Måla måla måååååla!

Har målat första lagret på linneas vägg nu! De blir verkligen rosa! hehe... (Kunde jag inte tro för 2 årssedan att jag skulle måla en vägg rosa...) Fast de klart... Om jag fick en dotter så skulle ju inte hon ha rosa heller, å de har ju ändrats de med! Blev nått konstigt när jag fick Linnea... Allt rosa blev helt plötsligt Ok! hehe...

Hon e hos Dagmamman just nu. Vi ska hämta henne kl 14. Då blir de lunch å sen får vi la hitta på nått! stranden kanske? =) Hade ju inte vart fel idag! Men vi får la inte med oss jimmie..................... Han e ju så trött idag... (arg) Men de ska ja inte skriva härrrrr!

Va ju på boråsdjurpark! Hade jätte tur med vädret. Kom några droppar men de va nästan skönt! För solen sken å de va jätte varmt! Linnea sprang runt å kollade på alla djur. Fick se när aporna fick mat. Å dom va riiiktigt söta bebis-aporna! Netten skulle ha med en apa av varje med sig hem! haha... Ja dom riktigt söta! Men de e ju alla bebis-djur. Zebrorna hade fått föl med, oxå jätte söta!

Va en liten park med några getter å killingar som man fick gå in å klappa. Linnea gick in å gosade med en get tills hon fick syn på en kille i rullstol... Då stod hon å stirra på han ist, helt stilla!! Å jag stod en bit bort och sa "men kolla här Linnea" Titta" mm... Men killen i rullstol va mer... intressant? jaja... hon e rolig hon!

Negativa med djurparken va att de fanns inte riktigt matställen. Eller jo, de fanns men då fick man välja mellan pastasallad eller korv med bröd (Som kostade 20kr st!!) Men man trodde ju att dom skulle sälja hamburgare å lite mer sånt... Men kan ju hända att de e många som tar med sig egen mat!

Jag orkar inte lägga ut bilder. Tar sån tid å känns onödigt... hehe

Glass köpte vi med! Behövligt när de e 20+ ute...
Men de va skoj! Får vi göra om tycker jag! =) Närmast i semesterplaner vet jag inte vad vi ska hitta på... Ska la försöka komma till vbg nån dag igen... Hälsa på Harry å Gabbie.

Imorgon ska vi köpa en diskmaskin!!!!! ÄNTLIGEN!!!
Va på media markt å hitta en ju (har jag skrivigt de?) ne de hade jag inte... hehe...
Jimmie skulle köpa ett tangentbord, vilket han hittade. Men vi hittade även en diskmaskin! Kostade bara 2990kr. Hade nån sommarrea där nu, Vilket de känns som alla affärer har...! Men vi hittade en iaf! Men den va slut å dom skulle få in mer i morgon så då ska vi åka dit efter vi lämnat Linnea hos dagmamman. Så äntligen e de på g med!

Ne om man ska ta å börja med Lunchen så den e klar när Linnea kommer hem? Gör nog så...

Hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback