Torsdag?

E så dagvilsen nu för tiden... Får för mig att de e annan dag än va de e hela tiden. Jätte jobbigt... Måste kolla min almanacka i telefonen hela tiden va de e för dag... :/

Igår kväll va inget roligt. Linnea låg och skrek och vände och vred sig precis som om hon va besatt av en demon! Helt svettig. Röde man henne skrek hon ännu mer! Skit jobbigt... Hon har ju vart sån 2 ggr tidigare och man blir så hjälplös... Måste kolla upp de...

Har precis kollat på "what to ecept". Den e så rolig :)
Börjar bli bättre nu känner jag! Kan känna lukten från kattlådan nu... Uuuäää... Luktar ju inte allt för gott...

Måste göra rent... Hörs se senare!


Semla

E sugen på semla... Men orkar inte göra de... Har inte saker till de heller.. Å köpa de e onödigt... Ska väll inte ha någon, helt enkelt! :)

Idag har vart en lugn dag. Hemma å vart sjuk. Vilat mig för att för en gång skull bli frisk!

Linnea kollar Barnkanalen just nu och vill ha macka. Ska hon alltid ha när hon tittar på barnprogram... Haha...
Ne skriver mer annan dag


Hejsan

Dåligt med bloggande idag men har inte kommit in på appen tidigare idag... Skit störande! Men nu så!

Febern sitter i så jag e hemma i mon. Måste bli frisk nu! Bli frisk så jag kan träna å så :) (och orka lite mer)

Idag vägde jag mig. Exakt en vecka med "nyttigheter" och jag gick ner 3,9kg. :) jag e mer än nöjd! Haha... Fortsätta så till nästa vecka med... Wiiiii!!!!

Tog tag i disken idag som inte vart rörd mer än när den blev påfylld. Va en hel del kan man säga... Såg för jävligt ut! Men nu e se rent och snyggt!
Såg att kläderna börja tryta i garderoben med så fått slänga i lite tvätt i tvättmaskin med. Tur de finns Alvedon! Hehe...

Nu ska jag kolla på tv å ta de lugnt!
Höra i mon!
(bild: min Goa kvällsmat)


Måste bli frisk

Kom på att vi ska på After Dark på lördag! Måste ju bli frisk innan de!!!
Får absolut inte missa de...!
Ska bli så skoj :)


Middagen i magen

Å jag ska byta sängkläder i min säng, men orkar inte... Orkar inte ens plocka undan på bordet just nu! Haha...

Jag och Linnea tog en lång dusch förut. 1 timma eller så duscha vi :) hur skönt som helst. Och mysigt!

Maten stod i ugnen (kålpudding ) så Jimmie skulle ta ut den när kl ringde.
Men när vi stod där i duschen så fick jag sån känsla att man kanske skulle ta å gå upp och kolla maten?
Och tur va de, för Jimmie hade somnat på soffan.... Lite bränd uppe på blev den men gick absolut att äta ändå! (tur för han de)
Tur man är tjej så man har koll på läget mesta dels.

Känns som alvedonen börjar gå ur mig nu... Snart ska Linnea sova och då kommer jag slockna strax efter! Ska bli så skönt! Hoppas på att Linnea somnar kl 19 ikväll...

Ne byta sängkläder va de ja!
Hörs senare!


Sjukstuga

Ja här hostas och nyses de... Jimmie va hemma från jobbet idag men Linnea e frisk. Hon hostar lite bara men mer e de inte.

I morse när jag skulle lämna Linnea så ville hon inte riktigt de. Hon blev lite ledsen och ville inte att ja skulle gå. Men jag va ju tvungen.
När jag hämta henne idag så skulle hon inte hem! Hon och en till och en fröken hade precis vart på biblioteket och lånat böcker. :) mysigt.
Men ena fröken sa att dagis finns kvar i morgon med så då blev de lättare att gå :P

Sitter just nu med papper i varje näsborre... Haha... Vacker!

Ne nu ska jag fortsätta kolla på pippi med Linnea :)


Stackars mig...

Dåli dåli dåliiiiig....
Ligger å tycker synd om mig. Haha... Jävla förkylning. Kan inte minnas när jag va så här dålig sist? Hoppas ändå på ett mirakel så jag kan åka till jobbet i mon.
Ne de va la de jag ville säga... Orkar inte skriva mera... Go natt och hörs i mon!


Lördag

Vaknade innan Linnea idag och kunde inte somna om... Kl va iof 7 så jag tänkte att hon kommer la snart. Å vid halv 8 hörde jag henne... Rätt ok ändå. Hehe... Låg och spela på min telefon... Jävla spel... Har ju aldrig batteri på telefonen längre! Haha..

Käkat frukost för en stund sen och jag la mig i sängen igen för att få upp värmen i fötterna... Svin kallt här!

Idag ska jag å Linnea till Lycke och sova där. Jimmie ska spela ps3 hela kvällen/natten med Persson.

Börjar änna få ont i halsen :( Vill inte bli sjuk... Har inte råd... Plus att jag vart hemma med Linnea nu med.
Så jäkla tråkigt att magsjuka ska va så smittsamt. Ingen vill ju ha de, så klart. Så när man har de så e de precis som om man har pesten eller nått! Haha!

Kan inte ens gå å handla. Iof så hade ju inte jag magsjuka nu. Jag klara mig. Men jag kan ju inte lämna Linnea ensam hemma? Hehe...

Nu kom Linnea å ville mysa så får skriva mer sen!


Fredaaaaaag!

5.30 kom Linnea in till mig idag.... Suck. VARFÖR SÅ TIDIGT?!??

Försökte säga att de e natten. Vi måste sova en stund till... Men de gick inte...

Så nu har vi precis ätit frukost. Ägg kaviar å macka! Mumma! Nu står Linnea å diskar. På med förklädet och diska. Att de e så roligt? Jaja...

Ne nu ska jag roa mig med att lägga in räkningarna! Wohooooo.....


Vab

Blir jag som vabar båda dagarna. Jimmie får ta hem storkovan! Fast han kom hem med feber å kände sig hängig så vi får väll se om de e 2 sjuklingar hemma i mon eller en...

Fast Linnea e hur pigg som helst nu så de e bara smittorisken vi får hålla oss hemma för. Hur tråkigt som helst! Linnea som ska göra allt och lite till på samma gång! Hehe...

Vi kom på henne förut med att hon klippt sig i håret inne på toa!
-men vad gör du Linnea!!! Så får man inte göra!
-men jag e snögg nu, säger hon med världens leende och huvudet på sne och ena foten på tå med händerna på höfterna..
Suck... Ska man skratta eller gråta? Hehe... Va inte så Mycke, som tur va. Knappt så de syns.

Just nu går hon runt med klackskorna hon fick i julklapp. Undra när grannen under kommer att komma upp och fråga vad vi håller på med? Haha...

Kycklingklubba med klyftpotatis blev de till middag idag! :) inte fel de. Och lite riven vitkål till. Så nu vet ni de... :P

Hoppas de gick bra för vikarien på jobbet idag. Skulle komma mat från servera och denna gång va de extra mycke. Förhoppningsvis va de nån som vart där förut...

Ne nu ska jag göra annat!
Hörs senare!


Hejsan svejsan

Vid 4 halv 5 i morse somna Linnea. Eller hon somna i duschen ett par ggr sittandes och varje gång jag väckte henne så ville hon inte gå ur duschen... Hehe... Till slut övertala jag henne att gå upp :)

När klockan va 7.50 ville hon gå upp och jag kände inte för de. Men hade änna inget val... Hehe... Sova får man göra när man e gammal.

Nu e hon som vanligt. Ätit macka och druckit jätte Mycke vatten! Nu ska man bara vänta i 48 tim... Och hoppas att jag och Jimmie klarar oss!

Ne nu ska jag göra annat!
Hörs senare!


God morgon!

Kl är 02.00. Dags att gå upp!

Har vart vaken sen 00.00 med Linnea. Jag vakna av att hon ropa och grät och jag gick in till henne. Då sträckte hon fram handen och sa snor. Har du snor där? Trodde hon drömt nått. Men tände lampan och de va spy.... Stackarn... Hon har kräkts då och då i 2 Tim nu...

Tvättmaskinen går varm. Hon lyckas spy på täcke och lakan och sig själv varje gång :(

Sitter i soffan och kollar på tv men nu e Linnea i duschen. Kom lite överallt nu sist så hon ville duscha. ( å de säger man inte nej till )

Måste dra!
God morgon på er!


Glugg

För ett tagsedan så lossnade min ståltråd jag har innanför tänderna efter rälsen jag hade i överkäken.

Åkte till tandläkaren och dom fixa de och det kostade igentligen 1300kr. Men eftersom den aldrig lossnat på mig innan fick jag de gratis, sa dom.

2 dagar senare lossnar den igen och jag har inte kunnat gå tillbaka för har änna inte haft pengar till de. Har även hört andra som den lossnat på och dom har inte gjort nått och de har inte hänt nått.

Men igår kväll när jag borsta tänderna så såg jag att mellan framtänderna att de blivit ett mellanrum! Kollade ännu närmare och ena tanden är mycket längre ner än sen andra! Snyggt. Börjar få en glugg där..
Ringde tandläkaren idag och sa hur de låg till och fick tid på tisdag. Pju! Kanske dom kan fixat. Inte för att jag har mer pengar nu men jag vill inte lägga kanske ännu mer pengar på att göra om hela överkäken med tänder....

Läskigt ändå att tänderna kan flyttas efter så många år?

Jaja! Nog om de! :)
I morse hade vi -15 grader! Jag e så glad att de e så nära till förskolan nu på morran. Visst de va kallt för Linnea men de e raka vägen och tar Max 5 min dit.
När jag cyklade vidare till jobbet trodde jag att mina lår skulle ramla av! Överkroppen va svettig men låren va som isbitar!
Vart köper man termosar? (för en rimlig peng) vill inte åka till sportaffär och lägga 1000spänn...

Men förhoppningsvis är de snart vår! Hehe...

Ne nu ska jag jobba!
Idag blir de promenad till city gris efter jobbet. Handla lite! (va annars gör man där?) haha

(OBS! Inte jag på bilden. De e Madonna)


Fy fan va trött jag e

Trött på allt... Inte bara för att Linnea vakna vid 2 och ville gå upp. Tror hon drömde nått. Hon ville att jag skulle sitta på sängkanten inne hos henne men jag ville inte sitta där resten av natten... så när jag tänkte att NU sover hon! Så reser man sig och då vrölar hon Neeeej! Stannaaaa!

Så tillslut sa jag; jag kommer snart. Ska bara på toa. Och jag hann väll precis somna om när hon ropar igen. Men då sa jag att hon fick komma in till mig och de gjorde hon så somna hon om tillslut. Lite mysigt va de när hon ville ligga på min arm och jag kramar om henne. :)

Men hade vart lite goare om vi hade sovmorgon och inte behövde gå upp strax efter 5! Undra hur trött hon e idag efter dagis? :)

Sen e de massa annan skit i mitt liv just nu. (men va dramatiskt de lät haha) men orkar inte skriva de här just nu. Tar de en annan dag...

Allt känns alltid lite pissigt när man e trött... Inte bra :P

Årets fattigaste vecka e de nu. Jag skulle vilja säga MÅNAD. Eller den månaden som kommer, rättare sagt e den fattigaste! För mig iaf... Å då e de ju de för alla eller? ;)

Herrrrrrre gud va tråkigt inlägg detta blev då... Ne får sluta skriva å hoppas på att de blir bättre ikväll. Kanske skriver nått mer då. Nått gladare? :)


Cykel

Gick väldigt bra att cykla i morse faktiskt! Cyklade inte i nedförsbacken men resten av vägen! Va på jobbet 6.45 så när jag lämnar Linnea i morgon så hinner jag till jobbet när jag cyklar på morgonen :)

Snöar ute nu. Jag gillar snö men jag skulle vilja att den försvann nu. Iaf på vägarna.. Haha! De hade vart nått!

Kändes änna bra i benet när jag cykla i morse. Snart kanske jag kan träna? Hoppas...!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Kanske skulle ta oss till den stora lekplatsen å leka en stund? Vi får se vad vi känner för!

Vi gick ner till city gross igår em och skulle köpa semlor jag och Linnea. Men de va helt utplockat! Inte ens så man kunde göra egna fans... Va la helt enkelt inte meningen att vi skulle ha nån? Men besviken blev man.
Men de kommer la nya en annan dag :)

Ne nu ska jag snart jobba igen
Hörs senare!

(Bild från våras)


Uhh...

Ingen sovmorgon här inte... Men vad gör de? Kul å komma upp på morran eller nått... Haha...

Ligger i sängen, har precis ätit frukost, å Linnea spelar på surfplattan och jag leker med telefonen! :)

Igår va vi i romelanda hemma hos Hanna. Va på maxi innan och Linnea fick köpa lördagsgodis. Sånt man plockar. Jätte stolt va hon! Hehe!
Hela 11.50 kr blev de!

Sen blev de räkor på kvällen när Linnea sov...
I mon e de jobb igen. Ska ta cykeln tänkte jag. Se om jag vågar! Haha!

Nu e de dags att gå upp säger Linnea! Bäst å göra de då ;)


Vad händer?

Linnea vakna 20 över 6 idag och tyckte de va dags att gå upp... Jag ca redan vaken då för jag låg och funderade på om jag skulle gå å kissa eller inte... Haha... Så kom hon in till mig och jag gick på toa och lagom tills jag lagt mig i sängen igen säger hon att hon vill ha välling... Upp igen och blanda den.

Hon e inget välling barn ändå. Vet inte när hon drack välling sist? Som jag blanda då. Hon e mer en macka-tjej. Vill äta macka hela tiden, om hon fått.

Vad ska man göra idag då? Kallt som bara den såg de ut att vara. 13minus hade vi förut. Men solen e ju framme, nu iaf :) gå en sväng kanske?

Ne nu ska jag tvätta lite iaf! Wiiiii.......


..


Vad hände här?

Den vägrar lägga sig ner! Haha!


Jan. 18, 2013

Tvingar mig skälv att vara vaken liiiite längre bara för att de e fredag och jag e ledig i mon! Haha...

Kollat på film ikväll. "Breaking Wind" hette den. Den va..... speciell...? Haha... Rolig vissa stunder men fruktansvärt konstig hela tiden! Fast på ett roligt, överdrivet sätt. En parodi på Breaking Dawn (twighligt filmen)
Mycke fisar om man säger så... (därför den hette breaking Wind kanske???) hehe...

Bidde tacos till middag idag. Yummi!

Sen vid kvart i sju kom jag på den braiga iden att gå ner till city gross och köpa lite gittigott gott så kunde ju Linnea somna i vagnen! :D
Men hon gick hela vägen ner till city gross, inne i affären och sen när vi kom tillbaka till östra porten (cirka halva vägen hem) så tyckte jag hon gick så sakta så jag titta på henne och då går hon och blundar. Haha!
E du trött fråga jag? (för ibland kan hon låtsas sova tillexempel när hon sitter på toa så kan hon blunda. Soooooover du?? Säger man lite pluttinuttit och så skattar hon till)

Men nu sa hon bara: Aaaaa....
-vill du ligga i vagnen ist?
-Aaaaa....

Tog kanske 1 min så sov hon. Snutt.
Hon vakna strax efter 6 idag och har inte sovit någonting idag på dagen så de klart hon va trött.
Mamma hoppas på sovmorgon i morgon!!! :D

Denna månad ska jag ta bilen så lite som möjligt. De bästa hade vart om snön försvann så jag kunde cykla till jobbet. Fattar inte dom som cyklar nu. Hur vågar dom? Kanske man har speciella däck?

Iof så funderar jag på att ta cykeln på måndag! Haha... Jag vet inte hur jag ska hinna till jobbet på morgonen annars? Tar ca 35-40 min att gå till jobbet. Å lämnar jag Linnea 6.30 på morgonen så har jag bara 30 min på mig till jobbet. när de blir ljust ute igen på morgonen så kan jag gå genom skogen. Då hinner jag ju. Men de vågar jag inte nu :P
Men detta va väll väldigt intressant! Haha! Guuud va jag skriver om tråkiga saker... Haha! Jag bara tänker å sen skriver rakt ut... Ni får ha förståelse ;)

Men nu ska jag borsta tänderna och faktiskt lägga mig. Go natt! I mon väntar nya äventyr! ( eller inte. Har faktiskt ingen aning om vad man ska göra... Nått blir de iaf!)

Lite bilder kommer från härrom dagen då vi baka bröd! Och köpt den största moroten!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2013/pic_50f9bf68ddf2b30b2cfa9aab.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2013/pic_50f9bf68ddf2b30b2cfa9aab.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2013/pic_50f9bf72ddf2b30b53c7d76d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2013/pic_50f9bf72ddf2b30b53c7d76d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2013/pic_50f9bf90ddf2b30b53c7d770.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2013/pic_50f9bf90ddf2b30b53c7d770.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2013/pic_50f9bf969606ee3345dcdfdb.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2013/pic_50f9bf969606ee3345dcdfdb.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2013/pic_50f9bfbfe087c35e4a318470.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2013/pic_50f9bfe2ddf2b30b4106f617.jpg" class="image">


Fredags mys

Näsan full av snor och munnen full med tuggummi och sååååå svårt att andas så jag blir anfådd... Svettigt e de med efter man gått inne på city gross med dunjacka. Uuäääähh....!

Men nu e jag hemma !
Dags för en dusch!

" snart e de freeeeedaaaagsmyyyyyyys..."


Måla

Linnea rita en gran härrom dagen på sin favvorittavla :) med julgranskulor.

Kanske bara e jag, men visst e hon duktig! ;)


Cancerfri

Fick samtal från Sahlgrenska idag att allt i knävecket är borta med god marginal.
Ska gå på efterkontroller i framtiden för att vara på den säkra sidan men va dom såg nu så va de inget :)
Sköööööönt!
Och jag slipper göra en operation till!

Så nu väntar jag bara på att de ska läka bra i knävecket så jag kan börja träna och "ta hand " om mig!
De e ju läkt så sätt att de inte e köttigt men har ju ändå jobbigt när jag går mycke osv... Jaja!

Cancerfri iaf!


Hej igen

Jag har fastnat i spelträsket... Spelar Hay Day och de e aproligt!! Därför jag inte bloggat på ett tag.
Fick iof in ett bildinlägg igår kväll medan jag vänta på att min skörd skulle bli klar! Hehe... (å nu väntar jag igen, faktiskt) ;)

Ska åka till jobbet snart med. Idag blir de bilen. Har gått alla dagar annars men igår va vi i fontin å gick och jag fick så jäkla ont i benet när vi va hemma igen, och de har Inte gått över än. Får se hur de blir på jobbet. GÅ dit kan jag inte göra iaf! :(

Va i fontin med Jessica och barnen igår. Så mysigt så, förutom att Linnea bara gnällde och grät (mest) hela tiden... Å fråga man varför e du ledsen? Då fick man som svar: För jag vill de!
Så jag vete fan om vi åker dit igen när de e kallt ute... Hon va ju sån när vi va där och grilla sist med...
När vi åkte hem sen och va nästan hemma sa hon: Nu e jag inte grinig längre :)... Men va bra...

Kom hem och börja med middagen å då fick jag lägga mig en stund. De änna krampade upp till baksidan lår igår.
Idag e de bättre, inte alls lika ont. Tur de!

Snart e de helg igen! Ska bli skönt. Och på måndag börjar vi lämna Linnea som vanligt :) de går jätte bra på förskolan! Hon älskar de rummet där man får klippa limma och måla :)

Lamorna utanför lägenheterna här i Björkås har inte funkat i natt och de e verkligen kolsvart ute! Haha... Tänk vad van man e vid de då! Skulle tända i hallen förut och jag fick änna lysa min väg med telefonen! Hihi...

Ne nu ska jag åka å jobba!


Mysigt

när Linnea somnar i knät :)


Hellå!

Sitter och kollar på outsiders på femman och försöker att ha... Vad heter de?... Öppet sinne? Säger man så? När
Man inte vill döma människor när dom är sig själva? Jaja... Iaf...

En tant på snart 70 år är tillsammans med en kille på snart 30 år... God for her! Eller?
Hon har en ung kille som vill sexa med henne och hennes silikonpattar.
Han har en mamma som hämtar glass till han när dom tittar på tv.
Nej då, dom är säkert jätte kära....
Fattar inte de, men kul för dom. OM de nu är kärlek så är de väll jätte bra!

En annan familj där pappan skrev ett brev till sin fru att han vill vara kvinna. Och hon stannar kvar hos han! Hade Jimmie sagt att han ville bli kvinna för att han inte känner sig som en man så hade man väll sagt ok, kanske inte vart jätte glad över de och gjort slut men ändå vart vänner.
Klart att han på tvn ska vara den han vill. Men jag fattar inte varför hon stannar kvar! De väll jätte bra så sätt... Men ändå. Kul för dom... Hon är inte lesbisk men ska vara tillsammans med sin man som vill operera sig till kvinna?

Varför är man så fördomsfull?? Haha...

Jaja... Alla är vi olika!

Idag när jag gick hem från jobbet kom Jimmie och Linnea och mötte mig :)
Linnea somna i vagnen hem. Inte så konstigt eftersom hon vart uppe halva natten ;)

Sen va jag öm i bena och fick lägga dom i högläge... Dumma ben... Och trött har jag vart hela em med så idag blev de pizza till middag. Linnea åt nästan halva min! Haha...

Ne nu ska jag borsta tänderna och söva!
Hörs i mon!


Tänt va de här!

Tänt en brasa för jag fryser röva av mig!


Måndag

De va änna skönt att gå till jobbet i morse! Klädde på mig en hel del och när jag va framme på jobbet va jag änna svettig! Hehe...

Jätte gott väder att gå hem i sen när jag slutat! :)

I natt har inte vart en rolig natt... Linnea börja ropa vid 2-tiden och ville att jag skulle komma. Sen ville hon inte sova men somna ändå när jag satt på sängkanten men vakna så fort jag reste mig.... Tillslut kom hon in till mig och somna gott... Då va la kl 4a eller nått?

Härligt.... Hon sov gott i morse iaf när jag gick upp!

Vet inte om de e coca cola som gör att hon sover dåligt. Skulle ju kunna vara de! Vi dricker väldigt sällan cola, men vi drack i fredags till räkorna och då vakna hon ju å skrek och hade ont i magen. Å igår drack vi upp resten av colan som va kvar. Hon kanske drack 1-2 glas. (barn glas) å då vakna hon ju i natt med... Lägga av med de ett tag och se om de blir bättre?

Ne nu ska jag jobba igen! Trött som bara den. Och ont i benet... Bara för att klaga lite till... Haha..


God morgon


Heeej!!!

Sitter å väntar på att lasagnen ska bli klar i ugnen. Japp, idag blir de lasagne.

Tog en seg morgon och stressa inte Mycke idag. Skulle ju inte göra nått speciellt... :)

Men när klockan blev 12 kände jag att nu får vi göra nått innan de blir mörkt och vi ångrar oss att vi inte gått ut tidigare. Så vi packa korv och grillkol och körde upp till fontin :)

Gick en bit och Linnea ville inte gå... Satte oss för att grilla korven och Linnea ville inte sitta, hon ville sova. Sen skulle vi äta och då ville hon ha korv men inte grillad.... Kul när man ska hitta på nått... Haha... Men lite mysigt en stund va de å sen åkte vi hem.

I mon blir de jobb för mig och inskolning för Linnea med Jimmie.
Önska jag kunde vart med där ist, men känns som jag inte vart på jobbet på 100 år... Bäst att va där lite med! Hehe...
Tänkte passa på att gå till jobbet i mon. Klä mig varmt och musik i öronen så går de nog fort :)

Ne nu e snart lasagnen klar!
Hörs senare!


Å! En polly!


Tjooo....!

Idag åkte jag å Linnea ut till Lycke och hälsa på när (alla tänkte jag skriva men de va inte alla. Men många från släkten) var vid morfars hus och greja. Elda och slängde skräp osv... Kul å se så många även om man inte prata med alla just då.
Jag tog Jennifer Jesper och Linnea och kolla på fåren och mata hästarna med knäckebröd :) sen gick vi hem å fixa lunch med Ellenor och Sofie. (hem till
Mamma alltså... Haha :) )

Sen har de inte hänt Mycke idag. Vi ska hem till Jessica och Molle nu ikväll å äta tacos :)
Och mysa med yatzy. Vill med ha hund.... I framtiden...

Drömde i natt att jag bodde i ett fint litet hus med någon lada till och de va sommar och skönt. Hade även höns.
Men som sagt, de va en dröm... Å vill bo i hus. Helst igår. Trött på lägenheten nu. Å då e de ändå vinter.... Tänk till sommaren då! Haha...

Ne nu ska jag göra annat! Hörs senare!
(tyvärr blev de inga bilder idag. Vet inte varför men glömde helt av att ta bilder...)


Fredag

Varför e de alltid lika jobbigt att gå och borsta tänderna på kvällen. Ett nödvändigt ont känns de som just nu. Haha...

Linnea va feberfri i morse så jag ringde förskolan å fråga om de va ok att vi kom. Och det var de :) och idag var de till och med till 10.30 (ist för 10.00 som de vart innan) så idag fick linnea frukt på inskolningen.

Hon gjorde ett armband och miljoner teckningar... Haha... Vet inte vad jag ska göra med alla teckningar. Jätte kul att hon ritar och visar. Men när man kommer hem så vet man inte riktigt vad man ska göra med dom. Har börjat sätta upp några på dörren in till köket så hon har en liten samling där... Hehe...

Käkade räkor ikväll. Färska räkor. De va inte igår man åt de. Dom har vart så dyra de senaste så man har inte velat köpa men idag va de ok-pris. 129 tog dom inne på city gris.
Till och med Linnea åt en massa. Annars brukar hon bara ta en eller två men dessa va redigt goa!

Linnea somna vid halv åtta och förut vid nio vakna hon och låg å skrek som om hon va as förbannad på nått. Jag försökte trösta men gick inte. Så tog upp henne å de gick inte heller. Visste inte om hon va vaken eller sov... Jätte jobbigt. Tillslut fråga jag om hon ville ha vatten (efter kanske 10 min skrikandes i sängen) å då sa hon ja och titta på mig så då tänkte jag att vaken e hon iaf!
Men fråga jag varför hon va arg så blev hon arg igen... Men de verka som om hon hade ont i magen så hon fick Alvedon och jag hoppas att de blir bättre. Hon har vart tyst sen dess iaf.

Läskigt sånt där... Man känner sig så hjälplös... Tur hon sluta skrika. Annars vet jag inte vad jag hade gjort!

Men nu ska jag borsta tänderna och kolla på tv i sängen. De e livet! (tänkte jag och kände mig som en pensionär... Men de e jäkligt gött å ligga i sängen å glo på tv och somna när man e så där asa trött... Sen att de e fredagskväll kanske känns lite pensionärsvarning...)

Go natt allihopa!


Räkor

De blev räkor! :)


Hmmm....

Ska man äta räkor i kväll eller?

Sätta på lite Bruno Mars och se om man blir sugen på något överhuvud taget... Känns lite blä just nu.... :(

Skriver mer sen!


Nu e glada julen slut slut slut

Bara för att jag fick tummen ur röva och plockat bort alla julsaker idag så börjat de SNÖA ute... Typiskt! Hann iaf inte ställa tillbaka pulkan... Men snön lär försvinna innan jag använder den! Kan inte gå ut nu när Linnea e sjuk och mitt knä e ju inte helt 100 heller...

Tog tempen nu i kväll å då hade hon 38 komma nått (kommer inte ihåg va den visa...) blir nog hemma i mon med :(
Igentligen ska de vara en vilodag hemma (eller feberfri dag hemma) men om hon e feberfri i mon bitti så går vi ändå tänkte jag... De e 1,5 tim vi e där och jag e med hela tiden så jag känner att de kanske inte räknas? I så fall får dom väll skicka hem oss då... (tror inte dom gör de...)

Men! De får vi se i mon hur de blir! Inget man kan grunna på nu.

Gjorde långkok idag på en stor bit kött. Koka i 4 tim och jävlar va gott de blev! Potatis och brunsås till de!

Gjorde även blåbärspaj med mandel. Men den får vi äta i mon. Till och med egen vaniljsås till!
Håller ju på å rensa min gamla kokbok och skriver in i min nya. Massa recept man glömt av :) skit skoj å pilla med de, när man har tid!

Kollar lite på de nya programmet på tv 4 som Martin Timell är programledare för. Med roliga klipp. Va heter de nu då? Jaja... Ni fattar va jag menar va?
Men påminner inte de vääääldigt Mycke om AFV som går på 5an hela tiden? Tycker jag iaf... Men jag gillar Martin. Han är mysig :) haha...

Sen kl 21 kommer hela Sverige bakar, fast USA, eller England? Kommer inte ihåg... Men DE ska jag se!
"ska bara" innan...
Borsta tänderna, skriva klart här. Blåsa ut ljusen som jag tänt. Låsa ytterdörren, om den inte redan e de. -Den vanliga vandringen innan jag lägger mig! Haha! Släcka lampor mm.

Så go natt säger jag! Skriver mer i mon!


Tommy och Annika

Linnea stänger igen dörrarna så att inte Tommy och Annika kommer in.
-varför får dom inte de? Frågar jag
-Mäh... Annika bara då. Inte Tommy!

Så springer hon bort och öppnar så att Annika kommer in
-nej inte du Tommy!

Så kommer hon till mig i soffan igen.
-varför får inte Tommy vara med då?
-För annars han bitter mig i tutten!

Haha... Fantasin e de inget fel på! ;)


Feber

Idag blev de ingen inskolning.... Linnea har feber så vi blir hemma. Får bli en fixaallathemma-dag, tror jag.
Hon verkar redan piggare så är nog snart över.... Men iaf, fixat disken precis och snart ska vi plocka ner julen tänkte jag. Och ta några tag med dammsugaren... Kanske... Får se... Haha... Sen har vi lite bröte som ska ner till källaren.

Linnea har kollat på Pippi en stund och sen ronja. Men nu sitter hon och bakar med playdoon.
Hon kom ut till köket förut när jag plocka in i diskmaskin och sa helt arg; jag e inte sjuk. Jag har ingen feber!!!
Hon kom väll på att hon inte kan gå till förskolan idag då... Hehe...

E man gammal när man lyssnar på P3? Haha... Jag e så jäääääääääääävla trött på reklamen som dom kör på mix megapol. Går man hemma och höjer volymen för att dom pratar om något då, 2 sek efter, är de reklam i 100 år.... Suck! Så jag har börjat lyssna på P3 på morgonen... Hehe... Tycker de e skönt utan reklam, sen älskar jag hon Hanna som är en av programledarna! Hon e så rolig. Och värmlänning! Haha...

Ne nu får jag nog hjälpa Linnea med playdoon...
Hörs senare!


Hmmm

Jag skulle bara köpa blöjor... Haha
Hur blir de så här??


Inskolning, Sahlgrenska och Lycke

Inskolningen gick kanon i dag med. E bara lite pinsamt när vi sjunger namnsången och dom säger linneas namn, tycker Linnea. Men annars e hon i himmelriket, näst intill... Musik och pysselrum. Vad mer behövs?
Jag behövs inte iaf! Haha!
-Nu ska vi gå Linnea. (när kl e 10)
-NEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!! Skriker hon då... Haha...

Tillslut gick vi hem och åt lunch. Sen hämtade vi Hanna i Kungälv och åkte ut till Lycke för att lämna Linnea där.

Sahlgrenska gick bra :) ingen cancer vad dom kunde se nu. Ska gå på täta efterkontroller nu efteråt bara och hålla ögonen öppna för ändringar i leverfläckar. Å träna skulle jag inte göra nu. Vänta januari ut.

Nu e vi ute i Lycke ännu. Linnea å morfar sitter och kollar klipp på youtube. Och jag sitter inne i vardagsrummet och latar mig... Haha... Passar på. Nu kom
Mamma hit in så nu ska jag sluta skriva!
Hörs i mon :)


Hejsan

Eller god kväll kanske jag skulle skrivit ;)
Hehe...

Kollade på Sveriges mästerkock förut och jag skäms hela tiden för dom stackarna som inte går vidare. Dom som ändå står där och fortsätter le fast man ser på deras ögon att dom bara vill slänga sig på golvet å gråta. Eller bara vill hoppa upp på juryn och slå ner dom för att dom kan med att säga att de va för Mycke socker i såsen... Eller nått.
(Okej kanske inte de sista.) men guuuud va jag tycke de e jobbigt. E så glad att de inte e jag som står där! Men de klart. All heder till dom som gör de. Att dom vågar!

Men de va inte de jag skulle skriva om... Hmm... Glömde av varför jag skulle blogga... Jaja... De kommer la.

Vi åkte iaf ut till Lycke, jag och Linnea, idag. Netten och Jesper va även där :) Linnea och Jesper e så goa med varann (oftast) hehe...
Lite bus blir de... Som idag gick dom in i hästhagen och skulle ge hästen ett äpple (finns ju inte ens hästar!) <--- Facebook humor. )
Sånna där roliga saker som man blir smått panikslagen på. Gick ju bra, som tur va..

I morgon blir de förskola igen. Sen ska Linnea ut till Lycke och jag ska till Sahlgrenska å få min "dom". Som jag kallar de... Hanna e med mig som stöd... :)

Ne nu ska jag borsta tänderna och lägga mig. Go natt ävribadi!
Jag skriver mer i mon! Lövar!


Inskolning dag 1

Ja då har vi kommit hem från första dagen på nya förskolan.

Eller vi va ju där igår och fick träffa fröknarna och titta lite hur det såg ut. Och då blev Linnea vansinnig när vi skulle gå hem hehe...

Men idag va de några andra barn där med sina föräldrar. Sjung lite grann sen skulle vi föräldrar sitta vid borden så barnen och fröknarna "skötte" sitt :) Linnea sprang in till pysselrummet och måla, limma, och rita massa. :)

Ville inte gå därifrån idag heller men hon va inte lika svårövertalad idag när alla andra skulle gå ändå :) skönt de.

I mon e de samma tider ! Blir bra detta.

Ont i huvudet har jag idag med. Känns som man aldrig blir helt 100. Eller så e jag överkänslig?? Haha...!

Funderar på om man ska ta bort julen idag. Hittar bara inte orken... Haha... Så trökigt... Ta de i helgen ist... Kanske... Vi får se...

Nu ska jag gosa med Linnea!


Måndag

Så konstig dag när skolorna är stängda. De e ju ingen röddag eller nått sånt... Men iaf, tiden rullar på ändå... Hehe...

Om 45 min åker jag och hämtar Linnea. Wiiiii...! Spännande! Vad ska Linnea säga? Vad ska jag säga? Vad säger Jimmie? Vad säger fröken? (som jag inte kommer ihåg namnet på nu...)
Blir kanon detta! (hoppas jag)

Jimmie köpte en surfplatta igår. Han åkte till media markt och hitta lite smått och gott. Och en surfplatta.

Jag ville köpt en efter jul så kan Linnea leka, kolla film osv. Och jag kan betala räkningar och leka... Hehe...
Men då fick Jimmie ett ryck och köpte en. Så vi får väll se hur Mycke vi får låna den ;)
Linnea blev väldigt glad igår iaf!

Idag blev de kycklingsallad till lunch. Käkade de till middag igår. Inte fel de !

Men nu ska jag fixa lite innan jag ska gå! Skriver mer i kväll eller i mon!


Hobbit

Har ni sett den eller? Hobbit. Vi ska se den ikväll. Är den bra?

Idag blev de ingen my dog. Jag och Linnea åkte ist ut till Lycke och plocka ner granen. Dom höll på att rensa bort julen så vi hjälpte till!
Sluta med att jag blev en servis rikare! :D
Min mammas farmors gamla. Hur fräckt e inte de då...! Och hur snygg va den inte? (bild längre ner)

Va länge sedan jag skrev hur de går med Linnea och napparna. Kanske för att jag näst intill glömt att hon ens har haft napp någon gång? (okej de har bara gått 11 dgr, men ändå! Haha)

Linnea hitta en napp under datorn i storarummet idag. Oh shit tänkte jag! Men hon sa bara; Ingen napp nu...
Jag; Ne. Vi slänger den. Och så gjorde vi de. Sen har hon inte sagt nått mer om de.

De jobbigast har vart att få henne att somna på kvällarna utan napp. De går, men har inte vart lika lätt som med napp :)

Ne nu har Jimmie satt på filmen så får börja titta!
Jobb i mon. Och introduktionsmöte på
Nya dagiset! Spännande!!

Hörs senare!


Söndag morgon

Igår va ingen rolig dag. Feber och magont. Men idag känns de bättre!

Känner till och med för att åka till My dog-mässan idag! :D

Tillbringa dagen i soffläge hela dagen igår medan Jimmie och Linnea åkte till Jessica å Molle. Skönt att få vila lite ifred...

Just nu sitter Linnea och tittar på Pippi. Hennes favvo... Pippi på dom sju haven blev de denna morgonen...
Känns som man sett dom filmerna 1miljon gånger nu.... Men så länge hon gillar de så e de ok :) hehe....

Ne nu ska jag göra annat! Hörs senare!


Rosa pannkakor

blev de till lunch idag ;)


Sommar

Längtar till sommaren!

Härrom dagen lyssna jag på
Björn Rosenström och längtade direkt till sommaren!!
Nu fick jag syn på fb att Kungälvs cruisingen e ju i maj!!

SOMMARRRR!


Gladiatorerna och naturgodis

Älskar gladiatorerna! Så fräcka! Jag å Linnea satt första kvarten (innan hon somna) och heja på våra, eller mina favoriter. Hon förstod kanske inte riktigt vad vi gjorde utan gjorde mer som jag... Men ändå! Haha...


Lax lax och lax

Till lunch i 3 dagar har jag ätit lax... Haha... Älskar de! :) igår åkte vi (jag och Linnea) ut till Lycke och då fick jag med mig en matlåda hem -Lax! Hehe... Så den va inte planerad.

Tänkte jag skulle göra ett storkok en dag och frysa in i matlåder. så bra å ha änna... Fast iof skulle jag ju behöva frosta av frysen... Kanske ska göra de först...?

Ikväll blir de tacos hos oss. Va de på jobbet idag och jag blev så sugen. Så de blir de till middag idag! :)

Ne nu måste jag jobba igen! Snart e de helg! Hohohoho!!!

Bild; jag och linnea bakade med playdoo härrom dagen ;D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2013/pic_50e6b8a5e087c33291541b65.jpg" class="image">


Lugn fredag :)

Skulle vart 3 barn här idag men 2 st är sjuka... Inte Mycke å göra idag! Haha Jag tänkte köra ett stort röj här i köket! Städa vartenda litet vrååå!
Fast just nu gör jag mannagrynspudding. Den står i ugnen. Kan va bra att frysa in å ha nån annan dag :) Visst e jag bra? Haha...

Fredag idag då! Tror inte jag har nått planerat i helgen... De va la My dog-mässan bara men vet inte om jag ska dit... Vi får se!

Längtar till nästa vecka! (tyvärr. Längta bort hela helgen! Haha) då ska Linnea börja dagis! Hoppas de är bra där...!
De e nog bra. Så klart de e bra!
Bara man kommer överens med fröknarna å så :)

Ne nu ska jobba igen! Hörs senare!


God kväll

Detta är vad jag har roat mig med ikväll; Fylla i recept i min nya receptbok! :)

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig... I mon e de fredag!


Raaaaaaap!

Då va man mätt igen! Lax, ris och nån citronsås med ärtor morot och lite isbergssallad! Mömma!!!

Linnea ville inte vakna i morse. Jag fick klä på henne alla kläder när hon sov, även jackan! Sov till bilen, i bilen, ur bilen, in till Ing-Marie. Sen vet jag inte om hon fortsatte sova. Kanske vakna när jag gick. Får fråga sen när jag hämtar henne :)

Fint väder idag med! Kanske skulle ta å gå en promenad idag?
Förkylningen e bättre förresten! Snaaaart kan jag börja träna! Kittlar lite i näsan idag och rinner ur ögat lite då och då, men annars e jag bättre! :D

Ne nu ska jag göra annat! Jobba om en liten stund igen! Hörs senare!


Fy fan

Fy fan va trött jag e...
och Fy fan va tidig jag e till jobbet...

Ändå snozzade jag 3 ggr... (snozzar aldrig annars)
Har sovit som en kratta i natt... Vaknat och illblängt på klockan. Vet inte varför... Haha... Sen har Linnea vaknat och ropat. Bland annat ropa hon en gång; Mamma!!! Jag har Inget täcke!!!
Men åååååh tänkte jag... Ta på dig de då!!! sa jag inte utan jag gick upp och la på henne de. Annars vet man ju att hon vaknar en stund senare igen...
Så när klockan ringde sov jag (som vanligt känns de som) som goast....

Tur att de e fredag i mon :) haha jag har jobbat en dag å längtar till fredag! Får skylla på att kl inte e 7 ännu! Jag e inte vaken än...

Nästa vecka jobbar jag måndag, men slutar tidigare. Sen e de inskolning för Linnea på nya dagiset :)

Men nu ska jag jobba! Hörs senare!


1 år

Idag e de exakt ett årsedan jag börja jobba här :) tiden går fort!

De e lugnt och skönt på jobbet idag. Skön start med andra ord ;)
Glömde dock min nässpray hemma å huvudet känns tjockare å tjockare med tiden som går... Uääääh.... Men annars e de bra.

Upptäckte igår att jag kan sitta på huk nu! Visst, lite ont gör de men de går! Benet blir bättre och bättre!!!
Ser inte alls lika köttigt ut längre heller. De e inte köttigt alls, faktiskt.
Men lär ju inte kunna gå med kort kort denna sommarn iaf! (hade jag la inte gjort ändå... Haha)

Å vad jag vill hem till min nässpray. Hur kan man glömma den?? Jaja... E ju hemma om 2 Tim så e ingen fara med mig !

Idag kör jag igång med skärpningen av matintaget med! Nu ska här brännas fett! Kanske kan ta mig till gymmet idag? Får se när Jimmie kommer hem...
(Å där kom bortförklaring ett...) haha...

Men vet inte hur Mycke jag vågar göra med knävecket å allt...

Ne nu ska jag göra annat! Hörs senare!


1 januari 2013

Första dagen detta året snart slut då :) idag har vart en seg dag. Dels för att jag mår som jag gör och sen bara sovit 4,5 timma i natt... Blir tidigt i säng ikväll, kan jag lova!

Vi kollade på film förut. Hade en sån där mysdag kan man säga. Linnea kolla i 10 min sen sprang hon runt en stund och sen kollade hon 10 min osv...
Sen kände jag att vi MÅSTE gå ut lite... Så vi tog på oss och gick ner till city gross och köpte middag. Mysmiddag. (haha)
Grillad rostbiff med potatissallad. Mumma! Även Linnea åt bra av de :)

Så nu har maten landat och Linnea (som aldrig blir trött känns de som) springer runt med pippidockan i vagnen och sjunger "vick på rumpanaffär".

Jag gillar när hon sjunger. Va på specialen härrom dagen och hon gick en bit framför mig mellan hyllorna och sjung någon låt. Så go. Tills hon helt plötsligt näst intill skriker ut låten. (antar att de ekade väldigt fräckt en bit där inne) haha... Fick änna säga till henne att sänka volymen lite och de gjorde hon och fortsatte sjunga :P

Ne nu ska jag göra annat! Hoppas ni haft en bra dag!


My dog

De e ju My dogmässa till helgen :) Kanske man skulle tittat på? Såg att min favorithund tävla på både lördag och söndag (kl 9.00!!! Tyvärr....)

Tror de va förra året eller året innan igen som vi skulle åka och kolla och de va oxå så tidigt. De va då bilen inte starta och de va minst 1 m snö ute. Ingen hade skottat ännu och vi pölsa ner i snön med barnvagn till preem och köpte bensin och sen upp igen. Haha... Jag SKULLE bara dit... :) å vi kom dit med, tillslut. Hann till och med se favorasen! ( staffordshire bullterrier)

Men frågan e om man orkar åka iväg så tidigt på lördag eller söndag eller om man ska ta de senare på dagen?
Om vi ens åker! Haha...

Linnea sitter och degar med playdoo just nu. Själv sitter man å låter som man levt på whisky de senaste åren.... E lite tjock i näsan med. Inte tät utan bara öm... Ska väll bli förkyld nu när de e dags att börja jobba och skola in Linnea på de nya dagiset.

Gott nytt 2013 förresten!
Vi va hemma hos Jessica och Molle och käka africana, spela spel och hade trevligt :) kollade på raketerna vid 12slaget med. :)

Istället för att vela med Linnea igår kväll när hon skulle sova så åkte vi en sväng med henne i bilen och hon somna på 5 min. Gör bra! Haha!

Jag ska jobba i mon med. Hur sjukt e inte de? Haha...
Bara jag inte behöver sjukanmäla mig de första man gör...

Ne nu ska jag leka med Linnea!
Ha en bra nyårsdag!