mätt å go!

Nu har man vräkt i sig lamm potatis å brunsås och kladdkaka med grädde...

Lammet blev riktigt gott! Godkänt av emma å sofie tilloch med! =P
Riktigt mysigt med bror å barn här! Dom berätta blondinhistorier oxå! Kan ju ta en som va lite rolig! (alltså mycket rolig)

-Vet du vad de e för likhet mellan en blondin och en ekorre??
-Båda gillar safftiga ollon!

HAHAHAH.... E nog en blondinhistoria ja aldrig hört....


Ringde på dörren precis och där stod de 5-6st barn utklädda till ngt halloween-sak--- Å vi hade inte ens köpt något! (Till dom) Vi hade ju till oss själva, men man vill ju inte ge bort de... hehe...

Så då bad dom om pengar ist! Men jimmie sa att de har vi ju inte heller, å de e ju faktiskt sant... Då fråga dom om ägg ist! Ägg??! sa jimmie. "Ja så vi kan kasta på den sura kärringen där borta, som inte ens öppna dörren".
Så jimmie gav dom 2 ägg och 1 chipspåse... Får la se i mon hur mycke skäll dom har fått, lr om vi/jimmie får skäll av föräldrarna..................... Hahaha... Usha... Hoppas inte..

Vet själv när man va liten å ville ha med ägg å mamma sa nej. Vi hade ju toapapper ist. Men dumt å tipsa dom kanske? hehe... Så länge dom inte gör nått med vårt så e de lugnt!

Imon e de måndag igen ja... Hatar denna veckan... Den går för fort! Kanske kan bero på att ja ska jobba helgen... =P Men de bästa e ju att de e scrapbooking på tisdag! =) Wiiiii... !

Längtar ihjäl mig!

Men nu ska ja dra mig... Linnea sover så ska la passa på å njuta av ett bad kanske?

Emma filmar Linnea å Sofie


 Sofie å Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback