Regn

Skulle precis gå ut och sätta mig på trappan utanför jobbet. Öppnar dörren och de öser ner regn! Wtf?? Men solen lyser ändå...

Kolla vädret igår på en app innan jag cykla till jobbet. Skulle regna hela dagen... Så packa regnkläder och hade med till jobbet. Kom en liten regnskur under dagen.
I morse fråga Jimmie om han kunde kolla va vädret skulle bli under dagen. Inget regn! (Vi hade inte samma app) så tog inte med mig regnkläder. Regnar de idag?? JAPP!! Eller inte hela tiden, men har regnat 3 ggr hittills... Varför kan ALDRIG sånna där väderappar visa rätt?? Lika bra å släpa med mig regnkläderna till och från jobbet varje dag på cykeln. Vill inte de men man vet ju aldrig om de regnar eller inte.

Så... Nu har jag fått de ur mig... Hehe

Igår va jag hos tandläkaren. Fick lagat ett hål. Kändes inte nått eftersom jag valde bedövning. Hehe... Men hatar ljudet av borren! Jag låg och rös upp och ner för ryggen när hon borrade... Fy fan va illa de låter!
Sen när jag va klar va halva min överläpp bortdomnad och hon ber mig skölja min mun med en mugg vatten som står så käkt bredvid stolen! Gick la så där för halva rann ut ur munnen! Haha...

Cyklade vidare till Jessica och Molle efter det och kändes som jag inte kunde prata. Jessica trodde jag börjat snusa igen! Haha... Hemskt...!!

Sen cyklade vi lite med Jessica-familjen och Linnea fick låna Theos gamla cykel med stödhjul och hon var överlycklig. Dags att köpa en sån tror jag! :) hon cykla på jätte bra! :) känns lite segt bara att köpa en sån nu, efter semestern... Men de blir väll inte snö för än i januari ändå. Skulle de bli i december (vilket jag självklart hoppas!) så är de ju ändå 3 månader som hon kan cykla på den. Vi får se vad den-förtidiga-tomten kommer med... Haha...!

Nu ska jag jobba igen innan jag ska hämta den bästa jag vet!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback