linnea i mitt knä och kollar på Emil. Vi har matkoma... Haha...
Hoppas ni andra haft en bra helg!
Hörs i mon eller senare. Man vet aldrig! :)


Konstigt

Varför kom inte inlägget med som
Jag skrev i förra inlägget? Jaja så här stod de:

Glömde ju skriva om när vi gick ut bilen när vi kom hem efter att vi handlat på kvällen så hade linnea en docka i knät. Hon peka på snopen på han och säger titta!
-Nemen har han en snopp? Sa jag
-aaa
-Då e ju de en kille. Vad heter han?
-Cola. Coka cola

Hihi... Go unge! :)


Glömde


Härlig dag!

Idag har de vart full rulle! Vaknade exakt 7.38 å då började jag tänka på mörbyligans låt som heter just "7.38".
För jävla bra! :)

Sen käka vi frukost och tog på oss kläder och drog till Ikea. Köpte möbeltassar. Heter de så? Sånna man sätter under tex stolen så de inte repar i golvet e de iaf... :)
Köpte även kuddar till dom nya kuddfodralen och en ny bäddmadrass till mig i Jimmie. De behövdes, kan man säga!
Ljus till ljusstaken köpte ja med. Och en digital köksvåg! De va nog allt? Så kul å handla... Haha...

Sen va vi i Kungälv. Va nån barnens dag där och Linnea fick rida på häst och hoppa i hoppborg. Helt överlycklig för att få rida :)
Fick även sett Emil (Emil i lönneberga). Va en liten kille klädd som Emil och blond va han med som sjöng med sin pappa? på gitarr några emillåtar och även pippi! :) Linnea och theo dansa som aldrig förr!

Åkte hem sen och Linnea decka på 5 min...

Nu sover hon igen. Och jag kollar på Heartbreak hotell. Så rolig och bra! :)

Har tänt massa ljus. Även dom på
Ljusstaken :)
Ne nu ska jag kolla på filmen igen!


Mat!

Äntligen lite middag!


Morgon!

7.38 vakna vi idag! :)