Uppdatering!

Så där! Har några minuter över så jag tänkte jag kikar lite här å skriver några rader! =)

I helgen va vi ju i mellerud med Harry å Gabbie. Harrys föräldrar har ett sommarhus där. Tänker inte skriva stuga, för de va de inte. De va ett hus med ett litet kök, fina sovrum braskamin och pool! Men vi badade inte eftersom de va så kallt. Men nästa år kanske?! jaja...
Hade hur mysigt som helst med spelande och ölande! Inatt och hela dagen idag har ja dock kliat sönder mina fötter av alla jääävla myggbett!!!! Jag har alltså prickiga fötter för att dom e fulla med myggbett! Myggen älskar mig... Blir alltid "ihjälbiten"! Hatar de,,,!

På söndag när vi skulle åka hem åkte vi förbi Linneas farmor (Monica). Alexandra va även där så Linnea å hon lekte. Första gången Linnea va där med. Va så roligt, Jimmie stod å sköt äpplen med en träbit och monica lägger av ett garv för hon tyckte la de såg skoj ut, men de va ett riktigt högt garv och Linnea ställer sig och härmar henne! hon lägger av ett överdrivet skratt och böjer sig fram och tillbaka å hela ansiktet e ihop skrynkligt och munnen helt vidöppen! HAHAHAHAHA, säger hon. Såg så jävla roligt ut! Tror inte monica fatta  de, men jag å jimmie såg de och började garva vi med!

Sen gick vi in till henne och jag ser att de e sånna soffor som jag vill ha! Ektorp heter dom och finns på IKEA. Och monica berättar att hon vill igentligen inte ha dom, så jag sa att vi kan byta! Vi tar hennes, och hon tar våran?! Men hon skulle fundera, och jag hoppas, hoppas, hoppas att hon vill! Klädseln e iof vit, men vi färgar den isf!

Jobbat har jag gjort idag med! Gick ju kanon! =) (tror jag) Får la se vad dom säger i mon... haha... MEn de kändes bra iaf! =) Så nu fick jag nyckel å grejer. Skönt att ha ett ställe å gå till ist för ALLA ställerna!

Har fått för mig att jag ska köpa ett vitrinskåp till köket med. Ett vitt. Hitta ett på blocket som va brunt som jag kan måla isf, men jag har inte ringt än. Har ju inga pengar för ens torsdag ändå och sen kan jag ju inte hämta de för ens fredag isf. Får se hur jag gör! =?

Vill ha en tripp trapp stol till Linnea med. Nån som säljer?! =)

Ne nu ska jag mysa med Linnea innan hon ska sova!
Ikväll blir de filmen Water for elephants...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback