Kusten

Jävla cancerjävel.... Hatar dig!
_______________________________________________________

Så va de sagt....!

Imon ska jag till läkaren. (Nej, de har inget med cancer å göra) Men jag har ju mått lite si så där ibland och nu har jag äntligen (?) tatt tag i de... Ska lämna Linnea å sen dirkt till vc..... Ush. Hatar de. Men jag kanske kan må bättre snart?

Fick blommor av jimmie idag! =) Vet inte varför. han tyckte bara jag skulle ha de... Pluspoäng till han! =P 

I helgen kommer väggen upp oxå! ÄNTLIGEN! Hoppas bara de blir så bra som man vill!
Ska köpa färg till köket nåndag me...! hihihi.... skoj skoj!

Funderar på om jag ska gå ut lite nu... ? Kanske ska ringa hanna å fråga/tvinga henne med! hehe... Får se hur de blir. E ju ändå desperata ikväll. å dessutom sista avsnittet för denna säsong!

jaja.. nu somnar mina fötter så nu får jag nog sluta! Hörs!

Varmt!

Trött på all skit... Varför ska de va så krångligt?!


Va med netten förut på frölunda torg. Kul kul! Svettigt bara... Måste ringa läkaren. De kan ju inte va normalt å svettas så mycke som jag gör! Skit jobbigt, och pinsamt!

Ska ta mig en dusch snart... Käkade precis lunch nu och dog... haha... Så trött... Linnea vakande halv 4 i natt och tyckte de va dags att gå upp!!!!!!! Stod upp och tjöta å hade sig... Så jag sprang upp gav henne nappen och la henne ner. Tror jag somna ganska snabbt efter de, men vaknade några ggr till efter de av att hon ville ha nappen... Så kl 8 när hon ville gå upp va jag helt död... Även om de va sovmorgon, så va man ju inte helt utvilad på morran direkt.................. !

E väldigt mycke som tar på ens krafter nu för tiden! Folk som inte håller va dom lovar, folk som orkar lägga ner energi på saker som inte skulle vart så jobbigt OCH en massa annat... Kan inte/vill inte ens skriva allt här. Som om man inte har tillräckligt med saker å tänka på!!

Gött väder idag iaf, å snart kanske man kan åka ner till stranden?


Måste köpa nya skor nån dag med. Och byxor och tröjor... Kanske ska ta en sväng till Ullared nån dag? haha.-.- In my dreams!

Men nu ska jag iaf gå å duscha om de inte e nått mer som stoppar mig... hehe...


Blä-dag

Har haft en helt jäkla skit eftermiddag/kväll... Jag e trött som en gnu å ändå går jag inte å lägger mig.

Jag på gränsen till att gråta.... Så trött e jag.... Sjukt...
Va på claes olsson förut och skulle köpa en verktygslåda och jimmie va med oxå. Å vi prata om nått och jag säger men jag e svintrött... Och han säger: Ja du ser lite trött och sleten ut.
Då blev jag ÄNNU tröttare (om de nu gick) Varför ska man bli ännu värre när nån säger så?
Jag kände bara fy fan... Påsar under ögonen som hänger till knäna, håret lite halvfett och stipigt i en toffs. Små fet och blek.... Jo men läckert!
Deppigt...






Så nu ikväll har jag smält i mig kladdkaka...! Ush har ångest över de nu... Varför? jaja... gjort e gjort... Vi ska kolla på sons of anarchy snart här!
älskar den serien nu. E ju helt fast!
Se jo to måro!


Trött

Blev liiiite trött på Linnea när hon vaknade 06.15.............. Tänkte att när jag lämnat henne hos dagmamman så ska ja lägga mig igen å sova enda tills jag ska hämta henne....

Men ju mer jag e vaken desto piggare blir jag. Ska ut å gå innan iaf, och sen ska jag fortsätta riva bården i köket. Sen ska jag vila... haha.. Ne så kommer de ju inte bli. Känns lite fel å vila oxå... Även om de behövs så känna de fel när hon e hos dagmamman. Aja... får se va ja gör! 

Blir antagligen till att bygga vägg i helgen me! hhihih! Som jag längtat! Så då blir de måla å tapsera efter de! Skoj skoj! (säger jag nu) 

Skulle leta upp mitt måttband med å tittade i våran verktygsväska, å upptäckte att vi behöver en riktig verktygslåda...! Just nu har vi en bag som vi slängt i alla verktyg i... Man hittar inte nått känns de som... Letade lite på internet å de fans på claes olsson från 35 kr. Kanske ska ta en sväng dit idag då? Aja.. Vi får se vad jag hinner...! E inte roligt å gå i affärerna med Linnea längre. Hon vägrar sitta i sin vagn, knappt man kan ha henne i en kundvagn... Så himla bra med dagmamman då så jag kan passa på å göra sånt. Undra hur de kommer bli när jag jobbar sen då? haha....

Ne nu ska jag göra oss klara, för nu ska vi snart gå!
Hej då så länge!

Kalastajm!

Har vart på kalas nu! Eller för att bra tagsedan... hehe...


Födelsedagsbarnet Emma! Så söt! =)

Tårta e mumma!
  
Fick inget kort på Ellenor, Bosse Annika och resten av barnen, men dom va där oxå! =)

Vi ska snart se på film. The green Hornet. Vet inte om den e bra eller nått, men en av hucudpersonerna e rolig annars så de hoppas jag! Nu börjar c/o segemyr. Hörs i mon!

Glömde...

ju skriva att de va morsdag idag! Inget vi firar här hemma, men min mamma vill gärna bli firad!

Jimmie står å diskar. Ja tyckte han kunde göra de så han fattar att vi behöver en diskmaskin. Och när han diskat i 2 min så säger han: Vi måste köpa en snart, för fy fan va tråkigt detta e!

Gött!

Ne nu ska vi se på lite mer Sons of anarchy!

Hörs sen!

Söndag

Va dåliga alla e på att uppdatera sina bloggar!!! Känns som bara jag som uppdaterar! Bara jag som inte har nått liv... haha...

Har precis käkat frukost här nu å ska snart bege mig ut på promenad! Jimmie får ta Linnea så länge. Ingen ide att gå med henne för hon kommer inte vilja sitta still! Ser ut som de e gött väder idag iaf!

Började kolla på en serie igår. Sons Of Anarcey. Så jäkla bra va! Satt å titta tills kl va halv ett sen va vi tvungna att lägga oss. Vet ju inte när Linnea vaknar på morran riktigt. Men hon vaknade faktiskt 8 idag! Så jag va glad! =)

 Han e ju bara för snygg... ! haha...

Ne nu ska jag se om jimmie e klar så jag kan gå!
Hörs senare!

Hej på dej!

kom inte på nån bättre titel...

Idag e de lördag ja... Jag har stekt 300 pannkakor (lite överdrift) Vi hade så himla mycke mjölk hemma så då tänkte jag att jag steker lite å fryser in! =) Kan ju va bra å ha när man ska ut med Linnea å ha lunch med sig!

Men fan va tråkigt de e å steka..... Första 10 går bra, men sen..... Ush....
Men nu e de gjort! =)

Linnea ligger å sover lite... Hon va jätte trött, gick runt och grina å ramla hela tiden... Så hon fick sova en stund nu. Jag gillar de inte riktigt för känns som om hon inte kommer sova i natt... Men men! Vad ska man göra?

Vi har grejat lite här hemma idag! =) Fått upp 2 hyllor, blev skit fint! Så nu börjar de likna ett hem mer å mer!
Ska "bara" bygga en vägg i sovrummet, måla om i hallen, göra fondvägg i köket (jag vill ha en i vardagsrummet med, men de har jag inte sagt nått om till jimmie... hihi)
så de e inte säkert de bli så!


Busungen!

Min balkong. Den till höger fick jag av jimmie när jag fyllde år och den till vänster köpte jag igår!
Ser finare ut i verkligheten, ser lite grått å trist ut... hehe...

Ne nu ska jag väcka Linnea! och äta mat...! Blir nog Kinan!
Hörs sen eller i mon!


Fredags feeling!

Igentligen har Spartacus börjat på tv, men jag orkar inte titta på de riktigt nu... Får skriva lite först... hehe---

Va ute hos mamma å titta på så ska det låta! Älskar de programmet, för er som missat de! haha... Å Jimmie gillar de me, de e ju de bästa... Annars blir de bråk när man vill se de!
Linnea va högt och lågt som alltid. Tur de e hos mamma så man kan sitta lugn endå...

Blev Ikea idag me! Fick köpt en lampa plus en hylla till min balkong (Jo de e min) haha... Ska ta kort på de i mon å lägga ut! Så jäkla najs va! Å kosta bara 99kr, de e ju de bästa!
Nathalie och Nellie följde me! =) Så barnen busa å hade sig som alltid! Nellie e så go med sina kramar till Linnea. Ska nog börja med att lära henne å säga Fina nu tror ja...! hähä... Hon snappar ju upp massa annat så de e ju inte omöjligt!

Imon ska jimmie jobba och jag å linnea e ensamma på morran/förmiddagen. Funderar på om de e fint väder om man ska gå till lekplatsen? Tilloch med jag tycker den e rolig.... hehe...
Men dagmamman berätta att dom hade vart på den nu i veckan och då sprang Linnea där ifrån hela tiden. Hon tycker ju de e skitskoj när man jagar henne... =P
Lite bilder!


På Ikea. Lite korv som mutning! hehe... Hon käkade hela korven, men inte brödet...! =P


Imorse, hon ser sig själv ... Å de e ju jätte skoj!.......


Middagen idag. Lax! Hade på citonsalt, å de blev lite mycke, för satan va surt de blev! haha... men gött ändå!

Ne nu ska jag se på tv innnan jag somnar! Go natt!

Hungrig

Käkade havregrynsgröt till frukost idag! Skit äcklig va den... Så 2 timmar efter va ja hungrig igen... Så nu har ja käkat 2 knäckebröd till.... hehe... Linnea fick macka å gröt. Hon åt väll så där mycke... Badade mackan i gröten... Så nu får hon bada av sig gröten hon hade över hela sig själv...!

Måste berätta... Igår när jag satt vid datorn så hörde jag att Linnea gick å blåste ut med näsan, precis som om hon snyter sig. Så jag tittar på henne. Då har hon vart i badrummet och hämtat papper och har de mot näsan och fräser! haha... (okej hon missa pappret, men endå! ) haha... Såg så skoj ut! Gick runt så jätte länge. Jag hjälpte henne ta pappret rätt så de kom ut å sen slängde ja pappret. Då hämta hon mer och gick runt och snöt sig... haha...!

Idag ska jag till IKEA och köpa lampa till vardagsrummet. Skulle gjort de igår, men jimmie hade inte med sig sitt kort...... =/ Å jag hade inte så mycke pengar... Får dom idag kom jag på! Wohooo!

Se om Nathalie vill me!

Ne nu e nog linnea ett litet russin! Får nog ta upp henne snart!
Tjoooo!

Lite ...

mys när man duschar! hehe...



Va ute på promenad, de fick bli de! regna å jobba sig, men de va faktiskt skönt!  

Nu kan ja sova gött!!



Ska man orka?

Ska man orka å ta en sväng promenad nu ikväll...? E sugen faktiskt! Får se vad jag känner när jag skrivigt klart här...

Lite bilder kanske?

Grannens r-buske! Såg mycke finare ut i verkligheten, men de e den vi ser när vi tittar ner... Helt OK utsikt alltså! hihi...

Kommer tomater på min balkong! =D

Min sallad! hihihi.............. Kul ändå när de växer! Man blir så glad... =P

Ja i mon e de fredag! Ska va med Nathalie å Nellie på dan! Kvällen vet jag inte vad som händer... De får vi se!

Annars i helgen så e de ju kalas för emma på söndag, de e även morsdag. För er som inte har koll på de... Ne jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer nu! Får återkomma i mon!

Bästa låten just nu! (Väldigt go att powerwalka till)
http://www.youtube.com/watch?v=dYseWvSFADA 


Torsdag

Känns som jag inte gör annat än å stressa på dagarna... =/ Måste hinna en massa medans Linnea e hos dagmamman! Därför jag inte skrivigt nått än idag, förens nu. Hinner inte skriva allt för mycke nu heller för jag ska hämta henne snart... Sen hem å göra lunch.... Sen kommer hanna å hälsar på! =)

Idag har jag vart hos polisen. Inget allvarligt alls, skulle bara hämta papper som jag ska skicka in om de där med brottsregister eller va de heter... glömmer av de hela tiden va de heter... men ni kanske fattar?

Sen handla lite som vanligt... Känns som jag handlar varje dag! haha... Pinsamt å gå in på maxi nästan, men ja skulle hem till Nathalie sen så onödigt å ta city gris...
Åkte hem till Nathalie sen, som sagt och fick en kopp te! =) Tjöta gött en stund! Sen åkte jag hem för att diska och trodde jag skulle hinna gå en stund me, men de får jag ta ikväll! (MÅSTE)

Ska ju iof gå å hämta Linnea, men de tar ju bara 20 min allt som allt tror ja? Å de räcker ju inte...

Inte lika blåsigt ute idag iaf! Vi har 20 grader i skuggan nu! Fick en chock i morse när dom sa nått på radion: "...nästa vecka 1 juni..." WHAT? E de juni redan? men de e de ju faktiskt!
Tiden går för fort....

Nu måste jag klaga lite igen.... Mitt lillfinger får ryckningar ibland! De darrar när man har de i ett speciellt läge! haha... Skit fult! och lite läskigt! hehe...
Men ska jag va lite posetiv med så kan jag ju säga att min fot e bättre! ;)

Senare ska jag köra Sofie till stallet! Sen efter de ska jag till IKEA! =) Måste köpa batteri och en sån där man har påsar i. Plus en lampa till vardagsrummet som vi ska ha över "fin" bordet.... Haha.... Ne de e inget finbord... Varför skrev jag så?! haha... Jaja... Över de andra bordet i vardagsrummet iaf...  men nu måste jag dra!

Klockan bara tickar iväg jö!

Hörs sen!

MINUS 10 kg

E ju för fan onsdag idag! ska ju väga mig å hålla på! Har vart lite slarvig med att skriva här mm. men ska försöka skärpa mig!
Ställde mig på vågen precis nu och den visar att jag gått ner 10 kg! Känns ju inte så, varken på kläder eller annars. Då e man fet om de inte ens känns... haha... Eller så har jag vant mig. Har ju inte gått ner de på 1 vecka direkt... Ne hur länge  e de nu? 6 veckor e de!
blir 1,66666667kg i veckan... haha...

Klapp på axeln till mig själv!



Ska erkänna att jag har ätit pizza en gång och att jag smakade på bullarna igår plus en del annat men jag vill ju inte sluta äta sånt. Vill försöka få in i hövvet att de e ok att äta sånt, bara man rör sig! Så försöker å gå när jag hinner mm...! E ju bara en själv man "straffar" om man hoppar över promenade...
Så att så ligger de till!

Har städat hela lägenheten nu med! =) Fick inte upp den förbannade moppskafftet idag heller!!! MÅSTE fråga jimmie sen om han kan... Gick runt med krokrygg idag me! De e ju inte så härligt direkt... Har ju redan lite små ont i ryggen... Foten e bättre iaf! Ush va gammal jag låter... haha... beklagar mina krämpor! Men de e min blogg så jag får faktiskt göra de!

Ska man äta till Lunch då? Middag ska vi äta kåldolmar. Va så jäkla gött sist!
Jimmie tyckte vi skulle äta samma som igår... hehe...

Ne nu ska jag dra mig... Se om jag kan fylla i papprerna till A-kassan..... tråååååååååååkigt....... =/

Lill-lördag!

Kul att jag fick lite komentarer! Man blir så glad då...! Faktiskt! Lite respons på de hela!

Idag får många pengar! Alla utan jag................. Försäkringskassan e jobbiga... Jag hade tydligen bara anmält mammapenning till den 18 april. Som tur va så upptäckte jag de i tid så jag skicka in lappar om att jag ville ha mammadagar till den 3 maj (4 skrev jag in mig på arbförm) Jag fattar inte hur man gör på internet så därför blev de för hand... Men så kolla jag igår å de stod inte att jag kommer få mer pengar... Så nu ringde jag dom och hade plats 247 i kön, så dom fick ringa upp mig...

Kom precis hem efter en promenad i blåsväder! De e ju nästan storm ute! Inte alls roligt å¨va ute då ju...

Nu ringde försäkringskassan. Får mina pengar om 2-3dagr! Skönt de... Inte mycke, eftersom de bara e 15 dgr som ska ut! Men får la mer nästa månad då när jag går på a-kassan... E ju typ 1 miljon papper jag måste ha med.... Som ska skickas in mm... BLÄ!!!

Ne nu ska jag göra lite nytta! Städning står på schemat idag när Linnea e hos dagmman!

Den 21 oktober smäller de!

De va därför jorden inte gick under i lördags... Han hade ju räknat fel på 5 MÅNADER.... Så den 21 okt va de ju...
Å trött ja blir... Jaga upp människor så och säga sånt... Idioti!

Bakade bullar förut! Eller sånna där längder... Med vanilj i! MÖMMA säger ja bara... Så nu e de bara å komma hit å provsmaka! Inte för att de kommer hit så mycke människor å hälsar på, men plötsligt händer de!

Självklart blev dom ju inte så snygga, men ack så goa! hihihi...
Om jag nån gång ska öppna ett bageri, så ska de heta "Fula kakor" haha...

Har änna fått ont i magen idag me... Och foten... Fast de kom igår. Skulle ju vart ute å gått idag, men vet inte om jag vågar de med foten... Får se hur de e med den i mon. Ska ju lämna Linnea vid 9 så kanske kan gå efter de? Om jag inte ska köra jimmie..... Hatar de! Önska jag slapp, men ja e la för snäll... Dum-snäll... Får se vad han säger sen...
Jag tjata på han att vi skulle sätta upp hyllorna i vardagsrummet förut med! Men dom ligger kvar på samma ställe ännu... Å de e inte för att han e lat, utan de e för att vi inte kommer överens om VART dom ska sitta! Blir så arg... kan han inte bara inse att jag har bäst smak?! haha... Försökte muta han med en viss grej så jag kunde få dom som jag ville, men då va han tvungen å fundera!!!! AAAARRRH!!!!
2 starka viljor kan man säga...

Hatar de me! haha...

Vilket väder de e idag då! Blåst som satan... Jag vill ha sol, värme! Vill ha lite mer sommarväder! 
 
Drömde om Nettan inatt... Hon kom å hälsa på! =) Kändes jätte verkligt, å jag vet jag tänkte att hon lever ju inte. Men vågade inte säga nått till henne för då kanske hon försvann! Ja, de va en go dröm! Kommer inte ihåg vad vi gjorde, eller sa. Vet bara att hon va där! hehe...

Sitter å lyssnar på Sara Vargas-Spring för livet. Så bra....!

Ne nu kommer lite bilder från stranden igår!

Fika med pannkaka! (och skon fick självklart inte va på.... )

Nellie o Linnea. Gungorna så klart!

Tittut! Den va lite låg....

Busungar! Överallt ska dom va me! =)

Nellie hitta Linneas filt! hehe...

Testade en ny maträtt idag! Vegetarisk paj med brännvinskorv (ala fina!)

Hittade ett recept på vegetarisk paj, med zuzzini, tomat, lök, purjo, paprika i.
Så la jag i korven för att jag kunde! haha...
Själva skalet härma jag Ellenor å Kennie. Dom gjorde nån LCHF-paj härrom dagen där själva skalet va med philadelphiaost och creme fraiche i (Om jag innte minns fel?) Så smeta ja runt de i formen. Och äggstanning över! Så jäääävla gött!!! Jimmie gillade de me! Han åt upp 3/4, å då överdriver jag inte....!!!

Men nu börjar desperate housewifes! Ses i MÖN!

Morgon!

fick sova till 7 idag iaf...! Ska köra jimmie till jobbet sen me..

Lägger in bilder senare oxå! (Från igår)
Sitter å halv kollar på jim´s värld, på 3an! Den e så rolig! =)
Linnea leker med ett tåg. Hon har börjat med en ny grej. Hon kryper, fast hon har ena handen på tåget (eller på en annan leksak) Så putter hon de framför henne. Ser så roligt ut! =)

Jag sitter i vardagsrummet och har datorn på bordet. Och varje gång Linnea försöker peta på tangenterna så säger jag nej och tar bort hennes hand. Så nu kommer hon springandes fram, ställer sig breve och skakar på huvudet. hahaha.... Kul!

Ne nu luktar de skit här så får byta blöja på henne..........!


Måndag kväll

Precis lagt Linnea å väntar på att kl ska bli nio så jag kan se "en unge i mintuten" '... Mitt favvo program! De e då Jimmie kommer gå å lägga sig eller sitta med datorn breve mig. hehe...

Han sitter å tittar på ett av hans program nu. NAVI CSI............................ Så tråkigt! Hatar de... Men ja får ju se mitt program sen... Hihihi...

Idag åkte vi ner till havet tillslut! Plocka lite snäckor, eller blåmusslor. Linnea ville gärna ner i vattnet... Hon doppa foten med skon å allt på, mer hann hon inte... hehe... Längtar till sommaren så vi kan bada, eller iaf doppa fötterna utan problem...!

Käkade middag för 1 timmasedan drygt och nu e jag sugen på nått gott... Illa!
Måste ut å gå imorgon... Antingen på morran, eller om jag tar de på kvällen när jimmie e hemma... Då behöver jag ju inte ta me Linnea! Men orken brukar va borta då....
Å detta bryr ju ni er om jätte mycke... hahaha!

Å vill ha chocklad...

Ska baka bullar nån dag med! =) Mamma gjorde sånna där smarta längder å de såg så lätt ut! å de kan ju va bra å ha när de kommer lite besök! =D

Vill få byggt väggen snart oxå... Kanske man kan få undan lite mer lådor. Ska borra upp dvd-hyllorna i mon så försvinner 1 låda iaf! vi har kanske 5 lådor kvar att packa upp, å då e en med dvd-filmer, en med "viktiga-papper"-pärmar och dom andra e massa bös... Eller iaf sånt där prydnader som ska stå på hyllor mm..

Ne nu ska ja leta efter recept på middag vi kan ha i mon! =)
Ha de gött!
bilder får vi ta en annan dag!

Måndag hela dagen!

Snart ska vi till stranden. Vi ska ju plocka lite snäckor, om de finns. Väntar bara på att Nathalie ska skicka ett sms att dom e klara! =)

Jag vet inte vad jag ska skriva mer... Bilder får ja ju lägga in efteråt... haha... Så klart!

Igår va man inte färsk alltså... Mådde ju iof rätt ok efter maten där ju men man känner sig ändå lite ofräch på nått sätt... Fet hy, känner fortfarande lukten av öl, ciggarett rök mm... Blä...

Så i morse när Jimmie klädde på sig så tog han på sig en tröja från lördagen.... Fy fän... Då kom den bakfylle-känslan tillbaka... Han kände inte de, men de gjorde jag! haha...  Så han la den i tvätten...

Linnea håller på å leka med sladden till datorn nu.... Själva laddaren,...

Imorse när jag satt i soffan när linnea vaknat klättra hon upp själv i soffan! De har hon aldrig gjort förut! Så nu kan hon de !=) Fåtöljen kan hon, men aldrig sett soffan..

De e så vamt i våran lägenhet... Jag har öppet balkongdörren dygnet runt. Troooor alla element e avstängda... Så ja fattar inte varför de blir så varmt...

Ne nu ska jag dra mig... Kryper i benen på mig nu, vill åka!!!!


Kolhydrater

De e ju så att jag ska försöka äta mindre kolhydrater. Men idag har jag nog BARA ätit kolhydrater... haha...
Käkade en billys pan pizza till lunch sen till middag blev de kött beanaise o potatissallad. Fi fan va gott de va!! Riktigt bra för bakfyllan... För sen mådde jag bra! eller bra å bra, jag kände mig som människa igen!

Igår va vi ju på cruisingen. Vi satt hemma å förfesta tills vi blev hämtade av sten. Jag nathalie å Jimmie. Satt å lyssna på musik via youtube. Å när vi hade fått i oss lite så kommer ju alla "bra" låtar fram me... Jimmie ville lyssna på balader vet jag, men vi lyssna även på Five. Den gamla pojkgruppen... Haha...
Undra va grannarna tänkte. Vi satt på balkongen en stund å de va riktigt mysigt tycker ja! Men blev lite kallt tillslut.

Sen hem till Hanna å Sten för å grilla å dricka lite mer! Där va måddan, robert, therese oxå. Så ett härligt gäng va vi! hehe... Sen bar vi av till kåken å de va kö för att komma in, å inte lilla kön heller... Men vi e ju så smidiga så vi smet före några stycken, men säg inte de högt!

Kom in och stod där ist... haha... Men ush va man får ångest när man tänker tillbaka på kvällen... Inte om allt, utan mer om folk man pratat med, men man kommer inte ihåg om VAD man pratat om... De hatar jag... Å ja vet att jag krama en kille (gammal kompis) Som jag veeeeet att jag inte tycker om så mycke... hmm...

Sprang runt och leta kille till nathalie oxå... haha! Vet inte om vi hitta nån, men ändå! =P
Ja, jo men de va en rolig kväll.... Blev erbjudna att ha trekant med en oxå... Jag å Nathalie alltså... hahaha....
Vi e ju ett sånt snyggt par, e nog därför! =P











Ja, tacka alla goa människor för en underbar kväll! De här kan jag leva på resten av året! haha...
(ja jag vet, händer inte mycke i mitt liv.... )
Och tack Kennie å Ellenor för att Linnea fick sova hos er!

Imorgon e de måndag! Ska till arbetsförm. och om de e fint väder ska jag till stranden och plocka snäckor! haha.. Linnea e ledig från Åse, studiedag. Så då ska vi åka dit. OM de e fint väder då... Ska ha snäckor till ett litet projekt här hemma! Ni får se när de e klart!

Har börjat riva bården i köket med! Den va ju skitful, så de kan man ju inte ha kvar,... Plus att vi ska måla en fondvägg i köket.... Ska bara komma på en fin färg!
Vi prata om att ha nån brun, typ nån ljusare... Men så kom jag på att Netten har pratat om att ha de i deras kök, eller om dom redan har de nu, så jag snor den idén om de e ok?? Skickar iväg ett sms å frågar tror ja... =S

Hjälp va de regnar ute nu då! Tur man e inne!

Ska måla om i hallen me... Tycker sånt här e kul! =) Fixa, å om de blir bra då... haha... Har rivigt ner typ mer än halva borden sen tröttna jag... De va inte alls roligt...! Så fortsätter i mon ist tror ja... hehe...

Ne nu ska jag få å va lite social mot jimmie en stund..-
Hörs en annan dag! (Typ i mon... )

Dagen D!

Varför tjötar alla om att jorden ska gå under idag? De går ju inte. De e ju kungälvs cruising idag!

Jag har precis käkat frukost, havregrynsgröt. Va änna sugen på de. Men när jag ätit 3 skedar så växte den bara i munnen... Va inte alls sugen på de då! Konstigt... Men de som e mest konstigt e nog att jag åt upp mer än hälften ändå! haha... Måste ju äta!

Ska snart ut på promenad me.. Ska "bara" innan...

Ska bara: släpa ner våran gamla datastol till bilen så vi kan åka å slänga den.
Ska bara: Ta med all annan skit som ska slängas i soprummet.
Ska bara: sätta upp dvd-hyllorna Men de kan jag ju faktiskt ta efter promenaden!

Men ja har ju lixom inte ens klätt på mig eller Linnnea.
Funderar på att gå till lekplatsen sen. Vi får se. Får se om jag får upp jimmie med.

Idag e de ju crusing som sagt! Ska nog skita i å kolla på själva rundan...
Sen blir de grillning ikväll! A just de... Måste köpa mat till de me... hmm...

Ne om man skulle ta å börja då,...
Jag skriver kanske mer sen!

*cowboy superstar*

nu e så ska de låta slut. Va la inte de bästa avsnittet man sett, men men... Älskar de programmet ändå!

E trött å irriterad just nu... =/ Funderar allvarligt på att gå å lägga mig... Vad ska man göra i mon innan kåken??

Fattar inte att jag ska dricka i mon... Jag ska va full! =D haha... De va ju aplängesedan!
Ska bli skoj!

Hann med min lista idag med. Förutom en grej. Byxorna. Fårta de i mon kanske? Eller så hoppar jag de... Vi får se...

Va precis på minuten jag hann tvätta golven innan jag skulle hämta Linnea. Köpte en ny mopp och skaft. Å när jag kom hem fattade jag inte hur man drog ut den. Den va typ 1 meter, men man kunde dra ut den till 1.50m... Så jag sprang runt med krokad rygg å svepte av golven i lägenheten... haha... Tur att ingen såg mig! Men rent blev de! =)

Tittar på talang nu. E de ens nån som tittar på de nu för tiden? Tycker dom kör alla program tills man blir uttråkad på dom...

Ne nu ska jag lägga mig! Go natt ses i mön!

BUCK!

Idag har vi åkt buick, eller buck, som de står på den. hihihi...

Hanna skulle köra bilen till jimmies jobb å då följde vi me så klart!!!
Första gången för Linnea (men de skrev ja nog i förra inlägget.... )

Här e lite bilder iaf!

Ja å Linnea i bilen, Hon e ju lite skeptisk ännu! haha...

Faderallan kör! =)

Sen blev hon varm i kläderna och diggade till musiken! haha...

Ne nu ska jag titta på så ska det låta, så hörs i mon!!!!

Barnbidrag!!!!!!!!!

Japp i dag kom barnbidraget! så jävla gött... Lagom till cruisingen... hahaha!

Vi ska gå bort till samlingslokalen för alla dagmammor för Linnea ska ju va där idag! 8.30-13.30... Jag ska försöka hinna städa innan jag hämtar henne med! Och gå en promenix!

Käkade havregrynsgröt till frukost idag. Vi hade inget annat gott hemma så de fick duga! Ska kanske försöka handla innan me? Kan ju göra de efter arbetsförmedlingen....

Imorgon e de cruising! Verkar som de blir bra väder me! De gillar vi!

Ska faktiskt få åka buick idag! hihihi.... Första gången för Linnea, men inte sista! haha...
Ska med hanna när hon ska tvätta den hos Jimmie!

Har laddat upp med öl nu oxå i kylen! Inför i morgon alltså! De enda som jag inte har e kläder.... Vad ska jag ha på mig ens?!? Blä hatar å köpa kläder nu för tiden... Men behöver byxor... KAnske ska kolla de innan jag hämtar Linnea?

Att göra Lista:
*Gå en promenix
*Gå till arbetsförmedlingen
*Handla
*Kolla på byxor
*Städa

Hmmm... kommer jag hinna på 5 timmar?! Vet ju inte hur lång tid de tar på arbetsförm. Jaja... vi får se! Hoppas ja hinner bara! hehe...

Kanske dax å "börja" dagen nu då?!
HEj på er!

Hurra hurra för jag e så bra!

Va på arbetsintervju idag! Va samtidigt som en annan "tjej". (Hon va la 35?) säger man tjej då? haha... jaja.. ni fattar! Men allt gick bra, va lite nervös i början men sen släppte de när vi börja prata....
Och sen i slutet säger hon: Jag känner att jag vill anställa dig, josefina!

WOHOOOO Ville jag skrika då, men gjorde inte de... haha... Men fan va gött!! Äntligen kanske man kan dra in lite casch här!!! Så nästa vecka ska jag få ett samtal av en person och så ska jag få mer info om att börja. Ska få gå brevid i ett par dagar. Så bra! =)

Arbetsförmedlingen kan ta sig i röva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska dit i mon iof... Ska på nån info möte om a-kassan... Blä... Måste tydligen...
Ska bli gött å säga till dom att jag har fått jobb, eller iaf tim-vick! hihihi...

Va ute hos mamma en stund med Linnea idag med!

Mamma satte på koppel på en katt som linnea va ute å gick med! haha... (ett gosedjur alltså..)
Såg så roligt ut hon tog den från mamma och gick och satte sig å lekte lite sen reste hon sig upp och gick iväg med den! hehe....

Träffa även hanna idag. Vi åkte till klädkällaren när linnea va hos dagmamman. Så gött å kunna åka utan ändå! Plus att hon har de roligre än å va med mamma i affären... hehe...

Ja nu ska jag fortsätta se på film!
Hörs i mon!

Regn å tråkväder idag!

å vad jag vill ha diskmaskin... ! har diskat för hand i 3 veckor nu, å e SÅ trött på de...
Klagade när ja hade diskmaskin att de va jobbigt å plocka i och ur, men faaaaaaaaaaaaaaan va tråkigt de e å diska för hand.... =/

Håller på å uppdaterar min iphone nu, men sen ska jag försöka lägga in bilder. Jimmie säger att de inte går (alltså han kan inte) men Nathalie kan, så funkar de inte för mig så får hon hjälpa mig! mohahaha...

Linnea har ju vart hos dagmamman nu alla timmar hon ska vara där på en dag och de gick SÅÅÅ bra! Hon sov 2 tim va glad när hon vakna, hon lyser upp när dom andra barnen e där mm... Jag e så nöjd med dagmamman! Känns helt underbart! =) Så i mon ska hon dit igen, och på fredag ska hon dit.! !

Ska leta upp mina betyg sen me... ush... Ska på jobb-intervju imon. vet inte om jag skrivigt de, men ska dit vid 10. Känner mig så där taggad, om jag ska va ärlig, men de kanske e bra? Kanske ger lite tur!

Vilken tid de ska ta å uppdatera då!
Vet ju inte vad jag ska skriva mer... hm...

Å nu va de klart!

Den goa tårtan vi åt när jag fyllde år.




sista bilden e på Nellie å Linnea när dom kramas, e inte den bästa kanske, men de e den enda jag har... Ska försöka få en bättre! =) Dom e så goa tillsammans! =)

Ne nu ska ja leta betyg! Se vart ja lagt dom... =/

Trött 18 maj...

Idag e jag svin seg!!! förstår inte riktigt varför men... Men på söndag ska ja vila upp mig fram till 12 iaf! Linnea ska sova hos kennie och ellenor (TACK!)

Tänkte så här... Eftersom vi ska hem till hanna å sten vid 3 så börjar man ju dricka då. Å om jag slutar dricka vid 00-01 så har man ju ändå hållt på ett bra tag! Å då kan jag åka hem å sova så vips! så e ja ändå utvilad på söndag, och kanske mindre bakfull? Tyckte jag va en bra plan iaf!
(Även om de låter som jag e 50+) haha...

Ska iväg till systemet sen å köpa lite men först ska jag träffa nellie å nathalie! =)
Nathalie fyller ju år idag! =)

Grattis grattis till dig!!!!

Ne nu måste jag dra mig... om jag ska hinna till kungälv i tid! =S

Linnea e hos dagmamman ändå till 2 idag me! Hoppas de går bra! =)

Hörs senare!

Tisdag 17 maj!

Idag åkte vi hem till nathalie å nellie å lekte lite. Sen körde vi till partille och lämnade av emma å cassie där!

Sen va de lite kö hem, så då ringde jag hanna å tjöta lite å Linnea somna en stund.
Hoppas Linnea sover bra i natt alltså... Natten till idag va hon inte rolig... Men e ju tänder på väg så e nog dom som spökar! Men har ju hört dom som har de värre med barnen! =P



Imorgon vet jag en som fyller år!!! hihihihi... Ska bli kul! Middag å grejer!
Mys-pys! haha..

Käkade en liten fruktsallad nu i kväll. Fattar inte varför man blir så gottesugen när man e trött? Eller för att de e kväll.... =P Störande!
Jag vägde mig i morse. Snart -10 kg! Å ändå känner jag inte de... Vadå att man e fet! haha..


Imon ska jag lämna linnea kl 9 å sen gå en promenix med min iphone. Den behöver rastas! haha... Eller jag behöver de rättare sagt... MEn den spelar bra musik för mig iaf! =) hehe...

På tal om att bli rastad. Köpte aftonbladet idag enbart för att de stod om hundar som söker hem annars kan dom bli avlivade...! Så hemskt... Så nu vill jag ha hund igen... hehe.. Kan tänka mig att ta en hund som behöver nytt hem! Men ska man se verkligehten för oss just nu, så e inte hund så himla smart... Har varken tid eller pengar!
Men i framtiden så!


Ne om man skulle ta å lägga sig. Precis sett Desperate housewifes! Gillar den serien! =) Sen efter den kommer cougar town. Älskar den me, men den e inte Jimmie så förtjust i... Så då blir de oftast att jag inte "får" se den.

Ne nu ska jag söva!
Ha de gött så skriver ja mer i mon!

Nu jävlar e de nog. Jag orkar inte med detta mer!

jävla skit... såg precis reklam om choklad... Va ju inte alls lockande!!!

Sitter å tittar på Teen mom på mtv nu samtidigt som jag skriver... De e spännande! =)
Vissa av dom mammorna e ju bara för mycke alltså... Därför de e roligt anatar jag! haha...

Väntar på att kl ska bli nio så jag kan se "En unge i minuten"
De e enda gången jag längtar efter mer barn,.. All annan tid på dagen, eller resten på veckan överhuvudtaget gör jag inte de! hahaha.... Har ju mitt hjärta. Hon e ju överallt och ingenstans, så de räcker! =)

Plus att jag måste gå ner lite i vikt om jag ska bli gravid. Annars kommer jag aldrig orka de. Men varför ska de va så j*vla svårt?! På tal om de, så åt ja en pizza idag.... =/ Så ska man ju inte göra om man vill gå ner, alla ni som inte visste de! haha! Drack faktiskt vatten till! DE e ju bra! =D


Ush va dålig jag e...

Kollade på en film igår... Kom inte ihåg va den hette nu, men handlar om några som klättrar i grottor och dyker i vatten i grottorna och fastnar där (Suprise!) Och så får man följa dom när dom ska ta sig ut på nått sätt! Den va riktigt spännande men de dumma me den va att man nästan kunde räkna ut vad som skulle hända!

i morgon ska jag till Allum. Se om jag hittar några kläder till lördag. Plus att emma skulle dit och undra omjag kunde köra... hehe...


Snart börjar mitt program! Ska ut till bilen å hämta linneas väska me... oh... Jobbigt! haha...
Hörs i mon!

Nyfiken i en strut....

Ja man blir ju inte lite nyfiken när man kör in på parkeringen och de står 2 polisbilar där! 
Å när jag går från bilen kommer de yttligare en! Hmmm.... Undra vad som hänt? !!

Såg sen när ja va på balkongen att dom hade med sig en...

Jag har precis vart å lämnat Linnea hos dagmamman.. Ska hämta henne 11.30 idag me... Men snart ska jag träffa nellie o Nathalie! Har igentligen inte tid å sitta här... haha...

Ne jag får nog skriva mer senare! Ha de göttans så länge!

Söndag den 15 maj

Idag ska man ju rösta! Nån som ska göra de/ Inte ska göra de?

Jag ska inte...

Vi har fixat lite mer här hemma idag. Kom en surgubbe och köpte databordet! Vi hade burit fram de till hallen så han kunde se de där ifrån. Vi hade lagt ut de för 400kr (Vilket e billigt, nästan FÖR billigt) Kostade närmare 2 000 sa knatten... Trodde inte ja... men men...

Så stod han å titta å titta å titta.... Å jag tänkte Va fan ska han ha de eller inte?! hur svårt kan de va? Bara säga jag tar de eller Ne de va inte vad jag tänkt mig!
Så klart man vill se så de e helt, å att de inte har massa repor. Men stå i en kvart å TITTA? Han röde inte ens de... stod å titta å sa Hm.... hm.... hm....

Jaha tänkte jag han vill inte ha de... Jäkla skit....

Men TILLSLUT säger han: Jag ger er 200!
Jag och knatten svara i kör, utan att ens titta på varann: NEJ
Han: 300kr då?
Jag: NEJ!!!
Jimmie: Ne 400 e de sagt!
Då skrattar gubben å säger jaja... Men då får ni skruva ner de så vi får in de i bilen.

Å arg man blir... Men de klart han kan ju alltid försöka!

Så han fick in de i bilen å jag e 400 kr rikare! Plus att de blev mer plats i Linneas "rum".
Vi bar in skötbordet till rummet och ställde iordning lite mer! Så nu börjar de sakta, men säkert bli bra! haha... Tänkte sätta upp lite tavlor i vardagsrummet sen me, om jag kan få jimmie ur soffan...

På lördag e de cruising! Ska jag va ärlig så ser jag inte fram emot de! haha... Men de e ju då de blir som roligast! När man inte har några förväntningar...!
Vill så gärna ha en jänk... Men de lär ju aldrig hända! =(

Igår va de eurovision! Jag va vaken till slutet, knappt! haha... fy fan va trött ja va... Sverige vann inte... Tyvärr! Men da va nära, å jag trodde ärligt att Saade skulle ta hem de! Men han kom ändå 3a!

Satt å smsa med Jennifer och hanna å lite med netten! hehe... Men jimmie satt breve hela kvällen, vilket jag inte trodde han skulle göra!

Ne nu ska jag sätta upp tavlor!
(fy fan vilket väder de e idag då... Bättre idag än lördag! )


Lördag eftermiddag!

Glömde ju skriva förut att vi va på kalas igår! Emelie fyllde ju 20 år så vi va där å kalasa! Riktigt gott va de. Fick grillat och sen tårta....! Mätt va man ju efter iaf! hehe... Kul å se släkten lajv med, förutom fackebook alltså... hehe...

I kväll e de schlager-final me! Känner inte för å sitta å titta på de, men vill se  hur de går för Saade!

Sitter å kollar på "Fenomen" som går på 5an. Tror de heter så. E reprisen nu, å man blir ju helt dum i hövvet!
Hur gör dom?!?! Sjukt alltså...


Pernilla: Jag har inte hittat sladden ännu!!! Men så fort jag gjort de så kommer bild! =)

Va inne på öob med hanna förut idag me. Hittade lite goa kryddor.

Hittade en "ny"lekplats idag me! Eller vi går förbi den när vi ska till dagmamman, så den e ju inte ny direkt. Men vi har aldrig lekt på den innan... haha... Så på de sättet e den ju ny! jaja... Vi va där iaf!
Så dit ska vi gå igen!

E så sugen på godis va....! Choklad! mmmmmmmmmmmmmmmm................... !
Får nog bli en lite bete ikväll!

Ne nu ska ja dra mig, igen! hörs senare!

Lördag!

Igår va de verkligen fredag den 13 för mig... Ända tills jag kom hem till hanna å fick smakat på hennes goa valjbullar! Fy fan va goa dom va!!!

Va ju på arbetsförmedlingen igår, som sagt och så här skrev han jag prata med:

"Josefina är åter tillbaka från sin föräldraledighet. Josefina söker inom resturangbranchen och uppmanas att även titta på utbildnings alternativ för att kunna bredda sina möjligheter till arbete. konkurrensen om jobben som köks-och resturangbiträden är mycket stor och situationen förväntas kvarstå det närmsta året. även på fem till tio års sikt väntas möjligheterna till arbete bli mindre goda. Antalet jobbökningar är visserligen många men antalet arbetssökande i yrket är stort och har dessutom ökat senaste året vilket skapar den hårda konkurrenssituationen. Arbetsförmedlingen bedömer att köks-och resturangbiträden möts av mindre god."

wohooo.... Känner mig så taggad för att "ge mig ut där" och leta jobb................
Ändå sa jag till han att jag kan tänka mig jobba inom allt utom vården... Åh HATAR arbetsförmedlingen...........!!

Så nu ska jag skaffa mig en jobbcoach eller börja plugga... Jag vill inte plugga helst... Orkar inte, vill inte...

Ne fy, nu mår jag dåligt igen... =P
Ska äta frukost å leka med Linnea sen! =)

Hörs senare!

Fredag hela dagen!

Idag ska jag till arbetsförmedlingen.... Vill inte... Hoppas de blir bättre än när jag va där sist... Hanna ska me å hjälpa mig med Linnea! Vilket är väldigt skönt! =)

Hon vaknade 06.39 idag... jag va la inte så värst pigg på att gå upp. Men nu e man de, å Linnea börjar bli trött... Ska snart köra Jimmie te jobbet så då kommer hon säkert somna då!

Vi kollade på "Iam number four" igår kväll. Den va riktigt bra, hoppas på en fortsättning bara! Men de måste de ju göra... Annars e de ju ett konstigt slut på den...


Och sen att huvudpersonen e snygg gör ju inte filmen sämre direkt! hehehe...

En riktig heting! haha...
Så den rekomenderas Tjejer! haha...

Ne nu måste jag gå, Linnea verkar ha tråkigt!

Härlig dag ändå!

Skulle va 13 grader å regn idag ju, men de e (än så länge) soligt å varmt så in i.... Har öppnat tvärdrag hemma här nu...

Har även hämtat linnea. Hon ligger å sover i vagnen på utsidan!=) Åse hade somnat henne när jag kom. Hon va så himla trött sa hon, men mig gör de inget! =) Hon skulle ju sova då ändå!

På måndag ska hon dit igen. Blev inte 9-14 som vi sa, utan blir 9-11.30. Hon tyckte vi skulle göra så eftersom de går några dagar nu innan dom ses igen! Jag gör ju inget annat ändå så de e ok.

Lämnade in min ansökan förut med. Jag va där tio över tio och sökte efter en person, men då visade de sig att hon va inte där mellan 10-12.... Störande e de då... Hon va antagligen på möte tror ja... Men lämnade den till en annan person så dom fick lämna de till henne. Så hoppas hon ringer !

Håller på å gör luch nu med! Kåldolmar! Fick för mig i affären att jag skulle göra de.
_________________________________________________________________________________
Oj blev lite uppehåll...
Hanna ringde, lunchen blev klar och linnea har vaknat nu. Men innan hon vaknade på riktigt så vaknade hon till lite så jag tog upp henne å då somnade hon igen i min famn så jag satte mig i soffan å somnade ja me i typ 10 min.... rätt gött... haha..

Men nu äter hon och jag ska vara sällskap ! Hörs senare!

Torsdag!

Har precis käkat äggröra och ett glas vatten.... mmm..... Men jo de va faktiskt gott! =)

Ställde kl på 7 imorse, vet inte varför... Räcker ju att gå upp vid kvart i 8-8 nån gång... Men när klocka ringde så vaknade Linnea med! så va tvungen å gå upp ändå...
Har tatt på mig träningskläder å ska gå en sväng när jag lämnat henne!

Drömmde helt konstigt i natt... Bla om Angelina Jolie. Kommer inte ihåg så vad jag drömde, men hon va med och sen va de nått om nån pool... Aja, de kommer la under dagen...

Så varmt idag va! Alltså inne i lägenheten.... Vi har 23 grader inne! Ändå har ja öppet i alla rum... Inte konstigt man blir svettig när man går runt här. Ute e de 13 grader nu. ska ju bli skönt å gå ut lite... haha...

Ne nu ska jag gå! hörs senare!

Störande....

Hittar inte min sladd till kameran,,, Så kan inte lägga in bild på presenten jag fick av jimmie... Ta de en annan dag!
Kom liten regnskur förut! Eller liten å liten... Va hemma hos hanna i romelanda å där helt plötsligt så vräkte de ner och blåste upp i träden... Men sen la de av å solen kom tillbaka! Sånt gillar jag!


Imon blir de dagmamman igen! kanske ja skrev förut? kommer ju inte ihåg vad jag skriver... haha...
Men i mon ska hon va där mellan 9-11.30 (som idag) Och sen på måndag igen ska hon vara där 9-14 (den riktiga tiden, som hon ska vara där sen) Så de blir spännande å se hur de går! Å va ska jag göra då? haha... Förhoppningsvis jobba! Ska lämna en ansökan i mon på ett ställe. Får la se vad dom säger, och om jag ens hittar! haha... De ordnar sig!

Jimmie har precis kopplat in datorn i våran stora tv i vardagsrummet..... Hatar de... Vill inte ha datorn så... E ju iof inte min dator han kopplat in, utan sin. Men endå... Å camen har han satt upp med... Hatar även den med. Känner ju sig iaktagen hela tiden... Plus en del andra grejer som jag inte vill skriva här....
Så nu e jag jätte irriterad pga detta.....

När jag ändå e igång å klagar så måste jag skriva att jag e JÄTTE godissugen... MMM EN STOR GO GODISPÅSE....!!!! Kanske skulle ta å göra popcorn, om jag hittar dom...


Ne ska nog ta å göra annat nu... Typ kolla Arga snickaren...
Hörs i mon! =)

WIHOOOO!!!

Idag kom vårat internet! Som vi har saknat de! haha... Kan inte neka de, jag HAR saknat de!!!!

Satt senaste igår å prata om att vi kommer få internet om 3-5 veckor!!! Suck...

Men i morse ringde en gubbe å sa att han skulle koppla in de!!! wiiiii,,,,! Så nu funkar de!

Jag fyllde år igår ju, och min härliga familj kom å överraska mig med tårta å paket!
Jag hade bestämmt med hanna att hon skulle komma hit på kvällen för sten skulle greja på kåken. (bara där e de ju konstigt, hanna älskar ju att va själv... haha) jaja.. hon vill väll träffa Linnea tänkte jag.

Men sen vid 6-tiden plingade de på dörren å de stormar in massa folk! hihihi!!! Mamma, hanna sten, netten, jennifer, sofie kennie ellenor och jesper va ju med oxå.. hihi... Ja de va roligt! =)
Tack så mycke! =) Tänk att man har en sån go familj... !

Fick även en present av jimmie igår med! Har nog aldrig hänt att han köper present och jag får de samma dag! haha... Så där va ju en till överraskning! hehe... Ska ta kort på den sen å lägga ut...

Linnea e hos dagmamman nu helt själv från 9 och jag ska hämta henne 11.30. Hoppas de går bra! =S Hon kan ju va lite grinig vid 11-tiden, men men.. Vem vet, kanske e så när bara jag e med...
Som sist jag hämta henne så hade hon vart jätte go å lite envis med vissa leksaker men så fort jag kom innanför dörren så började hon gråta--- Precis som om hon kom på att hon saknat mig och skulle ta igen de... haha...

Gick ut och gick i 40 min förut med. Trodde den rundan skulle ta längre tid, men de tog bara 40 min ungefär... 45 kanske.. Kändes lite konstigt att gå utan vagn med... haha... Så när jag kom hem så dammsög jag och tvättade golven... Så skönt att göra de utan att de står nån brevid eller I allt... hehe....

Ne men om man skulle ta å fortsätta? Kommer ett par å hämtar databordet idag med! Så blir gott om plats när de försvinner....! Plus lite klirr i kassan... kan behövas nu...
Ska försöka dra ut de i vardagsrummet innan dom kommer. Står ju i Linneas "rum" nu...

Ne nu blev jag stressad! Måste dra! Hörs sen!

Oj oj oj...

Nu va de längesedan ja blogga! haha... Vi har fortafarande inte fått internet, fivck reda på i fredags att de kommer ta 3-5veckor............. JÄKLA SKIT... Man e ju lite smått beroende av de, å då menar jag inte bara facebook mm. utan även betala räkningar eller bara kolla ett recept!

Facebook har jag ju iof på telefonen, men de går ju inte å blogga där ifrån. Har inte gjort sån installation än, men kanske ska passa på å göra de nu när jag kan.. Eller så e de inte så himla viktigt... Aja, vi får se vad jag gör...



Hänt en del sen sista jag skrev... Vi har flyttat. Trivs kanon, bara längtar efter att få upp en vägg i sorummet så vi kan fixa Linneas rum, först och främst. Sen få ordning på vårat sovrum och packat upp dom sista lådorna--- Jo, de e ju en del kvar.... Men ändå!



Blev ju en del strul med dom vi bytte med. Idioter.... MEn snart "slipper" vi dom. (Kommer ju se dom varje dag eftersom dom bor mittöver, fast på markplan) haha---- Men dom har persienerna nere i köket HELA tiden... Kanske e hemliga nudister...? Vem vet!

 

 


Kalas för Linnea hade vi igår oxå! =) JÄTTE fint väder och så mysigt! Fick massa fina grejor och allt va kanon. Kunde inte vart bättre... Eller jo Netten kunde vart me oxå! hehe.. Men får ta de nästa gång! =) Bilder får komma när min dator e igång igen. Eller när vi fått internet rättare sagt....!

E ute hos mamma o pappa just nu. Passar på å blogga lite! Jimmie köpte ett nytt xboxspel som han ville spela idag å då ville inte jag vara med, så då åkte jag ut till Lycke ist! Men han fick tråkigt och ville komma ut hit med... Så nu e hela familjen här!

Imorgon e de måndag! (Thank god!) Då blir de dagmamman! A just de, hon har börjat där me... hehe... Åse heter hon! Jätte go! Håller på å skolar in, och de går hur bra som helst! Började på riktigt i onsdags och va där torsdag fredag. Fast jag e ju me då! Men i torsdags gick jag ifrån en stund, å de hade gått jätte bra! Men ärligt talat trodde jag inget annat heller... Linnea e ju inte den som e den! hehe...

Va hos bvc i fredags me. 2 sprutor och väg och mätning. Sprutorna e inte roliga alltså.... =/

Ja just de... Måndag i mon ja! Ska söka jobb i mon me, eller rättare sagt ska jag lämna in min ansökan till ett ställe. Vill verkligen inte gå till Arbetsförmedlingen... Va där förra veckan å skrev in mig och jag kände mig helt deppig när jag kom där ifrån. Fick ett schema jag ska skriva i vilka jobba jag söker, om jag fått svar, när sista ansökan var mm..... Blä vill bara spy på de! Så måste hitta ett jobb nu!!!



Och min föräldra penning tog slut i april--- Villket jag inte visste... Har ju dagar kvar men hade bara anmällt till då... Så de måste man ju fylla på lite med. Annars har jag ju inga pengar alls....

ÅÅÅÅ Bökigt de blev nu då... Ne nu slutar jag skriva ist... SKa ge plättar till Linnea som mamma gjort!
E ju rätt sugen!

Har fuskat rejält mycke med "dieten" nu i helgen... Så skärpning i mon! =)

Ha de bra alla!