Sommar och semester!

Nu har jag inte skrivigt på några dagar! =) Har inte haft tid riktigt...
Vi bor ute i lycke just nu. Mamma å pappa e i köpenhamn så vi "passar" huset...

Så jäkla lägligt kom vädret oxå! E så gött sommarväder! Jimmie har bränt sig redan... Dramaqueen, så ni fattar ju att de e mest synd om mig...! haha...

Linnea ligger å sover nu. Vi kom precis hem från stranden å hon slockna direkt... Fast hon sov till 10 idag, vilket ALDRIG har hänt, om hon inte vaknat några tim tidigare å fått välling. Men i natt sov hon från halv 8 till 10! Härligt för mig å jimmie iaf! haha...! Å hon vakna inte en enda gång! =D (måste skryta lite! )

Annars idag står de grill på schemat... Kyckling tilloch med! Stakars mamma å pappa kommer inte ha nån mat kvar när dom kommer hem... haha...

Ne nu ska jag ringa några ärenden!

Skriver mer nån annan dag!


Blir galen!

Har tappat min näs-pircing!!! Har ingen aning om NÄR detta hände...! Går å pillar där nu hela tiden bara för de e nått som fattas! Buhuu...!

har dom sånt på guldfynd eller? Kanske skulle ta en sväng dit? Måste ha nått i näsan snart (va fel de lät! haha)
Men har haft nått där de senaste 7 åren så den e saknad! =/

Annars får jag la dra mig in till nordstan. Där vet jag att de finns butiker som säljer sånt. Men vem har lust att åka in till mitt i stan när de e gött väder!? jaja... får se hur jag gör!

kolla guldfynd först. De finns ju ändå i kungälv! Å smycka finns ju me!

Ska kolla ´på de nu!

Prickigt!

Kl nio gick vi till Åse, för Linnea skulle vara där idag! Jag gick ut å gick en promenad å sen hem å duscha. Jimmie kom med Ingvar hem å han följde med upp och ville titta hur vi bodde så ringer min telefon och de e Åse... "hon e lite prickig på ryggen, eller ganska mycke."

Så jag fick hoppa in i bilen och hämta henne. Så de va vattenkopper hon hade ändå... Men inte dom i ansiktet, de e nog myggbett. Ja såg i morse att hon hade prickar i nacken, men jag trodde de va värmepliter...

jaja de som de e! =)

Så idag blir de lugn dag (igen) Skulle åkt o köpt färg till hennes rum, men känns lite dumt å göra de nu!
Blir bättre i mon när vi ska ut till lycke. Vi ska ju bo där ett par dagar nu! Passa huset medans mamma å pappa åker! =) Då kan hon springa naken ute och inne... hehe... Inga koppor som kliar då kanske? hoppas på gött väder bara!

Ne nu ska jag vara social mot jimmie... hehe... Hörs!


PLANERING! =D

Linnea sover lunch så jag håller på å planerar lite semester! Blir nog boråsdjurpark! =) Verkar roligt! Sova i stuga å grilla mm...!! Längtar!

Har inte pratat med Nathalie än om de, men men! haha...

Vill hon inte med (vilket jag tror hon vill) så åker ju jag å jimmie med Linnea iaf!
Myspys!
Jag ringde å varnade jimmie lite att jag sitter å planerar å han sa bara: Åker vi i mon då eller? haha...

Ne om jag skulle ta å göra nått vettigt?

Solen skiner så gött. Jag sitter på balkongen just nu... Men Linnea har feber så vi håller oss nog hemma idag... E la bäst för henne. 38,3 hade hon förut... Jag brukar alltid låta henne sova i 2 tim på dagen å sen väcker jag henne, om hon inte vaknat själv då... Men inte idag... Idag får hon sova hur länge som hon vill... Kanske kan sova bort febern? Men de e nog tänderna som spökar på henne!

Såg att hon hade 3 prickar i pannan förut och trodde de va vattkopper! Men dom brukar la börja på magen eller? Tror iaf att de va myggbett ist... Såg ut som de när man tittade lite närmare!

Nu ska jag äta glass i solen! =)


Tjockis-mätt...

Sitter ensam och bullrat upp med cola och polly. Inget kul på tv så jag tänkte att då kan jag ju passa på å titta på Sex and the city -The movie. Hade helst velat se 2an, men hitta inte den, e inte ens säker på att jag har den, men ändå! Så ser jag att 1an kommer på tv! På tv4+!!! hehe... Skulle ju kunna titta på filmen å slippa reklamen, men jag tittar hellre på tvn... vet inte varför, bara blev så! haha...

Ja nu e midsommarhelgen över! Haft de kanon! Känner mig lite seg just nu, men har la bara fått för lite sömn...

La mig vid halv 2-2 nån gång så vakna Linnea kl 6.00,,, Vi sov breve varandra så jag vaknade av att hon satte sig upp å jag titta på henne och får världens smile! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ NEJ tänkte jag och la henne ner och gav henne nappen, men hon satte sig upp lika fort... Så då gick vi upp och gjorde välling. Hon fick käka den i sängen å då somnade vi om, båda 2! Till kl 9... Helt okej! =) E så glad att Nathalie följde med! HAde skitskoj med dig, som alltid! =)

Linnea har feber idag med. Hon vaknade med de i morse. =( Som tur va så hade Netten en supp-tab som jag kunde ge henne. Jag tror de e tänderna som spökar! Hon e lite snorig, dålig i magen och nu feber då. Förhoppningsvis sover hon hela natten i natt... Hoppas de e borta i mon med! Får la se vad vi hittar på i mon!

E hon frisk ska vi va med våra tjejor! Min fru och Linneas bästis! hehe... 
Ne nu ska jag planera semester! 
Hörs i mon!  

Midsommar!

Trevlig midsommar på er alla!

Jag sitter å äter frukost i min ensamhet! Helt underbart! Men ändå har man lite stress i sig ifall Linnea ska vakna... haha... Men nu e jag klar så nu gör de inget om hon vaknar! hehe...

Hoppas alla får en go dag! De ska jag ha iaf! =)



      

"Midsommarnatt...."

Lyssnade på midsommarnatt med eddie meduza medans jag duscha förut! hehe... E så jäkla taggad för i mon! Ska bli så skoj och att Nathalie ska med e ju de bästa!!! Hade ju så skoj på cruisingen så detta kommer ju bli kul, helt klart! =D

Gjorde iordning min skagentårta oxå förut! Hoppas den blir go! Ska bara på lite deco hemma hos mamma i mon så e den klar!

Har gjort flätot i håret med som jag ska sova med... hahaha! Kommer la se ut som magnus uggla i håret i mon! Ne de får vi inte hoppas... =P


Ska åka tidigt imon så vi hinner lägga av oss väskorna innan vi ska till Dammen. Ska vinka hej då till Jimmie i mon me. Han tar tåget från ytterby kl 10 till vbg.
Ska jag va ärlig så ska de bli gött att han åker... haha! Hemskt, ja vet! Men e så gött när han kommer hem, man har saknat han. Men ibland går man varandra på nerverna. Kan behöva å va ifrån varandra. Iaf vi e sånna! =)

Idag åkte vi ut till Netten å hälsade på i stugan! Fick grillat å gött! Sen åkte vi å handla med hanna. Jimmie å Linnea va hemma. Handlade mat mm för i mon. Storhandlingen får vi ta på måndag eller nått...

Men nu ska jag gå å lägga mig faktiskt!
Trevlig midsommar på er, om jag inte skriver i mon!

dagen innan!

Jag trodde de skulle spöregna ute nu när jag gick upp, men de gör de inte! =) Solen skiner å de verkar bli fint väder! Hoppas de håller i sig tills i mon!

Idag ska jag in å handla med hanna. Känns som de kommer va vi å 1 miljon andra människor.. Sa till och med att vi kanske får ställa oss vid mcdonalds! Brukar ju bli så när de e innan högtider! Annars idag vet jag inte vad som händer... Tänkte åka ut till Netten i stugan men jag vet inte om vi hinner! Ska kanske ringa å höra om dom e vakna? isf kan vi ju komma tidigt ! =)

Jaja... vi får se. Varken Jimmie eller Linnea e vakna nu! hehe...

Ne nu ska jag kolla på tv!

Hörs senare!

Härlig dag!

Idag har jag haft en helt underbar dag med mina goingar!

Först gick vi ner till öppna förskolan och jimmie va med oxå. Träffade Nathalie å Nellie, å sedan kom jessica å theo med. Plus alla andra som va där då.. hehe.-.. De va sommaravslutning där idag! Bidde tårta o kaffe/saft. Linnea tyckte de va jätte kul å va där å leka!

Sen efter de åkte vi med Nathlie å Nellie till slottsskogen. Luncha å gotta oss i solen, som faktiskt tittade fram tillslut! Helt underbart! sen tittade vi på alla djuren. Linnea å Nellie sprang runt å tyckte de va jätte skoj! =)
Funderar på att åka till borås djurpark nån gång nu i veckorna å campa! Men de tar vi en annan dag... haha..

Tog massa bilder men läger upp dom en annan dag... Ska kolla på "livet på bb nu kl 21! =)

Så nu vill jag inte skriva mer! tack för mig!

Go kväll!

Vi har precis kollat på Cry Baby här hemma. Den e så dålig att den blir bra tror jag...! haha... De e ju bra musik och fina bilar, plus att Johnny Depp e med! Men den e ju bara pinsam när dom pratar med varann... Men på nått sjukt sätt så gillar jag den... haha...!


Cry baby-gänget! (Ricki Lake till höger!) hehe...

Imon ska vi på sommar-avslutning på öf! Ska bli kul! Har iof inte vart där på väldigt länge, men kanske e nån man känner igen! ? hehe... Nathalie å Nellie ska dit iaf. Och Jessica å Theo, om dom hann! 

Sen efter de blir de slottskogen om de e fint väder (vilket jag hoppas på!) Men regnar de så blir de nått museum!
Jimmie kollade vädret förut o då stod de att de skulle komma regnskurar hela dagen... =/ Trök.. Men de kan ändras, eller så kan dom ha fel! (Hoppas på de...)

Idag va vi med hanna när hon passade jesper. Gick ut på en promenad, skulle köpa jordgubbar, men dom va mögliga eller såg jätte äckliga ut så de blev inget med de! Vi gick och tog en pizza var ist... Satt på uteservering. Då e de sommar! haha... Fast de hade ju kunnat va lite varmare... Alltid nått man ska klaga på! haha...

Linnea vaknade kl 9 idag! Så länge har hon aldrig sovit tror jag. Å då har hon sovit hela natten, inte vaknat en endaste gång! Hon somnade strax efter 8, i bilen på g hem från mamma, o vaknade 9 idag! Man blir så glad på morgonen då! Allt blir så mycke roligare! haha... Störd man e...
(synd bara att vi hade bestämmt att träffa hanna kl 10, men vi fick skjuta upp de. Tur så va de ingen fara!)

Å imon ska vi försöka va på öf kl 9. Men sover hon så vill jag ju inte väcka henne! Jimmie ska med oxå! De ska bli kul! =)

Go natt alla!

Måndag morgon

Eller de e inte morgon ännu, kl e ju ändå halv 2! Jag har precis käkat lunch! hehe...
Linnea ligger å sover, å jag passar på att sitta vid datorn!

Vi åkte in till kungälv och kollade på fåglarna vid ankeborg. Mata dom gjorde vi me! Med några rumpebitar bröd. Eller jag gjorde de, Linnea käkade upp sina mackor själv... haha...
Lite bilder:

2 toffsar idag! =)

Inga fåglar som ville bli klappade!

Gunga lite på lekplatsen med. Men pojkarna på gungan brevid va väääldigt intresanta! haha...

När vi stod å kolla på fåglarna (Linnea stod framme vid staketet, jag satt längre bak på en bänk) Jag satt å prata med en annan mamma som va där med 3 barn, ingen aning om alla va hennes, men jag antar de! Så kom de fram massa barn och Linnea börjar leka med dom direkt! =) Så gött att hon inte e rädd för att träffa andra!
Så behöver inte jag springa efter hela tiden och leka heller... Även om jag gärna gör de,en stund!

Jimmie va hemma och ville sova... Han e fan värre än mig när de gäller å va långsynt!!

I em ska vi hem till Jimmies moster å hälsa på! Å imon ska vi in till stan å leka med Jesper!

Dom ringde från jobbet imorse med, men min telefon hade dött så jag hörde inte de!!! Störande värre... =/ Så såg inte de för ens jag starta den vid 9 när den skulle laddas... !!! Kunde ju fått jobbat....! jaja... Nästa gång!

Ne nu ska jag göra annat! Höres

Tråååk Söndag...!

Posetivt:
-Jag (vi) får barnbidrag imon!
-den 23 får jag mina pengar, äntligen! 

Wooohoooo!!!! Vad jag ska shoppa! haha... nej jag ska inte shoppa...!
Ska SPARA... (tråk, jag vet) Ska köpa mat, en bh och "en hemlig"-grej. Sen ska jag snåla så mycke jag kan!

Ska spara pengar till tatuering! (eller regninga dagar) -De sista låter mer sannolikt ändå´... Tyvärr!
Men måste tatuera mig nu alltså... ! Jag vill jag vill jag vill!

Pratade hemma hos mamma igå när vi va där att man ska bryta sina vanor när de gäller att gå ner i vikt. Man ska inte belöna sig med mat.. Typ: När jag har gått ner 10kg så ska jag äta 1påse chips! Utan man ska belöna sig med andra grejer... Tex ett nytt klädesplagg. Men då tänkte jag då kan ju jag "belöna" mig med en tatuering!



Men jag kommer aldrig ha pengar till de... Så har jag gått ner 10kg, och ska belöna mig och inte har pengar till de, så blir man ju ledsen och tröstäter ist! "Varför har jag inga pengar? livet e orättvist!" -Och vips så har man ätit en kladdkaka, godispåse, chips, kakor.... ja ni fattar... 
Äh va negativt de låter! Haha... men jag känner mig lite sån idag... Vädret e piss. Man kan inte gå ut. Man e seg. Linnea (som ligger å sover ) blir rastlös. (som vaknade nu för att jag skrev så) haha... 


Jag har tjötat på Jimmie, jag vet inte huuuuur länge, på att vi ska ut å campa med husvagn! de e så mysigt! Men han vill inte, han vägrar... Men så ringer han persson idag och kollar om midsommar, vad dom ska göra mm... Då ska Persson köpa en husvagn (en billig skit,typ) Och så ska dom åka till Lysekil och campa! FUSK!

Så nu ska jag å Linnea hitta på en grej, bara vi 2, för att han sviker oss! hahaha...
(de e de som e den hemliga grejen som jag skrev längre upp! )




Men men... Han visste ju inte de igentligen, men men...!
Ne nu ska jag gå å se vad Linnea gör!
Hörs sen!


Just Go With It



Hette filmen vi dåg igår! Riktigt bra! =) Men typiskt sån som man vet vad som kommer hända... Men helt OK ändå! hehe...

Käkat frukost här nu. Jag käkade knäckebröd med sill på... Kräftsill.. min favvo!!! Löv it! Så nu luktar man nog mumma i munnen... haha...

Å jag har ingen aning vad vi ska hitta på idag.... Köpa tvättmedel iaf! haha... Guuud va roligt! =P

Ska försöka ta mig en promenad strax med... Skulle gjort de innan frukost, men kom på de när jag käka första mackan... =/ Får vänta en stund å sen gå...!

Snart e de midsommar oxå! Jimmie ska till vänersborg Fredag lördag å söndag. Så jag å linnea får fira själva med min familj. Mig gör de inget! =P Ska till dammen på dagen å dansa runt stången och så fanns de ponnyridning tydligen och sen på kvällen till Lisbeth å grilla om de e fint väder!

Ne nu låter de som linnea gör nått som hon inte får....
Hörs sen!

Kakmonster!

Idag blev de att vi åkte till Nettens stuga. Först svängde vi upp till mamma och hälsade på, för alla va där! hehe... Så tjöta lite å linnea sov middag. Men hon vaknade strax efter de så då gick vi upp till stugan efter hon hade ätit.

Netten o Anders bjöd på middag och paj...! Mmm-mmm! Vad god den va! Och som vanligt käkar man för mycke av både mat o kakor... Men men... vad ska man göra! haha... 
På kvällen kom Valther på besök hemma hos oss! Dom drack kaffe, jag te, och så käkade vi kakor... Känner i magen att de kanske inte va så bra... =/ Ut å springa i mon!
Känner mig som kakmonstret. De går inte att ta bara EN kaka...


Linnea va lite blyg för Valle i början, men sen när han skulle gå så stod hon nedanför och sträckte upp armarna till han hela tiden! haha.... Kul att nån ville hälsa på iaf! Kommer ju ALDRIG folk hit... Å då menar jag ALDRIG!
Skittråkigt.... Alltid vi som åker överallt! De e ju kul de med, men ändå!


Skulle tvätta lite nu med tänkte jag, men upptäckte att tvättmedlet va slut... =/ Störande... Köpa mer i mon. Eller på måndag. Då kommer barnbidraget! mohahaha....

Nu ska jag å Jimmie kolla på film. Som vanligt så kommer jag inte ihåg va den heter, men Adam Sandler e med i den iaf! hehe... Å han e ju alltid bra, tycker jag!

Go natt på er! hörs i mon!

Längtar till Jul!!!

Idag e de lördag och strålande sol! Jag vill ner till stranden men de vill inte jimmie... =/ Han vill åka ut till lycke å sätta sig... Å bara sitta... Men jag vill åka ner en snabbis iaf... Kan ju iof lämna av han i lycke å sen fortsätter jag å Linnea till stranden... Tror ni han tycker om de? hahaha..... Jaja... Jag SKA till stranden idag iaf! =P

Vi har precis fått i oss frukost här nu och jag sitter kvar i köket å skriver lite... E ändå 18 grader ute nu!

Kollade på SoA igår! De e så jääääääääkla bra de programmet! Men vi kollade färdigt på de igår...Så nu finns de inga mer avsnitt att se, för ens jul, om vi har tur! Å de slutade så bra!! Måste ändå se fortsättningen, så klart..! Men sjukt hur man kan bli fast av ett program... Man "lär känna" personerna mm... Underbart! haha...

Så nu längtar jag till jul, så jag kan se fortsättningen! haha... Ne ush... Så kan jag ju inte skriva... E ju äntligen sommar då ska man ju njuta av de först!

Jimmie prata om att åka å hälsa på Nettens stuga, om dom e där ist nu. Får nog ta å ringa netten om en stund! =)

Ne nu får jag dra mig! Stranden ropar på mig!

Fredag 17juni

Men varför regnar de idag?! Jag planerade igår att jag skulle åka till stranden... !! Trök-väder...
Så nu vet jag inte vad vi ska hitta på idag. Jag vet jag tänkte igår, att om de regnar idag, så ska jag baka. Men har ingen lust med de,,, =/ Kanske ska hem till hanna senare i em, men de e ju långt tills dess...

Jimmies sista jobbdag idag med! Sen blir de semester i 4 veckor för han! Har la inget direkt planerat, förutom att vi ska åka till vänersborg och hälsa på. Han vill åka dit på lördag, nästa vecka. Dagen efter midsommar! Men jag vet inte riktigt om jag e pigg på de... Jag hade ju tänkt å dricka då! Jaja... får la se vad som händer.

Lägga in lite bilder kanske? =)

Från igår:

Linnea hitta ett armband ( ett trasigt snuslock, med hål i mitten... ) Allt klär en skönhet!

Bästisarna!

Busungen nr 1! hehe... Going!

Linnea testade locket framför anisktet och fick sås i pannan... haha...


Nellie skvätter vatten! hehe...

Och glass hemma hos mormor! Mycke glass och vatten på sommaren...! =)

Hade många fler bilder men tar sån tid å ladda upp och linnea tycker inte de e JÄTTE kul att jag sitter framför datorn... Men några blev de ju!

Hon har börjat med en "ny" grej. (tror inte jag har skrivigt de iaf) När hon gör nått dumt så blir man så trött på henne så säger jag: "Ååååh...." Lite irriterat. Men nu har hon börjat med de med! När hon tex sätter på xboxet, som hon inte får och jag säger men Linnea! Så säger hon Åååååh.... haha.. Då kan man ju inte va arg längre! Busunge! Hon snappar upp mer än vad man tror...!

Ne nu ska ja göra nått annat! Typ diska.... =/ Hörs senare!






Sommardag!

Idag har de vart riiiktigt gött väder! MER sånna dagar!

Vi träffade Nathalie å Nellie och käkade lunch vid älven, fast en bit ifrån... hehe... Solen stekte gött å jag känner att de änna känns i pannan nu... hehe..
Hoppas du kan flytta snart så vi kan ses oftare! =)

Sen så va Nathalie tvungen å gå hem och jag ville inte åka hem å sätta mig i våran lgh så vi åkte ut till mamma å hälsade på! Jag och Linnea fick varsin glass... haha... Den e så jäkla go. Colasmak med vaniljglass i mitten, ja de går inte att förklara... haha...! Svingo!

Sen fick vi åka hem å göra middag. Så att de har vi gjort idag! Skulle lägga in bilder men hinner inte de nu. Tar de i mon! =) Fick jätte fina på Nellie å Linnea idag! (Ska skicka till dig, Nathalie!)

Ne nu sitter Jimmie å tjatar att jag ska sluta så vi kan kolla på soa...!

Så nu måste jag dra! HOPPAS DE INTE regnar i mon!!! PLEASE!!!!!!

15 Juni 2011

Idag blev de inget jobb. Men Linnea ska till Åse ändå! Ska va där mellan 9-14. Då ska jag passa på å städa lite (eller mycke rättare sagt! haha) MEn först ska jag gå en promenad. Går och lämnar henne, och promenad efter de.

Har inte vart ute o gått på jag vet inte huuuur länge! =S Aja baja... De e inte bra, men nu idag så!
Ska även skruva upp lite grajor i köket med! Få de gjort. Börjar ju bli mer å mer klar! Längtar tills löning så vi kan köpa färg o tapet till väggen...! Varför ska de va så långt kvar ?!?!

Drömde i natt att jag bodde hemma och fick jobb. Då bad jag mamma lämna Linnea hos dagmamman. Jag började jobba 7 och linnea skulle va där vid 8... Och jag hittade inte de stället jag skulle till... osv... Rörig dröm ändå...

Trött e jag oxå... Somnar alldeles för sent på kvällarna... Ne men nu får jag sluta klaga... haha..!

Ska gå å göra oss klara nu iaf...!
Hörs senare!

Mätt

Precis gjort middag nu. Linnea äter för glatta livet =) ost och skink-sås med pasta! De va inte fel! Jag va inte jätte hungrig men kände att jag ville ha ändå. men nu e jag propp-mätt ist...

Så nu sitter hon i badet... haha... Mat över HELA sig... Eller inte i håret idag, men annars resten av kroppen!

Idag va vi med mamma till Klädkällaren! Skulle åkt till göksäter men de blev inte så. Hittade massa fint, men som vanligt så har man ju inga pengar så köpte inte allt jag ville ha. Vilket kanske e bra, för annars hade man ju haft alldeles för mycke saker... haha... Fick iaf, köpt 2 kläddesplagg till Linnea. Igentligen behöver hon inte de, för hon fick en hel kassa med MASSA fina kläder av Annika o Anders. Men man vill ju köpa ändå! =P

Sen köpte ja lite annat bös med, men de orkar jag inte skriva,,, haha... Linnea fick en klänning med leggins till av mamma. Skit fin!!! Med körsbär på! Så söt..! ja, man blir ju nästan sjuk på alla fina kläder som finns!

Igår jobbade jag igen! 8-14.30. Funkar huuuur bra som helst hos dagmamman! E så nöjd med henne! Enda dumma e att hon äter nästan inget där. Så hon e jätte hungrig när hon kommer hem... :/ men jag tror att hon har inte tid å äta, å sen tror ja inte hon får äta själv... Men men.. Bara hon mår bra annars så! =P

Snart ska vi bege oss till Jessica o molle. Se så dom e hemma bara...! =P

Ne nu får vi dra oss!

Polly

de e änna vamt idag! =) Härligt härligt!
Jimmie kommer nog hem om några tim... Han skulle med persson till helsingborg, tror ja de va, å köpa en bil.
Linnea ligger å sover middag. Somnade för 15-20 min sedan. Så nu har jag tid för annat... Ska lägga in mina tider, då jag kan jobba tänkte jag.

Jimmie har ju semester nästa vecka. Då har han 4 veckor i rad! =) Sen efter de har Linneas dagmamma semester... Jätte dumt att de inte va samtidigt, men vad ska man göra!

Funderar på att åka nånstans när linnea vaknat och fått i sig lunch... Vad ska man hitta på? Åka till stranden kanske å känna på vattnet? hehe... INTE bada, bara doppa tårna kanske? Vi får se!

Hanna va ju här igår! Vi satt å kolla på tv å käkade alldeles för mycke godis! Eller iaf jag! Å de värsta e att de blev över tills idag å då går man ju å små äter hela tiden. För de går ju inte å slänga de! haha... Har bara ätit godis idag... Frukost=godis... Aja baja fina! Men så jäkla gött!

Linnea vaknade 8.10 idag. Då va jag redan vaken! Vaknade tio i, tror jag... Kunde inte somna om. Men jag gick inte upp... Så gött å bara ligga i sängen. Å man får ju passa på när man har den för sig själv!

Blä.... Nu vill jag kräkas på Polly... Har ätit alldeles för många!

Käkade laxburgare igår till middag. Linnea satt å sa MMM hela tiden när hon käkade! De va riiiktigt gott! (även jag tyckte de) hehe... Idag vet ja inte vad de blir... Får kolla i frysen vad vi har...!

Ne om man skulle ta å göra lite vettigt?
På tal om de, så har jag faktiskt slipat väggen, på båda sidorna. Så nu ska vi bara vänta på lönen så vi kan köpa färg och tapet! Hihi...

Ska ha ett kryddparty inom kort oxå!!! Inget datum bestämmt än, bara för varnar er lite! hehe... Hoppas många kan komma iaf! (jag har inte bjudigt nån än, så känn inte att ni inte har blivigt bjudna, för jag har bara gått igenom en "lista" i hövvet på vilka som jag ska bjuda. Men ju fler dessto roligare! )

Ne NU ska jag göra lite vettigt...!

Sovmorgon!

Varför lär man sig aldrig? Varje gång jag e ensam hemma med Linnea på kvällen, så ska jag alltid vara uppe så jäkla länge...! Precis som man passar på att få lite egentid... Men på morran e de inte lika skönt! haha...

Men jag fick lite sovmorgon idag ändå! Linnea vakna vid 8 å då gav jag henne välling. Sen somnade hon om en stund, och jag med så vi gick upp vid 10-tiden sen! HEEEEELT OK! haha...

Fick så fina bilder på linnea härrom dagen när hon bada. Men jag vill inte lägga ut dom här... Känns inte så bra kanske!

Men nu börjar linnea bli uttråkad så nu får vi hitta på ngt! Hörs sen! Kommer lite mer bilder då! =)

Inte vad jag tänkt mig

Har satt mig gött i soffan i en go t-shirt. Diesel och Tequila är breve mig och jag har datorn i knät och Jersey Shore på tvn... AAHHH..... !!! Jimmie stannade i vbg så jag e ensam med Linnea. (gud va ovanligt. vet inte vad jag ska göra eller bete mig....) haha... =P

Så i mon kväll blir de "tjej-kväll" med hanna! =) Repris från förra helgen kanske? fast inte samma film tror ja? haha...

Har ju vart å firat (säger man så?) Ellinor för att hon har attt studenten!

Linnea hittade Tiffanys vattenskål och hällde över sig, så de fick bli reserv kläder på sig slutet av kvällen...
Linnea e lik sin mamma. Älskar tårta! hihi...
Upptäckte nu att resten av korten tog jag med digital kameran så får lägga in dom på datorn  me... MEN senare... Orkar inte hämta sladden nu...

Men hoppas du har kul ikväll Ellinor! E lite avis på dig!! =)

Ne nu ska jag fortsätta titta på tvn!

"SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAG!!!"

Ja idag va jag å nathalie inne vid ankdammen med barnen å de riktigt lukta student i hela kungälv tycker jag! De änna ligger i luften! =D E väldigt avis på alla som tar studenten idag! Va en av dom bästa dagarna i mitt liv...! Fy fan va skoj de va!

Ska till Ellinor sen å fira henne. Ville inte stå inne i kungälv å kolla när dom kom ut för Linneas skull. Hon blir ju lätt uttråkad... =P Så vi kommer bara på kalaset efter! (Å äter upp den goa tårtan. Såg på fb, å den ser riiiktigt mumsig ut!) hihihi...

E ju helt ok väder oxå! Regnar inte, solen e framme, å de fläktar gött! Ååååå... skoj skoj!

Linnea ligger å sover just nu iaf! Jag har käkat lunch. Så nu väntar ja på att kl blir 16.oo så vi ska åka! Linnea ska ha på sig sin klänning hon fick av sin farmor när hon fyllde år. Hoppas den passar bara! haha... Jaja... annars får de bli nått annat bara, helt enkelt.
Vad jag ska ha på mig vet jag inte riktigt... =S Hatar kläder nu för tiden... Vill ha nya kläder, men inget passar... =/ Får skylla mig själv, ändå!

Ne om man kanske ska börja göra oss klara. Packa väskan till linnea, ta fram kläder osv... Hon skulle ju behöva äta nått innan vi åker me.. Har mat i kylen. Så de e fixat!
jaja... skriver mer sen! =)







Regn!

Imorse när jag såg att de regna tänkte jag: Gött kanske man kan röra sig idag utan att man rinner bort! Men de e ju ap-varmt idag ändå ju! Men gött att de regnar ändå så man kan va inne med gott samvete! Ska spackla lite idag! Se om jag kan... haha...! Linnea ligger å sover just nu och jag har vräkt imig lunch! haha.. Va så hungrig...

Tänkte jag skulle göra köttbullar i tomatsås med spagetti till middag idag! Visst låter de gott! =) hehe...

Jag får lägga in bilder lite senare, om jag tar några? Vi får se. Så nu blir de "tråkinlägg" med bara text... hehe... Har fått dille på oliver just nu oxå! Gröna helst. Så salta å goa juh! Har käkat de förut, men aldrig vart nån favvo, men nu äter jag de till allt! Hur bra de e vet jag inte, men de e ju bättre än godis iaf!
Inte för att jag skulle hellre vräka i mig en burk oliver än en chocklad kaka. men ni fattar.... =P

Imorgon e de student oxå! Jimmie skulle inte med... Hans släkt skulle ha nått skolavslutnings-firande för micke så jag förstår om han hellre åker dit. Tråkigt bara, men han kommer ju på kvällen igen =)

Tycker denna månaden e väldigt långsam... Jag vill ha pengar... Fick bara 1900 från mamma-penningen denna, eller ja, förra månaden. Så har inga pengar kvar... Resten skulle ja ju få av a-kassan, men då måste jag skicka med arbetsgiv. intyg och intyg från försäkringskassan att jag vart mammaledig. Å de sista intyget får man inte för än sista är utbetald... Åh... Jobbigt, men nu e ju allt inskickat iaf! Så nu väntar jag bara på att de ska bli den 25... haha... Har levt på jimmie hela månaden. Han klagar inte iaf, skönt de! hähä...

Ne om man skulle ta å spackla lite då?
Hörs sen!


Blev en bild ändå! =D


Hallå Fölket!

Bild bomb!

Konstiga träd! Såg för ett tagsedan träd som va helt grås. "spökträd" kallar jag dom. Så fick jag höra att de va träd som hade blivigt "attakerat" av larver som bodde i typ spindelnät, såg de ut som... Man kunde se en grön fin skog och mitt i de stod en spökträd!
Så en morran när jag va ute å gick så såg jag sånna träd! Så jag stannade å tog kort!

Fy fan säger jag bara!!! Larver ÖVERALLT! krälar omkring och är allmänt äckliga!!! Fy fan för att gå under ett sånt träd...! UÄÄÄ...

Fick brev från polisen igår med! Äntligen!
Va från brottsregistret som jag ska skicka in till min arbetsgivare!
Har jobba i 2 dagar nu (Å fy fan va trött jag E!) Men de funkar helt kanon. E helt ok och längtar nästan tills nästa gång jag ska jobba! =)  Vilket jag inte vet än när de e... MEn nån gång hoppas jag! =P


Åkte ut till mormor en stund på em. Va alldeles för varmt för att sitta hemma. Så Linnea fick springa naken och lekte lite i vattenslangen! =) Så gott för henne! MEn trppan va nog de roligaste, som vanligt! hehe...
Sen somnade hon gott i bilen hem!

Å imon ska vi handla studentpresent till Ellinor och sen handla lite blöjor och annat sånt skoj...
Nu ska jag sova! Eller snart iaf! hehe.--
Go natt hörs imon!

Tisdag 7juni

Första jobbdagen idag. De gick riktigt bra! Hade gärna jobbat just där hela tiden. Så får se om de e lika kul i morgon, eftersom jag ska va på ett annat ställe... =)

hämtade linnea kl 3 och hem å göra middag och sen va jag heeeelt slut... har nästan känt mig nere för jag har vart helt slut...

Så jag ska faktiskt ta å lägga mig nu... skriver mer i mon!

Måndag, fast röddag

Jag döööööör! De e 21 grader ute NU! och kl visar halv 9 nu... Härligt! =D Men så jäkla varmt... e bastu i vårat sovrum. Plus att vi har en nattgäst å då vill man ju inte klä av sig allt för mycke heller... Men de ska bli åska och mulet hela dagen tror jag att jag hörde... Så inget fint väder idag, tyvärr... =/

Vet inte om jag skrev de i förra inlägget, men persson sov över här! =) Dom satt å spela xbox fram till 3? tror jag kl va. Å jag kunde ju inte somna heller... Eller jag somnade å vakande var tionde minut från kl 2 ungefär. Va hemma halv 2 från hanna.

Kollade på en film, som jag inte kommer ihåg va den hette... Men helt OK va den! Käkade massa godis å drack cola. Skit gott igår, men idag e de lite mer ångest! Funderar på att gå ut å gå. Men tror inte jag kan få upp jimmie nu.... Linnea e i sitt rum ännu, i sängen, fast vaken. Så om jag släpper ner henne kanske hon kan väcka dom?! haha.... Nu e hon nere... Mohahaha... får se om hon väcker dom... =P

Idag ska vi hem till mamma på kalas! Hon har ju fyllt år! =) Men de blir inte för ens vid 1-tiden tror jag. Kanske innan. Beror på hur trött Linnea blir. Å sover hon kan jag ju hjälpa mamma! Tror pappa e hemma idag med. Har inte sett han på jätte länge! Eller pratat med han... Så de blir kul å se han me!

Imorgon ska jag jobba...! Lite nervöst och overkligt! haha... Blir säkert bra. Bara de e roligt, så jag inte känner att de här vill jag inte göra...!

Ne nu ska jag och linnea äta frukost!

De blir en dag på stranden.....

Blev aldrig nettens stuga idag. Linnea somna vid 12 och vakna 2 skulle äta å då hade redan halva dagen gått... Så Hanna rinde och tog med oss, mej och Linnea, till stranden så grillade vi ist med Sten och Robin. Riktigt gött väder alltså, och go korv!

Får bli fler sånna kvällar tycker ja! =D Känns inte alls lika kul å börja jobba nu.......................

Linnea somna i bilen, 2 min innan vi va hemma.... Kuuuul... Så hon sover ännu.
Blir ingen bio ikväll heller... Jimmie ska ha spelkväll med Persson... Så jag åker hem till hanna och kollar på film då! Å frossar godis å mår allmänt gött!!!
(fast känns lite segt att sätta sig för att kolla på film när de e så gött väder) men men.. Så e de! =)

Funderar på om jag ska väcka Linnea nu så hon somnar ikväll... =S

Bilder från idag iaf!




Bär runt på hemnycklarna... Bär dom som en ryggsäck. De e bra hon har koll på dom... ! haha


Snygga jag! Ja hade tråkigt innan "skjutsen" kom! hihi....

Ne nu ska ja verkligen väcka Linnea! Hörs och störs!

HUNGRIIIIIG!

Håller på å göra lunch... e gööööör hungrig!!! Kyckling med wokgrönsaker...! Mömma!

Sen blir de nog stranden med grill, om de blir som man tänkt.. haha!
Linnea ligger å sover i vagnen på utsidan å jimmie kollar på tv........................... (Han e tråkig) =P

Linnea sov i sitt nya rum i natt oxå! gick kanon! Somnade i bilen igår kväll på vägen hem och vaknade kl 8 idag, för hon va hungrig. Tror hon hade sovit längre om hon ätit välling på kvällen innan... Men hon vägrade! (kan ju bero på att hon fick glass och jordgubbar och möla i sig de nån timma innan) hehe...

Hittat sladden till kameran igen oxå!!!! Så nu blir de, förhoppningsvis, mer bilder!!!! Ska ta med mig kameran iaf... Nu har den ju bara legat i lgh. Men nu ska jag börja ha med mig den! =P

Jimmie hittade sladden iaf! låg överst i en låda i köket...... Vem kan ha lagt den där?!?! hm hm hm... Kan de va jag tro? jo jag tror faktiskt de... Men de erkänner jag aldrig! hehe...

Nu e maten klar!
skriver mer sen!

Härlig dag!

Nu e väggen uppe i sovrummet, så nu bor vi i en 3a! hihihi... Blev ju så bra! Anders e duktig! Så nu e de bara spackel, färg mm som ska upp!

Men de e ju inget man vill göra när de e sommarväder ute! Vi åkte hem till netten o anders stuga när dom va kalar hos oss å njöt i solen! De e då man vill bo i hus...! Men sen kom myggen. Då vill man bo inne i "stan" igen... Visst de finns la mygg här me, men inte SÅ många!

Imon ska de va lika fint väder säger dom.. Då ska jag och linnea ut till "stugan" igen. Jimmie ska va med sin kusin å meka med våran bil... Så tråkigt, men måste göras så klart......!!!! (varför kan inte bilarna bara funka? hade vart så mycke roligare då!)

Just de. Jag tog inte ett enda kort under dagen när dom greja här... Glömde helt av de! Så jag lägger in en före- och efter bild på väggen sen... =) (om jag kommer ihåg) haha...

Linnea ligger i sitt rum nu å sover! Slocknade direkt efter att vi började köra...! Blev ingen fadderallan idag för henne. Dom fastnade i nossebro ett tag å ist för 1 tim hem så tog de 6 tim... Stackarna! Förstår att man inte orkar å va barnvakt då! Så hon får va de i mon... hahaha! Snälla hanna...! Så i mon blir de bio! (Och en natt utan barn=sovmorgon) Ska nog slänga ut katterna så jag e helt säker på att dom inte väcker mig... Kanske ska slänga ut jimmie med när jag ändå e i farten? haha... Han kan sova på våran bäddsoffa som fortfarande står nere i trappuppgången.... hihihi... =P

Ne nu ska vi titta på soa!
Skriver mer i mon! Go natt ävribady!


Bilder från igår


Jag och Linnea käkade linch på balkongen igår. Myspys! =)

Den här fick jag igår på systemet. Visar man leg innan dom hinner fråga får man en sån här! =P Va små pastiller i, eller vad man ska kalla dom. Små godisar rättare sagt! (goa va dom oxå)

Hemma hos Netten å deras stuga. Jesper hade en liten pool som han inte fick ha ifred! hehe...
Så härligt att hon kunde springa runt helt näck! (man blir ju lite avis... haha)


Hanna tog denna på Linnea när hon va där igår! =D Man blir så glad när man ser den! Sketungen... =P

Ja så mycke mer bilder va de inte! Kommer nog mer senare från idag.

Just nu sitter jag i vardagsrummet med balkongdörren på vidgavel och lyssnar på fåglarna. Diesel e breve mig. Linnea å Jimmie sover. Jag sov på soffan i natt. Jimmie snarja jävel... Men när kl va 5-6nån gång så va de så ljust så jag gick in å la mig i sovrummet igen... Då kommer disel runt 7-tiden och lägger sig på mig, biter på fingrarna bäddar på mig mm.... Skönt att de alltid e nån som kan väcka en... =/

Ne nu ska jag göra mig klar för idag!


Snabbis!

Snart börjar spartacus, eller hur de stavas, så jag skriver en liten snabbis nu!

Idag har vi vart å köpt grejor till väggen i sovrummet! Så imon så kommer den upp, om Anders nu kommer och hjälper oss? =P
Linnea va hos faderallan å sten medans jag körde Hilux! hehe... Jimmie lånade en bil från toyota å då fick ju jag köra. Synd! haha...

Vet inte vad jag ska skriva mer, hörs i mon ist!

Lite bilder då med kanske! Vi får se!

Fredag

Idag ska vi köpa virke till väggen!!! =) Ska bli så gött å få upp den och få eget sovrum. Man sover ju inte lika bra när Linnea e i samma rum... På tal om att sova så vaknade Linnea 8.3o idag! =D Jag va iof väldigt trött när jag hörde henne, men så tittade jag på kl och blev genast glad! hihihi...!

Idag ser de ut å bli jätte fint väder!! Redan 20 grader i skuggan och kl e bara halv 10! =)
Tror Linnea börjar bli rastlös. Hon pillar på ALLT hon inte får pilla på... Eller så testar hon bara mig...
Tex: Jag satt i vardagsrummet och titta på tv så ligger jimmies tangentbord framför tvn. Då springer hon dit och trycker på de (vilket vi har sagt till henne 100000000000000ggr att inte göra) NEJ säger jag då. Då vänder hon sig om, tittar på mig, med handen kvar på tangenterna, och trycker ännu mer!! Och säger jag då nej, du får inte pilla där på så ler hon, eller skrattar, och trycker!!! AAARRRHHH!!!!! Frustrerande!!!

Sen springer hon in på toa. River ner halva toarullen, plockar ur "tunnan" med skräp på dass...

Härliiiiigt!

Så vi får nog ta oss ut snart! Netten mfam ska ju till stugan så kanske ska ta sig ut dit? =)

Ne, ska diska iaf! Hörs sen!

Härlig kväll!

hanna lurade med mamma från jobbet och alla syskonen med respektive möttes upp på heden så gick vi å käkade på en resturang på avenyn! Fy fasiken va gott de va!

Så klart glömde ja ju kameran så jag fick ta med Iphonen. Alla som va me, mer eller mindre...

Min goa cheescake som jag käkade till efterrätt. Huvudrätten hann jag inte ta kort på. Knappt så jag hann de med denna, Har ju ätit upp halva! hahahaha! =P

Födelsedagsbarnet fick ljus i glassen! hihi...!

Linnea va med oxå! Hon va här och där och överallt! Nästa gång blir de resturang utan henne... Blir nog bäst för både henne å mig! Och jimmie.......

Hahaa.... Bus med Ellenor. =)
Tur de va med familjen man var med!

Ne nu ska vi titta på soa innan de blir sängen!

Torsdag 2 juni!

Garttis världens bästa mamma! Fyller år idag!
Du e bäst!
__________________________________________________________________________________

Idag e de röddag och jimmie e ledig! Vet inte vad vi ska hitta på... Ska la göra nått iaf!
Kanske ska åka å köpa virke till väggen idag? får se va jimmie säger...

Igår tittade vi på Sons of Anarchy (soa) Från kl 20, när linnea la sig, till kl va 00! Den e för jäkla bra den serien... Man tänker detta e sista avsnittet, sen går ja å lägger mig. Men så slutar de så tänker man att man måste se ett till!!! Spännande värre! Löv it!

Linnea springer runt i sin pepparkaks klänning och luktar prickigkorv... haha... Hon käkade de när vi åt frukost förut... =P

Har ni hört den låten med Lazy med bruno mars? Den e för jäkla go alltså! DEN lär man ju lyssna på sommaren iaf! hehe...
http://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0&feature=related Kolla den!

Ne nu ska jag diska... Har fortfarande ingen diskmaskin................ Sen ska vi la göra nått? hehe...
Hörs!


Härromdagen

När vi gick hem från dagmamman så plockade Linnea blommor till mig! =)

Visst e dom vackra... hehe... Krypen ingår!

Paus!



Å en annan dag så hade jag ingen ork att laga mat... Jag tog en sallad på bettans, jimmie hamburgare på oscars. Så kom vi på Linnea då?! Så då svängde vi in på MC å köpre en happy meal till henne! De va populärt! Första happy mealen! =)


Stretching uppe på rutchkanan (lr hur de stavas) haha...

Jag som hade tråkigt en stund... Längtar dock till stranden !!!

Sen skulle vi ha lite mysigt tänkte jag. Äta en frukt och mysa. Men Linnea vägrade sitta ner, still. Så hon sprang runt medans jag satt mobbad själv och åt päron... haha.. Ända tills hon hittade en äcklig pöl å leka i...Då gick vi hem..

1juni!

Idag e de 1 juni och Linnea springer runt i sin pepparkaks-klänning! haha... Hon kommer ju ändå inte kunna ha den i vinter så då kan man ju lika gärna ha den som nattlinne... hehe...

Ska snart klä på oss och gå till dagmamman. Jag hoppar nog öppen mottagning och ringer om en tid ist... Vill inte sitta där i flera timmar å vänta---
Kan jag gå hem å lägga mig å vila upp mig ist.-- hihihi....

Blir fint väder idag med! Kanske ska vila mig på balkongen en stund sen? Men ser ut som de blåser en del, men de kanske bara e skönt?

men nu får vi nog börja dagen känner jag! Ha de gött så hörs vi sen!