Måndag! Kräk

Ja e så jävla trött idag. Sa till Jimmie i morse, att hade jag gått i skolan så hade jag tagit sovmorgon... Haha... Har sovit som en klubbad säl i natt ( vad hemskt de lät? )
Jag har sovit som om jag vore däckad i natt. (men de lät ju inte heller bra... Nästan värre! Haha)

Jag har sovit stenhårt i natt helt enkelt... När klockan ringde fatta jag inte riktigt vad de va som lät och snurra runt i sängen tills jag kom på att de va dags att gå upp...
Har vart lite för lite sömn i helgen. Får ta skiten idag helt enkelt. Tänkte jag skulle lagt mig tidigt igår. Skitit i solsidan till och med! Men linnea vägra somna så vid halv 10 somna hon och då sprang jag in och la mig i min säng och somna nog väldigt fort!
Jaja inget jag behöver skriva här kanske! Haha... Hur kul e de å läsa om? :P

Efter jobbet ska vi till fontin och mata fåglarna! :) verkar ju vara uppehåll idag så man får passa på! (men vågar inte hoppas på för mycket!)

Ska bara göra middag innan så man slipper de när man kommer hem och är hungrig igen, antar jag!
Blir köttfärssås med överraskning och ris. (överraskning e antingen grönsaker eller annat som man fyller ut den med! Haha... Bönor eller nått.... :P ) vi får se vad som finns hemma.

Skulle bakat äppleknyten i helgen med va de ju tänkt men får ta de i veckan om de finns tid och ork. Måste prioritera träningen först. Och annat vardagligt så klart...

Men detta blev ju ett roligt inlägg.... Haha... Men så får de bli idag för nu ska jag börja jobba ändå!

Hörs senare!!!

(bilderna e från kvällspromenaden igår. Jag Hanna Linnea Sofie och Lisa tog en promenad (jag e dock inte med på kortet för den som inte ser/ fattar de) haha)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback