Go morgon!

Inte lika farligt tidigt nu när man ska ha ställt om klockan och gå upp. Strax innan 6 kom L in till mig och då va den i sommartid strax innan 7. Helt plötsligt fick jag sovmorgon! Haha!! (va ap-trött ändå...) men ändå! Hehe...

Sitter och har precis ätit frukost. Linnea ville måla ute på balkongen men jag tror inte solen har värmt upp så Mycke ännu. Hehe... Vi gjorde de igår (satt och måla där) jätte gott och mysigt :)

Jimmie ligger bakfull på soffan och sover ännu. Jag kände mig oxå bakfull när Linnea kom in. Trött och törstig änna haha...

Idag ska jag och Linnea till leklandet och träffa Pernilla och Edwin. Får inte glömma kläderna till Pernilla. Hon ska få lite bebiskläder från Linnea och jag glömde dom sist vi träffades så dom står i vardagsrummet och tar massa plats. Skitstörande!! Haha...

Ne nu ska vi göra oss klara!


Balkonghäng

Käkade lite mellanmål och gick sen ut på balkongen. Solen ligger på gött här så jag änna fastna... Hehe...
Vår vår vår!!!
Nu kom resten av familjen så då får jag va social :)


Påskägg

Påskharen hade vart här och lämnat ett ägg på balkongen :)

Linnea fick bland annat ett läppsyl i som hon blev överlycklig över! (och godis) ;)


04.50

Tyckte Linnea de va dags att gå upp... Får hoppas på att hon vill sova en stund innan vi åker sen...

Härligt att man ligger i sängen och känner kattskitlukt från kattlådan... ! Fy fan va de stinker!!!

Får gå och ta bort de och Linnea tjatar om att hon e hungrig så får göra frukost till henne! Hehe... Höra sen!


Lets dance

Vart å firat Bettan och lite påsk. Massa god mat så magen e proppfull. Linnea fick gottepåse av Valle (jimmies morfar) och även jag fick! Hihi! De va oväntat :) men väldigt kul!

Linnea sprang runt och busa med Alexandra så hon decka på vägen hem. Gick inte ens att väcka henne... Så hon får fortsätta sova och vi får be till nån högre makt att hon sover till 6 iaf! Haha... Jaja de ordnar sig.

Nu kollar vi eller nej, JAG kollar på Lets dance :) Jimmie sitter med surfplattan och e osocial för han har hörlurarna på sig... Hehe...

I mon blir de mera påsk. Linnea ska få påskägg av oss. Sen ska vi till Lycke och fira och äta lite mer.
På kvällen bär de av till fam Axelsson för att äta ännu mera... Haha... Gud vad man äter... Måste träna i mon bitti med. Haha...

Såg i en affär idag att de stod i deras fönster: På skägg. Va mena dom tänkte jag och skulle precis fråga Jimmie så kom jag på att de stod påskägg... Haha... Hur kan man läsa så fel??
Köpte nya byxor till mig själv idag med. Har ett par som sitter bra men dom har spruckit på insidan låren... Sen har jag några andra med som sitter skitdåligt... Så nu har jag iaf ett par som är hela och sitter bra!

Nu ska jag fortsätta kolla på Let's Dance! Hörs i mon!


Frukost


Vilken morgon :)

Vädret e ju jätte skönt nu :) Har vart och tränat och e på väg hem nu för att äta frukost.
Blir nog en go dag :)

https://cdn2.cdnme.se/2187364/6-3/pic_51553e9be087c35dd25f531c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2187364/6-3/pic_51553e9be087c35dd25f531c.jpg" class="image">


O jä!

Vad gör jag uppe... Borde gå och lägga mig. Ska bara duscha innan... Därför jag börja skriva här! Haha!

Vart och tränat och svettats gött. Sprang lite idag med. Innan operationen så sprang jag varje gång jag träna med nu efteråt har jag änna inte kommit igång med just de. Inte alls känt för de. Testat nån gång bara. Men ska nog börja med de igen. Se om jag kan slå mitt gamla rekord... :)
Springa lite i mon kanske på träningen. Då e jag piggare med när jag tränar på morran.

Va e de med killar och styrka förresten...? Om en kille säger till dig: Klarar du 50 kg där? Eller nått liknande precis som om man inte klarar de bara för att man e tjej så blir jag så jävla sur... Hände mig idag. En hantel på 10kg fråga han om jag orka... Suck... De bästa va ju att jag klara den med. Haha! Hade nog klarat 15 med. Men blir irriterad på sånt. E la ingen tävling?
Dom ska la känna sig lite matcho? (eller hur de stavas)

Ne nu blir de snabbdusch och sen sängen!
Go natt ses i mon!
(Bild: Jag och Linnea har gjort oss fina :)


Nästan fredag!

Försöker stänga ute fredagskänslan för de e INTE fredag, även om man e ledig i mon. (gött!!!!) Fredagskänsla är ju bland annat mys framför tvn med nått gött att äta. De e de jag försöker att stänga ute. Om jag känner mig själv så kommer de bli en del gött i helgen ändå...

Jimmie ville jag skulle köpa chips till honom och snäll som jag e så lär jag väll göra de. Fastän jag inte vill! Haha.. De e ju som sagt inte fredag så han kan hålla sig tills i mon, tycker jag! ;)

så idag ska vi iaf äta som om de e torsdag. Haha... Köttfärssås och spagetti till middag. Ingen tacos, räkor eller annat som man oftast äter på fredag? Haha...

Gött väder idag! Hoppas de håller i sig hela helgen :) hörde iof att de ska snöa på lördag och i morse hade de inte förvånat mig. Frost på träden och svinkallt. Men så kommer solen och lyser upp och värmer lite. Då blir de lite goare :)

Handla lite senare med. Promenad till city gris. Får se om Linnea går eller åker vagn. Beror på hur trött hon e...

Ne nu ska jag snart jobba! Och snart tar jag helg :)
E de idag alla påskkärringar flyger??


Paus

Kollar på Helt sjukt på 4an. Men nu e de reklam så då kan jag göra ett snabbt inlägg!

Har haft fullt upp idag så har inte hunnit skriva. Jobba, shalgrenska, middag lite städ, träna duscha äta och nu ligger jag här :)

Linnea va med mig på shalgrenska idag. Sköte sig jätte bra. Tyckte de va lite läskigt när jag fick ligga på britsen men sen satt hon som ett ljus.
Allt såg bra ut iaf. Inga förändringar på kroppen och de va skönt att höra :)

Ikväll va jag å träna med Jessica. Kul att hon ska börja följa med tycker jag! :) hihi...

Nu ska jag fortsätta se på tv!
Hörs i mon.
I morgon e de låtsas- fredag ;)


Mätt och belåten

Hatar att äta när man e så där aaaaaaaaas hungrig. Man vill bara slänga i sig maten fort och sen sitter man där med magvärk från hell...

Jag va as hungrig nu men försökte ta de lugnt. Och de gick bra. All ork försvann bara... Haha...
Måste in i duschen och de e så tråkigt... När man väl kommit in i duschen och duschar så vill man inte gå ur för då e de så skönt... Jobbigt de där!

Vägde mig idag och gick ner 0,7 denna vecka :) heja mig (om jag får säga de själv) haha... 2hg kvar så har jag gått ner alla mina gravidkilon från Linnea. Ja vet ja vet... 3 årsedan jag va gravid men vadå... De har inte vart prio ett att gå ner.
Men fatta ändå :) 2HG!! Snart snart snart!
Ska iof ner mera efter de men då börjar ju den "riktiga" kampen :)

Vi får väll se hur de blir denna vecka. Påsk oxå med allt som hör till. SKA KLARA DE! :P

Nu ska jag bannemej duscha. Och plocka i mat i matlåda. Oxå en grej som e så jobbig men ack så bra i mon! Hehe...

I mon blir de shalgrenska för mig med (nej då jag försöker inte alls dröja ut på tiden) Kolla min kropp om jag har fler sjuka födelsemärken. Jihoooo....

Nu ska jag duscha!
Ses i mon!


Mellanmål

Äter mellanmål just nu och Linnea skulle ha på sig sin morgonrock... Haha... De va ett bra köp. 15:- kosta den. :) sånt gillar jag!


Påskvecka

Idag skulle de va påskmat på L's dagis och dom skulle va utklädda till påskkärringar och gubbar. Linnea blev jätte glad när jag skulle sminka henne.

Hon hade på sig sminket i 2 sek och sen skulle hon ABSOLUT inte ha på sig det mer... Gråt och skrik tar vi bort de. Nöjd. Börjar gråta igen och jag frågar va de e? "JAG VILL VARA PÅSKKÄRRING"!!

Suck... Okej, sa jag. Ta på dig overallen så sminkar jag dig sen. Overall, mössa skor -allt va på och jag ska sminka.
NEEEEJ. JAG VILL INTE!!

Så vi åkte till dagis utan smink.... Får väll se om dom lyckas sminka henne under dagen eller hur de blir...

Många tankar har gått till Mikael idag... Många frågor som dyker upp med som tex varför? Får ont i mig när jag tänker på hur dåligt han antagligen mått... :/

Idag blir de nog en cykeltur till k-älv. Leka med Linnea ute en stund med kanske? Om hon e på humör.

Gött att man e ledig på fredag. Vi ska hem till Bettan och fira henne att hon fyllt år :) lördag blir de till Lycke på dagen och Jessica o Molle på kvällen.
Sedan e vi ju lediga på måndagen oxå :) får se vad vi hittar på!

Fick påskpresent idag från påskkärringarna på filaregatan :) (min chef mfl antar jag att de e ) hehe... Gulligt! Sen att de va godis i va ju en annan sak... Kunde inte hålla mig och smaka faktiskt... Sen får jag väll ge de till Jimmie och Linnea. Jag får inte äta upp de. Gissar på att de blir en del godis i helgen ändå...

Köpa ägg till Linnea med. De e roligt!
Nu blir de mer jobb en stund till sen blir de cykeln hem. Eller till förskolan först... Hehe..


Känslan...

som uppstår när man får på sig stl M !!!

Iof på jobbyxorna, men ändå! ;)


Jobb och doktorbesök och sen jobb igen

Hämta Linnea vid kvart över 10 och åkte till barnmottagningen. Hade ju nån remiss dit för 100 år sedan. ... Men nu äntligen skulle vi dit. Blev väll lite klokare än innan, men inte mycke. Störande doktor... Well Well!

Nu e jag på jobbet igen. Lagom till lunch ;) haha... Fick ta bilen idag eftersom jag skulle flänga lite på förmiddagen. Så funderar på att cykla en bit senare. Eller om man ska ta en promenix. E ju gött väder ute iaf! :)

Våffeldagen idag. Ska ni äta våfflor eller? Vi käkade igår. Åkte ut till mamma å gjorde de. Himla gott. Men ändå inte så gott så man kan äta varje dag... Tur de e en gång om året.

Den eviga frågan: vad ska vi äta till middag? Blir nog lite rester från helgen. Fiskbullar till L, kyckling till J och lax till mig... Haha... Eller nått annat fryst i frysen. Piroger har vi ju med ;)
Jaja, de löser sig!

Nu ska jag ta ett tuggummi och jobba i 1,5 timma för sen slutar jag.

Kort vecka denna veckan med :) ledig fredag och även måndag! Gött!

Hörs senare


Rip

Fattar inte riktigt de än men...

Vila i frid Mikael :(
<3


Va fan hände där?

Skulle inte ha nått på loppisen. Kanske nån grej till L när hon fyllde år. Men ist kom jag hem med massa bra plagg som hon behöver nu, och till sommaren! Va ju tokbilligt! Vissa kosta 5-10kr/plagg och 50% på de!!! Då kunde man ju inte låta bli... Haha...

