Ny bebisvecka och snart fredag!

Vilket ruggigt väder de e idag... Frusit hela dagen idag. Plus att jag fick alla varor idag. Inget kul att gå i slask och snöregn. Men nu e de gjort så nu ska jag bara få upp värmen. Slängt upp fötterna på en stol just nu och placerat arslet i en soffa här på jobbet. Kan jag inte få ligga så här resten av dagen? Haha.... 

Idag går jag in i vecka 26. Jippiiii! Ungefär 14 veckor kvar! Lite till säkert för jag kommer säkert gå över tiden... Men ändå! 

Tror jag är på gång att bli förkyld oxå. Ont i halsen och jobbigt... Förhoppningsvis blir det inte värre. :) 

Ska ut till Lycke idag och låna skrivaren med. Ska skriva ut bilder till min bebisbok jag skriver i. Va ett tagsedan nu så har en del att skriva ikapp i den! Hehe... 

Linnea sa igår att hon ville baka bullar någon dag. Perfekt tänkte jag för de ville ju jag med! Så de blir nog på lördag. Jag gör längder så får Linnea göra vanliga. 

SÅ skönt att det är fredag i morgon...! E så jobbigt att jobba nu för tiden. Magen är i vägen och man blir trött mycket fortare. Ont får man med... Hoppas min gravidpenning går igenom. Hoppas jag får svar om de nästa vecka iaf!! Isf har jag bara 6 veckor kvar att jobba!! DET lät lite!! Va konstigt! Men behövligt isf. Innan dess ska jag hinna ha en vikarie här som går bredvid mig nån vecka (?) eller iaf några dagar. 

Ne snart jobb! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback