Ullared!

Hanna: Jag erkänner ;)

Idag blev de ullared lite så där helt plötsligt! Hanna ringde å undra om vi ville me! (ja å linnea) Å de ville vi ju så klart! VEEEET att många tänker stackars Linnea! Men hon sover på vägen dit, busar i vagnen (kundvagnen) vi äter hon leker en stund sen mer bus i vagnen, å sen sover hon på vägen hem! Inga problem med den ungen! =) Jag/vi får ju anpassa oss efter henne lite grann... å då funkar de! =)

Hitta massa skit ja inte visste att jag behövde! Eller ne så va de inte... Hitta massa saker jag behövde, rättare sagt! T-shirt till Linnea, 2 filmer till mig, present till jesper, handukar till badrummet, grejer till "trädgården" på balkongen å lite till som jag inte kommer ihåg just nu... Så roligt!!!

Va inte alls mycke folk, men de va nog pga vädret! Har ju vart jätte fint hela dagen! Så i mon om de e lika fint ska jag till stranden!

Köpte en recept-bok med lchf-recept. Hitta ett där man kunde göra bröd!!! Så de ska jag testa i mon! Så nu kanske jag kan äta hamburgare ändå! Någolunda iaf! hehe... va massa frön, ost mm i! Nyttigt å gott! hehe... Jag saknar inte bröd nått så värst, men just hamburgare som e så gott! Va massa goa recept där i så de ska allt bli roligt å testa massa! 

NE nu ska jag ta mig en dusch å sen kolla på Livet på bb, om de kommer idag med!? De hoppas jag iaf!

Go natt hörs i mon..!


Kommentarer
Emelie säger:

Åh, dela med dig av det där brödreceptet och gärna andra recept! :D

2011-07-20 | 21:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback