Helgen snart slut...

Har inte bloggat mycke i helgen, som ni kanske märkt? hehe...
Men de funkar ju inte att logg in på telefonen. Skit störande! Blir så arg... Flera gånger jag tar kort å tänker att dom ska in på bloggen och så kommer jag på att de går ju ändå inte att logga in... Så korten får la komma när blogg.se fixat sin app. Antar att dom uppdaterat den eftersom dom uppdaterat denna som man använder via datorn.

Fixa snarast! tycker jag... haha...

Annars så har vi inte gjort mycke... Var ledig i fredags så jag å jessica å barnen åkte till Leklandet och busa ! Sen på kvällen åkte vi hem till dom å käka tacos. Men då va gubbarna med oxå! göttans med tacos!

Lördag åkte vi ut till stugan å hälsa på! Kom på den braiga iden att vi skulle grilla! Precis när vi satt oss för att äta så börjar de regna... (vi satt ute alltså) Lite smått i början men sen fick dom hämtat parasoller. Men sen började de regna mera så då satte som upp "tältet" runt oss, vilket var tur eftersom himlen näst intill öppna sig! haha...
De sjuka var nog att de kändes som sommar... haha... Grillat å spöregn= Sommar!

På tal om sommar så e de ju midsommar på fredag! Hihihi...! ska bli skoj!

Har på fotbollen i bakgrunden på tvn, Danmark Tyskland. Tycker dom e så roliga när dom får "ont". Som nu när en "sparka" målvakten på handen när han skulle skjuta på bollen och målvakten slängde sig på bollen. Men när man får se i slowmotion sen så e de ju knappt att han nudda och målvakten ser ut som att skrika AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!!!! å ligger på alla fyra å har jääävligt ont!
Töntar... haha... !! De e de som e roligast med fotbollen, eller de e de som e roligt med fotboll... haha.. Resten kvittar... Fattar inte ens att de e på nu heller. Jimmie löser korsord från en Elvis-tidning. och jag sitter här.. Lagom intresserade... Men ska lägga mig efter detta tänkte jag.

Fått för mig att göra om i köket med! haha... Vill måla om och göra en fondvägg... Tycker sånt e så kul! 
Men kanske ska ta de efter semestern iof. Så kan man spara dom pengarna å ha till semester-grejer!
jaja... De löser la sig! Behöver jag ju inte ta här kanske?! haha...

Ne nu ska jag borsta tänderna å kissa å lägga mig!
Go natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback