Onsdag hela dagen

Jag hade ju hellre vart på Ullared idag än att vara på jobbet. Prata med mamma i morse och hon och 2 till hade sovit på hotellet där i natt och shoppa igår och va på väg in idag igen när jag ringde. Inte fel de! Men jag ska inte klaga! Dagen har flutit på väldigt bra här med idag. Och nu har jag rast och snart ska jag sluta. Hämta Linnea och hitta på något skoj. 

Igår va vi helt döda efter middagen alla 3... Eller nej, inte Linnea. Men jag å Jimmie va. Men vi tog på oss jacka och gick ut till en lekplats med L och lekte en stund. Och de va nog precis vad jag behövde! Blev pigg och mådde skitbra hela kvällen. Orkade vara vaken till 21.30! De har la inte hänt dom senaste veckorna! Tänk va lite luft kan göra. Plus att jag älskar hösten. Färgerna, kylan... Myspys!! På kvällarna kan man tända lamporna i fönstrerna och lite ljus. 

Vi har börjat äta tomtegröt på kvällarna nu med. Haha... Jag längtar till jul... Linnea älskar gröten och jag med. Jimmie vet jag inte men han äter väll allt och lite till... Haha... 

Längtar tills man ska börja julpynta och fixa hemma. DET är mysigt om nått. Ta fram granen, baka pepparkakshus. Baka pepparkakor. Pyssla. (Får pirr i magen när jag tänker på de) haha! 

Å lyssna julmusik... Får nog bli att lyssna på de idag till och med... :) 
God jul! Eller jag mena hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback