Tisdag 11 februari. (Kom inte på en roligare titel)

Jag tror bumlingen rullat runt för en stund just nu. Sparkarna är mer där uppe än nere i magen. Jätte konstig känsla! Haha... Ovant iaf! 

Idag blev det korv och makaroner på jobbet till alla barn. De äter väll dom flesta barnen eller? Känns som en väldigt barnvänlig mat iaf... 
Vem gillar inte korv änna?? Haha... 

Idag när jag lämna L blev hon jätte ledsen. Vet inte varför men hon ville åka med mig hem. Så idag kanske hon är glad när man hämtar henne? Haha... Igår när jag hämta henne blev hon mer arg än ledsen. Börja skrika om varför jag ALLTID kommer och förstör!!! Men då sa en fröken att dom kanske ska börja förvarna Linnea när klockan börja närma sig att jag ska komma så att hon är beredd. De lät som en toppen ide tycker jag!! Så hoppas hon/dom kommer ihåg att nämna de idag. Se om det funkar bättre. 

I söndags va vi på Lekstaden i Kungälv. Netten, Jesper och Jennifer följde med. Himla skönt att dom är så stora och kan springa själva där känner jag... Haha... Iaf nu när man känner sig tjock och otymplig. Blir bättre när denna bebis är född och jag kanske kommer i bättre form... Då kan jag va med och leka.. Haha! 
Linnea va glad iaf som fick leka med Jesper. Varje dag jag hämtar henne på dagis så säger hon att hon vill åka till Jesper (med gråten i halsen) ändå känns det som det blir mest bråk när dom träffas... Haha... 

Snart dags att jobba igen... Idag ska vi hem till Jessica och Molle för att fira Molles födelsedag. Så idag slipper jag göra middag (mohahahaha...) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback