bok?!

Jo de e sant... Idag köpte jag en bok! =D Har inte läst nån bok sen gymnasiet då man va tvungen på svenskan. Då läste jag inte ens 3 sidor tror jag (Nej jag överdriver inte)

Va på Willys och handla, dom hade ju bra pris på blöjor, så hittade jag denna:

Hon e ju bara för bra så jag tog upp den och läste baksidan på den och tyckte den verkade bra! Så den ska jag börja läsa iaf! nån dag! hehe,.. Men de e nog den första boken sedan man läste Bert-böckerna som jag känner att denna vill jag läsa! =D

Idag körde vi ju jimmie till jobbet i morse, sedan till willys och fynda blöjor och sedan hem en snabbis för att packa lunch och sedan ner till öf! =) Där träffa vi Theo och Jessica.
Tack så mycke jessica för att du kunde kolla Linnea åt mig!
Fick ju åkt till secondhand och hämtat mina stolar! Blev ju jätte bra!

Nu har Linnea lagt sig för natten och jag känner att de ska jag med göra snart... Imon måste de bli promenad! Hoppas de blir gött väder!
Ne om man skulle ta å va social mot jimmie lite... Han blev ju så jäkla sur nu... =/

Go natt ses i mön!

Jäkla skit...

vaknade 6.43 av att jimmie snakra å kunde inte somna om... =/
Tur att ja vet att Linnea vaknar snart annars vet jag inte vad jag hade gjort... Eller jo de vet jag! Jag hade gått ner och lagt mig... hehe...

Vaknade i natt av att jag fick värsta host attacken! Va helt torr i halsen me så de gick ju så där att få bort det jobbiga kliandes i halsen. Så jag gick upp och drack vatten och efter det blev jag helt slemmig i halsenl.... Jäkla skit! tänkte jag men de försvann... Tur de.

Linnea har sovit hela natten. Hon sov 1 gång i går bara. Annars brukar hon sova 2ggr. Så de va bara att lägga henne i sängen så somna hon! Så gött när de e så! =)

Ska hämta stolarna idag på second hand! Hoppas dom e bra nu då! hehe... Köpta stolsdynor någon dag med! Får ju träsmak i röva av att sitta rakt på stolarna... Iaf av dom ja har nu!

Har inte hört något av den lägenheten heller.... Men de ringde nog 4a st igår och ville byta med oss som borde i björkås. En va la intressant. Vi får la se. Helst den där i munkegärde först!

Nu e ja ap-hungrig. Får nog äta lite frukost!
Snart vaknar nog Linnea oxå! =)

Ska köra jimmie idag me.............. trök...!

Hörs senare!

Snabbt innan Solsidan!

idag har Jessica-familjen vart här. Vi käkade tacos å mös! Fy fan vad mätt jag blev! De va inte gott... e fortfarande mätt...!

Imon blir de öf och en promenix!

Ska försöka hämta stolarna oxå!

Har bakat en kladdkaka oxå, ifall vi går hem till mig imon, tjejor! =P

Har fått lagt in bilder på lgh oxå, å håller tummarna för att de ska gå vägen!!

Thats it!

På bättre humör!

Nu har jag fått sova en stund och varvat ner så nu e jag inte lika irriterad längre... hehe...!

När vi kom hem efter marknad och secondhand så käka jag lunch och kände mig helt nere. Jimmie kom och de blev inte bättre.... Så jag sa att jag går å lägger mig en stund. Sov säkert i 2 timmar å vakna när Linnea vaknade senare. Då va de bara att gå upp igen å ge henne mat! =)

Jimmie hade gått å lagt sig i gästrummet! så vi fick gå ner å väcka han me =P

Bluää va mätt jag e... Vi köpte chips med dipp och nu har man vräkt i sig alldeles för mycke... De e ju så gott men nu sitter man här och ser höggravid ut! haha...
Käkade hemmagjorda hamburgare till middag oxå! mmmmmmm-M! De va ju bara fööör gott! Men de va ju innan chipsen.

Glömde ju skriva att jag köpte en väst till Linnea som hon ska ha till våren. Hittade den i kungälv på secondhand. Bara 25 kr! Fynd! Om den nu passar bra nu då... hehe... Ska bara tvätta den mm... Jag sa de till Jimmie förut att jag hittat en väst. Men han va 0 intresserad... KUL!
Jag: Jag köpte en väst till Linnea! Vill du se?! =D
Jimmie:(på väg ner till för trappan här hemmma) Ja... um... vänta.. jag får titta senare..

Men han sa inget mer om de. 
Så senare när vi skulle sätta oss framför tvn sa jag: Såg du skinnvästen jag köpte till Linnea? 

Jimmie "hatar" raggare och skulle aldrig i livet ha på sig en skinnväst. Han kräks varje gång jag visar min typ! haha!
Kom på nu att jag aldrig sa att jag skoja till han heller... haha! Jaja... Älskar att reta honom!

Det är förresten ingen skinnväst... hehe... För er som inte förstod de!

Va händer i mon då? Jimmie ska me Molle till hans jobb iaf för att sätta fast extraljus på våran bil...

(Jag rapar dipp hela tiden... =/ )

Ville bara säga oxå att jag e skitglad att vi, jag och Linnea, umgås med Nathalie Nellie Jessica och Theo. Har alltid skitskoj med er! Ni är guld värda! Kan prata om allt och kan vara sig själv med er!



Gjorde en jätte hemsk grej idag. Kan inte skriva de här vad jag gjorde för det finns folk som dömmer för fort, men fan vad jag skäms! Förlåt kommer ALDRIG göra det igen! Gör ont i mig när jag tänker på de... Jag är så dum... Tur att det gick bra! <3

Nu ska jag gå å lägga mig. Se om jag får bort chipsen i tänderna... hehe...

(längtar tills måndag då jag ska hämta mina stolar! )
Go natt allihopa!

Lördag!

Idag åkte jag, linnea och nathalie nellie och jessica in till masthugget gör att kolla nån marknad som ligger där. En loppmarknad. Man kan hyra ett bord och ställa sig där och sälja själv. Men iaf... Vi gick in där och de va knökat med folk!

Fy fan va det va äckligt där...! Och ingen respekt för andra! Bara knö på å gå. Jag blev vansing och bara körde på tillslut. Sket i om jag körde på någon! Kan dom kan jag!

Så tillslut bestämmde vi oss för att åka till kungälvs secondhand ist! Där var de mer organiserat och gött! =)

MEN då kommer man ju till den jävla parkeringen!!! Helt kaos! Så då blir jag arg för det. ALLA idioter som inte kan köra....! Plus att telefonen ringer och de är bajs med lägenheten vi tittat på... Eller rättare sagt med dom som tittade på våran! åååååååååååååå!!!!

Men sen bidde jag glad när jessica hittade 4 stolar som vi kan ha i köket som kostade 55:- st! =D Sånt gillar jag! hehe...

Ne nu ska jag dra mig... sova lite tänkte jag när ändå Linnea sover!

Tack tjejor för idag!!! Guld värt å va med er! =)

Snabbis

hellu! Har inte tid å skriva så mycke nu för vi ska göra oss klara så ska vi sedan åka med nellie nathalie och jessica till marknad! Eller om vi hittar dit rättare sagt! haha... Men de ska vi nog klara... E ju girl power i bilen idag! hehe...

Jag äter frukost nu å ska la klä på mig snart... Linnea sitter i sin stol och leker med min nycklar. =)

Ne nu får jag dra! Hörs senare!

piggelin!

Fy fan va slemmig ja e i halsen... =/ Bluä...!
Vaknade kl 6 idag... Kände att ja kan nog gå upp nu! hehe... Tänkte göra klart frukosten till LInnea så har man gjort de och äta frukost alldeles själv! =)

Men drar ännu ut på frukosten. Annars blir ja ju hungrig snart igen, speciellt om jag ska handla senare. De blir ju så dyrt då hehe! 

Blir nog inget med storlarna jag hitta på blocket förresten! Såg senare att dom fans i Landvetter! Känns lite långt för att åka dit för 4a stolar... Vad tar de? 1 timma att åka dit? Så ska man hem med... Ne så kul ska vi  inte ha de!

känner att jag har inget vettigt att skriva nu....

Så får nog ta å äta lite ändå! =)

Hörs senare!

Bara en grej te...

Jag VET! jag har inget liv... Skriver här hela tiden. Men alla sover här hemma å de känns som om klockan e för mycke för att ringa nån...

Men de ja ville säga va bara att jag har hittat på blocket, köksstolar!! Äntligen!

Ska se om man kan hämta dom på lördag. Helst i mon, men imon går nog inte. Har lite annat planerat! Får se hur de blir. Ska prata med Jimmie med. Han kanske vill vara delaktig?

Jäjä... vi får se vad han säger!

NU ska jag gå å lägga mig...

ooo000oo000oooo0000oo

Låg i sängen å titta på tv för en stund sedan. Jimmie hade redan somnat å ja fundera på att oxå sova kanske... Men de gick inte! Jag titta på klockan och den visa 21.32..............! Inte konstigt att man inte kan sova då. Klockan e ju inte ens 9! haha... jaja... tur man har dator som kan förlänga kvällen...

Hatar när Jimmie somnar innan mig. Han snarkar så då... =/ Går jag ner å lägger mig så hör jag ju inte linnea om hon skulle vakna. Å Jimmie hör henne absolut inte! Hon har änna fått lite hosta så hon vaknar lätt på natten... Men de e bara å ge henne nappen så somnar hon igen! =)

Imon ska vi storhandla med hanna på morran. Först kör vi Jimmie till jobbet, sedan Maxi och handla massor. Sedan hem till Nathalie och Nellie med Jessica och Theo. Kanske en promenix om vädret är bra! Idag va de riktigt fint ute! Kallt, men fint! Tog ett varv i björkås på dagen idag å de bet i kinderna!

Tänker på lägenhetn oxå... Kommer säkert inte få den. Förbo ska säkert krångla till de. Som alltid. Hoppas inte bara! Hoppas allt går som de ska och vi får den lgh...! Man vill ju iof inte hoppas för mycke. Kanske man blir besviken... Bläää va svårt de här e!

Nu e ja faktiskt trött... Kanske skulle ta å lägga sig ändå?
Gött att de e fredag i mon! =) Hoppas de kommer en kille och hämtar ödlorna och kanske ormarna i mon! Men så lär de ju inte bli heller... Kan inte skriva varför....

Funderar på att lägga mig där nere ändå... Hade vart gött. Äh vi får se!
Nu ska ja lägga mig iaf! Go natt ävribadi!

pirr i magen!

har vart å tittat på den lägenheten vi hade 100% byte på, på lägenhetsbyte.se. Ja kände väll så där innan... Hade ju vart kul å bo i ngt frächare än de vi bor nu, men området här e ju perfa!

Men när vi gick där å titta så kände jag bara: "Men jo! Här vill jag bo!"
Den va jätte fin och fräch och stor för att vara en 2a. Linnea får bo i klädkammaren. De gör la inget =) Hon E ju aldrig på sitt rum så ändå! Men vi får la se om dom vill ha dom andras lägenhet bara!

Dumma e bara katterna... Vill ABSOLUT inte göra mig av med dom. och de känns taskigt att ha dom som innekatter. På vintern är de la ok, för då går dom ju inte ut ändå... hehe... Men vi sa de att man kan ta en planka på baksidan å lägga från marken och upp till oss, de går ju iaf!

Men vi får se, inte ens säkert de blir ngt!

Nu ska ja gå å lägga mig. Ska köra jimmie till jobbet imon!
Gå nätt!

Bilder

Hanna kom förbi med äckligt goda semlor! Å då fick Linnea smaka! =) Mumma!

törstig bidde man! =)

Igår fick hon bada med skumm!

Lite läskigt va de i början!

Sen ville hon smaka lite me... hehe... =P
Fick hon skägg!

Frukost!

Har precis käkat en stor skål med flingor... puh e änna mätt...  Och som alltid har man ju flingor i hela munnen! De e de värsta... Tur att ja inte behöver borsta tänderna precis nu!

Tänkte jag skulle dammsuga lite här idag... De behövs! Så de får jag göra senare...Ska även passa på å tvätta idag med när man ändå ska vara hemma!
Hanna kommer hit efter skolan. Hon slutar 11.20! Vad e de för götte-tider?! hehe... Vissa har de bra säger jag som alltid e hamma=P

Ikväll ska vi ju kolla på lgh.... hmm.... blandade känslor!

Ne om man skulle ta å sätta på en maskin tvätt å börja med disken... ?
wihooo....!
Hörs senare!

Fy fan

vilken helveteskväll jag haft........... Hatar när de blir så här...!

Ska titta på lägenheten i mon me men känner inte alls för de... Vet att vi inte kan ta den ändå... Bajs! Önska att nästa gång jag loggar in på lägenhetsbyten så är det en 100% byte med en perfekt lägenhet! E du så mycke begärt? =P Mjo kanske ... hehe...

Ska sätta upp lappar i mon om någon vill byta med oss. Bättre att få en billigare lgh här, än ingen alls!

Önska jag hade mer pengar...

På ett sätt vill jag bo kvar här med. Triva rätt bra här! Fast hade vart gött att få en lite modernare lgh och billigare hyra! Grannarna är bra och läget är bra....

Men ja vet inte...

Ne nu ska jag logga in på lägenhetsbyte och se om ja hittar ngn bra..........

HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

Go morron!

Linnea sov till 8 idag! Kändes som kl va 5 när hon börja tjöta inne från hennes rum... Men de va bara å gå upp!

Vi ska snarrt ner till öf å leka, men känner mig helt seg i hövvet idag... Har inte ens tid å sitta här, de bara blev så! haha...

Inatt drömmde jag att hanna va gravid! =D Igår drömmde ja att jessica va de å idag drömde ja om hanna! =P
NÅN måste ju vara gravid! Inte av dom 2 men nån jag känner...

Linnea välte ut sin blöjhink för 2 min.... trött blir man inte då!?
Köpte sån fröck pyjamas till henne igår! =)


Tänkte på morfar när vi köpte den! =) Självklart va ja ju tvungen å ta en bild på henne med mobilen å skicka till han! hehe....

Ne nu ska ja göra oss klara för öf! Hörs senare!

"If you are wrong in all the right ways"

Sitter å lyssnar på p3 idag igen! Dom pratar om olika saker barn har sagt! Roliga saker! Hörde lite i bilen på g hem från klädkällaren så ja fortsatte lyssna nu! =) Ungar kan dom alltså...! Så roliga komentarer!

Ja idag åkte vi ju till ÖoB å fynda lite med Nathalie o Jessica och barnen. Efter de fika vi på klädkällaren och titta lite där med! Hitta en så söt tröja till Linnea. Rock Princess står de på den! Får hon nog ha på sig i mon! hehe...

Linnea slocknade ju direkt när vi satte oss i bilen. Hon sover ännu... Känner att ja skulle nog oxå velat lägga mig en stund, men vi ska ju på scrapbookingen ikväll! Första för detta året! Ska bli kul. Va ju en som va gravid förra året och hon har ju fått nu. Så får se vad det var hon fick! =)

Måste storhandla ngn dag oxå... Men vill nog betala räkningarna först så man vet hur mycke man har... =/
blä vad ja hatar pengar....! Kanske därför jag har så lite av dom?! haha...

Fick ett mejl (äntligen) av en kille som vi vill byta lgh med! =D Så i mon ska jag ringa honom så vi kan titta lajv på den! hopps hoppas!!! den e bra!

har precis käkat middag å då blir man ju alltid så trött... zzzzzzzzzzzzznark...
Ne nu ska ja göra annat! Så kanske jag kan bli lite pigg! =P

A-HA!


Tagen på bar gärning!!! Linnea har hittat Majskrokarna!

God morgon!

Idag vaknade ja innan Linnea! Jag vaknade kvart i 8 å lyssnade efetr henne men hörde inget så ja tänkte att då kan jag ju försöka somna om! Men de gick ju inte! Så ja satte på tvn och njöt av de ist!
Linnea vaknade jkvart över så de va ju inte så långt innan jag vaknade! =)

Just nu käkar jag frukost och Linnea kryper runt och leker! Har fått pengar idag me! Wihoooo!! Ska med Nathalie o Jessica o barnen till ÖoB idag. Jag ska ha glödlampor iaf! Har 3 lamor som inte lyser nu för vi inte har glödlampor till dom! Å de e väldigt störande...

Jag måste erkänna en grej... Läste på blocket härrom dagen att dom sökte en fodervärd till en staff som jag vill ha under 1 år! Så igår prata jag med Jessica å Nathalie om de och dom tyckte jag skulle mejla han iaf! Å de gjorde jag... Hihi... Skrev bara att ja va intresserad om hunden fans kvar. Så får se vad han svarar.
Får se vad Jimmie säger oxå... Han va la så där intresserad!

Ne nu ska jag fixa oss här!
Todeloo!

Tror de e så här de känns att ha blivigt överkörd av en lastbil!

E helt slut...! Skulle igentligen ha gått å lagt mig, men känner att de e lite tidigt för de! =P

Idag sov Linnea ca 1 timma på dagen och jag trodde hon skulle vara helt omöjlig ikväll. Men de va inte värre än vanligt! hehe... Så de va bra de!

Någon som vet vart man kan köpa baddräkter så här års?!

I morse gick vi ner till öf och träffa Therese, Leo, Jessica, Theo, Nathalie och Nellie. Som vanligt hade Linnea skitroligt! De va en pojke som knuffa henne ett par gånger men annars va de kul! Hon fick testa att måla med fingerfärg oxå. Gud va roligt tänkte jag! Hennes första teckning! Men den slängde en som jobbar där senare... Lite synd... Så de blir till att måla en annan dag ist! Linnea tyckte de va så där tror ja. Hon blev lite sur när hon inte fick stoppa fingrarna i munnen.. =P

Som sagt, synd att man inte fick behålla teckningen...!

Efter de gick vi hem till mig å käka lunch å prata gött!

Ne nu ska ja dra mig! Ska väll gå å lägga mig! Hörs i mon!

skumt

Har ett pirr i magen som om man längtar efter nått. Men jag vet inte vad?! SPÄNNANDE! haha... Hoppas de e ngt bra bara!

I natt hade ja en skumm dröm igen! Dröämde ja va hemma hos en klasskompis (Gick antagligen i skolan för hon såg inte ut som nån jag har gått i skolan med)

Vi va i hennes rum å tjöta å allt va typ väldigt mörkt... Helt plötsligt skulle hon gå in å duscha sa hon å tog av sig så hon stod i bh och jeans. Men då gick hon ut från hennes rum och skulle gå in till sin pappa!
Jag vågade inte säga nått till henne, men jag trodde hon skulle in dit å sexa med han! Bläää!
Ja va kvar i hennes rum å kände att ja ville bara där ifrån! Så ja skulle smsa mamma å fråga om hon kunde hämta mig. Jag vågade inte ringa ifall dom skulle bli arga som bodde där, att dom skulle göra nått med mig. Men på nått sätt så gick de inte att skicka sms heller och helt plötsligt kom de nån. så ja la ner telefonen. Hennes pappa va med i någon mc.klubb och alla som va med där va hemma hos dom. Sliskiga äcklen va dom.

Jag låtsades som om ja inte visste nått om vad som händer där och och bara log lite oförstårligt till gubben som kom förbi. Sen gick han.. Jag stog å titta ner på deras parkering och såg att hon va där nere med hennes pappa och alla andra å tänkte shit ja kommer aldrig här ifrån!

Men tillslut så samla ja mod å gick ner till dom och sa nu ska jag åka. Måste hem. jasså du sa hennes pappa å ja kände bara jävla svin... Men vågade inte säga nått. jag bara vände mig om och fortsatte gå. Jag hade bilen där helt plötsligt så ja skulle gå till den men hitta inte den. Fans typ massa miljoners bilar där så jag gick och tryckte på knapplåset man har på bilnyckeln så blinka de till på en bil. Som inte ALLS såg ut som våran v70. Dom hade krockat den så den såg helt förstörd ut. Men ja tänkte att de skiter jag i, ville bara där ifrån så jag hoppades på att den skulle starta bara! De gjorde den, men då hade dom bundit fast den till en annan sketbil! så när jag skulle köra gick de jätte trökt! Sen vaknade jag av att jimmies klocka ringde...

Helt stört!!!

ja herre gud............

Känns som hela tajkon har vart här i eftermiddag... hehe... Ja e helt slut!!

Jimmies mamma, morfar, kusin alexandra, moster och hennes gubbe har vart här.
Okej de kanske inte va så många men de kändes som de iaf! hehe... Linnea fick lekt med både farmor och alexandra. Alexandra e ju 2 år äldre än Linnea så dom leker ju inte riktigt på samma nivå. Men de gick bra ändå. -Linnea-bäbis säger hon till Linnea. hehe...

Där har vi den lilla toppsen! hehe.. Så vit på hövet den goingen!

Så nu e man lagom pigg känner ja... När alla åkt bada ja Linnea. De va spagetti och köttfärssås till middag så de behövdes! Och efter de blev de välling och sängen! Så nu sover hon gött å ja kan pusta ut! =) Väntar på att kl ska bli 20.00 så solsidan kan börja! Löv it!
Men nu börjar änna kl närma sig så nu får ja lägga av! Hörs i mon!

9 mån!

Idag är min going 9 mån! =) De ska firas! hehe... Lr ne inte riktigt...

Just nu sitter jag å lyssnar på p3 och skriver här å väntar på att kladdkakan i ugnen ska bli klar. Jimmies mamma och morfar ska komma senare å äta middag å då blir de efterrätt te de oxå!

Diesel ligger på köksbordet bakom datorn nu.. Ajabaja igentligen men ja orkar inte bry mig...
tar ett kort ist! =P

Haha... va stor hon dåg ut då! Men hon blev rädd för kameran så efter detta kort hoppa hon ner =P

Linnea ligger i vagnen på utsidan å sover. Riktigt varmt i solen idag! 10.1 står graderna på nu!
Vi va ute å gick en sväng till city gross å då somna hon som en stock! =)

Imon blir de öf! Då ska Linnea få testa fingerfärg! Blir nog spännande å se hur mycke hon äter... haha...! Bara ja inte glömmer kameran! Hoppas tjejorna kommer oxå! =)

Bild från helgen när bästisen Nellie sov över!

(jag har fler bilder ifall jag ska skicka till dig, Nathallie?) =)

Nu e de 13 grader ute! MER MER MER! Så snön försvinner! De kan va kallt, inte mig emot men snön kan försvinna nu... Och framför allt ISEN! Blä.... liffarligt!  hehe...

Senare ska de komma en familj å titta på våran lgh... Ja la ju in annons på lagenhetsbyte.se men de e ett triangelbyte med dom isf. Alltså, Vi e intresserade av en lgh och han är intresserad av en annan å dom e intresserade av våran! Om ni fattar?! hehe---

Ne nu ska ja dra!

Ja e glad! =D

Fick jimmie till att ringa på annonsen på blocket! =) Så efter vi lämnat Nellie så åkte vi å titta på byrån. Ända till partille! hehe... Säger bara; TUR man har gps då!

Dom va skit trevliga så affären gick fort! 100 spänn för den, nästan ny va den me! Så de blir till att åka till rusta å handla tapeter ngn dag! =P kanske,,, E inte lika sugen på de när sten sa att de va så jobbigt å tapsera på möbler... Vi får se! hehe...

Just nu sitter vi på nedre vån å ja dricker cola och knatten sitter och halv sover, men vägrar gå upp å lägga sig...
De va ingen som ville umgås med oss idag så de fick bli hemma! Fast de va npg lika bra. Jimmie blev på mindre än en timma helt bombförkyld! (enligt han... ) Han e ju kille så ja vet inte riktigt vad man ska tro... =P
Å nu gick han å la sig... Lika bra kanske...

Linnea sover hon me. Linnea va hemma hos hanna å sten när vi kolla på byrån. Så när vi åkte hem där ifrån svängde vi in på maxi för att köpa colan. Och ja lovar, de va vi och 1miljon ungdomar som skulle ut å festa lr hem till varann å ha skit skoj... Känner sig som en gammal tant när man går där. Å sleten känner man ju sig me! haha... Ja livet e underbart ibland!

Imon ska kanske jimmies mamma och morfar komma förbi å hälsa på. Hans mamma hade tydligen passat alexandra så dom ska ner till gbg å lämna tillbaka henne. Å då passar dom på att komma hit!

Annars vet ja inte vad som händer i mon! Får la se...

Ne nu börjar snart en bra film! Hoppas den e bra iaf!
såg att fångarna på fortet e nu, e de ens nån som tittar på de nu för tiden?!
jaja... Hörs i mon!

En rosa byrå kanske?!

Satt på blocket och titta lite och hittade en JÄTTE fin byrå! Till Linnea då... =)
Och de bästa av allt: Den kosta bara 100 kr! =D
Men ja kan inte me å ringa när ja e hes... Tror dom väll de e nån kärring med whiskeyröst som lurar dom... =P
Jag har inte fråha Jimmie än om han kan för han hatar att ringa sånna samtal hehe... Men får se om ja kan övertala han kanske... Kanske Vi skulle kunna hämta de ikväll!

Jag letar ju efter en byrå till Linneas rum som ja ska tapsera om! =)

Denna va iof rosa så de skulle ju gå å ha den som den är. Men alltid kul å fixa lite själv!

Ne nu har ja inte tid längre! Hörs senare!



p.s. Till Hanna: Du tyckte bodyn va fin skrev du, å ja ville bara säga att den börjar bli lite liten så Linnea vill nog ha en ny i sommar.... =P hehe....

Sover

Nu sover Linnea och Nellie och jag och Jimmie kollar på tv.
Lets Dance =) Vet inte vem ja hejar på riktigt än, men Bagge e ju go. Får nog bli han förresten! Han e min favvo! hehe... Vem e eran?!

Såg på fb att de va en som hade fått en till bebis. Så söt! Man blir ju lite sugen.
Jag kan ligga på kvällarna när man ska sova och tänka på Linnea å få pirr i magen för man e så glad i henne! =) Man vet inte vad det är att älska någon för ens man har fått barn. Sant!

Nellie sover ju här i natt. Så söt den ungen! =)

Om de e fint väder i mon ska vi gå å gunga på lekplatsen, om vi hinner. Om inte Nathalie vill ha tillbaka Neillie för tidigt. hehe...

Ne nu börjar Lets Dance!

Skriver mer i mon!

Äntligen fredag!

Å vi ska faktiskt äta kyckling idag! hehe...

Linnea håller på å leker i sitt rum å tjötar å ja sitter i köket å skriver...


När hon har på sig denna bodyn VÄGRAR hon ha dragkedjan uppdragen! Drar jag upp den så drar hon ner den lika snabbt! hehe... Ser lite roligt ut! =P

Idag ska vi ut å gå med hanna å Lisa å sen ska vi ut till Lycke en snabbis å sen kommer Nellie hit.

Hanna å Lisa kommer la om 1 timma ca. Blir bra, då somnar Linnea gött! hehe...

Just de... Jag frågade Jimmie igår om tampongerna (läs föregående inlägg om ni inte vet vad ja pratar om) Och han kunde faktiskt de! Blev lite stolt när han svara rätt! haha...
En fågel viska i mitt öra att hennes kille inte kunde de =P Så de e nog inte så självklart som man själv tycker!

Linnea har börjat dricka ur mugg själv med. Köpte en igår med käcka handtag på å de funka jätte bra! Alltså en mugg med pip på...

Ne nu ska ja hänga tvätten innan vi ska ut å gå!

Hörs ikväll kanske!

Jag e så fixig! =P

Va inne på backa plan med hanna idag å "fynda" en fotoram. Den va helt blå och pojkig, ja ni ser ju själva...
Men ja Pimpa den lite! =D



Jag har ju inte framkallat några kort på Linnea än så de kommer senare... Men lite mer tjejig bidde den allt! =)

Gick runt å titta på rean lite grann i alla butiker. Synd att man inte har mer pengar. hihi!

Ja sitter å lyssnar på p3 just nu. Fastnade på den kanalen när ja åkte hem från kungälv förut. Dom pratade om sex mm å då måste man ju lyssna! hehe...

Men dom kör nu någonting som heter "saning lr bullshit" där programledaren säger ett påstående och då ska den som ringt in säga om de e saning lr bullshit då... Precis nu så fick en kille som ringde in påståendet "Tampongernas storlekar: Normal, mini och stor beror på hur stor kvinnan är i slidan. Sant eller falskt?!
FALSKT tänkte jag lite snabbt! Och killen, han hette faktiskt Kennie, sa SANT! Jag börja skratta för mig själv å tänkte va dum han e...

Men de visade sig att de va Falskt! Jag hade rätt...! Men ärligt talat, trodde alla visste de! Speciellt om man är 30+ iaf! Eller tilloch med 20+! Jag måste fråga jimmie de när han kommer hem om han vet de! Han Kennie lät å vara dryga 30 år.

jaja... Jag hade nog blivigt mer förvånad om de va en tjej som svara fel iof... hehe...

Linnea sover ännu. Hon somna i bilen på g hem å de e la hennes långa stund nu då! Jag klagar inte. Hon vaknar säkert snart ändå för hon ska äta snart! Kanske ska göra klart hennes mat?

Ska göra klart middan för oss oxå... Blir så sent å göra middagen när Jimmie slutar 6 så får man göra den när vi kommit hem å då e kl halv 7...

Ja men varför sitter ha ens här å skriver de! haha... Bäst å börja!

Glöm inte att KOMENTERA! =)

snuvig

Jag har änna blivigt dålig på att lägga in bilder på bloggen, men ja ska försöka bättra mig! Vet ju själv att de e roligare att läsa bloggar när de e bilder! =)

Linnea vakna halv 7 idag. Vet inte riktigt vad som hänt, hon vaknar äna tidigare å tidigare. Men de va bara å se glad ut och gå upp å blanda välling! Så nu har jag käkat frukost med och linnea har ätit en macka. Vi ska snart göra oss klara för att köra Jimmie. Men måste göra lite annat innan vi ska åka.

Ne nu luktar de skit här! Å de e inte jag!

Så jag skriver mer senare å då kanske de kan komma in lite bilder oxå! =P

Hellu!

Idag körde vi pappa jimmie till sitt jobb å dirket efter de åkte vi till öf å lekte som vanligt! =)
Sen strax efter 12 åkte vi hem till fadderallan å jag fick lunch men Linnea somna i bilen så hon fick fortsätta sova när vi kom fram. Hon vaknade inte för än vid 4 så hon va nog riktigt trött hehe!

Hann ju tilloch med kolla på en film. Kom inte ihåg va den hette nu men den va lite konstig... Blir inget badande i mon iaf! Ja vågar inte de... hehe...

Så imon får vi hitta på ngt annat! Kanske en tur till lycke å ta en promenix med albin?! Barnbidraget kommer ju i mon me! =D DE GILLAR VI! HÖHÖ...!

Ne nu ska ja göra annat! Ha de gööööööött!

Knaprar läkerol!

Känner mig helt kass. SKA inte bli sjuk nu!!! Kan inte de... =/ Jag e nog bara trött....

För i mon ska vi ju till öf å leka å sen hem till hanna å luncha! Vi blir nog tidiga till öf iaf för vi åker la dit direkt efter vi lämnat Jimmie.

Hoppas de blir lika fint väder i mon som idag för idag va ju riiiktigt gött asså! =)

Kl är 20.41 nu å Linnea e vaken ännu... Hon ligger å grymtar i sängen hör ja... Ja trodde ja va så smart att hon skulle somna i bilen på g hem, vilket hon gjorde, men hon vaknade efter 10 min när vi lagt henne i sin säng. Då blir man trött... Då har hon ju ändå fått sova i 20-30 min å då e de ju inte bara att somna om henne heller för då e hon ju pigg! Vilket jag inte är... Hör att grymtandet börjar bli mer å mer gnäll.

Ja å netten prata om simbad idag, att vi skulle åka å bada där min faster jobbar. Hade vart skitskoj å göra de med Linnea! =D Men ja vill nog inte de ändå... Stå där å fläska sig i baddräkt. Eller ännu värre, duschen efteråt! Då e man ju helt nakipaked! VET att bara ja som tänker att alla ska stirra på mig, att de inte e så, men de e fan jobbigt ändå!

Man e ju inte riktigt sig själv sen graviditeten! En si så där 20 kg inte sig själv...! å ett antal ränder på magen...!
jaja... jag vet. Jag har burit de vackraste jag har i min mage å man får offra sin kropp för de... Men jag känner mig inte som mig själv.

Tror ja har fått magkatarr oxå! antagligen pga all stress.... BLÄ....
Ne nu ska ja ta hand om Linnea. Hon låter lite missnöjd inne från sitt rum...!

Ska man köpa baddräkt kanske?

Jag tänker inte skriva att jag e trött, för de skriver jag ju närstan alltid i mina inlägg! haha...

Men idag vaknade Linnea 7, vilket va bra då vi skulle köra Jimmie till jobbet! Där träffade vi molle å dom skulle testa nått med våran bil... orkar inte skriva här... hehe...

Sedan åkte vi till netten och jesper och fick frukost! Riktig lyxig frukost! hehe... Senare kom mamma å pappa dit me å då drack dom kaffe å vi fick lunch!

Å efter de stack ja å linnea. Dags för Linnea å sova då så lika bra att ta de i bilen. Så hon sover ännu. Tror hon kommer sova ett tag! Å ja sitter här å skriver för ja vill inte börja med disken... de e ju så tråkigt... Men tyvärr gör de inte sig självt så får la ta å börja snart... suck...

Brukar iof gå bra bara man sätter på lite musik, eller nej nu skrev jag fel, MASSA musik så brukar de gå lättare! =) Kanske ska passa på å göra klart middagen oxå så har man gjort de!

Jag måste erkänna en grej. Jag längtar lite tills att få börja jobba. Jag har ju vart hemma sedan slutet av december 2009. Jag riktigt längtar för å få komma ut å jobba! Inte för att jag har något, än! Men ja ska ha ett nån gång! Men samtidigt vill jag ju vara hemma med Linnea. Vill inte missa alla "första gången"-grejorna!

På tal om de! Linnea säger ju mamamamama, men ja å netten kom fram till idag att hon säger nog titta oxå! Fast hon säger "taa", och så tittar hon på något tex lampan! =)

Bara hon börjar gå innan dagis så e ja nöjd, lr iaf tatt nått steg! =)

Ne nu ska ja göra middag! Skinkpaj! Å nej... kom på att jag har inga ägg.... får ta de sen ändå. Orkar inte gå ner dit nu ändå å handla å sen upp igen... jäjä... Handla sen när vi ska hämta jimmie!

Blir så sjuuuuuuukt....

sugen på att åka till ullared. Brukar gå in på ullaredsbloggen för att kolla lite och VARJE gång blir man helt sugen på att åka dit!

Ja vill ja vill ja vill åka dit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kan ingen ge mig pengar så jag kan åka!?

Trött...

Trött som vanligt på kvällarna! Men vem e inte de?

Idag på fm gick vi ner till öf för att leka av oss lite, som vanligt! träffade Pernilla som ja inte sett sedan vi var på mvc å linnea låg i magen och va ca 6-7veckor! (då e man inte stor! hehe) Hon e så bra, men kan säga allt till henne å hon säger inte de till nån! =) Men iaf de va skitskoj å se henne igen!

Sedan kom även Jessica å Theo å busa! =P Alltid lika skoj! Sen vid 12 skulle vi ut och gå med faderallan å hon hade med sig Lisa! =) Jessica å theo hängde med oxå! Gick nog i en timma tror ja?! Skönt va de iaf! Gött å komma ut å bara gå! Längtar tills isen försvinner lite mer då ska ja börja gå min vanliga runda... Fast vem vet, de kanske går att gå den nu? Får nog ta å kolla upp de! hehe...

Sedan bidde de tacopaj till lunch med alla. Blodpudding till barnen, vilket Linnea åt bra denna gång! Sist tyckte hon de va så där tror ja, men nu slank de ner bra! Å de slank lite här å där med... Har bildbevis! hehe

Lite på golvet, lite på magen, lite på armarna och lite i håret! =)
De blev bad efter detta! hehe...

Ja känner änna att ja har ont i benen efter promenaden... Måste va de! Man går la å spänner sig från att ramla... jaja... de går över tills i mon kanske!

Å imon ska vi hem till netten och hälsa på!

Ne nu ska ja göra nått annat för nu blev ja så jävla irriterad!!! =/

Dröm igen!

Inatt drömmde ja inte om fiskbilen iaf, men om nått annat hemskt...
Vet inte vart ja va riktigt men de va hemma hos någon och de kom en orkan. Jag va instängd i nått rum med någon, om de nu va jimmie tror ja, lr så va de hanna. Hela rummet gunga fram och tillbaka för de va sånt oväder. Alla andra som va inne i rummet försökte gå ut till ett annat rum. (tror de va en fest vi va på först) Å när vi ville ta oss ut ur rummet så gick de inte så vi blev instängda där. Trodde ja skulle dö...
Men tillslut så slutade de att storma å de va helt lugnt. Vi gick ut ur rummet och ALLA va borta! Alla hade försvunnit i stormen utan vi! Jag gick runt å kollade om de kanske skulle finnas någon kvar men helt plötsligt va ja inne i Linneas rum och tog upp henne och skulle ge henne välling. Då såg ja att de va en annan spjälsäng i rummet me. Och där i satt en rädd liten tjej. Kanske 2 år.
Så jag frågade om hon oxå ville ha välling och hon nickade lite försiktigt... Så ja antog att hennes föräldrar va döda efter stormen...

Helt störd dröm.. Låter ju inte farligt när man berättar eller skriver. Men de va helt skumt...
Va en hel del annat efter oxå men orkar inte skriva allt...

jaja sägaer som alltid -TUR att de va en dröm!


Idag vaknade Linnea kl 7. De har hon inte gjort på... A jag vet inte hur länge! Men de känns bra ändå. Speciellt eftersom vi ska köra Jimmie i mon till jobbet, då han börjar 9 =)
Ne om man kanske ska ta å fixa lite här hemma? .... Så tråkigt, men måste göras!
Hörs senare!

kul dag!

Idag åkte vi till frölunda torg och skulle kolla på kläder till Linnea. Då kom även syster med sina barn. Sedan åkte vi hem till dom å käkade världens goaste kyckling sallad! Den va mömsig!
Va där hela dagen ända tills de va natti natti för Linnea. Hon höll på att somna förut! haha... Så söt! När hon käkade gröten på kvällen så höll hon på att somna... Spelade in de på mobilen så får se om vi kan föra över de på fb kanske! hehe...

Kollade på solsidan i kväll me! Äntligen e de tillbaka! Så jäkla bra! Han ove vill man ju bara skjuta! haha! Men ska man se de posetivt så spelar han ju bra!

Imon blir de la öf igen! Som vanligt! hehe...

Ne nu ska ja lägga mig breve Jimmie!

Go natt alla!

hemsk dröm

I natt drömde jag om den jävla fiskbilen IGEN! Hatar de... Drömmer alltid att ja inte hittar lr får nått annat jobb så jag måste tillbaka till dom. Å ja vill inte de! Vad som helst men inte dom!

Jobbade i kungälvsbutiken med Lillen bland annat... Vi skulle städa upp för de va lördag å jag kom inte ens ihåg vad som behövde göras och jag ville inte prata med Lillen, så ja kunde ju inte fråga heller.

Så stod de en säng mitt i butiken med nattduksbord breve kom jag ihåg.. haha... Som om de inte va ngt konstigt... =P Jaja... TUR de e en dröm bara!

Idag vet ja inte heller vad som händer! Ska kolla på solsidan ikväll kl 8 iof, men innan dess vet ja inte,,, haha!
E ju skittråkigt väder ute oxå... Helt disigt å jobbigt...

Ne nu ska ja kolla min mejl om de e nån som svarat!!!

Snöööö!

I natt har de kommit en del snö kan man säga! Minst 20 cm tror ja! När vi åkte hem från jessica å molle igår så vräkte de ner!

Så i morse tänkte ja att ja skulle ut å skotta våran gång. Ja hann la knappt 2 meter, Ja hann ta bort snön på våran trappa, sen kom en granne å sa att han kunde göra de! Jaha sa jag.. -Ja gå du in till den lille så kan ja fixa detta,,, ! Han e ju bara 74 år så varför ska ja ha ångest för de... haha!

Men ja stod kvar å tjöta med han en stund. Han pratar ju om allt mellan himmel och jord! En av anledningarna man går ut e ju för att få lite "egen tid"... Hihihi.. Därför ja inte hade bråttom in... =P

Idag vet ja fortfarande inte vad som händer under dagen... Har typ vart irriterad hela morran så vi får la se vad som händer!

Men nu ska ja hoppa in i duschen iaf! Ta bort Linnea från kattmaten me... som vanligt... hehe...

Äntligen FREDAG!

Till mamma/mormor: Självklart blev de Disney vi dansa till! hehe...

Idag gick vi ner till öf och lekte av oss lite! Och OJ va folk de va idag! Ja å linnea kom först av alla och carina försökte få med mig till friskis nästa vecka... hehe... Men ja kör nog på gymet ändå! Linnea fick lekt med Emil oxå. Han e så söt! =)

Sedan efter de kom nathalie å nellie så vi å jessica å theo gick hem till oss å tjöta lite! Käkade bla pannkakor som blev bös, men smaka gott ändå! =)

Nu sitter vi å väntar på att Jessica å molle ska ringa så vi kan åka hem till dom å kolla på Lets dance. Hungrig e ja me! ska synda med en pizza ikväll... möms! Synd att nathalie jobbar annars kunde hon ju hängt med! =)

I helgen annars vet ja inte rikitgt vad vi ska göra! Tror inte vi har ngt planerat! så vi får se vad som händer!
Som vanligt.... haha

Den som lever får se så att säga! =)
Trevlig helg alla!

Man e gammal när man ska fylla 25

Idag va vi inne i kungälv med Nathalie nellie och Jessica Theo. Fikade på nyfiken bla. Eller ja, fika å fika... Vi käkade Lunch! =) Gött va de me! Buffe å grejer!
Inte lätt å komma in ngnstans med tre barnvagnar men där kom vi in iaf! hehe...

Va ju på arbetsförmedlingen å  de ja kom fram till när ja pratat med en där e att ja e för gammal för att få jobb. E man över 25, lr ska fylla de så e de svårt å få jobb... =/ Okej kanske inte riktigt så men känns lite så! Men ja ska fan ha jobb!!! Längtar lite till å få jobba, om ja nu får ngt!!! Öppen för förslag om ni vet nån som behöver folk! heehe...

Imon blir de öf igen! Kl 10 som alltid! =)

Ne nu ska ja gö annat!

en trött Fina

Inatt va ingen höjdare IGEN! Hon vaknaded flera ggr efter kl 3 å grät. Första gången tog ja upp henne å gunga henne i famnen i 30 min sen la ja henne i sängen å putte lite på henne å då somna hon tillslut... Sen vakna hon igen å igen å igen...

gtrthy5e2r4ykuuio

Linnea ville skriva en rad me...

Men iaf så somnade hon ju tillslut å vi vaknade vid 8! Men inatt tror ja de va för kallt i hennes rum. Därför hon inte kunde sova riktigt... Har ju vart lite mer kallt ute i natt än dom andra nätterna... Men vad vet ja...!

Ne nu ska ja sätta på musik som ja å Linnea kan rocka till! Så ska vi göra oss smått färdiga!

Lite så här sent en onsdags kväll...

Jag kan inte sova! Å de e lill-lördag å då borde de va ok att va vaken lite längre, men vad ja kommer ånga mig i mon bitti,,, haha...

Låg å kolla på film jag å jimmie så tyckte ja han andades väldigt tungt å då hade han somnat... =/
Å efter de började han snarka som satan så ja i med båda mina öronproppar men de hjälpte inte... Så ringde hanna så ja gick upp å nu sitter ja här. Har iof kollat fejan en stund innan me... De måste man ju!

Imon ska ja me nathalie å nellie till arfm. Får la se hur de blir! Hanna berätta att dom hade gjort en undersökning på hur man lättast får jobb. Arfm kom SIST! jag e INTE förvånad... haha... Men ja ska inte söka nu... Isf till april när mina dagar e slut...!

Ne om man ska ta å gå in å knö på jimmie så han slutar snarka?

Go natt!

Onsdag 12 janurai

Nu har vi vart på öf, handlat med jessica å theo en snabbis å träffa även catharina! =)

Jag har precis käkat lunch. En liten skrämsen pajbit låg i kylen som ja käka upp! hehe... Linnea ligger i vagnen å sover ännu! Hon blir alltid helt slut efter vi vart å öf. Tycker hon har vart lite konstig de senaste. Maten passar inte (å hon har alltid ätit bra) och hon sover lite oroligt och på dagarna gnäller hon en del... Hoppas att de e för att de e mer tänder på g, men de syns inga, men då vet man ju iaf va de e!

Inatt vakna hon (kom på att de va vid typ 23-tiden) å bara skrek!!! Först gick Jimmie in till henne men de gick inte å trösta å sen gick jag in oxå å tog henne i famnen å hon va alldeles blöt av svett! Så fick lugnat henne å gav henne alvedon, ifall de va feber, och lite vatten så somnade hon om sen. Men sedan vid 20 över 2 vaknade hon igen å ja tänkte att de måste vara nappen hon tappat å inte hittar. Men hon va pigg. Ville inte alls sova mer... Men jag va INTE pigg så ja tog henne i famnen å gunga en stund (nästan så ja själv somna!) Men Linnea låg bara å tjöta å lekte med nappen...
Tillslut la ja henne i sin säng ändå å smög därifrån å hon låg snällt kvar å tjöta lite å sen somnade jag å de tror ja hon med gjorde, för ja hörde inte henne mer iaf!

Så halv 9 vaknade hon idag! Jag låg vaken 10 min innan å titta på tv... Så skönt å kunna göra de utan att tänka att de e nån som kan ramla ner därifrån!

Men sedan blev de brott till öf! Träffade Nathalie o Nellie där och massa andra så klart! hehe.. Senare kom även Jessica å theo.

hehe... Stark blixt! =P

Kameran e rolig å titta på!

Va ju ute i Lycke härrom dagen! Glömde lägga in bilder på de! Linnea fick smaka glassen twister!


hon tyckte de va gott även om de inte riktigt ser ut så! hehe... Men de va en engångsgrej! E ju inte bra å äta massa glass när man e så liten...

Ne nu ska ja förbereda mat till Linnea som hon ska ha när hon vaknar!

Hövvevärk!

Sökte dagisplats idag..! Känns både bra å ledsamt... HAde kanske känts bättre om jag hade ett jobb å gå till...

Men ja ska söka som satan nu för vi behöver pengar å nytt ställe å flytta till!
Kom på att vi har ju katter så vi måste ha en lgh med egen dörr, alltså ingen trappuppgång.
Får la se om de finns ngn!
Ringde förbo idag å hörde med dom om dom kunde hjälpa en, men de fans inget dom kunde göra mer än att dom hade nått "bytestorg" på deras hemsida. Så ja la in våran lgh där så får vi se om ngn vill byta. Ska sätta upp lappar oxå... Måste ju flytta!

Imon blir de öf igen! =) Så gött å komma dit å Linnea klagar inte heller...! De e ju de bästa.

Ska kolla på film nu. Hooligans tror ja den hette... En slåss-med-mycke-blod-film. Får la se om ja tittar.. hehe..

Ush har verkligen vart nere i em... Känns som all skit kommer nu...

Ne nu har jimmie satt på filmen så nu får ja sluta skriva!

Hörs i mon..............!

tråk-inlägg!

Kom på igår att vi MÅSTE flytta... HAr inte råd att ha kvar denna lgh... =/ Måste ha en annan idag! Skulle ringt förbo idag om hjälp men Linnea vakna inte 8 idag som hon gjort andra dagar utan 9! (Jätte skönt iof! )
Blir så trött,,,, De ska alltid va pengar-problem...
Så nu får vi nästan ta första bästa. Vägrar bo i komarken, annars kan ja tänka mig varsom!

Ne nu ska ja ringa massa samtal så har inte tid att skriva mer. Problem med försäkringskassan oxå.... Hatar dom!


Första ÖF 2011

Nu har vi vart å lekt av oss på öf! =) Va massa nya där idag tyckte jag allt, men även ansikten man kände igen! Linnea blev glad iaf för att får komma dit. Vi va där vid 10, nästan först, och gick hem vid halv 1.

