Flytta flytta flytta (16dgr)

Det är bara 16 dagar kvar tills vi flyttar. Pirr i magen när jag tänker på de! Bara 16 dagar kvar i Björkås... Lite sorgligt. Kommer sakna grannarna och alla lekplatser. Och att ha så nära till affären... Men så mycket mer saker på plussidan att flytta till Sockerbiten!  

Hanna var här igår och det kändes som jag prata om Sockerbiten hela tiden. Haha... Men hon sa att det inte gjorde nått så får lita på de! Haha.. 

Idag är det verkligen en grå dag. Regna hela dagen igår, hela natten och det har regnat hela dagen hittills. Men inte mig emot. Kan jag vara inne och packa och fixa. Önska vi ägde en lastbil med stort utrymme som man kunde ställa in saker hela tiden så man slipper ställa det på hög i vardagsrummet. Hade vart väldigt bekvämt! 
Får ont i magen när jag tänker på allt som ska flyttas. Allt från småsaker i lådorna till alla möbler till cyklar och utemöbler. Suck... Men vi är ju inte ensamma! Får hjälp från familjen och de är skönt! 

Så skönt att Linnea vill flytta med. Hon sa för ett tag sedan att hon inte ville för hon kommer sakna Edvin och Fanny. 
Men de gick över när hon fick se sitt nya rum som verkligen är ROSA! Väggarna alltså... Jag sa även att Edvin träffar du ju på dagis och Fanny kan komma hem och leka hos oss sen. Så då kändes det bättre! 

De är så jag själv känner att jag tjötar flytten hela tiden men det är änna det de handlar om nu... Haha... 

Har börjat skriva en lista på allt som måste göras innan flytten. Så det underlättar när det väl är dags! Då blir jag lugnare och slipper få panik av att jag inte ens kommer ihåg hälften av sakerna som ska göras... Hehe... 

Idag här hemma blev en tvättdag. Linnea är på dagis och Ville sover (just nu) så då passar jag på att tvätta upp tvättkorgen. 
Annan intressant sak är att jag ska göra rent kattlådan med innan jag hämtar Linnea. Så nu vet ni de! Haha... ;D 

Ne om man ska ta och tömma kattlådan då... 










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback