Fredag, intar slapp-position!

Ja nu intar jag slapposition för en stund. Iaf tills lunchrasten är slut... Arslet i soffan och fötterna i högläge... Aaaahhhhh..... 

Idag e de fredag och Lets Dance börjar!! Så kul! J&M flyttar även i dag. Jag kan ju inte bära så värst mycket, får inte heller. Men jag får la svänga förbi en sväng och va hejaklack! Haha... Jätte fin lägenhet och så gott med hall för sig. Lite avis är jag! Men som sagt så ska vi ju bo i hus en dag... Väntar på den dagen... :P 

Annars händer de la inte så mycket idag. Eller ja, de räcker la? Haha... 

Har inte så mycket mer att skriva om... Så får skriva mer en annan dag! 

Hej

Ont trött och sleten kan sammanfatta min dag hittills...

Onsdag, rätt sida av veckan!

Idag känns det som jag inte riktigt fått upp ögonen. Är såååå trött att jag hade kunnat lägga mig varsomhelst nu och sova... Haha... Linnea kom in till mig i natt igen och vill sova bredvid. (Jimmie satt ute i soffan, han somna  väll inte för ens vid närmare 2-3 tror jag? ) 

Men man ligger och sover så skönt så blir man "störd" så ska man somna om och jag vet inte vad som hände men började svettas som ett as så hade svårt att somna om... Men lyckades tillslut. Har vart så några nätter nu dom senaste dagarna. Men det är väll bara att vänja sig! När bebisen kommer så blir de väll så nästan varje natt :) 

Idag ska jag äntligen hämta nya bilen. Ska bli skönt med centrallås!! Måste köpa klädsel till bilen med bara... Ljusklädsel känns som de kommer bli smutsigt lika fort som man startar bilen! Hihi... 

Idag är det även 28 årsedan Olof Palme dog. Så ni vet! Alltså fyller jag 28 i år... Haha... Jennifer fråga hur gammal jag va häromdagen då hon va hemma hos oss. 
-Jag blir 27 i år, svara jag. 
-Blir Hanna 25 i år då??? Fråga Jennifer. -Nej men de fyllde hon förra året... Men då måste jag bli 28 i år då ju! 
Haha... Illa när man glömmer hur gammal man är redan nu... 

I morgon kommer lönen! Inte fel alls!! Den är så välkommen så! 
Ne, om man skulle vila lite innan mer jobb...! 

VÅÅÅÅÅR!

Vilket go-väder ute idag!! I morse när jag gick till jobbet va de ljust ute!! Har inte riktigt fattat att jag saknat ljuset och värmen som jag upptäckte i dag! Eller igår med. När vi satt på gården utan att frysa! Love it!!! Livet känns lite skönare och bättre på något vis... Haha! Lite som på fredagar! ;P hahaha.... 

Idag ska vi absolut ut och leka känner jag när vi kommer hem! Kanske dra en sväng till fontin? Mata ankorna? Vi får se. Linnea kanske leker med sin nya kompis om hon är hemma. 

I helgen är det mycket på g. Jessica och Molle flyttar.  Jag ska äta med mina syskon, ute på resturang. Vi åker till the Reef! Ska bli skoj! Skönt att komma iväg lite oxå... Spännande att se J&M:s nya lägenhet! :) 

Nu blir det snart mer jobb. En kortis, som vanligt, innan jag ska hämta Linnea! 


Måndag med vårväder

Väldans gott väder idag! Tog en promenix till city gross och sen lekte vi på gården en stund. Linnea har fått en ny kompis på gården. Tror hon är i samma ålder som Linnea. Väldigt kul tycker jag! :) 

Nu e jag seg å jobbig... Känner mig trött och vill bara sova. Jimmie e sjuk med så man får ju ingen avlastning där heller... Lovade Linnea att spela lite kort med henne nu så får skriva mer i mon! 

Fredag ❤️

Idag blev de en väldigt enkel lunch. Billys  panpizza... Haha... Inte ofta jag äter de men blev ingen matlåda igår så fick bli en sån idag. Brukar ha de hemma till Jimmie när han har sina ätardagar. (Dagar han aldrig blir mätt och äter hela tiden, eller kvällar när han är hungrig) Det va en stor gladiator på skälva paketet jag köpte häromdagen. Tror han heter Hero? Rakad huvud, pitbulltatuering på bröstet (har jag för mig) Äter man alltså billys panpizza blir man så stor och stark! (Och hårlös?) som han...? Hehe... 

Idag är det den där goa dagen fredag. Längtar efter Linnea nu. Ska bli kul att hämta henne! Så skönt att hon inte har dom där hemske utbrotten mera. 
Igår när vi va ute i Lycke blev hon arg på mig för någonting, kommer inte ihåg vad... Då säger hon att hon och pappa ska flytta från mig. Bo nån annanstans. 
Vad får hon allt ifrån? Hon har sagt så förut när hon e arg eller man säger till henne om något. Ja hon är rolig ibland. 

Netten, Jesper och Jennifer kommer även idag och ska leka/fika! Kul med främmat! Annars blir det nog inte mycket gjort idag... Slappa. 

Undrar när mina papper från försäkringskassan kommer. Vill veta om det går igenom. Om jag ens har skickat alla papper rätt...? 

Nu ska jag skriva lite mejl innan jag ska diska och sen gå hem! Hihi... Tjoooo..!

God morgon i stugorna!

Vaknade och var helt borta när klockan ringde. Kan inte vara dags att gå upp redan!!! Men jo då... De va de. Och jag hörde hur regnet piska på sovrumsfönstret. TUR det är fredag! Haha...! Annars hade de inte vart lätt att gå upp! 

God morgon!

Ny vecka, resa och teckenspråk!

Idag klirra de till lite i kassan! Barnbidraget har kommit! Inte fel. Inte alls fel! Måste handla yoghurt mjölk mm idag. 

Ny vecka idag med. Med bebisen alltså! Vecka 27! Väger 1 kg nu i magen. Kanske lite mer, kanske lite mindre... Men ungefär! Livlig är h"n iaf! Så fort jag inte rör mig så rör h"n sig. Trodde de berodde på kläderna på jobbet, att dom satt åt runt magen när jag satt ner. Men har testat gravidbyxor nu och det är ingen skillnad. Samma mängd sparkar levereras! Mysigt! E så himla nyfiken på om det är en kille eller tjej...! Är det mycket hår? Lång? Tjock? Lik mig? Lik Jimmie? Lik Linnea? När bebisen föds kommer den antagligen vara lik Jimmie. Men sen kanske det ändrar sig? Så va de med Linnea iaf! 

På tal om Linnea så kom hon hem en dag och räkna till tio på engelska! (Okej inte helt perfekt, men ändå!) Jimmie fråga om jag lärt henne de men de har jag inte. Då visade det sig att dom lärt sig de på dagis. Även teckenspråk kunde hon som jordgubbe och äpple. Hur redigt är inte de för en 3åring? Eller är det bara jag, för att jag är hennes mamma? Haha... Antagligen! :D 

Får ont i hjärtat när jag tänker på hur fort det går. Linnea blir så stor. Stackars bebisen i magen nu då när den blir större. Kommer alltid vara minst! Haha... Kommer aldrig låta h"n växa upp! Eller jo det kommer jag... Så skaffar vi en hund sen som blir lin bebis... Haha... ! Bra lösning! ;) 

Läste även i gravidappen att nu är den tiden den gravida kvinnan mår som bäst! Man skulle passa på att göra saker tillsammans stod de. Tur att vi har bokat resa till the Reef nu då! 
Mysigt att komma bort och sova på hotell. Och det bästa: HOTELLFRUKOST! Haha... 
Skrev ut biljetterna förut så nu hoppas jag att det är rätt!!! 

Annars idag så ska vi (jag och Linnea) ut till Lycke. Och även handla måste vi. Får ej glömmas! 
Ne nu ska jag njuta lite extra av rasten!

Onsdag

Ännu en dag med regn. Var är solen? Kan väll iaf vara två dagar med sol på en vecka?? 

 Känner att jag vill åka till Ullared snart. Inte idag men någon gång snart hade man ju inte tackat nej till! Hehe... Borde igentligen vänta tills de är närmare bebisen ska komma så man kan köpa allt som saknas. Kläder osv... Men tror vi har det mesta ändå... kläder brukar man iof få rätt mycket när bebisen kommit. Iaf med första! Kanske inte är samma med andra..? Hehe.. Ne får nog gå igenom allt man har i källaren och bocka av och sedan åka... Men vem kan vänta så länge...? Haha... Bättre att åka till Ullared flera gånger! Haha... 

Måste fixa i linneas rum med en hylla med så vi får iordning skötbordet. De hade vart gött om de va klart snart. Så har man en grej mindre att tänka på. 

Planerar på att åka till The Reef snart med. Blev ju inget sist så får se om det blir av denna gången! Haha... Har inte bokat nått än

Oj nu måste jag jobba! 

Glömde en sak:

Glömde ju skriva att jag köpt ny bil! Hihi... 

Tisdag hela dagen

Veckan rullar på även om de inte känns så hela tiden. Gör man saker så går de fortare. 
Igår va de sånt himla fint vårväder så jag och Linnea åkte till fontin efter jag vart hos barnmorskan och matade fåglarna där. Lite mysigt att bara åka dit lite då och då. 
Allt såg bra ut hos barnmorskan förresten! Bebisens hjärta klappa på bra och dom mätte magen (hon hade en som höll på att utbilda sig till barnmorska med sig) tog stick i fingret och lämna urinprov och tog blodtryck. Allt va kanon. Plus att jag fick klagat av mig lite med... Haha.  Hon är så bra min BM. Hon har lösningar på allt. Så skönt. 

Idag va de inget bra väder alls ute... Pissregn hela dagen. Så jag och Linnea åkte till oasen i Kungälv. Där har inte jag vart sen skolan tror jag! Haha... Va där i 2 timmar. I barnpoolen. Linnea va lycklig iaf. Jag frös lite imellan åt men ska inte klaga. Så dit åker vi nog igen :) 

r vi kom hem åt vi middag och nu kollar vi barnprogram. Jimmie kom hem precis med. Sova snart kanske...? Trött man blir av att vara i vatten ändå!

Ne nu ska jag va social en stund! Hörs senare!

Lunchrast

Fötterna i högläge och röven i soffan. Så där ja. Önska jag va hemma nu så man kunde slumra till en stund! Haha...! Linnea har vaknat tidigt både lördag och söndag jag har däckat tidigt hela helgen och vakant tidigt. Fast i lördags såg vi mello i Lycke så då somna jag inte så tidigt. Igår somna jag innan så ska det låta va slut... Haha... 

Linnea kom in 05.30 i morse och berätta att hon drömt något. Så hon fick lägga sig under mitt täcke och på min arm så berätta hon att vi va med Diesel hos tandläkaren men då kom det en dum man och ville döda Diesel med kniv. Och sen började jaga Linnea... 

Stackarn :( Mardrömmar är inget kul när man är liten. Vet själv när man hade det när man va liten och vågade knappt somna på kvällen efter... 

Idag ska jag till barnmorskan. Ska bli himla gott att träffa henne. Va längesedan nu... 

Kollade lite på hm hemsida förut... Tänkte köpa lite kläder som passar mig. Finns inget tråkigare än att inte ha kläder. Ett par mjukisar har jag och ett par jeans. Ett par jeans till hade vart gott att ha. Sen några snygga (men absolut sköna!) t-shirtar hade vart bra... 

Nu hamna jag i ryggläge... De va skönt! Haha... Inte långt kvar på rasten bara. Hoppas jag får brev från försäkringskassan idag om att min gravidpenning gått igenom... Orkar inte mer snart... 
Håll tummarna för mig! 

Go natt tänkte jag skriva men sova ska jag ju inte göra! Hahaha!! 
En på jobbet som ritat mig! Hehe :)



Go kväll alla!

Söndagar har nog dom bästa tv-programmen. Tyvärr! Bättre dom satt dom på fredagar. Då finns de inte nått vettigt att se... Fast snart börjar Lets Dance igen och då har man nått att kolla på! Hehe... 

Idag va vi på kalas. Det började inte för ens klockan 14 så innan kalaset gjorde vi inte mycket... Gick runt mest här hemma och va arg. Pyssla med Linnea och busa en del men kände mig trött och hängig imellan åt... Inget kul alls... Tur jag ska till barnmorskan i morgon så jag kan klaga av mig! Haha... De har hon sagt själv att det är därför man går dit! Hehe... 

På kalaset blev de god middag med kött potatis och brunsås och goa grönsaker! Även glasstårta senare! 

I morgon är de jobb igen... Vill inte... Eller jag vill inte gå upp så tidigt rättare sagt. Ne nu ska jag borsta tänderna innan jag blir för trött! 

Natten för längesedan

Sova ska jag göra typ nu... Va bara tvungen å skriva lite först... Haha! 

Min bil funkar igen!!! Satte  startkablar på Jimmies bil och min och den gick igång med en gång! Så nu älskar jag min bil igen! Haha... Jimmie hade ett batteri på jobbet som va laddat (som va till min bil) så vi bytte till de och nu går den som aldrig förr! 

Vart en sväng på Frölunda torg i dag med. Letade (och hittade) paket till kalaset i morgon. Fick även lunchat där med. Första gången på subway! Jätte gott va de! 

Nu ikväll va vi hemma i Lycke och kollade mello. Käkade även räkor och kräftor. Är mätt ännu. Åt tills jag va proppmätt och lite till. Det gör jag aldrig om! Ush va dåligt man mår efter de.. Vi åt vid 18-tiden och jag är mätt ännu (klockan är efter 22) Men jag upptäckte att de va hundra årsedan jag åt kräftor och dom va jääävligt goa! de va bara att möla! 

Ne sova skulle jag ju göra... I mon blir det kalas på dagen... Inte mycket annat som hinns med då! Men vad gör de! :) 

Go natt!

Detta kändes som jag. Ungefär varje kväll e de så...



God morgon lördag!

Vakna av att Linnea kom in skit pigg kl 6.30 ungefär... -Mamma jag är hungrig. Får jag tända lampan. Kan jag få lördagsgodis. Uuuuuhhhh..... Lände jag då. Hade världens goaste dröm så va någon helt annan stans när hon väckte mig! Haha... 

Men nu har vi ätit frukost kollat Barnkanalen och satt 2 st satsar av bulldeg. Börja fundera på vad det va vi skulle göra idag. Just de! Paket till Carina och Alexandra. Ja just de!!! MIN BIL STARTADE JU INTE IGÅR!!!! Så jäääävla onödigt... Varför kan den inte bara starta...? Igår efter jobbet så va den helt död! Så vi ska se om vi kan bogsera hem den idag... Kollar ut och snö och regn öser ner... Aaaaarrrh!!!! Jaja... Vad ska man göra... Måste få hem den.. Tur Jimmie har bil...

Ne dags att baka bullar! 

Alla hjärtans dag 14 feb

Idag är det min favvo dag. FREDAG! 
Handla efter jobbet lite smågrejor för i kväll och sen slappa hela eftermiddagen!! Kan de bli bättre? Hihi... Sånt tråkigt väder ute. De snöregna förut. Då är man glad att man är inomhus! 

Va ute i Lycke igår och skrev ut bilderna till min bebisbok och fick med mig lunchlåda till både mig och Jimmie hem. Himla bra tycker jag! Och gott va de. Kalops! 

Alla hjärtans dag i dag med. Inget vi firar i våran familj. Köpte iof en present till L förra året men i år blir de inget. Har inte köpt nått än iaf! Haha... 

Linnea börja prata om påskharen för någon dag sedan. Hon vill ha ett sånt där stort ägg med godis i. Fick förklara för henne att den kommer när påsken är här, till våren. Men hon sa de i morse igen att hon ville ha ett påskägg. 

Hon blev även sur i morse när vi kom till dagis och hon tatt av sig jackan. HELT fel kläder hade hon ju på sig. "jag är inte fiin" sa hon och la armarna i kors och världens suraste min... "Jo du är jätte fin!!" sa jag. Men hon skulle ju ha klänning och strumpbyxor på sig... (Hon hade tunika med Pippi på och tajts) så de gick inte alls... 
Mamma säger att jag va oxå väldigt tjejig när jag va liten, vilket jag kan komma ihåg när jag tänker tillbaka. Men kommer inte ihåg att jag va så noga med kläderna??? När man är 3 år?? Nu är jag inte noga med de.... Samma kläder dag ut och dag in. Haha... 

Jaja... De lugnade säkert ner sig efter att jag gått... Brukar de göra.. 

Snart dags för mera jobb innan jag tar helg!! Ha de gött!

Ny bebisvecka och snart fredag!

Vilket ruggigt väder de e idag... Frusit hela dagen idag. Plus att jag fick alla varor idag. Inget kul att gå i slask och snöregn. Men nu e de gjort så nu ska jag bara få upp värmen. Slängt upp fötterna på en stol just nu och placerat arslet i en soffa här på jobbet. Kan jag inte få ligga så här resten av dagen? Haha.... 

Idag går jag in i vecka 26. Jippiiii! Ungefär 14 veckor kvar! Lite till säkert för jag kommer säkert gå över tiden... Men ändå! 

Tror jag är på gång att bli förkyld oxå. Ont i halsen och jobbigt... Förhoppningsvis blir det inte värre. :) 

Ska ut till Lycke idag och låna skrivaren med. Ska skriva ut bilder till min bebisbok jag skriver i. Va ett tagsedan nu så har en del att skriva ikapp i den! Hehe... 

Linnea sa igår att hon ville baka bullar någon dag. Perfekt tänkte jag för de ville ju jag med! Så de blir nog på lördag. Jag gör längder så får Linnea göra vanliga. 

SÅ skönt att det är fredag i morgon...! E så jobbigt att jobba nu för tiden. Magen är i vägen och man blir trött mycket fortare. Ont får man med... Hoppas min gravidpenning går igenom. Hoppas jag får svar om de nästa vecka iaf!! Isf har jag bara 6 veckor kvar att jobba!! DET lät lite!! Va konstigt! Men behövligt isf. Innan dess ska jag hinna ha en vikarie här som går bredvid mig nån vecka (?) eller iaf några dagar. 

Ne snart jobb! :)



Mätt tjockis

Hua mig vad mätt jag blev! Gött de. Inte roligt att va hungrig... :) 

Idag är det Allgott och Villgott på kvarnkullen. Jag vill gå med Linnea för jag tror hon hade tyckt de va skoj. Men samtidigt så är det klockan 18 isf och när det är min vecka att lämna så går vi upp så tidigt på morgonen så hon kan lätt somna klockan 19 på kvällen... Ne. Får nog vänta med det... Får bli en annan dag. Jo så får det bli. 

Bumlingen sparkar och har sig som vanligt i magen efter att jag har ätit. Haha... H"n har nog kommit på att vända sig oftare nu. Tycker sparkarna kommer uppe i magen mer nu än innan. Eller så kanske h"n boxar mig med nävarna! Haha... Vem vet! 

I morse när klockan ringde trodde jag att jag ställt klockan fel. Tänkte att jag kan ju inte gå upp nu. Får vänta tills den ska ringa på riktigt. Men så kollade jag va klockan var på våran klockradio och såg att jag visst skulle gå upp... Suck,.. Så segt. 
Idag gick det bra att lämna Linnea iaf... Hon sa hej då och börja leka med en gång. 

Och igår! Det måste jag ju berätta! När jag skulle hämta Linnea så möte jag en fröken som va ute med två barn. Hon fick syn på mig och sa att dom glömt att säga till Linnea om att jag skulle komma snart (som dom skulle göra för att se om de gick lättare att hämta henne) 
Så hon sa till mig att stanna där så skulle hon springa in och säga till en Annan fröken de. Så jag satt och vänta i 5-10 min och sen gick jag upp. 
Linnea kom springandes mot mig och ropa MAMMA!!! Jätte glatt! Och krama mig. Vilken lättnad! Vilken skillnad! Jag var lycklig! 

I morse när jag väckte henne och hon vaknade till sa hon: Mamma, idag kan jag väll få stanna på dagis till klockan sex? 
Haha... Tur hon gillar sitt dagis! 

Fick för mig att jag skulle baka kanellängder i helgen. De va längesedan! Och gott är de! Orkar jag på lördag så blir det nog så :) på söndag ska vi på kalas. Jimmies moster och kusin fyller år. Blir söndagsmiddag där och massa kalasande. 

Nu låter de som barnen börjar bli färdiga här utanför. Dags att börja jobba! 

Tisdag 11 februari. (Kom inte på en roligare titel)

Jag tror bumlingen rullat runt för en stund just nu. Sparkarna är mer där uppe än nere i magen. Jätte konstig känsla! Haha... Ovant iaf! 

Idag blev det korv och makaroner på jobbet till alla barn. De äter väll dom flesta barnen eller? Känns som en väldigt barnvänlig mat iaf... 
Vem gillar inte korv änna?? Haha... 

Idag när jag lämna L blev hon jätte ledsen. Vet inte varför men hon ville åka med mig hem. Så idag kanske hon är glad när man hämtar henne? Haha... Igår när jag hämta henne blev hon mer arg än ledsen. Börja skrika om varför jag ALLTID kommer och förstör!!! Men då sa en fröken att dom kanske ska börja förvarna Linnea när klockan börja närma sig att jag ska komma så att hon är beredd. De lät som en toppen ide tycker jag!! Så hoppas hon/dom kommer ihåg att nämna de idag. Se om det funkar bättre. 

