Nu är det nära!

På min räkna-ner-kalender jag har på telefonen står de att det är tre dagar kvar tills vi ska flytta. 


Men antagligen kommer vi flytta på fredag redan. (Eller i morgon. Beror på bilen vi ska låna och köra saker i ) 

Väntat i tre månader och nu är de dags! Känns konstigt, Stressigt och kul! Längtar ihjäl mig! Samtidigt som jag får ångest på att tänka på alla saker som inte är nerpackat och ska packas ner. (Sånt man inte kan packa nu) 

Blir nog bra detta 😊 

Nu måste jag sova så jag orkar gå upp när det är dags att mata Ville-Pille första gången  i natt! 


Choklad

Tänkte jag skulle testa en månad utan choklad. Vet inte vad som är värst? Att jag måste göra en grej av de, att det inte bara är att säga ne ingen mer choklad! Eller att jag igentligen inte vill men känner att jag måste. Haha... 

Choklad är så jääävla gott. Finns det nått goare? Gott som ljus, mörk eller som glass ,kakor ,smaksatt med olika saker. Choklad är som en drog. Skit svårt att sluta äta de! 

Varför då göra detta? Behöver en utmaning. Choklad är min svaghet och jag ska klara de! 
Tror dessutom att min kropp skulle må bättre av de. Därför ska jag testa en månad för att se om nått ändras? 

Börjar i morgon. Så ingen choklad innan den 27 november.  
Spännande! Håll tummarna för mig! 
Go natt

Hur har vi fått plats?

Nu skriver jag om flytten igen... Men jag är fortfarande chokad över hur vi fått plats med alla saker. 
Vi är inne på sista veckan i Björkås och vi har flyttat de mesta redan och Sockerbiten är FULL! Känns det som iaf... Haha... Vi har så mycket saker. Sen kanske det blir bättre när vi ställt in allt där det ska vara. Tex alla julsaker, campingsaker vi har mm. Sånt man inte har framme... Nu står allt bara i ett rum och "tar plats". 

Ska strax åka till Sockerbiten idag med. Köra ännu mer "skit". Haha... Ne men idag ska vi köra alla utemöbler,cykelkärran och annat smått och gått. Till och med kaffekokaren får flytta nu.  Önska vi kunde flytta allt idag men nu är de inte långt kvar... 

Linnea har lov denna veckan. Är ju höstlov och då är hon ledig med eftersom hon är 15-tim barn på förskolan. 

De är så mörkt och mysigt på morgonen nu för tiden så jag önskar vi hade ljus att tända men allt ligger i lådor... Haha... Äsch hinner säkerligen tända ljus i mörkret i Sockerbiten med. Är ju änna den årstiden nu! 😊 
Längtar som vanligt så jag kan dö till julen! Baka, pyssla, musiken, julklappshandlingen mm mm... 

Jag brukar vara väldigt bra på att handla julklappar till Linnea. Men nu efter packningen med flytten så har jag sett hur mycket grejer hon har...! Så i år blir de inte alls lika många. Hon är ju såpass liten så hon blir ju lika glad för fem paket som för tio paket. (Tror jag) haha... Har ingen aning om vad vi ska köpa till Ville heller. Han har mycket saker han med. Plus att han är så liten så leksaker känns som att han har de som behövs ändå... Kan ju ana att han kommer bli gladast av själva julklappspappret ändå haha. Han gillar saker som prasslar! 😊 

Ne om man skulle ta och hämta bilen så man kan packa in saker i den! 
Ha en bra söndag alla! ❤️

Flytta flytta flytta (16dgr)

Det är bara 16 dagar kvar tills vi flyttar. Pirr i magen när jag tänker på de! Bara 16 dagar kvar i Björkås... Lite sorgligt. Kommer sakna grannarna och alla lekplatser. Och att ha så nära till affären... Men så mycket mer saker på plussidan att flytta till Sockerbiten!  

Hanna var här igår och det kändes som jag prata om Sockerbiten hela tiden. Haha... Men hon sa att det inte gjorde nått så får lita på de! Haha.. 

Idag är det verkligen en grå dag. Regna hela dagen igår, hela natten och det har regnat hela dagen hittills. Men inte mig emot. Kan jag vara inne och packa och fixa. Önska vi ägde en lastbil med stort utrymme som man kunde ställa in saker hela tiden så man slipper ställa det på hög i vardagsrummet. Hade vart väldigt bekvämt! 
Får ont i magen när jag tänker på allt som ska flyttas. Allt från småsaker i lådorna till alla möbler till cyklar och utemöbler. Suck... Men vi är ju inte ensamma! Får hjälp från familjen och de är skönt! 

Så skönt att Linnea vill flytta med. Hon sa för ett tag sedan att hon inte ville för hon kommer sakna Edvin och Fanny. 
Men de gick över när hon fick se sitt nya rum som verkligen är ROSA! Väggarna alltså... Jag sa även att Edvin träffar du ju på dagis och Fanny kan komma hem och leka hos oss sen. Så då kändes det bättre! 

De är så jag själv känner att jag tjötar flytten hela tiden men det är änna det de handlar om nu... Haha... 

Har börjat skriva en lista på allt som måste göras innan flytten. Så det underlättar när det väl är dags! Då blir jag lugnare och slipper få panik av att jag inte ens kommer ihåg hälften av sakerna som ska göras... Hehe... 

Idag här hemma blev en tvättdag. Linnea är på dagis och Ville sover (just nu) så då passar jag på att tvätta upp tvättkorgen. 
Annan intressant sak är att jag ska göra rent kattlådan med innan jag hämtar Linnea. Så nu vet ni de! Haha... ;D 

Ne om man ska ta och tömma kattlådan då... 










Hej bloggen!

Nu va de längesedan jag skrev. Har inte haft lust helt enkelt men nu känner jag för att skriva ikapp en del! Haha... 

Igår morse vakna båda barnen strax innan 4!!! Satte oss framför tvn och jag hoppades att dom skulle somna om snart igen. Ville somna vid 6 igen och då blunda jag oxå en stund. Men Linnea satt klar vaken och fortsatte kolla. 

Så igår kväll somna hon strax efter att Bolibompa börja. Alltså ca 18.15. Jag är impad att hon orka så länge. Fanny var  hos oss och lekte hela dagen igår så va la därför. Annars hade hon nog sovit middag. 
Idag vakna hon vid 6.30 och de är jag väldigt glad över! Sovmorgon ju! Haha... 

Annars så är det packning som gäller här hemma. Har fått nycklarna till Sockerbiten och fått tillåtelse att börja ställa saker där. Det är nu man upptäcker vad mycket saker man har! Hur har vi ens fått plats i lägenheten?? Känns som Sockerbiten redan är full med saker och då har vi bara tömt förrådet och kört dit flyttlådor vi packat klart. Men det klart.... Linneas rum så är de inga möbler som flyttats. Våran säng är inte flyttad. Sofforna är kvar och alla andra möbler i vardagsrummet. Fast det är igentligen alla saker som är i alla skåp som känns som det tar plats. Men men! Det ordnar sig! Se om vi kör ut mer i helgen. 

Linnea ska på kalas i helgen med. En på dagis som ska ha kalas. Alltid lika spännande att köpa present. Tycker det är jätte svårt när det är dagiskompisar som fyller. En själv känner ju inte barnen och frågar man Linnea så har hon alltid samma svar: lypsyl. Det vill alla ha enligt henne. Även till Jimmie skulle vi köpa det nu när han fyllde.... Haha! Fast ett kill-lypsyl, sa hon. De blev inte så... 

Det är bara 17 dagar kvar tills vi flyttar. Sjutton!!! Hur lite är det inte!!?? 
Alla säger att det är sån tråkig tid att flytta nu. Att det hade vart bättre om de va till våren så vi kan greja i trädgården. Men jag tycker det ska bli kul att flytta nu i november. Har man hela november att packa upp och fixa och sen kommer december. Då ska de ju julpyntas och sätta in gran och baka! (Har redan kollat ut vart vi ska ha granen!) hahaha!!! Men är man van att julpynta en liten lägenhet på 65 kvm så lär det kännas hur stort som helst att pynta ett hus!!! Kanske måste skaffa lite mer julpynt.... Hihi.... Synd! (Eller inte) ska till Ullared å handla julklappar i nov-dec någon gång så då blir de la en del tomtar och ljusstakar som åker med! 

Ne nu ska jag kolla så Linnea har klätt på sig för vi ska till dagis nu! Hörs om ett tag igen kanske? :)