Föder barn

Idag när jag träna så va de nått program som de där "En unge i minuten" fast inte svenskt. (dom föder barn) Älskar sånna program. Hade jag haft ork till att plugga så hade de vart fräckt å bli barnmorska :) Måste va världens bästa jobb!

Men iaf när jag gick där på gåbandet och såg när bebisarna "pluppa" ut så blev de att jag tänkte på när Linnea föddes. Hur de va innan hon kom.
Kom ihåg att när vi kom in på bb å väntade på vårat rum så blev jag jätte ledsen. Vet inte om de va för att allt blev på riktigt eller för att hormonerna hoppa å hade sig (troligen båda i och med att jag grät näst intill hela graviditeten ändå) haha...

Men väl inne så va de lugnt. Rummet kändes inte som ett förlossningsrum. Jag tänkte att vi kommer väll få gå in i ett annat rum när de närmar sig. Jag fick byta om och hon kollade hur öppen jag va. "snälla MINST 3cm" tänkte jag. Och jag va öppen 5 cm. Oh! Gött!

Lustgasen blev väldigt populär för min del. Hjälpte bra mot värkarna. De e konstigt så här i efterhand. Man kan inte (eller inte jag iaf) tänka tillbaka på förlossningen och tänka exakt så kändes sammandragningarna. Å de e nog bra. Annars hade man nog inte skaffat mer barn.
Men en grej minns jag jätte tydligt att jag tänkte: VARFÄR SKAFFAR FOLK SYSKON!??? VARFÖR GÖRA DETTA EN GÅNG TILL?
DE E INGET FEL PÅ ATT ADOPTERA.

så att rätt så ont måste jag haft! Haha! Men jag vill ha mer barn någon gång i framtiden :)
All den smärta man känner tills bebisen är ute försvinner på 1 sek. Sjukt! Men de e nog de häftigaste jag gjort. Å de kom nått underbart fantastiskt och älskvärt ut utav de!

När Linnea kom ut va hennes hjärtslag inte så bra så dom sprang iväg med henne och tog med sig Jimmie. Jag fatta ingenting. En barnmorska prata med mig och sa; "Hjärtslagen va dåliga så dom fick gå bort med bebisen för att få ingång de. Jimmie följde med och bla bla bla bla" jag ville inte lyssna utan svara: Men blev de en kille eller tjej?

Strax efter kom Jimmie in och tårarna spruta och han sa De blev en tjej. Men de gör inget. Hon e jätte fin!!! (han trodde L va en kille) eller ville att de skulle va en kille, rättare sagt ;)

Ja gud... Sikken dag de va. ångrar inte en sekund. Älskar Linnea över allt annat. Kommer göra allt för henne hela mitt liv. Visst vi har våra duster nu men de lär inte va nånting jämfört med tonåren. Men de tar vi då! Haha...

Nu ska jag sova för jag e ap-trött...
Hoppas de inte vart allt för tråkigt att läsa! Hihi...
Hörs i mon!


Kommentarer
jessica säger:

två underbaringar på ett å samma kort.. Love you

2013-02-21 | 22:03:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback