Lördag med dop å grejer!

"Jag saknar dig mindre å mindre. De kommer annat imellan å de e bra!"

Jag som sjunger till min mobil.. haha... FY FAN vad beroende man e! Men de går faktiskt bättre å bättre utan den. Värsta e bara klockan. Man har ju ingen klocka på armen, kollar ju alltid på telefonen. Kom på de förut när jag å Linnea gick till lekplatsen. Fick fråga några som va där om dom visste vad klockan var... haha...

Men jag klara mig bra ändå utan telefon. Man har bara inte den "friheten" att kunna ta upp telefonen å ta kort eller ringa nån när man vill å de e väldigt störande!

Linnea hitta en liten killkompis när vi va ute. han va ett år äldre men dom lekte på bra! =)

Känns som de e söndag nu... Tur de bara e lördag kväll! =)

Va på dop idag med. Lille viktor blev döpt. Gick helt ok i kyrkan med Linnea med. Köpte en stor ask rusin innan vi åkte och den räckte näst intill hela dopet. Till och med så att Leo fick smaka några de sista! haha... (dom satt bakom oss i kyrkan)

Jimmie skulle åkt med sin kusin till göteborg ikväll men de blev inte så. Trodde jag skulle få sitta ensam hemma å mögla, men ist sitter jag vid datorn å jimmie med sin telefon... haha... Mysigt vi har de! ;)

Ne nu får jag göra annat! Hörs i mon!

=(

fortfarande arg, ledsen och förbannad... Jävla telefon...
Vill ha min telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klant

Fy fan va trött jag e på mig själv... Har tappat min telefon... =(
Veeet att de inte e hela världen, men ALLA bilder/filmer man har eller hade på Linnea... allt man skrivit, fb blogg mm... Kommer ju in på allt..

MEN har spärrat den nu så jävla den som tar den! Önskar å ber att de finns en vänlig själ som kan hitta den å ge den till mig... Tyvärr tror jag inte att den chansen e så stor. De trodde inte polisen heller när jag sa att de va en iPhone jag tappat... Var tvungen att polisanmäla de för att kunna spärra hela telefonen, å inte bara sim-kortet..

Blir depp på mig själv... Brukar alltid vara noga med vart jag har telefonen, plånboken och nyklar...
Ska ta samma runda vi gick idag å gå i mon efter dopet tror jag... Ligger säkert inte kvar, men ifall!!

ååå blir så arg på mig sjääääälv.... Vill ha min telefon...

=(

För nu så är det fredag!

Bästaste dagen! Haha...!
Kollade på bigest loser igår, va final. Kollar aldrig på de annars. Kanske sett nått litet av nått avsnitt, eller om de e reklam på den kanalen jag tittar på osv... Men som sagt, igår titta jag! :)

Blev så peppad av dessa människor. På 5 mån har vissa gått ner 60-70 KG! De e inte klokt! Men då gör dom ju inget annat än å tränar å äter riktigt... Men ändå! Man ser hur Mycke bättre dom mår och va snygga dom blivit! Helt nya människor... :)
Låg i sängen å titta å tänkte att i mon, då ska jag... Så vaknar man å tänker: Men de e ju ändå fredag! Haha...

Störd man e :P

Idag ska jag å linnea in till Kungälv å fixa doppresenten till i mon. Sa de till Jimmie igår att vi får ta med massa russin, äpple, majskrokar mm å proppa i Linnea när vi e i kyrkan! Haha... Ush ångest!! Hon kommer ju INTE vilja sitta still.... Förhoppningsvis sover hon ! Men då skulle man ju få världens tur för de skulle hända... Suck... Jaja de blir som de blir! Gud älskar ju alla barn sägs de ju... Haha!

Ne nu hinner jag inte skriva mer!
Hörs senare!


Torsdag!

Idag e de torsdag! Härligt härligt! I mon e de fredag! Hihi...!

Emma å Alice ska passa Linnea en stund för mig idag :) stora tjejer som kan hjälpa mig ;) ska iväg en timma bara men ändå!

Igår fick jag ÄNTLIGEN gått bort till björkåsgården för att få boka/hyra den till linneas kalas! Hanna va snäll å följde med mig, vågade inte gå ensam... Haha! Så nu e de fixat! :) Puh! En sak mindre att tänka på!
Skulle fixa min pärm med gamla räkningar igår, sätta i ordning mm. (har 2 pärmar) när jag öppnade den 2a pärmen så ramla de ut räkningar som jag inte satt orkat satt in innan... Blev så trött på mig själv så jag sket i de... Haha! Får ta de en annan dag. Idag kanske? Eller ne de hinner jag inte... En annan dag helt enkelt! :P

Va ute å gunga vid Ankdammen igår med Sofie. Linnea älskar att gunga, gogo som hon säger :) även jag fick gungat! Hähä...

Ne nu ska jag jobbelijobba igen! Hörs kanske senare!


Hihi


Detta måste ni titta på!

Gå in på gekas.se/blogg och kolla inlägget där! :D jag som skickat in ;)

Har ätit frukost nu och sitter å väntar ut tiden typ... Händer inte Mycke på fb vid denna tiden så man blir fort uttråkad! Haha...

Igår va de gott väder! Gick ut till stora lekplatsen efter vi kommit hem och Jessica å barnen kom förbi å lekte med oss! E så gott där, solen ligger på hela tiden! Linnea åkte rutchkanan och slog i näsan/munnen så de kom näsblod :( de va la inte så roligt och då ville hon ha "bapi"... (nappen) Men sen va de full rulle igen!
Så får nog ringa tandläkaren idag med...

Känns som de e så Mycke som jag inte får glömma men glömmer de ändå. Försöker skriva upp mycket men kommer ändå inte ihåg... :/
Tex så tänkte jag att jag skulle lägga in räkningarna igår men glömde de. Så kom jag på de idag å då får jag ont i magen å tänker; jävlar ja.... De skulle jag gjort...
Å de e ju ingen fara, kan ju göra de idag! Men så tänker jag om jag glömmer de igen! Hmm... Inte kul å va glömsk...

Igår kväll gick jag å Hanna en promenix i Kungälv! Väldigt skönt! Mer sånt väder!! Kollade vädret igår till helgen å då stod de inte att de skulle bli snö, så hoppas de inte blir de! Kallt stod de att de skulle bli, men ingen snö :)

Ne nu ska jag jobba igen! Glöm inte å gå in på gekas.se! :)


Tisdag!

Halloj !
Har så Mycke att se fram emot nu så jag blir alldeles pirrig! Haha...

Lördag blir de dop! Lille Viktor ska döpas! (å nu slog d mig att jag inte köpt nått! Haha) panik!

Sen på tisdag ska jag å Hänna Montäna till ULLARED!!!! Wohooooo!!! Aldrig fel de...

Sen lördag nästa vecka e de påskafton. Då ska vi hem till mamma å pappa på lunch. Påsklunch. Sen på kvällen. Blir de partaj! Längtar!

Kommer räcka med 3 öl så e jag deckad... Haha! (hörde idag att de ska snöa till helgen! Hoppas de inte stämmer)

Idag ska de bli nästan sommar! Runt 18 grader å strålande sol! Me like! Cykla idag med så de blir gott sen när man ska hem! :D

Skulle cykla igår med men blev helt paff när de va mörkt på morran! Tills jag kom på att de e nog för klockan e ändrad! Haha! Ne nu ska jag jobba igen! Ha de gött hej så länge!


Liv?

Sitter här å bläddrar igenom bloggar jag läser och blir så fruktansvärt irriterad för att ingen skriver nått!!! Vissa e flera dagarsedan som dom skrev... WTF!!!

Tills jag kom på mig själv att jag har inget liv.... haha... För dom som inte har skrivit har antagligen de! haha.... Fint väder ute, de e helg... Folk e la ute å roar sig med vänner eller familj. Sitter la inte inne å bloggar när de har vart så gott väder! haha... Bara jag då, men de e ju för att Linnea va dålig.

Haft så fruuuuktansvärt tråkigt i helgen... Eller vissa stunder iaf... Man vill ju inte va inne när de e näst intill sommar ute!

Gjorde laxlasagne idag, första gången. AP-GO blev den! Så de blir till lunch i mon med! haha...

Halv kollar på Så ska det låta just nu... Skulle behöva gå å duscha men ooooorkar inte... haha...

Ne nu ska jag inte skriva mer iaf...!
Heeeeeeeeeeeej!

Sjukling

Har kollar på drömmarnas trädgård en stund (väldigt lååååång stund om du frågar mig haha...) men nu ville hon se manama mahh med mupparna... :)

Min plutt!


Söndag

Ja då va de söndag igen! Inte nått vettigt man gjort heller... Eller jo, jag har vart med Linnea! ;)

Jimmie åkte till Vbg igår... Den tråkmuppen... :(

Linnea va som hon bruka igår märkte inte alls att hon va dålig... Så natten har gått kanon! Hon har sovit hela natten och vakna 7, eller klockan 6 om man inte ska räkna att de e sommar tid... Men jag räknar sommartid, e ju de som gäller nu! Haha!
Härligt! Nu kan sommaren komma! Eller ja, först våren. Men den e ju änna här redan... Vissa dagar iaf! Haha

Ne nu ska jag göra annat! Ha de gött hej så länge!


Seg dag

Idag blev de inte riktigt som vi tänkt... Vakna halv 5 idag av att de va ljust linneas rum och skulle gå in å släcka. Då va de spy i sängen. Bytte lakan och hon somna om till 7. Gick upp å käka frukost hon lekte å hade sig som vanligt men sen kom de en kaskad till... Just nu sover hon.

Skulle jag inte skrivit för nu vakna hon... Haha... Undra vad Jimmie gör?
Ne nu kan jag inte skriva! Hörs ikväll kanske!


Fredag!!!

Ja då va de äntligen fredag! Ska bli upp till 15 grader idag! :) härligt! Ska handla efter jobbet idag tänkte jag så vi har en go frukost i helgen! Ingen av oss som äter frukost på vardagen hemma, bara helgen. Å då får man se till att de finns mjölk, bröd ägg mm... Brukar ha extra god frukost på helgen! :) ja men detta va la intressant! Haha...

Ändra klockan på söndag med! Natten till söndag tror jag de e tilloch med! Tur man har telefon som ändrar dig själv! Haha... Sen e de våffeldagen med! Ska käka våfflor med Nathalie å Nellie!
Vi körde en tjuvstart jag å Linnea igår. Köpte ett våffeljärn häromdagen som jag ville testa hehe.... Egen smet med, har aldrig gjort egen vad jag kan komma på å de blev riktigt gött! O mättande.

Lördag hoppas jag på gött väder igen. Då blir de nog slottskogen med Hanna om de e najs väder!

Hej svejs!


Halloj solen!

Jätte gött väder idag!! Efter jobbet ska jag hämta Linnea, sen hämta Emma å köra hem henne å sen ska vi gå ut å gunga! :) kan ju inte va inne e detta Goa väder!

Ne nu ska jag jobba klart så man kan åka hem! Ha de bra!


Konstigt

Känns lite fel att vara hemma å veta att Linnea e hos DM. Haha... Jag ska ju på apt snart så jag ska ju inte va hemma så länge... Har hunnit göra middag så den e klar å ätit en macka! Ska snaaaart åka...

Vädret e hur skönt som helst! Så skönt att cykla hem när de e sånt här väder...! Ska hämta Linnea efter mötet med. Jimmie skulle jobba över så hon får vara hos dm en extra timma tills jag slutar...

Sååå... Detta va la ett vettigt inlägg i brist på annat att göra... Haha...
Ha de gött hej så länge!


Lillördag!

Halloj! Onsdag här igen. Idag blir de apt efter jobbet. (när jag tryckte in ordet apt på telefonen nu så trodde den att jag ville skriva spy! Hahah)
Mitt första apt oxå! Missade de första för vi hade i ingen barnvakt å Jimmie jobba. Så detta blir spännande! De som är mest spännande är att de e i ytterbyskolan, i bamba! :D minnen! Hehe....

Va på kalas igår hos Bettan. Va hemma vid halv 9 så linnea va lagom pigg i morse... :( hon somna ju i bilen på vägen hem, men ändå. Brukar somna 19. Ett par som va där hade med sig sin hund. Nån bulldog liknande, tror fransk bulldog fast tyckte han va stor för de men nått sånt! Sprang runt å lät som en gris! Haha jätte söt! Linnea va ju överlycklig! Springa efter han va skitroligt!

Ne idag är det Mycke å göra på jobbet så måste jobba nu!
Herrå!!!


Tisdag den 20 mars

Jag ska bannemej kolla om jag ska få tillbaka på skatten! *hoppas hoppas hoppas*!!!! Hehe... Ser på fb att många som kollat å får tillbaka så hoppas jag med får de. Förra året fick jag betala.... 4tusen -någonting om jag inte minns fel. Jävla mamma penningen...

Beställde av jackan igår. Tyckte de va nått fel med leveransdatumet. De stod 10maj å under stod de 3-4 dagar. Så jag ringde å fråga hur de låg till. (eftersom jag fyller den 10 maj så tänkte jag att de stod fel eller nått)
Men icke! De va slut på lager å de kommer in mer i början av maj, så DÅ får jag den. Men jag ville ju ha den nu! De e ju nu som jag behöver den! Så jag sa att hon kunde ta bort den... Åker till Ullared å ser om det finns nått där ist... Hehe... Ursäkt att åka dit med! Behöver iof kläder till både mig å Linnea så måste ändå åka dit. Vet inte vad som hänt men näst intill ALLA kläder till Linnea e för små. ... Tröjorna visar hon magen. Byxorna är för korta... Å jag e så lat så jag orkar inte rensa ur hennes gardrob... Men de måste göras om jag ska till Ullared!

Fått ett köksbord igen oxå! ;) pappa å mamma kom och hjälpte mig. Mamma kolla Linnea å jag å pappa bar. Tur man har så snälla föräldrar! :) mamma diska även, vilket hon inte behövde men gjorde ändå! Tack för hjälpen! Båda 2!

Så idag ska de köpas fjädrar så jag kan pynta påskriset, eller vad de heter... :)

Blir även kalas för Bettan kl 17 idag! Så måste köpa blomma till henne med...

Mycke å göra! Haha...

Ne nu blir de mer jobb här... !


Josefina Dagen!

Beställde jackan igår. Wiiii....! Nervöst hur det kommer bli.. Haha.. Hoppas den passar bara! Då ska jag slänga min andra jacka... In i garderoben alltså! Hehe... Undra hur lång tid de tar tills den kommer? 3-4 dagar eller? Brukar la vara så...

Måndag idag ja! Blåser som satan! Men solen har tittat fram iaf! Hörde vädret igår och då ska de bli mellan 10-15 grader på onsdag, torsdag o fredag! Hihi! Nästan sommar! Så nu längtar jag till onsdag! Fast då e de apt-möte på em så då blir de inte att vara ute Mycke ändå... Men men! Alla andra kan la va de? Hehe...

Påsk snart med! Ska man "påskpynta" nu eller när gör man de? Inte för att jag har massa påskpynt hemma men lite fjädrar mm hade vart kul... :P

Ska bara få upp köksbordet från källaren och få ner det andra... Positiva med att inte ha nått bord i köket är att köket blir så stort! Hehe negativa e ju att vardagsrummet blir så trångt. Å jobbigt att städa där med.

Ne nu ska jag börja jobba igen!
Hejsvejs!


Söndag! Stolt mamma!

Då va de söndag igen... Helgerna bara rusar förbi en... Tyvärr!
Linnea ligger å sover nu och jimmie med. Han va chafför i natt å va hemma 4.30....

Jag fick sovmorgon både igår och idag! Linnea vakna kl 7 båda dagarna! Jag e super nöjd med de..! (annars går vi ju upp 5-5.30... ) Så jag e nöjd!

En annan grej idag så duschade Linnea och jag stod och noppra ögonbrynen inne på toa så säger hon Bajsi!
-Ska du baja? frågar jag å ställer in pottan till henne.. Hon säger ofta så men gör aldrig nått.
Så hon sätter sig och jag fortsätter med brynen. (evighetsarbete med dom)
Bajsii Bajsii säger Linnea då.
-Har du bajat?!?! Och jajjemensan! De va bajs i pottan! Jag blev så glad! Hon aldrig kissat eller bajsat i pottan/toan så jag blev jätte glad! Hon e stor tjej nu! Stolt morsa här! haha....

Jimmie söv ju så jag va ju tvungen å berätta för nån så skickade sms till mamma å hanna! hehe...!

Stor grej, men ändå inte. haha... Kan tänka mig att alla som inte har barn som läser detta tycker de e jätte ointressant, men de e en big deal! =D haha...

Hitta även en jacka på nätet jag vill ha! 399 kostar den... Ska jag köpa eller ska jag inte?!!!
Vill ha en jacka, men vet ju inte om den passar... Då blir de jobbigt med att skicka tillbaka mm... åååå va jobbigt läge! haha...

Igår kom jessica Theo o Viktor hit! Jimmie åkte med molle för å städa hans bil så vi va hemma själva med barnen! Mysigt värre! =) Å jag fick gosa mycke med viktor med! hihi... Theo o Linnea sprang runt å lekte som vanligt. När Jesscia skulle mata viktor va Linnea snabbt framme för att hjälpa till! haha... Höll i flaskan eller så ville hon ge nappen...! sötnos! Tack jessica för du har tålamod och lät Linnea "vara med" ! :)

(en själv satt ju med hjärtat i halsgropen varjegång Linnea kom nära Viktor. Tänk om hon sätter sig på han, slår till han eller vad som helst! ) haha...

Molle å jimmie kom senare med å då blev de tacos! =) Jimmie den tråkmånsen fick åka för å köra sin moster å gubbe.

Idag ska vi hem till Kennie å Ellenor. Blir middag där! Mysigt de med! =) Längesedan man såg dom! (ändå bor vi nära varandra!) hehe... Tror vi ska gå dit sen. Linnea behöver komma ut å röra på sig lite så hon blir av med energi!

Ne nu ska jag vila mig lite! Hörs!

Åååå...

Blir inte klok på nått. Mår bajs och kan inte längta mer tills jag slutar... Så ska man cykla med...! Suck. Kanske lika bra? Rensa tankarna i skogen och ta de lugnt! Fast brukar alltid ha hög musik och stress-cykla genom skogen, eller hela vägen till DM e de faktiskt... Måste se rätt kul ut? ;) jag bjudet på de! Haha...

Ser ut som de ska regna med. Hoppas INTE! Ska nog inte snöa nästa vecka heller. Kollade prognosen förut och de såg inte ut som de! Så vi säger de!

Ne nu ska jag jobba igen!


Fredag

Äntligen fredag och jag har 0 fredagskänsla... :( kommer säkert sen. Vill inte att de ska vara helg. Hur ofta händer de att man känner så?
Jaja... Men nu e de så...

Igår kväll va vi ute i Lycke å käka tacos! Linnea hade vart där en stund på em å vi skulle hämta henne å då bidde de middag med! Födelsedags barnet va där med :) hihi

Sov på soffan i natt och har hört varenda liten grej katterna gjort.. uuuhh... =bajstrött!!!! Va fan gör dom på nätterna?! Krafsar på dörren till sovrummet. Klättrar på en, leker med skit som ligger på golvet...
Kul. Tur de e sommar snart så dom e ute på nätterna!!! :P

Hej då!


Torsdag

Ooooooh.... Vad mätt jag e...! Ätit jordgubbs yoghurt. skulle kunna leva på de! Hehe... De och tacos ;)

Cyklade idag med till jobbet men de hade nog regnat i natt. Såg så ut. Hoppas bara de inte regnar sen när jag ska hem!

Drömde massa i natt igen. Fast i natt drömde jag bland annat att jag köpte en hundvalp! :D jätte söt! Men glömde av den och den kom bort hela tiden... Kände mig jätte dum! Va en impulsgrej att köpa den och jag ångrade mig efteråt... Haha TUR de va en dröm!

Igår efter jobbet kom Nathalie å Nellie hem till oss! :) käkade pannkakor och sen drog vi ut till lekplatsen! :D jätte skönt väder! Vill ha mer av de! Tur de går åt de hållet iaf! (även om de sägs att de ska snöa nästa vecka...)

Idag fyller Hanna-panna år!!! GRATTIS!!!! Hela 24 år! :)

Ne nu ska jag fixa lite här!
Ha dä!


Onsdag

Vill att de ska vara torsdag ist... Haha... Fredag helst, men hade gärna hoppat över denna dag... Men men! De löser sig!

Har ätit frukost precis men ska snart börja jobba igen. Förbereda mm.
Cyklade till jobbet idag med. 3 dagen i rad! :) jag e för redig...! Haha...

Satte på filmen The change up igår kväll vid 7, när jag lagt Linnea. När klockan var 20.00 ungefär höll jag på att somna. Så gick in å borsta tänderna och blev hur pigg som helst! Haha typiskt... Men la mig i sängen ist för soffan och strax innan 9 stängde jag av tvn. Härligt liv man har... Äter, sover, jobbar.

Men va ute i skogen igår med Linnea iaf på em. Så jäkla varmt och gott! Gick till elefantträdet. När vi skulle gå därifrån blev Linnea heeeelt tvär.... Skulle inte gå de hållet vi skulle gå. Sparka av sig skorna och skrek i hela skogen... -Herregud, tänkte jag, folk tror la hon blir slagen...
Men tillslut sa jag kommer du får du nappen. Jag hade den i fickan. DÅ sken hon upp torka bort tårarna ställde sig upp och drog på värsta smilet och nästan sprang till mig! Sket onge.... :P

Säger alltid annars att nappen får man ha när man sover! Inte annars... Men igår fick bli ett undantag.
Kommer aldrig kunna sluta men den jävla nappen...

Ne jobba var det ju... Håll tummarna för mig!


Blir så jäääävla glad!

Haha ja vädret gör ju så man blir helt pirrig i magen !!! Glad å lycklig hela tiden. Har nog saknat detta vädret ändå. Alltså lite mer än vad jag trodde...

Igår var de oxå jätte skönt väder! Gjorde
Middag när vi kom hem så den va klar sen käka vi mellanmål (jag å Linnea) sen gick vi ut. Tog en sväng till city gross som brukar ta 10 min en väg, så kanske 30 min med handling och hem igen. Men igår tog de dryga 1,5 Tim båda vägarna... Haha... Tur man inte har bråttom. Linnea gick å plocka stenar och pinnar, de kom moppar vi stannade å titta på, tåget kom, ja ni fattar -fullt upp! Haha... Men de gjorde som sagt inget. Vädret var ju för skönt så man vill ju vara ute.

Så LGH blev inte städad igår heller. Bara linneas rum som blev fixat, och va bra de blev! Ingen som känner att dom vill bära bord idag förresten? Haha... Jimmie jobba över igår så han va inte hemma för ens efter 19.

Kollade på film igår. The change up. Fy fan vad jag skratta!! Se den! Funderar på om man ska se den ikväll med? :D eller ska man se desperata? Får se om jag somnat innan? :P

Ha en bra dag i solen!


Måndag

När de e fint väder blir man verkligen skitglad! Helt automatiskt!
Tog cykeln till jobbet idag med! E ju ljust när jag åker till jobbet så kunde ta genvägen genom skogen utan problem! :)

Linneas dagmamma e utomlands ännu så hon fick vara hemma hos Sofia idag. Hon bor rakt över oss! :) perfekt på morran! Haha... (hon e oxå dagmamma) så idag blev de inte långt att gå på morgonen. Linnea har aldrig vart där heller men hon sprang rakt in å ropa DÄÄÄR. Och titta ner för trappan dom har. Va inte alls noga att säga hej då till mig :) haha...

Idag ska jag försöka städa lite hemma med... Men blir nog att man skjuter på de om de e gött väder idag med... Haha... Måste bära upp köksbordet med... Nån som vill hjälpa mig? Har tjötat på Jimmie i 1 vecka nu men han vill inte... :( alltid en bortförklaring... Killar... Haha...

Ha en bra dag för det ska jag!


Söndag ännu

Blev inte riktigt som vi tänkt idag, eller som jag hade tänkt. Jimmies planer ändrades inte iaf...
Skulle till slottskogen, men när vi står på parkeringen hemma hos Jessica å Molle så spyr stackars Theo så dom fick vara hemma. Eller ja... Jessica å barnen. För tydligen så gick inte molles planering i krasch heller.... Så stackarn hade magsjuka å då var inte vi sugna på att umgås med dom :P

Så jag och Linnea åkte hem till Lycke ist och hälsa på mamma. Så jäkla gött väder idag med så man ville ju inte sitta inne i LGH hela dagen... Fick även träffat Hanna å pappa senare.
Vart ute på en promenad, eller 2 till och med! Såg så små lamm, jätte söta! Och även höns å en tupp kom springandes när vi stod å titta på lammen. När jag flyttar till hus på landet så ska jag ha höns... De e så ballt... Tänk att plocka egna ägg och äta till frukost :)

Hmm... Låter som värsta stadsbon nu kanske men jag e ju faktiskt från landet från början! Å ska dit så småningom igen ! :)

Så att så har våran dag varit. Skulle behövt städat här hemma men får nog ta de i mon. Nu orkar jag absolut inte, plus att Linnea sover så jag kan inte. Får bli i mon helt enkelt...

Ne nu ska jag göra annat!
Hoppas ni haft en bra helg!


Söndag!

Idag e jag så fruuuuktansvärt glad! Fick sova ut, plus att igår kändes de som söndag så e det de idag! =D Så känns som man tjänar en dag! ;)

Va hemma hos hanna å sten och kolla melodifestivalen igår med therese robert o mamma. Hejade på Top cats men va Loreen som vann. Tycker faktiskt den låten e bra, men vet inte om det beror på att dom spelar den i ett kör på radion så man "vant" sig? När vi åkte hem igår kväll och satte på radion i bilen så gissa vilen låt som kom då... Haha... Loreens så klart...! Tror ändå att den kan gå långt i Eurovision.

Top Cats kommer förresten till kungälvs cruisingen den 19maj! Ballt...!

Bästa låten som annars går nu tycker jag är Tröjan du hatar med Norlie & KKV.

Tänkte skriva: Kanske inte min stil. Men jag har väldigt blandad musiksmak så allt e min "stil" haha.. Gillar all sorts musik tror jag... Enda artisten jag inte gillar/tål är Dileva... Tog tilloch med emot att skriva hans namn... uuuäääächh... Haha...

Hur kom jag in på detta nu då? haha... jaja... Nu ska jag kanske börja göra mig klar??
Ska till slottskogen idag med, fast med Jessica och barnen. =) E så gött väder så man kan lika gärna passa på att va ute!

Ha en bra dag alla!

Lördag 10 mars

Idag gick jag å Linnea upp kl 5.00. Kände att de va lika bra att fånga dagen i tid. Kan ju inte ligga i sängen hela tiden änna.... -eller så kan man de... Hade gjort nästan vad som helst för att få sova till kl 6 iaf!!!

Hade först glömt igår att jag hade tid hos läkaren men som tur va kom jag ju på de senare. Så mamma hämta Linnea så jag kunde gå till VC. (vårdcentralen) men dom hitta inget fel på mig som tur va!

Sen åkte jag ut till Lycke för att hämta L och tjöta med mamma lite. Blev hungrig strax där efter så vi åkte hem för att göra middag. Kyckling klubbor i ugnen med stekt potatis. E inne på toan med Linnea och kommer ut och tycker de e lite väl rökigt i hallen. Kollar mot köket och de e som en dimma! WTF!!! Tänker jag och springer in. Dum som jag e öppnar jag spisluckan och ÄNNU mer rök kommer ut! Stänger luckan och Stänger snabbt av ugnen och röken börjar lägga dig. Öppnar ett fönster och balkongdörren för de va nästan lika rökigt i vardagsrummet. Suck.... Trött hungrig och kände bara blä på allt. Så jag och Linnea tog på oss skor och jacka och åkte ner till city gris o köpte kräftor! :) Mumma!!!!! Så kvällen blev bra tillslut ändå! Hehe... När vi kom hem så hade all rök försvunnit med.

Så ska nog ta å göra rent i ugnen idag om de kan ha legat nått där, vilket jag inte tror, men e la bäst i säkerhets fall...

Ska försöka övertala Jimmie med att vi ska bära upp köksbordet från källaren och ta ner de vi har nu. De e så stort och klumpigt. Ni som sett de, ni vet vad jag menar! :)

Köpte levande blommor häromdagen med!!! Har jag glömt att skriva! Så vi får
Se hur länge dom lever, men ska göra mitt bästa att hålla dom vid liv! Ser Mycke hemtrevligare ut nu tycker jag... Men behåller dom i plast ifall! Haha....

Ne nu blir de dusch och städ! Ha en bra dag alla!


Sitter på VC

Så segt... Vänta vänta vänta... Kollat fb 1 miljon ggr på 15 min... Haha händer inte Mycke kan jag säga! Men den som väntar på nått gott..! Heter de ju... Vet inte om de e gott jag väntar på heller iof... Haha... Ja ja blir nog bra!

Linnea e hos mamma å roar sig så de e skönt å slippa tänka på de!

Ne nu får jag nog sluta skriva för snart e de la min tur?
Ha de gott!


"Idag är jag turkos!"

Frukosten äten. Käkade sånna där havrekusar som jag köpt på
Maxi å dom va riiiiktigt goda! Prickigkorv på den med så goare kan de inte bli ;)

Fredagen här ja! Funderar på vad man ska hitta på i em. Tänkte man skulle göra nått så Linnea blir trött å sover längre än till 5 i morgon bitti...
Hörde att de skulle regna i em med så ute blir de nog inte, fast de hade vart de bästa. Men barnens lekland kanske? Vi får se helt enkelt... Regnar de inte så får de bli att vi går ut :)
Haha... Detta va la intressant?

Dom pratar om trängselskatten på radion. Blir bara arg när jag hör detta... Varför ska man betala för att åka in i Gbg?!? Sjukt!!! Eller dom som åker igenom, som inte ens ska in till Gbg får oxå betala!!!! -åk mer kollektivt! Är hans svar....

Jessica va snäll och följde med mig till Kungälv igår för å beställa tid för tatuering. Första vi knacka på hos öppna inte ens (finns 2 i kungälv) jaja, han kanske har sen lunch? Så vi gick bort till den andra. Men då tyckte hon att jag skulle bleka (ska tatuera över en gammal) den först. Å de kan man göra inne i stan för ca 1500- per gång! De va ju inte de svaret jag ville ha... Så vi gick bort till den andra igen för att se om han var där, men icke!
Tror inte de e meningen att jag ska tatuera mig... Eller så e de inte meningen jag ska tatuera mig DÄR! Så måste de ju vara! Haha... Prata med Jimmie igår om detta och han tyckte jag skulle åka till City Tattoo. Så funderar på de ist... Har ju vart där förut så vet ju att dom är duktiga! :) ska man bara få tummen ur och åka dit med... Haha! Kanske i mon? Vi får se!

Blir nog lugnt på jobbet idag med. Lite barn är de och de är väldigt passande eftersom de e fredag å allt :) haha...
Nu ska jag jobba! Hörs!


Torsdag

Ne denna veckan går inte fort bara för man jobba 1 dag mindre... Men i mon e de fredag! Skööönt...

Sånt jäkla snöoväder se blev idag då!! Eller i natt. Trodde de skulle bli sån där jobbig snö som bara la sig lite lätt på marken som nästan går att blåsa bort... Men icke! Ist blev de d skitjobbig snö, blötsnö, som lär stanna länge... :( jag vill inte klaga men jag trodde ju att våren va på väg!!! Men som nån skrev på fb: Hellre snö i mars än i april! :)

Internationella kvinnodagen idag med! Va de nu innebär... Inget speciellt man gör va? Kanske bara vara lite extra stolt att man är kvinna?? :)

Måste beställa tid för tatuering snart med... Kommer ju aldrig dit. Kanske idag? Får se om jag får med mig nån. Kan ju inte gå dit själv med Linnea.

Blödde näsblod idag med... :( Hatar de! Men va inte så mycke idag så de va skönt... :) (se allt posetivt änna) haha...

De borde man införa. En dag då man måste vara positiv! Jag tänkte införa en dag hemma då man inte får säga att man är trött. För kvällarna hemma hos oss låter typ så här:
Fan va trött jag e.
-Jag oxå.
-skulle kunna somna nu.
-jag med.
Osv.. Sen blir de nästan en jobbig tävling om vem som är tröttast.
-kan du ta disken idag då?
-ne jag orkar inte jag är så trött...
Men kan du borsta tänderna på linnea då? Kan du vika tvätten då?
-Ne jag e så trött...

Så om man skulle ha en eftermiddag då man inte får säga hur trött man e så hade de blivit så mycket roligare! E nästan helt säker på de med! Plus att jag tror man blir tröttare av att säga hur trött man e...

Detta va la intressant? Haha...
Jaja nu blire jobb!!!


Drömmen jag hade i natt!

Glömde skriva om den sjuka drömmen jag hade i natt! Se hur den låter nät man skriver/berättar den. För i drömmarna e ju allt så logiskt. Inget konstigt alls.

Va utanför jobbet och skulle göra inbrott med 2 andra. (bara där änna!) tog oss in och skulle bege oss där ifrån. Kom bilar som parkera på parkeringen så vi gömde oss bakom ett litet hus, typ förråd liknande grej.. De gick in folk och när dom kom ut igen så såg dom oss. Vi blev livrädda ( kommer inte ihåg vem jag va med, vet bara att de va 2 st o jag.. Hehe) vi låtsades som ingenting och sen kom de massa andra folk och bilar så vi kunde inte ta oss därifrån!
Helt plötsligt kom min kusin och bad om hjälp med att hämta 2 kavajer som skulle hänga där inne. Jag gick in även om jag inte ville, ifall jag skulle åka fast...

Tog 2 av dom kavajerna hon prata om och gick ut. Skit fula va dom. Halva kavajen va i nått blommigt tyg och andra halvan va randig i regnbågensfärger. Plus att de va omlott-knäppning på den....
Gav dom till henne och hon sa hoppa in i bilen nu då. Ska jag med? Sa jag då. -ja jag ska ju gifta mig. Du och Jimmie ska ju vara tärnor. -Tärna??? Ska vi??
Jag börja fundera om jag möjligtvis glömt detta men kommer inte på att hon sagt de till mig. Då såg jag att hon hade på sig en rosa, lite finare klänning. Då säger hon: de e ju ni som ska ha kavajerna på er.
Jag: Men jag kollade ju inte storlek eller nått på dom jag tog bara 2!
Hon: vad e de för storlekar då?
Jag: small..... Jag kan INTE ha small. Jimmie kan de, men jag kommer aldrig få på mig den.
Hon blev irriterad och vände bilen tillbaka. Vi har lite bråttom säger hon då. Ska ju till bröllopet nu.
Panik fick jag då och undra hur jag kunde glömma att jag ska vara tärna på
Bröllop....

Kommer tillbaka till förskolan/affären (eller vad de var) och står och letar storlekar och har ångest att jag måste ha på mig den fula kavajen!

Sen vaknar jag! :)

Haha lite sjukt låter de. Å varför jag drömmar om min kusin fattar jag inte. Träffar aldrig henne nästan. Kanske läste nått hon skrev på fejan innan jag somna? Jaja... :) kul när man drömmer sådant ist för mardrömmar iaf!!

Ne nu ska jag jobba igen! Ha de gott alla!
(hörde att de skulle snö sen me :( )


Onsdag, känns som måndag

Gött när de e åt de hållet iaf! Va ju hemma med Linnea igår och i måndags va ja på utbildning på 3 Tim. Så denna veckan går fort!! :D till helgen e de final i melodifestivalen med!

Iiiingen aning vem som vinner, spelar inte så stor roll heller... Haha..
Ska hem till Hanna iaf å käka gött och umgås! :)

Ser ut som fint väder idag med! Skulle cyklat idag men klockan va inte riktigt med mig i morse så hann inte. Men ska nog gå å hämta Linnea sen. Ställer bilen hemma å tar vagnen o går.

De e ljust på morran nu med när jag åker. Så nu kanske man kan ta vägen genom skogen! :)

Har inget vettigt å skriva känner jag... Orken e ur mig ändå så lika bra å sluta skriva...
Ska ändå ringa några samtal nu ändå...!
Bajs på er! ;)


Tisdag 6 mars

Idag blev de till att stanna hemma med Linnea. Hon e ganska pigg nu så jag kan nog jobba i mon, men vi får la se. De går ju upp och ner hela tiden... Just nu sitter hon och äter riskaka brevid mig. =)

Vaknade kl 5 gjorde hon med... Suck...

Ska se om jag kan få tvättat de sista i tvättkorgen med. Sen ska man bara vika de med... De e verkligen de tråkigaste!!!!

De dumma med att man går upp så tidigt när man e hemma är ju att klockan e så seg. Som nu så e klockan strax 8.30, och INGEN annan e vaken då känns de som... haha...
Och sen händer de inget på fb heller... haha...

Dom pratar om facebook på tvn nu. Jag tittar på morrongänget. Om hur folk mår dåligt som har fb. Man jämnför med varann hur lyckliga och hur bra alla andra har de än en själv!
Hmm... Vete fan om de e så för mig...Tror att folk oftast skriver överdrivet än vad de igentligen är. "Här sitter jag med min lyckliga familj" och så har hon/han bråkat precis med sin sambo och skulle göra vad som helst för att få komma ifrån sina barn. haha...  Eller När folk skriver "Imorgon kommer bli så skoj" eller annat bara för dom vill ha massa kommentarer... Ja jag har med gjort de nån gång, jag vet. Men alla har väll gjort de som har fb?

Eller dom som har fb som aldrig skriver på fb. Osynliga fb:are! Dom e oxå luriga!

Jaja... Så e de... =P

Vill köpa en cykel. Har ju pappas cykel just nu och jag tror han kommer vilja ha tillbaka den snart... Men de e så tråkiga pengar på en cykel.... =( haha...

Ne nu ska jag vika tvätt... Blä. Men man ska roa sig med nått..

Tidig

Ska snart på utbildning och jag e tidig. Haha men hellre de än sen...

Linnea e hos mormor eftersom dm e stängd idag. Så mamma va hemma å bytte bil med mig så jag sitter i hennes bil nu å väntar på klockan som ska bli nio.

Glömde ju skriva att vi va på bamsegympa igår på babymässan. :D nellies idol! Hehe... Vi gick fram å fick klappat han å Linnea sprang typ fram å titta å va inte direkt rädd... Va bara lite läskigt när han titta på henne haha...
Får nog ta å börja nån gympa med Linnea. Hade vart så skoj :)

Linnea hade feber igår kväll med men den va borta i morse. Bara hostan kvar. Får se hur hon e ikväll. Hon har hostat en del i natt och vaknat av de å gnällt. Men jag somnade ca halv 9 igår så Jimmie tog hand om henne tills han somna. Kände mig väldigt utvilad i morse när jag gick upp. Ställde kl på 7 men vaknade själv tjugo i å då gick jag upp... :)

Ne nu ska jag dra mer innåt!! Hörs senare!


Orka!

Ge mig energi nån snälla! Vill träna men orkar verkligen inte. E helt död på kvällarna :( läser på fb att folk tränar hit å dit och ännu mer...
Blir så störd. Kan dom inte skicka energi till mig?

Jaja... Vad jag klagar... :P

Va på babymässan idag med Nathalie å Nellie! Va rätt så Mycke folk kan man säga! Hittade en mössa till Linnea med apor på :) kan hon ha till våren.

Ligger å väntar på att Så ska det låta ska börja. Jimmie sitter ute i vardagsrummet med Persson och spelar bilspel. Tröööök!

Go natt


Hej sovmorgon

Då var halv 8 hos oss över! Blev gott tycker jag! Och både jag och jimmie e nöjda!
dom andra sa att de va gott så de hoppas jag dom tyckte med! =)

Men så glömde jag ju ta kort på maten!!! Kom på de efter förrätten att jag glömde ta kort på den. Jaja tänkte jag. Vi tar på nästa då. Å när den va uppäten så kom jag på de igen att jag glömt!!!

Så tyvärr Nathalie, så har jag inga kort =/
De enda jag hann ta va på bordet när de va dukat. Inte ens när alla satt där... haha! Jaja... Skit samma... Nu kan man ju inte gå tillbaka och ångra sig! =)

Va så himla sköööönt att få sova och vakna av sig själv! Och att gå upp, lägga sig i soffan och kunna ligga där. Äta frukost framför tvn.... Men måste erkänna att jag saknar Linnea med! =) Ska bli mysigt att se henne snart igen! =)

Ska på babybarn mässan idag med!!! Ska sno mycke gratis grejor... Haha... Mesta e säkert till små bäbisar, men då tar jag de med och ger de till Viktor =) Blöjor kan man aldrig ha förmycke av tex!! =)

Se om jag hittar nått skoj till Linnea med..! 

Imorse när jag vakna så tänkte jag Oj klockan e 8 och Linnea har inte vaknat! wohoooo!!! Så kom jag på att hon e ju inte hemma.... hehe.... Man e så van...!
Hoppas de går bra för Nathalie med. Hon kanske är jätte trött sen när vi ska åka och kommer ALDRIG mer passa Linnea? hehe.... vi får se! ;)

nu fick jag en katt i knät å ser knappt datorn... hörs senare!

SMS-inlägg

img_5553 (MMS)


Lördag

Ja nu e lördagen här! :D vill börja plocka ordning skiten här hemma men Jimmie ligger i soffan å slappar. De e ju inte bråttom igentligen. Klockan e ju bara 8. Men ändå! Haha... Tänkte vi skulle hinna gå ut en sväng innan Linnea ska sova med. Jätte fint ute ju. Kallt, men fint :)
Sen ska Linnea hem till Nathalie o nellie för att sova där! Jätte snällt att hon fick de. Slipper man tänka på henne mitt upp i all matlagning! :) tur man har vänner!

Igår efter jag handlat allt blev jag Mycke mindre stressad! Inte för att jag vart så stressad, utan bara lite. Ska laga 3 rätter som jag aldrig gjort innan. Hoppas de blir gött! Men igår när jag kom hem la sig lugnet....!

Såg på tv igår med. Year one. Med Jack black (som jag älskar ;) ) satt å skratta högt! Min humor rakt igenom!
Han som är med i Juno, han har vart med i massa andra med men kommer bara på titeln på denna och så kommer jag inte ihåg vad han heter, men han va med i filmen med och var oxå skit bra!!!
Får se den igen nån dag! :D
Rekommenderar den!

Linnea vakna 05.40 idag.... Sovmorgon... ;) gav henne välling så åt hon i sin säng. Så jag gick å la mig igen. 06.40 hörde jag henne igen :) å då fick jag gå upp!

Ne nu får jag ta Linnea!


Oj oj oj oj..

Nu e de äntligen fredag! Mycke å göra idag känner jag. E änna stressad. Men igentligen behöver jag inte va de. Men e de ändå. Haha...

Ska handla idag. Igen. Fast inför lördag. Å då följer Hanna med å e sällskap! :) fast hon skulle väll handla med tror ja. Linnea följer med pappa till hans moster å hälsar på.

Sen ska jag se om jag kan få tummen ur röva å beställa tid för tatuering! Hoppas! Kommer bli så najs!

Så skönt med fredag! Sån skillnad att vakna en måndag morgon jämfört med en fredag morgon! Haha... Synd att helgen e så kort bara!

E ju babybarn mässa i helgen med! Funderar på att gå! Tror inte Jimmie e så Mycke på hehe så får se om jag åker. Blir söndag isf! Jaja... Vi får se!
Fick hem ett häfte med program för mässan mm. Jo men får nog gå dit.... Blev mer sugen nu när jag skriver om de! Haha!

Ne nu blire mer jobb!


Snart freeeedag!

Å vad jag e seg idag. Känner mig nere. Ändå somna vi vid 8 igår! Haha! Va en konstig känsla när jag vakna å behövde gå på toa och tänkte att de e ingen ide att gå upp. Klockan ringer snart. Men va tvungen å kolla på klockan ändå. Då visade den 23.58! Haha klockan va inte ena 12!!! Då kunde jag trippa iväg glatt å sen lägga mig i sängen igen! Hehe...

Men va så trött igår kväll att jag ville gråta... La Linnea 19, gick å duscha i borsta tänderna o sen va de liggläge i sängen!!! Hehe... Både jag å Jimmie decka!

Snart e de lördag. Börjar dra ihop sig inför halv 8!! Ska förbereda lite idag. Ska bli så skoj! Hoppas de blir gött med! Hehe... Vi planerade lite igår hur vi ska sitta, för vi bor ju inte jätte stort! Men de blir nog bra! :) har ju stort köksbord iaf!

Handlingen för de hela blir i mon. Ska handla idag med. Har verkligen ingen mat hemma nu! Haha... Måste bara se vad jag ska förs med Linnea. Vill inte gärna ha med henne. Smsade mamma men hon har inte svarat så får se hur de blir !

Ne nu orkar jag inte skriva mer... :)

(går att kommentera nu! )