Hon va så trött va... ! Va lite gnällig i slutet för hon va så trött å ja hann knappt lägga henne i vagnen innan hon somna. Så bra när de e så, slipper man stå å vela... Så hon sover ännu! hoppas hon sover 2 timmar iaf! Ställde henne på utsidan när vi kom hem. E ju ändå plusgrader och hon har på sig bra!

Igår hade ja en jävulsk dag! Va så arg och irriterad å inget va bra. Tror Linnea kände av sig de lr så hade hon oxå en sån dag. För hon gnällde hela dagen. Å då menar jag HELA! Tillslut snäpper de å man vet inte vart man ska ta vägen! Ja gick ut å gick med henne i vagnen å då somna hon så då fick man ju lugn och ro.
Men jäklar va halt de va ute. Eller de ÄR halt ute. Isbana i dag me! Så ja kunde ju inte gå den vanliga rundan så de fick bli en kortare. (nu längtar ja faktiskt till att all snö och is ska försvinna så man iaf kan gå med vagnen normalt...)

Så fort vi kom hem å ja stannade vagnen så vaknade hon. Då blev de mat å då blev hon glad igen. I 2 sek.. Sedan va de gnäll igen å ja va arg igen...
Men ´då kom Jimmie på att vi kan åka till Lycke! (han tyckte väl att stämingen hemma va så där...hehe.. ) Så de gjorde vi! Å genast blev både jag å Linnea gladare av att se mormor och morfar!

Även Emma och Sofie va där ute så dom skjutsade vi hem på kvällen när vi åkte!

Jahopp.... Ska man göra nu då? Jag har käkat lunch å linnea sover... Lägga mig en stund kanske? hehe..

Vi får se!

Igår...

... va Jessica molle å Theo här å käka middag. Sedan åkte ja å jessica till maxi å köpte chips... Mömma... =P Sedan satt dom å spela bilspel på xboxet... Skittråkigt tycker ja men Jimmie blev ju skitglad! Han gillar inte å spela själv så han fick ju sin kväll "räddad"  hehe...

Gött att de e söndag idag på ett sätt... Så man kommer tillbaka i dom vanliga rytmerna igen! Och öf öppnar i mon! =) Undra om de kommer några folk?

Linnea har vart sketjobbig mellan 5 och 8 imorse... Vaknat å skrikigt å så får man gå upp å natta om henne osv..
tror hon fortfarande e trött nu för hon börjar bli gnällig nu,,, Kanske kan somna henne så kan man själv gå å lägga sig en stund igen,,, hehe,,,

Sitter å lyssnar på Kesha. Gillar musiken men inte henne... haha... blir nog bra ändå! =p

Ne om man ska försöka lägga Linnea nu...

Hör av mig senare!

Skulle bara säga...

...Att nu har jag faktiskt tatt bort julen! Jimmie va me och Linnea va me! =) Så hela familjen har vart rediga... Linnea blev helt slut så hon har somnat nu! Lr e på väg iaf! 
Hon blev nog helt slut hon kan få sån panik när den e igång å bara åla iväg å gråta, oftast mot mig. Eller så e hon helt hysteriskt glad! Skrattar lite nervöst... Ja hon e rolig hon...

Måste skriva GRATTIS NELLIE oxå! Fyller 1 år idag! Hipp hipp hurra!!!



Nu ska julen ut! eller?

Så där ja! Nu har vi vaknat, jag har fått vart ut till maxi en sväng och köpt välling till Linnea och sen har vi käkat frukost...

Vet inte riktigt vad som händer här idag. Ska iaf städa bort julen hade ja tänkt! Så tråkigt, men gött när de e gjort! Tog bort stjärnorna i köksfönstret igår å satte dit dom riktiga lamporna. Så igår när vi kom hem när de va mörkt såg de nästan ännu mysigare ut än med stjärnorna... Kan nog vara för att man tröttnat på julen lite nu... Den e ju tillbaka om 12 mån igen å de går fort! =P

Lite bilder från igår, när vi va på barnpalatset!


Fick testa en gåstol! =) Fatta inte riktigt va hon skulle göra... hehe...


Wiiiii... åka med pappa!


Bollhavet va inte alls läskigt denna gången! =)


Ne om man skulle ta å börja plocka julsaker? ush så tråkigt... Men behövs...
Se om Linnea vill va med mig... =P haha...
Hörs

zzzZZzzZz.......

Kom hem från Jessica å molle för 30 min lr nått, å ja känner att ja orkar inte skriva ngt längre inlägg just nu... Har mensvärk till tusen å e aptrött.... Ändå måste man titta fb och skriva här... hehe...

Jaja... Imon lägger ja in bilder från idag. lr iaf 1 bild... hehe...

God natt vänner

Fy fan...

Hade sån äcklig dröm i natt... Jag drömde att ja åkte å handla med en massa kompisar. Och när vi kom till affären så kom jag på att Linnea va ju kvar hemma, själv!
ush panik ,,, Hände massa där med men orkar inte skriva de. Vakna iaf av att ja hörde Linnea i sitt rum och jag hade så jäkla ont i hjärtat... TUR de va en dröm!

Vet inte vad ja hade gjort utan henne... =/

Idag ska vi till barnpalatset med Jessica-familjen. Hoppas Linnea tycker de e roligare när Theo e me iaf =)

Får se om ja kommer ihåg kameran den här gången!

NE nu ska ja fortsätta här hemma!

Hörs sen!

Äntligen...

...kom vi iväg till Mydog.

Ställde kl på 7 för att gå upp å fixa sig å sen käka frukost i lugn och ro innan vi skulle åka. Linnea sov som en stock å vi skulle åka vid 8 så vi fick väcka henne kvart i... Hatar å väcka henne, men va tvungen!

Så upp med henne, ge henne välling och sedan klä på 1 ton kläder. Snöa ju jävel ute! Kommer ut till bilen och den startar fint och börjar borsta av snön mm... Då dör bilen! Å vill inte starta igen!!!! Jag stressad som en gnu, ville ju vi skulle åkte för 10 min men icke!!! Jimmie (snäll som han e) knackar på hos en av grannarna och frågar om starthjälp. Å han kommer ut å hjälper oss, tack å lov! =)

Men då ska ju han borsta av sin bil å skrapa å ha sig,men tillslut va ju han klar med de! Kör fram sin bil till oss å vi kopplar på startkablarna (och med vi menar jag alla utan jag) Gött tänker ja, då blir vi ju inte så sena! =)

Men bilen starta INTE.... Va faaaan!!! Ne inget mer jag kan göra säger grannen å vi tackar för hjälpen ändå... Nu då? Jag tror de e förlite bensin i bilen sa jag då... Jimmie tror de e batteriet som lagt av...

Jag bestämmer mig för att gå ner till preem för å köpa benin å tanka på. Och Jimmie hänger med och Linnea i vagnen hänger ju med oxå då... =P

Tror du dom skottat någonstans? Nej... Vi pulsa nerför backen med vagnen! Fick PUTTA vagnen NER! Vi stånka och svettades och ja gick och svor att den här jävla dagen e förstörd. KUL Att vi väckt Linnea i onödan. Allt e sket och piss....

Men vi kommer fram tillslut till preem och får köpa en dunke för att fylla bensin i. Och gissa vad den kosta???! SVIIIIIIIIIIIIIIIIIIN dyr! 155KR!!! För en TOM dunke?!!! e inte de vääääldigt dyrt? De tyckte vi... Jimmie fråga om bensinen ingick, men de gjorde den inte...

Så fylla på den och sedan pulsa hem i snö igen. Vi tänkte vara smarta å ta en annan väg, kännssom den e kortare, men de va inte plogat där heller... Men vi gick upp för björkåsbacken tillslut iaf. Jimmie puttandes på (en sovande) Linnea i vagen och jag bakom puttandes på Jimmies rumpa... haha... vilken syn. Men de va faaan så jobbigt!!! Under snön va ju ren is!!

MEN iaf kom vi till bilen och fyllt på bensin (På vägen tappade vi även de lilla "röret" som hör till dunken så man kan hälla i lättare! Så Jimmie fick springa in å skära sönder en pet-flaska) Hällde i bensinen och bad till gud att bilhelvetet skulle starta, vilket DEN GJORDE!!!! Wihooo!!! Älskar bilen igen. Va bara lite bensin som fattades. (Alltså jag hade rätt) men de e ju inte de viktigaste... hrm hm... =P

Så klockan har hunnit bli 10 å ja fråga jimmie om vi verkligen ska åka? orkar vi de? Jo men visst gör vi de!
Så vi satte oss i bilen och åkte in och ja fick se mina sötnosar! =)



 
En som visar sin hund för domarna...




Linnea tyckte om å titta på hundarna! =)

Va jätte svårt att få bra bilder där inne, tror de va ljuset i taket lr nått.. Va flera som hade de svårt att få bra bilder!

E glad att vi kom dit tillslut iaf! =) Man blev ju inte MINDRE sugen på vovve nu... VILL HA! Men bra om man kan få ett jobb innan så man vet omman KAN ha hund... Jimmie kan iof ha hunden på jobbet. Men känner att de e bättre å lägga pengarna på hans körkort... Tyvärr...

Jag känner mig helt slut just nu. Precis som om ja inte skulle ha sovit i natt... Hade vart gött om man kunde lägga sig en stund... MEn Linnea lär ju inte somna än på en stund! Ne nu ska ka fixa disk!

My dog


Linnea och Jesper idag i nettens knä =)

E så uppspelt nu!!!!! Ska till My Dog-mässan i mon!!!! jippiiii!!!! Ska titta på mina favvohundar, den hundrasen jag vill ha, staffordshire bullterrier!!! Är 71 st som tävlar och ja ska se dom!!! De dumma e bara att de börjar kl 9... Själva utställningen för just den rasen börjar kl 9. Men då har vi ju hela dagen på oss i mon... =) ÅÅÅÅ de ska bli så kul! Hoppas bara man får ta med sig kameran in. Men de borde man få va??

jaa... Fy fan va skoj de ska bli! En vacker dag ska jag ha en sån hund! Dom e så fina! Ska ta massa massa massa kort! om man får... hehe... Kanske inte e så mycke folk så tidigt heller... Aja, man ska aldrig säga aldrig.


Men kul ska de bli!!!


Dagen idag

Jennifer å alexander sov ju över här tills idag =) Så idag har vi vart med som. Spelade kort igår kväll och även idag! Netten å jesper kom vid halv 2 så då gjorde vi lunch å käka de. Å sedan bidde de fika!

Just nu sitter Linnea å tjötar/gnäller i jimmies knä... hon e gör trött.. Ska nog göra välling snart till henne... Satt vid halv 7 å gav henne gröt och DÅ höll hon på att somna! =P Så söt... La sig änna till rätta i stolen... Men när ja då skulle lägga henne i sin säng så ville hon inte sova...

Imon e de röddag... Vet inte vad vi ska hitta på då... Vi får se!

Men nu ska ja gå  mata Linnea iaf!
Blev lite konstigt inlägg lr? känns så iaf... blev ju avbruten typ efter varje ord... jäjää....

Skriver mer i mon!


Skön dag! =)

Idag fick jag sova till kl 10!!! HEEEEELT underbart! Jimmie tog hand om Linnea på morran... Okej 2 timmar bara för hon vakna 8 men de va heeeelt okej! =P

När ja väl vaknat så käka vi frukost och sedan åkte vi ut till Lycke å hälsa på. Snodde albin en stund och gick ut på en promenad med han och allyprutt som va där! =)


Allyprutt i snön! Fattar inte hur mycke energi man kan ha...


Inte bara Albin som blev rastad.............


Jaaaaag och Linnea som söver i vagnen! =)


Prutten hittade ett isblock som va lagom! =)

Va iaf jätte mysig promenad =) Efter den gick vi hem till pappa som bjöd på kaffe och plättar till Linnea. Dom va mums! Sedan så bestämmde vi att prutten skulle me oss hem å även hans syster för att sova över, så vi åkte till stan å hämtade henne. Så nu har vi käkat tacokyckling och ska snart spela lite kort å äta chips! Kort kommer! =)

Ne nu börjar Jennifer med chipsen så nu får jag sluta skriva! =P

Barnpalatset

Idag hade vi familjedag på barnpalatset. Glömde så klart kameran... Trött jag blir!!! Men vi kom dit å gick in i bollhavet först å Linnea börjar  lipa... Va inte alls roligt. Så vi gjorde lite annat å allting började hon lipa över! Hur kul e de då?.... Rutschkanan gick bra iof, när hon satt i nån av våra knän, men hon skratta ju inte direkt... =P

Jimmie kröp tilloch med runt i rören å grejer med henne, men inget va roligt... Så de va ju så där lyckat! =P Men skamm den som ger dig! Får la åka dit med några kompisar till henne nästa gång så kanske hon tycker de e roligare, lr när hon blir större! =)

Åkte å hämta tallriken hos hanna å sten som hanna va så snäll å köpte för oss i ullared! Så när hon vaknat ska hon få mat som hon kan äta ur där. Ska bli spännande å se vad hon tycker om de! Då kanske ja inte ska glömma kameran! =P

'på tal om bilder, jag kom på att jag har inte framkallat några kort alls sen Linnea föddes. Bara några från dopet till hennes bok. Men inte mer... Ska nog ta å framkalla massa kort ngn dag! Oh va de kommer bli många! hehe.. Förr va ja jätte duktig på att framkalla å sätta in i album. men nu har de äna tatt av. Har mindre pengar nu för tiden iof, kan ju vara de... hehe...

Ne nu ska ja se va Jimmie gör!

Hörs senare!

Härligt!

En dag som börjar dåligt kan ju bara bli bättre! =)

Har fått städa hela övervåningen, så skönt när de e gjort. Gick ut en sväng och fixade mina tomatplanter som stått ute sen i sommras... Dom fick åka till komposten. Å lite annat skräp har jag oxå fått slänga! =) Gjorde de medans Linnea sov, man får passa på! (Ja, även om Jimmie e hemma)

Han sitter å spelar tvspel just nu å väntar på att vi ska åka till netonnet. =/

Men ska inte skriva om de!!!

Snart blir de lunch för mig! Så får lägga av å skriva!

Hörs senare!

åååååh..........

Blir så trött.... Hur svårt kan de va att gå upp med Linnea EN gång??? Han ger henne välling och sen lägger sig...

Just nu sitter jag på nedervån å tittar på kim possible. Linnea kryper runt å leker å har sig. Så mysigt å titta på. Hon skrattar å pratar å dansar till ibland! =P Vem vill missa de?

Känns som om de e måndag idag!
Kanske ska äta frukost snart.. e änna hungrig...


1 januari 2011

Jahopp! Nytt år, nya möjligheter! Hoppas 2011 blir ett bra år!  fast de säger man la alltid... haha...

Igår va de nyårsafton ja! Vi var hemma hos hanna å sten i romelanda å mös! Hade jätte kul hela kvällen! Therese och Måddan va där me! Vi käka gött och spelade spel å tjöta!

Linnea va svår-somnad, men somna tillslut. Men vaknade vid 2-tiden igen så hon fick vara med uppe en stund. Kanske hon sover längre på morran tänkte jag. Vi va hemma vid halv 4 kanske? å då hade hon ju somnat i bilen. Men tror ni inte hon vakna 7 ändå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trött man blir... =/ Så nu sitter man här å gäspar och Linnea kryper runt på golvet å leker... jaja.. bara hon e nöjd å inte e ledsen så e la de bra...

Jimmie ligger å sover... va annars... Imon e de min tur att sova!!!
Ibland funderar jag på att 1 barn e ju inte så dumt att ha ändå... För när hon sover så kan man själv sova. Behöver man barnvakt är de bara 1 barn som ska ha de. Ska man nån stans så e de bara 1 barn som ska klä på sig och med! Många fördelar! =P

Ska operera min fot sen me! Har ngt som "vill ut" ur den... okej de lät äkligt, men känner man under foten nedanför tårna så e de nått där i. Å de har börjat värka en del. Ska se om ja kan få bort de!

Bilder från nyår får man ju lägga upp! =)

Alla vi


      SKUMPAAAAAAAAAAAAAAAA!


                                        
Nyårskössen!!!

E så seg datorn så de får räcka med bilder....

Men Gott nytt 2011 på er! =)