20 plagg för 200kr e helt ok. Bland annat en flecejacka, badrock och massa klänningar och tights :)
Linnea ligger och sover just nu och jag längtar tills hon får vakna och se kläderna! Hihi...! Jätte fina tjocktröjor med... Ja dit ska man ju igen kan jag lova! ;)


Tlött...

Åh vad trött jag e.. Varför kan Linnea aldrig sova till iaf 8 på helgerna... Ne kl 6 ska hon gå upp och jaga upp en ur sängen.
-Mamma du måste gå upp. Jag e jätte hungrig.
Så sätter man på barnprogrammen och de kan funka i 15 min om man har tur. Jaja... Får väll bli en tidig kväll helt enkelt... :)

Snart ska jag åka iväg på loppis med Pernilla :) Inte för att jag ska ha nått men alltid kul och titta! Kanske hittar nått skoj till L när hon fyller år? Bäst att ta med sig lite fickpengar iaf... Mohahaha....

Igår åkte vi på museum. Naturhistoriska. Netten och Jesper hängde med och Linnea tyckte nog de va mycket roligare att gå där när Jesper va med. Eller Jeffer som hon säger... :P

Tog många kort men Linnea har raderat ungefär hälften!!! Blir tokig när hon gör så. :( men några kort kommer upp här iaf...

Sedan på kvällen åkte vi till familjen Axelsson! Hehe... Käka godis och spela yatzy. jag vann INTE som vanligt... Haha.. Men kul hade vi.

Nu sitter L och kollar på "Lotta på bråkmakagatan". Den e mysig :)
Jag ligger i sängen och skriver... Och Jimmie ligger i soffan och stensover...

Tio öppnar loppisen så ska försöka va där då. Ne nu ska jag se vad min Lotta gör. Hör att hon sprungit ut i köket och satt på kranen...

Ha en bra dag så hörs vi senare!!


~{Frukost }~

Frukost äten och träning gjord. E lite hungrig ännu men får äta mer sen! Nu ska jag hoppa in i duschen och styra upp så vi kan göra nått av denna dagen. Typ museum :)

Hörs senare!


Go morrrrrrron

05.50 kom Linnea in till oss.... Suck... Känner jag min dotter eller känner jag henne? Haha... ( skrev igår att jag trodde att hon vaknar vid 6...)

Vänta till kl e senast 8 då väcker vi Jimmie å då kan jag åka å träna lite hihi...
Jag väntar med frukost till efter träning. Annars får jag håll å skit... Linnea ligger å smaskar på macka just nu och kollar på barnprogram. Så tråkigt barnprogram. Så där öööver pedagogiskt... Haha...

Ne nu får jag göra annat! Hörs senare!


Seg i bollen

E så trött nu va... Skulle kunnat sova för iaf en timma sedan... MEN eftersom de e fredag så vill jag inte lägga mig innan 9 iaf! Haha...

Jimmie kollar på Hela Sveriges Fredag och jag vill bara spy på de. Tycker de e sååå dåligt...

Tog cykeln och cyklade in till Kungälv förut idag. ganska gött väder ändå. De som jag inte räknat med bara var att Linnea skulle sova. Tänkte att hon gör nog inte de när vi cyklar. Men jo då. Hon stenslockna och sov hela tiden inne i affären med. Tog en kundvagn å la henne där i. Haha.. Så jag kunde faktiskt gå lugnt och titta runt i min egen tackt! Lyx ibland! :)

Kanske därför jag e så trött? Efter cyklingen.
Jaja... Ska borsta tänderna nu och lägga mig. Linnea vill väll upp vid 6 så lika bra å lägga sig. (kl e ju ändå snart 9 ;) ) haha...

Så jävla gött med helg!!!


Gott

Dessa kanske man skulle testa att göra när Linnea fyller år. Till hennes kalas alltså :)


Mellanmål

Knäckebröd, mjölk, äpple och kanel :)


Freeeeeedaaaag!

Äntligen sköna fredag! Som jag sagt förut: Livet känns alltid lite lättare på fredagar! ;)

Blåser de inte storm ute idag så tänkte jag att jag å Linnea ska cykla in till Kungälv och handla på maxi :) men som sagt, blåser de storm gör vi inte de. Då blir de grossen... Så nu vet ni de... Haha

Jag vet till och med vad vi ska äta till middag idag! Hamburgare! :) så behöver inte ens fundera på de! Hur skönt e inte de då? Hehe...
Tog till och med fram köttfärs från frysen i morse :) *klapp på axeln* haha!

I morse vakna jag av att min dörr till sovrummet slog upp och in i sängen. (ja så litet e vårt sovrum) men jag såg ingen Linnea. Hon gör alltid så när hon kommer in på natten/morran.
Så jag ropa: Linnea, Vad gör du?
Då får jag tillbaka: JAG E I MITT RUM. JAG SOVER!
Haha... Oj förlåt sa jag å skratta för mig själv... Sen tog de la 2 sek så kom hon in till mig. Så hon va nog vaken men inte hunnit gå upp ännu.

Men vad som slog upp dörren har jag ingen aning om. Kanske katterna som jagat varandra eller nått... Vem vet?

Vakna när Jimmies klocka ringde imorse (sjuhundrafemtioelva gånger) och kände att de lukta kattskit med. Sen somna jag om och när jag vakna med dörren och allt de där och kände en sån stark lukt av citron. Trodde min näsa skulle fräta sönder!!!
Smsa Jimmie och fråga om han sprutat med den vi har på toa (en sån där lukta gottspray) Då hade han sprutar 3 ggr i HALLEN men de kändes på lukten som om han gjort de i sovrummet. Lukta jävulskt starkt! Vi har kattlådan i hallen och de va bajs där i. Då kan man ju inte ta bort de, utan sprutar sju miljoners liter lukta "gott"spray... Blä...

Va bitter jag lät nu. Men de e jag inte. Jag va de i morse när min näsa frättes sönder men inte nu.

Har lite träningsvärk idag med :) gött!
Känns i armarna lite grann!

Nu ska jag snart jobba lite till. I ungefär 1,5 tim och sen tar jag heeeeelg!

Hörs senare!!!


Ush

Vakna av att jag grät. Inte roligt alls... Drömde att jag va tvungen att adoptera bort Linnea. Hon skulle flytta till en ny familj... När jag vakna hade jag så himla ont i hjärtat och de sitter i ännu.

Vet ju att de va en dröm bara men ändå så sitter känslan kvar ! Ush hoppas jag aldrig drömmer så igen.

Snart ska vi cykla till dagis/ jobbet.
Ha en bra dag!


Deg

Deg på jäsning! Vad ska detta bli???

Mohahaha.....


Vinter eller vår?

Jag tror eftersom påsken e så tidig i år så vill man ha våren ännu tidigare. Hade påsken vart i mitten av april eller slutet så hade man inte haft lika bråttom... E de inte lite så? Jag tror de e lite så...

Cykla till jobbet idag och får ångest när jag ser att de e snöar ute. Men fortsätter de snöa så här så lär de ju inte lägga sig. Då kan man ju cykla lugnt! :) bara kylan som piskar en i ansiktet. Tur jag e så tuff och hård så jag klarar de.

Jag e bäst fick jag höra i morse. Linnea kom in (när klockan ringt) och la sig PÅ mig och sa: mamma, du e bäst. Och jag.
-NAAAAWWW! Va go du e!
-men inte pappa. Bara du och jag e bäst.
Haha...
Sånt kan man leva på länge. :)
Tuff hård och bäst. Eller iaf bäst.

Idag måste jag handla lite. Har ingen mat hemma nästan. Tur att barnbidraget kommit :) Mohahaha!!!

Linnea har fått för sig att tomten ska komma och skrämma henne ibland. Så pratar man med henne om de så säger hon att han kommer bara på julafton. Ja precis, säger jag. Han e ju snäll.
Men hon e lite rädd ändå.
Ska man säga att de bara e någon som klätt ut sig att han inte finns på riktigt, eller ska man fortsätta "ljuga" och säga att han e snäll och kommer bara på julafton ?? Undrar vad som e snällast?

(bild; Linnea stolt över sin "turban". Haha)


Väntar på...

Att ägget ska koka klart. Linnea sover och Jimmie spelar tvspel.
Jag ska äta kvällsmat och dricka te i en av mina nya temuggar! Hihi...

Cykla in till Kungälv förut. De blåste en hel del och växeln hade låst sig på 3AN!!! Men de fick bra ändå. E ju inte så mycket uppförsbackar.

Men känslan av att ha tränat, när de e gjort, är den bästa. Haha... Innan e ibland längtan och ibland ångest. Men efteråt e de alltid så jävla gött!!! :D

Nu ska jag äta ägg på macka för nu e de klart! :)
Nått kul på tv ikväll eller?


Mar. 19, 2013

Blev så jääävla glad i morse när de inte låg någon snö på backen när jag vakna. Bilen är stendöd så hade jag inte kunnat cykla så hade jag fått gå.

Men kallt va de så jag packa på mig kläder till tusen och lämna L på dagis och drog vidare mot jobbet. Cykla på bra på 2ans växel (eftersom den frusit fast) bestämde mig för att ta den korta vägen för kylan piska mig i ansiktet. Inte så fräckt 6.30 på morgonen när man inte ens ätit frukost...
Tror ni inte att de börjar snöa då!!!
NEEEEEEJ!!!! Tänker jag. Kul å cykla hem i de sen....

Men de har slutat snöa och syns inte ens att de kommit något mer! :D men kallt e de!

Tänkte jag å L skulle gå en promenad sen men får se hur trött hon e.
Kanske sitter inne å gör påskpyssel? De e ju inte fel de heller! :D

Va på gymmet igår. Så skönt å komma dit och göra de man ska och sen åka hem. Va mycket folk med. De gillar jag inte. Haha... Så jobbigt när ens maskiner e upptagna! Haha...

Nu ska jag jobba igen... Snart snart snart hemma :)

Bilderna e från söndags när vi va på Ikea :) Jesper och Linnea va som ett gammalt par som satt och drack kaffe. LInnea drack dessutom från fatet... Haha

https://cdn2.cdnme.se/2187364/6-3/pic_51484531ddf2b373038582e9.jpg" class="image">


Måndag. Äntligen måndag!

Positivt tänkande. Måndag= ny vecka. Nya tag. Livet e gött osv...

Idag ska jag bannemej träna! Har inte tränat på hela helgen. Så får ta i extra idag! :) Jimmie har innebandy ikväll så jag passar på att träna på dagen så får Linnea va hos morfar under tiden.

Helgen har vart väldigt bra tycker jag ändå. Tänkte på den förut och jag e så glad att jag har fått en tjej som gillar att pyssla. När Jimmie kom hem igår kväll så sprang Linnea runt och visa alla fina påskpynt vi satt upp, jätte stolt!

Hade lite långtråkigt i söndags men de ordnade ju sig med bak och en sväng till Ikea med Netten Jennifer å Jesper :)

Köpte nya te muggar (man kan ha kaffe i dom med, men jag vill ha te! ) haha...
Mera glas köpte jag med. Våra har fått fötter hemma och försvinner lite då och då... Och ram till linneas kort som hon tog i höstats... Hrm... Lite sent, men vadå! :)

Hittat vårskor till Linnea med från en annan blogg :P Med Pippi på. Kanske hon kan önska sig när hon fyller år? Tror hon hade blivit vääääldigt glad iaf. Jätte fräcka :) får gå dit å titta någon dag!

Ja snart blir hon 3 år... Sjukt fort tiden går!! Kul med kalas. Tårta och gött ;)

Nu blir de jobb!


Baka baka liten kaka!

I brist på saker att göra så bakade jag och Linnea chokladbröd som dom hette i bakboken. (har för mig dom heter något annat men kan inte komma på vad... ) Goa va dom ju tyvärr! Haha...


Plättarrrr

till lunch :)


Skönfrukost

Idag blev de frukost framför tvn. För omväxlings skull. Barnprogrammen är på och Linnea e helt fast... Haha...
Te, macka och banan blev de idag :) och Linnea tyckte vi skulle tända lite ljus.

Vad ska man hitta på idag då? Ska ner till källaren och rensa bland linneas bebis kläder iaf.

Massa snö när man vakna idag. Fyyy vad trist... :( kanske ska ta pulkan å gå en bit?
Jaja vi får se!
Hörs senare!


Pizza

Hade inte suttit fel med en pizza idag kände jag förut. Men de blev ist att värma på köttfärssåsen jag gjorde tidigare. Nästan lika gott... Men känns goare nu ändå! :)

Åkte ju till leklandet i rollsbo förut och träffa Pernilla Edwin och Jessica (tror jag hon hette... :S Pernillas syster )
Edwin och Linnea är lika gamla och "hitta" varandra med en gång nästan så de va himla roligt att se! Och jag fick tjötat ikapp med Pernilla. Träffas ju typ 1 gång per år... Haha... Mycke å ta igen!

Sitter å dippar mina grönsaker ikväll med... Ena dippen e så jäkla stark bara! Hade de inte vart för att en film börjar 21.30 så hade jag lagt mig... Haha... Kommer inte ihåg va den heter nu men den verkar bra! Hihi...

Hörs i mon!


Trött jag blir.... Men de löser sig ändå!

Hatar att sitta å vänta på något och sen går allt i kras... Så blev inget med Nathalie idag.

Men de löser sig ändå för vi åker till lekstaden i Kungälv med Pernilla å hennes familj... Ska bara vänta på att Linnea vaknat och ätit lite! Hihi!

Hörs senare!


Härliga lördag

Sovmorgon, va e de?
06.10 ville Linnea gå upp och visst de e senare än annars men ändå...

Så nu väntar vi på att Nathalie ska höra av sig och säga att dom är på väg hit så ska vi till barnbasar i Ytterby.

Linnea har väntar sen kl 8 ungefär... Haha... Börjar bli otålig nu! Funderar på om vi ska ner till city gross så länge... Köpa toapapper som jag självklart glömde igår... Suck...

Gött väder iaf!
Ha en go dag!
(bilder från igår nät vi pynta :) )


Fullt ös medvetslös!

Idag efter jobbet hämta jag Linnea och hon ville inte hem. Fröken Daniel (en av pedagogerna) erbjöd sig att följa med mig hem ist när inte Linnea ville men hon ångra sig tillslut :)

När vi kom hem käkade vi mellanmål. Flingor och banan. Mumma! ;)

Sen tog vi på oss ytterkläderna igen och gick ut. Linnea va trött och jag röde på fläsket! Hehe... En timmas promenad. Gick även in på city gross å handla mjölk och sen in på specialen å köpte lite påskpynt.

När vi kom hem gjorde jag middag och efter den blev de storstädning! Linnea bada (i 2 sek) Förr kunde hon bada i en timma utan problem. Men nu badar hon MAX 5 min och är nöjd... Man hinner inte göra nått... Haha!

Sen gick vi ut med sopporna och då hade de börjat mörkna och jag upptäckte hur feg Linnea e. Haha...
Vi titta på månen och hon säger att björnar finns i skogen. Fast inte hääääär... Lägger hon till sen.
5sekunder senare säger hon: mamma
Jag e rädd!
-Varför då?
-För de finns björnar i skogen och dom kan ta mig...
-Men här finns inga björnar ju

Tänk om vi flyttar till hus på landet. Hon kommer ju aldrig våga gå ut när de e mörkt! Haha...

Efter vi slängt soppor och kommit hem utan att bli uppätna av nån björn satte vi oss framför tvn med Goa dipp och grönsaker... Och då kände jag att NU e de helg! Haha... Myspys med L.

Nu sover hon och jag funderar på att göra de samma....
Kul fredagskväll? Ja helt ok! Haft en go dag och nu e jag trött...
Ska bara kolla färdigt på gladiatorerna...
Herrå!


Helg

Nu tar vi helg, jag och Linnea...!


Hejsan hoppsan!

Fick en sån där fredagskänsla precis. Men de e "bara" torsdag. I mon så! :) då e den välkommen! Även om man vart sjuk eller vabat på veckorna så går dom lika segt... Haha... Alltid lika gott med fredag!

Idag ska jag försöka ta mig till gymmet. Måste röra på fläsket liiiite även om jag inte e helt 100... Kan ju gå på gåbandet en timma eller nått iaf! Göra någon nytta.
Idag cyklade jag inte. Vågade inte de när de va massa snö ute. Hur tråkigt va inte de då?? Igår kväll när jag skulle släppa ut Tequila (katt) så va de helt vitt. WTF! Tänkte jag, å de gjorde nog hon med! Haha... För hon stanna en sekund och kolla runt och sen tog hon ett skutt ut.
Tur e så börjar de försvinna nu när solen kommer fram :)

Har inte Mycke mer å skriva just nu så ska njuta av min rast en stund till!
Ha de gött


Hej igen

Mår änna konstigt idag med. När jag vakna i morse så va överläppen svullen. Såg ut som jag tatt botox! Haha.. Men de la sig tillslut som tur va. Nu r jag bara svullen i gommen. Va e de för fel på mig?? Haha...

Käkat lunch nu iaf. Så nu e man mätt för en stund... Haha...
Idag händer inget speciellt. Kanske en promenad senare om L vill sova. Hon har inte velat de som senaste dagarna. Väldigt skönt faktiskt. Då somnar hon strax efter 19 och sover fram tills klockan ringer halv 6. Väldigt bekvämt och bra. Hehe...

Idag ville hon inte till dagis. Eller jo de ville hon men då skulle jag va med. Hade vart kul att vara de någon gång. Kanske skulle blivit förskolefröken? Sitta å måla och pyssla med barnen. För dom gör ju inget annat..? (haha... Ironi...)
Äh får måla och pyssla med Linnea hemma ist :) önskar man hade mer pysselsaker hemma ibland. Men nu till påsk kan man ju måla ägg. De e skoj! :)

Förra året skulle jag å Linnea göra de då skalade hon dom hela tiden ist! Haha... Får se hur de blir i år :)

Såååå.... De va allt vettigt jag hade å säga utan att gnälla för mycket.
Började skriva massa inlägg igår men alla va så negativa. Lätt att de blir så när man e trött/ nere/ sjuk... Så jag tog bort dom innan jag publicerade. Blir så himla negativ stämmning annars! Haha...
Men jag e fortfarande gottesugen...
Måste köpa tuggummi idag...!

Hörs senare! Kanske...


Sjukt sugen

På gött hela tiden!!! Varför kan man inte bara äta massa godis glass osv utan att kroppen ska ta stryk av de?

Bläääää....


Helvetes morgon

Åh snacka om att vakna på fel sida... Hela morgonen har vart helt fel. Eller jag har vart helt fel. Trött irriterad så in iiii!!!
Lämnat Linnea på förskolan och kommit hem nu iaf. Ska ta de lugnt och vila mig så jag blir frisk. Och pigg.

Orkade inte uppdatera igår. Linnea somna som tur va vid sju och jag somna strax där efter. Jimmie va å träna innebandy.

Ne nu ska jag vila! Hörs sen!


Hemma

Åkte hem vid 11 förut idag för jag mår bajs... Ställde kl på 13 ifall jag skulle somna så jag inte missar att hämta L. Och nu när klockan ringde kändes de som jag sovit i 10 min... Fy fan va trött jag e. Hämta Linnea och sen hem och hoppas på att hon vill sova en stund :)

Skriver mer sen


Blääää

Tyckte synd om mig själv för jag e dålig så köpte en Ben&Jerrys å möla i mig så nu mår man som man förtjänar! Haha...

Åkte ut till mamma å hälsa på och de va som ett slag i ansiktet i bilen när vi åkte dit. Jag somna på 1 sek... Läkarn sa att jag kunde bli trött av tabletterna å de blev jag! Har legat hela em å sovit fram och tillbaka. Frösit om låren och svettats på överkroppen. Jätte konstigt! Nu ligger jag med i sängen med lår som isbitar och fötterna e som glödande kål... Haha... Helt sjukt. (och magen värker efter glassen) illa!

I mon blir de mer jobb iaf. Ny vecka! Nya tag! Hoppas jag ska må bättre. Ska äta tabletterna i några dagar iof men kanske klarar de ändå. Se om jag somnar på jobbet? Haha... Ne då...

Nu vill jag inte skriva mer..
Hörs i mon ist! :)


Uppdatering

Han på 1177 som jag fick prata med sa att jag skulle åka till Kungälvs sjukhus så dom fick tittat på mig. Så va där vid 10 och fick sitta å vänta en stund.

När jag kom in fråga han lite vad som hade hänt och kollade på mina händer och i hals. fick nått recept utskrivet som jag ska äta 2 tab om dagen.
Fick även nån tablett mot klådan när vi va där. Trodde jag skulle klia sönder mina händer. Men nu e de bättre.

Han visste inte vad de kunde vara. Om de vart nått jag ätit eller om de e någon förkylning som "slått ut" fel... Hoppas de inte blir värre bara...

Så nu vet ni! :)


Köar

Igår när vi kom hem från Lycke va jag lite svullen runt höger öga. Trodde de va för att jag hade mascara på mig. Har inte de så ofta så den kanske börjar bli gammal tänkte jag.

Men nu i morse när jag vakna så e jag svullen runt båda ögonen. Eller ögonlocken rättare sagt, upp till ögonbrynen. Kliar jävel i handflatorna och har utslag nedanför knäna med. Som kliar.. Linnea sa: Konstig du ser ut i ansiktet mamma. Haha...

Så har ringt 1177 nu å se vad som säger. Jag åt jordgubbar ute hos mamma igår så kan ju vara de eller?

Vi får se... 25 min väntetid sa dom och jag har nr 1 i kön... Hur nu de kan gå ihop... Jaja... Vi får se hur de går! Uppdatering kommer :)


Melodifestivalen

Precis kommit hem från Lycke där vi såg melo-finalen. Jag trodde att Yohio skulle vinna och mamma trodde Robin.

Blev så konstigt med dom utländska rösterna. Fast bra ändå att dom har med de. För då vet man kanske lite mer om vi (som de så fint heter) har en chans i Eurovision? :)

Grattis Robin iaf!

Jesper va ute i Lycke med så han och Linnea stoja runt. Lekte kurragömma med dom ett tag. Jesper stod kvar på sitt gömställe när jag skulle leta men Linnea hoppa fram så fort jag sa Nu kommer jag! Haha...

Men hon va duktig på att räkna ist när de va hennes tur att leta :)

Borde sova känner jag. 4 tim sömn e inte Mycke på en natt... Ändå sitter jag här och skriver och drar ut på tiden! Haha... Men nu säger jag god natt ändå. Hörs i mon igen!


Lördag -Familjedag

Idag visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på så vi kom på den roliga iden att åka tåg!
Brukar titta på tåget när vi e ute och går när de åker förbi och Linnea har alltid velat åka säger hon. Så idag gjorde vi de! Jätte fräckt tyckte Linnea! Sedan gick vi inne i nordstan (som man inte vart i på 100 år) och titta i affärer. Linnea e så tjejig så de finns INGEN som är värre. Smink och kläder och klackskor.... :)

Sedan gick vi till Paprika och käkade lunch. Göttans värre. Sen fick L en glass och vi åkte hem med tåget igen!

Nu ligger hon deckad på soffan och Jimmie kollar datorn. Blev änna trötta allihopa efter den utflykten! :)
Men alltid kul när de blir lyckat de man tänkt!

Ikväll blir de melo-final i Lycke! Jag och Linnea åker ut dit och kollar. Undra vem som vinner... Har mina favvosar (som jag inte vet namn eller låttitel på...) haha...

Igår kväll va vi hemma hos Jessica och Molle! Spela spel och tjöta! Jag förlora som vanligt. Min hjärna va mer trög än vanligt igår kände jag.. Haha... Men jag hade kul ändå ;)

Gjorde ju köttfärssoppa igår till middag ju! Blev hur go som helst! Till och med Linnea åt av den! :)

Ne nu ska jag vila mig en stund innan L vaknar! :)
Jag har sovit 4 Tim i natt, börjar känna de nu...


Freeeeeeeedaaaaag!!

Det känns att de e fredag i hela kroppen!!!! Så jävla gött!

Ut och gå idag. Blev ingen promenad igår för Jessica fråga om vi ville med till Klädkällaren, å de ville vi. Öppnat på nytt ställe nu ju så de va mycket fräschare tyckte jag iaf. Synd bara att man inte har mer pengar för jag hade kunnat handla en hel del! Men får hålla i dom. :)

På kvällen höll de på att inte bli någon träning heller. Vi kom inte in. Så vi åkte till Friskis & Svettis och kolla om man kunde köra där lite. Men de skulle kostat 95:- för att testa på en gång. Sket dyrt tyckte vi så vi åkte tillbaka till 24/7 och testa igen och vi kom in!!! Jäääj! Himla flängande fram och tillbaka men tillslut så!! :) jag tog de lite lugnt med tanke på hostan jag har.

Ikväll ska vi hem till Jessica&Molle och i morgon blir se schlager i Lycke. Får vi se vem som vinner! Spännande! Och den som vinner lär dom ju spela sönder innan Eurovision på radion. Gjorde dom förra året tyckte jag.

De va svinigt kallt i morse när jag cykla. Växlarna frös så jag hade bara 2ans växel. Jag har änna sluppit de i några dagar men idag blev de så igen! Väldigt jobbigt. Men idag tar jag nog genvägen genom skogen hem så man kommer hem fortare så kan vi gå ut och gå snabbare med!

Och den eviga frågan: Vad ska vi äta till middag?? Vill inte handla så får väll slänga ihop något vi har där hemma. Köttfärssoppa blev jag sugen på nu... De får de nog bli.
Skickar man ett sms till Jimmie och frågar vad vi ska äta svarar han: Vet inte. Bestäm du. Eller: de kan du bestämma. Haha.... Så då bestämmer jag KÖTTFÄRSSOPPA!
Undra om L äter de? De får vi se!

Nu vill jag inte skriva mer. Hörs senare!


Sol sol sol!!! och pms...

Vilket väder! Va ute förut innan rasten och slängde kartonger och njöt lite extra tills gubben från Magnusson&Frej kom och sa att de ska bli snö i helgen.

Va fan.... Tog glädjen ifrån mig på 2 sek... Fast han kan ha fel! Hoppas han har fel... Kan ju inte snöa nu?? Okej med frost och kyla för de försvinner ju på dagen sen... Det ska ju vara vår nu. Inget å få panik över! Ta dagen som den kommer och idag är det INTE snö så får passa på att njuta.

Ta en promenad med L sen om hon vill sova. Sen ikväll blir de träning! Jeeeehoooo!!!

Varför blir jag alltid så gottesugen efter lunchen? Går bra å ta ett tuggummi ist för nått annat gott som tur är.

På tal om gott, Jimmie va gottesugen i går kväll och cykla ner till city gris. Fråga om jag ville ha nått men jag hade precis käkat middag så jag va inte sugen! (väldigt sällan det händer) haha Han köpte en påse chips och en stor chokladkaka.... VARFÖR choklad??? Jag ÄLSKAR choklad!!!
Då tänkte jag: en eller 2 rutor gör ju inget. Så han satte sig i soffan bredvid mig och börja tugga å ha sig. Han tog några chokladrutor och fråga inte om jag ville ha. Men va fan!! Fråga mig då tänkte jag! Men icke!!!
Jävla idiot. Frågar inte ens om jag vill smaka! Ne då ska jag fan inte ha nått heller!!! Så då gick jag och borsta tänderna och la mig i sängen och kolla på annat på tvn.

Idag e jag himla glad att jag inte tog nått. Haha.... Tyckte han va dum som köpte choklad. Men han gillar ju de med. Kan ju inte förbjuda han. Hade de bara vart chips hade jag skitit i de. Inte lika noga.

PMS mutch?? ;)

Ne nu ska jag jobba vidare så jag kommer hem sen! Ska bara ta ett tuggummi först........


Helloooo!

Idag gick de att logga in iaf! Får väll se om det går att publicera sen med...

Emelie: jag börja i augusti. Hade uppehåll i december och januari. (för operation och sjukskriven. Fick/kunde inte träna. Vänta på provsvar osv...) så jag räknar inte med dom månaderna. Så drygt 4 mån nu då :)

Börjar känna av en förkylning nu. Inte bra! Vill inte bli sjuk... Hostar lite lätt och känner i huvudet att de e nått på g. Plus att jag nyser lite då och då... Illa! Finns de inget man kan ta för att stoppa en förkylning innan den bryter ut helt? Vill inte ta kanjang. Smakar pyton...

Linnea va hos mamma igår när jag va på utbildning. Så när hon körde hem henne så somna hon. Stenslockna! Kl va strax innan 18. Gick inte att väcka henne så hon fick sova vidare. Tänkte att natten får bli som den blir.
Men hon vakna en gång och va törstig sen sov hon hela natten! (tills vi skulle gå upp 05.15) så hade vi vart lediga hade de inte vart skoj... Hehe...

Tänkte jag skulle handla lite idag. Har ingen lust alls att göra de. Inget kul när man inte har pengar... Men behöver potatis iaf... Ta en promenix till city gris sen kanske...?

Vet inte vad jag ska skriva mer nu. Har inget kul å berätta tror jag... Får skriva mer sen om jag kommer på nått? :)

Hörs senare!


Sen uppdatering

Hejsan!
Kunde inte logga in på rasten förut idag. De gick bara inte så jag kör lite uppdatering nu ist :)
(ska igentligen duscha men skjuter på de lite... Hihi)

Idag jobbade jag till halv 1 bara eftersom vi skulle på brandövning med jobbet mellan 13-17. Jävlar va kul de va!
Tänkte innan att de kommer säkert bli jobbigt och man ska blåsa i en docka å pinsamt. Men hitta en jag kunde skoja med som oxå gick kursen. alla fick varsin docka som man skulle öva på. Så behöver nån HLR så kan jag de nu! :) kan även använda en pulversläckare. (hur svårt de nu e då) haha... Ne men de va kul :)
(Sen att de va snygga brandmän där med gjorde ju inte ont i ögat heller) haha!

Vägdes idag och jag hade gått ner 1,4kg denna vecka! Göttans!
Allt som allt är de nu 15 kg borta! Hur go e den då?!!? ;)
Heja mig!

Nu ska jag nog duscha iaf... Suck... Så tråkigt änna...

Hörs i mon!


Mamma mu

Sitter och kollar på mamma mu. Den e så mysig tycker jag :)


Seg

Skönt att vara ledig idag. Linnea har hostat näst intill hela natten. Hon kom in till mig vid 23 å då hade jag precis stängt av tvn för att sova. Lite segt... Men idag e hon pigg och glad iaf. Vi har precis ätit lunch så tänkte vi skulle ut på en långpromenad så kanske L somnar :)

Skriver mer sen!


40 min

Jag har 40 min jag måste döda... Håller på att ladda upp alla bilder från telefonen till datorn så jag kan spara dom. Hade över 2000 bilder nu så kände att de va dags... Men va segt de e då!!! Stod först 19 min, sen ändrades de till 40.... Suck...
Och då har jag inte tatt alla bilder... Men men... Tur man e ledig i mon så man har hela natten på sig! Haha...

Linnea somna vid 18 ikväll. Tror inte hon va helt 100. Hostan blev värre under dagen så hon ska väll åka på någon förkylning nu. Stackarn. Får ta en vilodag i mon :) Gissar på om Linnea får välja så blir de Pippi hela dagen! Haha!

Nu ska jag gå och göra mig en macka!
Go natt så hörs vi i mon!


-

Bakom mina solglasögon


Kul

Satte mig med surfplattan och betalade räkningar som jag Inte lagt in än och linnea låg och kollade på tv i sovrummet. Tyckte de blev lite för tyst när jag betalt alla så jag kollade in i sovrummet och då ligger hon och sover! Haha... Snuttan...

Men vad ska jag göra nu?


Njuter

Vakna kl 07.39 och tyckte de va så ljust i sovrummet. Men de gjorde inget. Jag e först vaken av oss. Ligger i sängen och njuter av tystnaden. Hör iof L hosta till då och då. (hon är säkert på väg att bli sjuk.... Suck)

Verkar va så sjukt fint väder ute! Vad ska man göra idag då? :)

Igår på fm åkte jag och Linnea ut till Nettens stuga innan kalaset. Va så gott väder, blåste en del, men vi åkte ner till havet med barnen och kolla läget. DÄR va de storm! Hahah... De va is på havet förutom längst strandkanten. Alexander hoppade runt på isen och kasta stenar medan Jesper och Linnea stod vid land och kasta. Jag och Netten stod som två stela pinnar och försökte att inte blåsa bort! Hahah!

Sen hitta Alexander en fisk mellan två isflak och lyckades lirka upp den på land. (Den va död så klart) tror de va en sik. Ganska säker på de! Men första fiskfångsten för i år! Hehe... Stolt va han med :) (kolla bilder nedan)

När vi kom till stugan igen stanna vi en stund sen va vi tvungna att åka hem och byta om för kalas. Tar en timma att köra till dit kalaset va och de börja 2. Vi åkte från Kungälv 13.39. Stressade? Ja! Men Jimmies släktingar brukar alltid vara så sega på att börja äta så åt inte för ens långt efter vi kom ändå :)

På kvällen åkte jag och Linnea till Lycke och kollade på andra chansen.

Nu har Linnea vaknat så nu ligger hon på min mage och kollar på barnprogram :). Mys pys! Snart blir de frukost.
Och fundera på vad som händer idag...

Hörs senare!


Vilket väder!

Ellenor: Såg inte att de fans vaniljkesella. Får bli de nästa gång då om de e goare! :)

Gött att de e lika fint idag med. Får nog bli en promenad i em med. Måste bara hinna vika tvätten och städa vardagsrummet... Eller så tar jag de i mon? Jo så blir de nog :D

Ska till Jessica å Molle ikväll! Äta lite gott och ännu mera gott. Haha!!
Äta bör man annars dör man.

I morse va vi så tidiga ute jag och Linnea så hon kunde gå bredvid mig till förskolan (ist för att sitta på cykeln) och när vi va där så va kl 06.29. Perfekt tänkte jag. Slipper jag stressa till jobbet. Men då va dörren låst. Ingen där.
Vad gör jag nu tänkte jag... Stod och vänta i 10 min och då kom Hanna springandes (en fröken) "Jag har försovit mig!!! Förlååååt!!!"
Jag hann till jobbet ändå men tänkte på henne hur jobbigt hennes dag måste fortsatt. Vet man ju själv när man försovit sig och man stressar och att hela dagen blir fel. Måste höra med henne sen hur de gått :) hehe...

Har sån lust att baka bröd. Nått nyttigt. Köpte en baktidning igår när jag va i affären och blev så sugen på att åka till Ikea och köpa nya bakformar till bröd och muffins... Haha... Kanske man kan slänga ihop nån nyttig limpa i helgen? Får kolla på de...

Ska ju på kalas på lördag men söndag kanske?

Ne nu ska jag ta tuggummi och börja jobba sen! Hörs senare!