I söndags va vi på Lekstaden i Kungälv. Netten, Jesper och Jennifer följde med. Himla skönt att dom är så stora och kan springa själva där känner jag... Haha... Iaf nu när man känner sig tjock och otymplig. Blir bättre när denna bebis är född och jag kanske kommer i bättre form... Då kan jag va med och leka.. Haha! 
Linnea va glad iaf som fick leka med Jesper. Varje dag jag hämtar henne på dagis så säger hon att hon vill åka till Jesper (med gråten i halsen) ändå känns det som det blir mest bråk när dom träffas... Haha... 

Snart dags att jobba igen... Idag ska vi hem till Jessica och Molle för att fira Molles födelsedag. Så idag slipper jag göra middag (mohahahaha...) 


Måndag 10 februari

Bara jag som räknar ner till barnbidraget? Känns som pengarna rinner ur händerna på en... Även om man försöker snåla och leva ekonomiskt så känns det som pengarna har gått åt väldigt mycket denna månad. Vet inte varför. Eller vad vi gjort... Haha... Jaja... 

Måndag idag! Ny vecka. Ny dag. Kände mig så där taggad när klockan ringde. Men nu känns det bättre. Linnea va svårväckt idag med. Somna sent igår. Men när hon fått i sig sin macka så va hon glad och go. De där monstret som kommer fram lite då och då fans inte i morse. Skönt de. Kommer la när jag hämtar henne i eftermiddag... I fredags slapp jag monstret. Trodde absolut att hon skulle få ett bryt på mig när jag kom men icke! Mer sånna dagar, tack! 

Avundsjuk på alla som har sportlov nu. Vill me va hemma... Men snart är jag med de. I ett år till och med! Längtar! Hehe!! Till sommaren är jag tvåbarnsmor! Sjukt... Sjuktkul med! 

Nu ska jag vila mig innan mer jobb! 

Lööördag

Precis kommit hem från Vänersborg nu. Vart och hälsat på Jimmies mamma. Skulle hälsat på en kompis till Jimmie oxå men han va dålig så det sket sig. Så efter vi vart hos svärmor åkte vi till ett stall som Jimmie har jobbat på när han va yngre och klappa hästar. Linnea ville rida men han som ägde det va inte där så det fick bli att bara klappa :) ett jätte stall med över 30 hästar. (Han hyr ut platser) 

Sen åkte vi till Glass och Godislandet och köpte lördagsgodis! Dom hade 50% på allt så det blev en billig affär! Haha... 

Ikväll blir det mello i Lycke med tacos! Inte för att man är så sugen på de nu när man ätit godis hela vägen från vbg och hem... Haha... Ne får nog ta å vila en stund innan man sätter igång igen! Ha en fortsatt bra dag ! :) 

Fe-fe-fredaaaaaaag!!!!

Idag blev de kycklingsallad till lunch! Nyttigt och duktigt va??? :D (bara så jag kan möla ikväll... Haha) 

Bakade en browniekaka igår som vi ska ha ikväll med grädde till. DET kallar jag fredagsmys!! Haha... Får la se om resten av familjen går med på de... :P 

Nu prata jag med Jessica hela rasten istället så nu hinner jag inte skriva mer. Bäst att jobba klart så man kan gå hem! Hihi... 

Och hämta Linnea... Vill inte de. Jag vet det låter hemskt men det är jätte jobbigt att hämta henne nu för tiden... :( men hon kan ju inte stanna där hela helgen! De vill jag ju inte heller att hon ska göra men ÅNGEST ska man väll inte behöva ha för att hämta henne... 
Ne jobba va de! Håll tummarna för mig senare... Hehe :P

Hej torsdag och vecka 25!

Idag går jag in i vecka 25. Önska de va 35... Haha... Ne då. Ska njuta så mycket som möjligt för får Jimmie bestämma så är det sista gången jag är gravid. (Han vill bara ha 2 barn) själv är jag osäker. Får testa två stycken. Jag kanske tycker de räcker med? :P 

Igår va de apt ja. Hämta Linnea 17.15 ungefär och hon blev sket ledsen igen.... Denna gången va hon ensam kvar med fröken och dom skulle låsa. Så kom jag å störde... Tyckte hon. Men när både fröken och jag förklarat att hon inte kunde låsa för ens jag kom ändå så lugna hon sig ganska snabbt :) 

Har tänkt på en del på att Linnea e så ledsen och arg när jag kommer. Hellre de än att hon ska gå och längta hela dagen efter mig. Måste ju betyda att hon har det bra på dagis om hon inte vill hem? :) 

Börjar känna av mer och mer i kroppen att man är gravid alltså... Att böja sig är jobbigt och bära är jobbigt. Allt är lite extra jobbigt hehe... 

Snart mera jobb. En kortis som vanligt. Sen är det hemgång i regnet och hämta L. Får se vad vi hittar på :)



Hejsan onsdag 5 feb

Då va man på rätt sida av veckan igen! Idag är det även apt för mig så jag slutar inte för ens 17. Känns bra ändå för Linnea har vart så himla sur dom senaste gångerna jag hämtar henne. Jag kommer alltid och förstör när hon har så himla kul... Alltid mitt i en lek osv... Så idag blir det att hämta henne efter kl 17 så då hoppas jag hon lekt färdigt! Hehe... 

Igår va jag ju så himla hängig och trött men tänkte att Jimmie är ju hemma vid halv fem då kan han ta Linnea så kan jg vila mig. Tills jag kom på att han slutade ju kl 18!!! Då blev jag ännu tröttare.... Men vi satte oss i duschen en stund jag och Linnea efter maten och där flög tiden iväg så när vi var klara va de dags för Bolibompa :). 

Haft ont i magen idag med. Vet inte om det är stress eller magen som övar sig med samandragningar eller vad det kan vara... Ont gör det och det blir bättre när jag suttit en stund. Men de har man ju inte alltid tid med... Ska söka om havandeskapspenning nu så hoppas jag att det går igenom. Fast ska inte ha det riktigt än... Vill igentligen inte gå hemma å vänta bara... Men vill inte heller gå på jobbet och ha ont och må dåligt... 
Får skicka in papprerna så får vi se vad försäkringskassan säger... 

Satt och fyllde i papprerna igår och man blir ju inte klokare direkt... Ringa dom kan man ju glömma. 3 av 3 gånger jag har ringt dom nu det senaste har det vart hög belastning hos dom och dom ber en ringa senare.... Störande... Jag får väll helt enkelt fylla i och skicka in så får dom höra av sig om det skulle vara nått fel... 

Idag blir det enkel middag eftersom jag slutar så sent. Fiskbullar i hummersås med ris. Gott och enkelt! Hehe... 

Bumlingen leker rövare i magen nu. E nog för att jag ätit och nu ligger stilla. Känns som hela magen hoppar på mig vissa gånger... Haha... Läste i min gravidapp att om 1-2 veckor så brukar bebisen i magen känna av och "svara" när man knuffar på magen. Nu har h*n bara gymnastikövningar där inne känns det som... Haha... 


Hinner inte

Brukar skriva på lunchrasterna på jobbet men idag hann jag inte de. (Å inte igår heller) Men nu har jag tid över så nu kan jag skriva. 

Sitter i soffan och känner mig trött. Linnea ville kolla på Barnkanalen så vi kikar lite på de. Jag har änna ont i huvudet och mår illa och då tackar man inte nej till att vila :) 

Och nu blir jag sminkad oxå... Haha... 
Eller hon kleta på något på min kind med en sminkborste. 
Himla snygg blir jag! 

Ne nu ska jag snart göra middag och då får jag vila lite tills dess... Hehe...

Godäää!

God morgon lördag! Sovit som en kratta i natt. Sprungit på toa flera gånger... The beauty of being gravid... Hade även halsbränna och sura uppstötningar HELA dagen igår... Jätte gott... Men slapp det i natt iaf :) 
Vakna av att Jimmie la en äcklig fis som gjorde att jag inte kunde ligga kvar... En si så där halv sju i morse.... Tänkte att Linnea kommer nog snart ändå  kan lika gärna gå upp. Men än så länge sover hon. 

Idag ska här städas här hemma. Behövs. Skulle åka pulka med men såg igår att det ska vara plusgrader hela helgen så nu kanske snön försvinner? Hoppas inte... Den kan la ligga ett tag nu. Iaf februari ut...? 

Ne nu måste jag äta något... Blev väldigt hungrig! Go däää!!