Dröm igen!

Inatt drömmde ja inte om fiskbilen iaf, men om nått annat hemskt...
Vet inte vart ja va riktigt men de va hemma hos någon och de kom en orkan. Jag va instängd i nått rum med någon, om de nu va jimmie tror ja, lr så va de hanna. Hela rummet gunga fram och tillbaka för de va sånt oväder. Alla andra som va inne i rummet försökte gå ut till ett annat rum. (tror de va en fest vi va på först) Å när vi ville ta oss ut ur rummet så gick de inte så vi blev instängda där. Trodde ja skulle dö...
Men tillslut så slutade de att storma å de va helt lugnt. Vi gick ut ur rummet och ALLA va borta! Alla hade försvunnit i stormen utan vi! Jag gick runt å kollade om de kanske skulle finnas någon kvar men helt plötsligt va ja inne i Linneas rum och tog upp henne och skulle ge henne välling. Då såg ja att de va en annan spjälsäng i rummet me. Och där i satt en rädd liten tjej. Kanske 2 år.
Så jag frågade om hon oxå ville ha välling och hon nickade lite försiktigt... Så ja antog att hennes föräldrar va döda efter stormen...

Helt störd dröm.. Låter ju inte farligt när man berättar eller skriver. Men de va helt skumt...
Va en hel del annat efter oxå men orkar inte skriva allt...

jaja sägaer som alltid -TUR att de va en dröm!


Idag vaknade Linnea kl 7. De har hon inte gjort på... A jag vet inte hur länge! Men de känns bra ändå. Speciellt eftersom vi ska köra Jimmie i mon till jobbet, då han börjar 9 =)
Ne om man kanske ska ta å fixa lite här hemma? .... Så tråkigt, men måste göras!
Hörs senare!

Kommentarer
Nathalie säger:

Men usch, stackare som drömmer hemska drömmar!! Inget kul alls ju... Hoppas denna natten som kommer blir bättre drömmar!;)

KramKram

2011-01-17 | 10:05:19
Bloggadress: http://varatlillaunderverk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback