Bästa natten på länge

Igår la jag mig vid 21 och somna strax efter de. Vakna första gången vid 4a tiden och behövde gå på toa. Sov alltså 7 timmar i streck!! Vet inte när de hände senast. Skönt va de iaf. Behövdes. La mig sen igen och gick upp när klockan ringde 5.30. Hade nog kunnat sova några timmar till. Men ska inte klaga :) 

Hade en sån jobbig dröm i natt med. Va nog därför jag vakna vid 4a. Drömde att vi skulle åka till Spanien och vi skulle åka med mamma och pappa i deras bil till Landvetter. Kl 11 skulle vi åka och mamma å pappa kom och sa nu åker vi! Då kommer jag på att jag har inte packar nått!!!! Panik! In i lägenheten och leta kläder. "Å vi som bara har 2 resväskor. Vi skulle ju köpt en till" tänker jag. Klockan blev 11.15 och jag är fortfarande inte klar. Och efter de vaknar jag.... Haha... Stress och panik. 

Vi ska åka på en tisdag så jag tänker för mig själv att jag kan börja packa på lördag söndag. Måndagen måste jag ju jobba å då kan jag ju packa lite på kvällen. -alltså när jag vakna vid 4-tiden tänker jag detta när jag kommer på att de va en dröm... ;D 
Men men... Blir nog bra detta ändå... Haha... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback