Tisdag

Ikväll kommer desperata!!! Spännande! hehe...

idag har jag jobbat från 7.30 till 11.30. Så gött ¨å ha sånna dagar! Linnea va riktigt trött i morse när jag lämna henne och nu när jag hämta henne va hon ännu tröttare! Så de va bara hem å lägga henne. Hon ställde sig å dansa när vi kom hem å peka på tvn och sa DÄÄÄÄR!!! Men du ska lägga dig nu, sa jag då. Då skratta hon till och tog snutten och sprang till sängen och gosa ner sig. Så hon va trött kan man säga. Jag sa go natt och stängde dörren och hon somna...! Sånna dagar e oxå bra! hehe... men hon va ju väldigt trött nu så kan ju vart därför... 

idag e de den 15 november! Jag och jimmie har vart tillsammans i 4 år iår! Känns som mer -Fast på ett posetivt sätt! =) Så man kanske skulle äta nått lite goare ikväll? Lite räker å gött? =) Vi får se...!

jag fryser änna nu! har datorn i knät så den värmer ju bra på låren.. hehe... Näsan har blivit lite mer tät sen sist jag skrev att jag börja bli snuvig,,, INTE bra! Vill inte bli sjuk!!! Hoppas de inte blir värre ä'n så här iaf! Cyklade till jobbet idag med. Va 3minus i morse... Fi Fan säger jag bara. men efter att cyklat en stund så e man ju helt svettig och annfådd! -Härligt!

Ne nu ska jag göra annat! Hörs sen!

Kommentarer
hanna säger:

Grattis eller vad säger man? Hehe

2011-11-15 | 13:32:48
Bloggadress: http://kjmb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback