Endast Fina är vaken............ ?

6.20 vaknade jag idag och gick upp på toa. Gick å la mig sen för att somna om, men de gick så där... Jimmie e ju bombförkyld så han snarkade ju värre än ett sågverk! Så 6.45 bestämmde jag mig för att gå upp!

Idag blir de shoping! Ska köra jimmie till jobbet, han börjar nio så efter de blir de till att åka till affärerna! Jobbigt bara att ha med sig Linnea, e ju inte alls kul för henne! Men vad ska jag göra? tänkte jag skulle vara så snabb som möjligt så vi kommer hem i tid! Vet ju vad jag ska ha förutom en grej.

Ikväll blir de uppesittarkväll med bingo hemma hos jessica å molle, om de inte kommer "annat" ivägen! Får Linnea leka med theo lite med och byta klappar! =)

Märker på katterna här hemma att dom vart inne mycke nu. Dom vägrar ju gå ut när de e minus ute. Igår stod båda 2 vid dörren å ville ut. Så jag öppnade dörren men dom bara titta å vände igen... Dom får sånna där ryck ibland. Helt plötsligt börjar dom springa och bang så lägger dom sig ner och ser helt stirriga ut i ögonen! Jag har ju inga kattleksaker kvar heller så får la se om ja kanske hittar nån idag så dom får lite aktiviteter. Eller så slänger ja ut dom när vi åker idag... Beror på hur kallt de e... Ja kan inte med å slänga ut dom när de e -10 ute!

Hoppas Hoppas Hoppas att de inte e helt knökat med folk i stan idag bara........!!!

Å imon e de julafton... Som man har längtat och nu e de inte långt kvar! =D

Linnea sover än nu. Blev så glad igår! Hon e verkligen bättre nu! La henne i sängen igår kväll och sa god natt och gick ut ur rummet å hon gnällde till en gång sen somna hon! =D Så förhoppningsvis e hon "frisk" snart!

Ne nu ska jag gå å passa på att packa Linneas väska för idag!
Ha det så bra alla idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback