Torsdag 21April

Idag är de Torsdag ja... Har inget planerat så direkt på dagen. Ska la handla lite iaf! Å i eftermiddag kommer Nathalie å Nellie å käkar smörgåstårta! =)
Blir tyvärr ingen tårta för mig. Eller ska försöka att inte ta nån iaf!
Ny vanor idag! Testa å se hur de går!
Ska ner till city gris å köpa lite mat, eller ja, grönsaker! hehe... Dom va slut här hemma....

Glömde berätta om igår när vi va ute hos mamma å pappa så sjöng jag "dansa lilla Nallebjörn" och Linnea dansade till den, hoppa klappa händerna och snurra runt! haha... Såg så jäkla kul ut! Filmade lite, men vill INTE lägga ut den... Låter ju mindre checkt när man sjunger "rakt in i" kameran. Låter ju som man gapar in i telefonen! haha... Så den får bara dom närmaste se! hehe.... men iaf, såg så gulligt ut!  

Lyssna på radion nu å dom prata om att bada i helgen... Har inte ens tänkt så långt! haha... Men de kanske man skulle ta å göra om de e fint väder? Får la iof inte med mig någon.... Å e de sånt här väder som de e idag så vill man ju inte bada... Jaja...Vi får se!

Har skadat min nacke oxå.... Har la legat fel i natt, lr så va de när Jimmie flög på mig i morse.
Vakna av att han flyger på mig klättrar över mig å tar min telefon. AJ! säger jag bara... Inget roligt att vakna så kan jag lova..... Men han hade försovit sig, hans telefon hade dött. Men varför inte GÅ RUNT sängen.... Åh blir så trött... Varje morgon tror jag han försöker väcka mig. Han pratar högt i telefonen, igår när han skulle säga hej då vakna jag av att han putte på mitt knä eller skakade de rättare sagt... Nej då, Vi e så goa vänner! Jag e inte alls irriterad på han. Vi har inte alls bråkat i 2dagar..........................................

Fan va trött jag blir!

Nej, tänk inte på de! Tänk på nått annat, nått som gör mig glad!

Ska fixa disken här nu, som vanligt och klä på oss så ska vi ner till City gross sen! eller så väntar jag till kl 12 så linnea somnar... Vi får se! =)
Ha en bra dag alla! hörs senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback