Freeeeeedag

Nu tror jag att alla vet att jag e gravid... Haha... Skrev de på fejan igår och då brukar de sprida sig väldigt fort! 

Idag e de sköna fredag. Jag har jobbat igår och idag men känns som jag vart här hela veckan! Haha... Har inte fått vilat mig riktigt tror jag. Å de gör jag la inte i helgen heller. Eller jo, jag behöver inte gå upp kl 6. Jag kan sova liiiite längre och ligga kvar... De bästa! Passa på att njuta av de för sen när bebis kommer så lär jag ju inte få sova riktigt på 2 år ( om jag får en snäll och lätt bebis som Linnea var :) ) *hoppas hoppas* 

Kallt det är idag då. Fast en på jobbet sa att de ska regna i eftermiddag. Hoppas inte de. Hoppas de snöar isf! Hehe... 

Som jag trodde...

Så är det inte lika jobbigt att vara på jobbet som jag trodde i morse kl 6... Haha... Och i morgon är det fredag och massor att göra i helgen. Love it.! 

Va och handla på maxi igår och då hade dom bakat bullar med saffran och mandelmassa i. Och jäääävlar va goda dom va!!!! Hade sån där smakprover och dela ut. Linnea tyckte inte om dom så jag fick hennes med! Synd... Haha 

Nu ska här jobbas igen! 

Zzzzzz....

Har en snarkande Linnea bredvid mig. Hon kom in i natt å la sig. Jag är egentligen klar för att gå till jobbet. Men la mig igen för att vänta in tiden... Hihi... Det är så mysigt. 

Drömmer så mycket på nätterna så jag vet inte vad som har hänt eller bara är dröm. Väldigt jobbigt... 

Ne men om man skulle ta en veckars semester till?? Haha... Vill inte jobba. Blir säkert bra när jag e där, men ändå! Haha... Kändes jätte konstigt att laga middag igår. Fick bli nått lätt bara (spagetti och köttfärssås) Och det äter alla med :)  

Men sakta och säkert snurrar vardagen igång igen. Tur det är första advent i helgen så man kan julpyssla här hemma! Hihi... Ska på julmarknad med och kalas i helgen. Fullt upp. Haha. Ska även ut till Lycke och gosa med Gösta oxå. Mamma å pappa är i Tyskland. Vi får väll se om han vill kela med oss. 

Ne dags att plocka ner lunchlådan i väskan och annat smått och gott... 

Hemma!

En vecka går fort och nu sitter man här hemma igen. 

Har försökt att blogga men de har inte gått. Så lite Facebook och instagram fick de bli istället. Väldigt lite, men jag har inte saknat de. 

Kändes så overkligt att sitta i Linne och korta byxor och läste alla inlägg på Facebook att de snöa eller att de va minus. Och mest konstigt va de att se bilderna på instagram. Frost och mörker. Va vi verkligen så långt borta?? Hade inte mycket julkänsla på fuerteventura men nu den sista dagen längta jag hem och ville ta fram julstöket och baka och köpa julklappar. 

Kom innanför dörren och titta runt (ne jag gick in och la Linnea först faktiskt som somnat i bilen hem) SEN tittade jag runt hemma och tänkte: jaha. De e så här det såg ut. Haha...! 
Sen såg jag en jätte fin blomma på bordet och en lapp som de stod välkomna hem. Ni har vart saknade. Väldigt kul att komma hem till de!! Tack Jessica för all hjälp med katterna. De är GULD Värt!! Tror vi får ta och ses i mon! Haha....! 

Nu ska jag sova (i min sköna sääääng!!) så skriver mer i mon! 

Hela gänget!

I morgon drar vi till värmen

Sov jätte dåligt i natt. Vet inte om det var för att det var fullmåne eller för jag tänkte på resan. 
Antagligen de sist nämnda... Hehe... 

Vakna och kollade på klockan. Drömde massa och fundera på om jag skulle jobba eller hade jag gjort de? Haha... Vakna 3 min innan klockan ringde så trött va jag inte då. Känner av det mer nu! :P 

Undra hur jag kommer sova i natt då? Hahaha... 

Packade klart igår med. Eller typ tandborste och sånt kan man ju inte lägga ner men kläder mm e klart. Linnea hjälpte mig. Hon la i extra shorts och nån T-shirt som hon skulle ha med sig. Hehe.. Och tofflorna var viktiga med! 

Lite smått idag som jag ska handla bara. Dels kattmat så Jessica kan mata mina katter :) Såg igår att den mjuka maten va nästan slut och dom brukar iof inte få det varje dag men nu när vi inte är hemma så får man fjäska lite extra! 

Jobba idag känns inte alls fel. Göra de sista inför vikarien som kommer i morgon. Ska bli så skoj!!! 
Ha de gott så länge

Hallå där ute!

De är fredag!!! Och Jimmie ska inte vara hemma! Kan de bli en bättre kväll? Haha... Nej jag skoja... Men han ska faktiskt iväg. Han ska se Nickelback! Fuskigt värre!!! Hade med velat se dom! Pratade inte vi om de Netten? För typ ett årsedan? Att vi skulle se dom? 

Jaja... Jag får vara hemma själv och fira våran årsdag. Japp vi har årsdag idag! Haha... Vi brukar aldrig fira det nått speciellt så det är helt ok! Jag och Linnea får ha myspys istället. 

Så himla gött med fredag! Bara en jobbdag kvar (måndag) sen åker vi! 4 dagar kvar!!! I helgen ska jag lägga undan de vi ska ha med oss i klädesväg. Mest linneas kläder. Hon byter gärna om flera gånger om dagen och de kan åka på korta tights, kjolar, klänningar osv... Sen hittar man de lite här och där i lägenheten. Så det kändes bäst att göra så så att hon inte tar kläder man ska ha med sig. Ja ni fattar... 

I en vecka slipper jag jobbet, vardagen, disk och tvätt. De ska nog bli det bästa! Haha! Kul att hela familjen ska med oxå! 

Ska växla pengar idag på Forex och sen kolla på julklapp till Linnea. Det kanske man hittar i Spanien? Julklappar? Jaja vi får se! Nu ska jag snart jobba lite till sen tar jag helg!!



Gröna fingrar

Min orkidé har börjat blomma. Jag fattar nada! Jag som alltid har lyckats döda alla blommor jag haft, även kaktusar, har fått en orkidé att blomma! 

Har iof dom senaste åren köpt sånna där blommor som kan klara sig utan vatten ett bra tag, blommor som tål lite mer och då har jag lyckats att ha blommor som ser fräscha ut i fönstrerna. Men min orkidé trodde jag att den kommer dö. 
Jag kanske börjar få lite grönare fingrar? Hihi! 



Torsdag -5 dagar kvar!

Jag ville inte cykla till jobbet idag så jag gick. Jätte skönt! Lyssnade på julmusik tills radion startade för morgonen. Dom börjar sända 6.30 och jag gick hemifrån 6.15. När jag gick där och inte mötte en enda människa tänkte jag att jag förstår Paolo Roberto varför han joggar kl 5 varje morgon! ( följer han på insta och varje morgon är det en bild på när han gör tummen upp och är redo att springa! Plus att det alltid står nått käckt efteråt som ska motivera en själv att göra det samma) men när klockan ringer för mig så tänker jag INTE: NU ska jag ut och ta en joggingrunda! Även om man hade behövt de. Jag undrar mer när Paolo lägger sig på kvällarna? 

Jag går upp 5.30 (när jag inte lämnar L på dagis) och på kvällarna är jag så trött att jag KNAPPT kan vara vaken till 21. 
Fast de klart. Han är äldre än mig och tränar lite mera. (Men bara lite hahahah) är man gammal behöver man inte lika mycket sömn och tränar man blir man pigg! 

Nu e min rast snart slut. Har jag tur så regnar det inte när jag går hem sen. 

Idag ska vi baka jag och Linnea. Orkade inte igår. Inte nån av oss! 

Puss å kram

Taggar!

Sitter och laddar mig inför apt jag ska på snart. Har haft sämsta dagen på länge på jobbet så vill verkligen inte på apt... Men det är då det brukar bli skoj när man har noll förväntningar...! (Se de positivt) haha.. 

Middagen är klar för i eftermiddag iaf! :) Jag är så bra så jag gjorde klart den nu så det bara är att hugga in i den när vi kommer hem. 


6 dagar kvar!

6 dagar kvar tills vi åker till Spanien! Woohooo! 

Idag blir det apt till kl 17. Lång dag för mig :) Lovat Linnea att baka med henne idag med. Köpte nya pepparkaksformar igår som ser ut som Pippi, lilla gubben och Herr Nilsson. Hihi! 
Men jag vill inte göra pepparkakor ännu så jag googlade lite och hitta ett recept på mördeg som folk använt innan till sina formar. Kanon! 

Får se om jag hinner. Annars får de bli i morgon. Ska ju hinna göra middag innan dess med. 

Igår gjorde jag en stek i ugnen och jäääävlar vad god den blev! Har med mig i lunchlådan idag. 
Ibland får man till de när man har tiden! 


Regn regn och regn

Måste börja ställa klockan senare när jag går upp själv. Idag går jag ju iof inte till jobbet eller cyklar. Idag tar jag bilen. Och då kan jag vänta ännu längre innan jag åker. Men ändå. Fast de är gött att inte stressa på morran. Hehe... 

Idag ska vi växla pengar inför Spanien. Nästa tisdag åker vi! Kommer ihåg innan sommaren när mamma berätta att vi skulle åka allihop och nu är det bara en vecka kvar... Kändes som en evighet kvar då, men nu när man tänker tillbaka har de gått väldigt fort! 

Fy fan vad det regnar ute!! Det verkligen vrääääker ner! (Därför jag tar bilen) så har det vart hela natten, vad jag vet. Vakna vid 2 för att gå på toa och då va de likadant väder. 

Ne nu har jag inte tid att sitta här. Måste jobba! 
Sånna här vill jag testa baka nån dag. Men hitta inget gott recept. Får leta vidare...! :) Chocolate Caramel Candies. Visst ser de gött ut!


Måndag fortfarande

Denna dagen blir nog inte så tokig ändå! Vissa dagar kan man ju känna att allt är piss. Men idag känner jag att livet är väldigt gött ändå. Tror de har med vädret att göra. Det är krispigt och gott ute och det betyder att vi snart närmar oss jul! Wiiii!!!! 

Jag gick till jobbet idag. Jimmie lämna Linnea för han börjar senare denna veckan så jag hade god tid på mig när jag gick till jobbet. Längtar tills jag ska gå hem sen :) 

På fredag öppnar Liseberg med. Äntligen!!! Kanske ska besöka de i helgen? Eller är det för tidigt? Vi får se... Haha... 

Måndag morgon

Ush vad tråkigt att det är måndag. Helgen går fort... Tur det bara är 8 dagar kvar till vi åker. Börjar känna lite stress. Har vi allt till resan? Vart ligger passen? Osv... Haha... Men allt ska va fixat. Allt ska bara packas och det känns lite tidigt för de nu. 
Linnea sa igår: Jag vill åka till Spanien nuuuu!!! Ja vem vill inte de :P 
Pengarna har vi inte växlat ännu, kom jag på! Det ska vi göra i veckan! 

Har en del att fixa på jobbet med inför vikarien. Skriva beställningslistor mm. Se om jag kan skriva klart det idag så är det gjort. 

Annars är det inte mycket planerat denna veckan. Ska på apt på onsdag. De som är inplanerat hittills. 
Men nu kanske man ska göra sig klar då man kan gå till jobbet? 
Ha de gött!

Kalas

Hanna hade gjort en alexandertårta igår på hans kalas :) jätte go!



Lördag

Att jag aldrig lär mig... Min mage vill INTE ha grädde...!! Jag vill de, men magen hatar de. Jävla skit! 

Idag har jag äntligen fått rensat i källaren. Nu kan man gå in i vårat förråd! (Innan kunde man bara titta in och fick bära ut saker för att komma in till de längst in... ) och jag har koll på vart julsakerna är. Vart linneas bebissaker är och lite annat bös som man samlar på sig under åren. :) har en stor tung tjocktv i källaren med men slänger man sånt? Finns väll ingen som vill ha en tjocktv nu för tiden?? Men den funkar... Känns dumt att slänga.... Den får stå kvar ett tag till! Haha... Eller nån som vill ha den? Gratis? 

Snart ska vi på kalas för Alexander. Ska bli kul! Kanske skulle göra sig klar för att åka?? Jo så får det bli... !

Fre-fre-FREDAG!!!!

Äntligen! Eller vad säger ni? :) 

Va på föräldramöte igår och det var riktigt kul att höra och se vad dom hade på g! Dom visade bilder på en stor filmduk  vad barnen gör på dagarna mm. Mamma å pappa va hemma hos L så länge medans vi va där. 

Åt ni kladdkaka igår då? Jag och Linnea slängde ihop en efter jobb/dagis som vi fika på med mamma å pappa innan vi gick. Först när jag kände på den när jag tog ur den ur ugnen blev jag arg. Den hade stått för länge och blev torr!!! AAAARRRHH!!! ORKA baka en till... Men jag ställde in den i kylen och det fick bli som det blev... Och den va jätte god!!! Kladdig i mitten som de ska vara! TUR att jag inte baka om! Haha... 

Sen på kvällen kolla jag på hela Sverige bakar. Har missat så himla mycket från de att jag kände att jag inte alls hänger med i vem som är vem... Så la mig innan de va slut. Men man blir ju sugen på att baka! Och att smaka på alla Goa saker dom bakar!! 

Jag har ingen aning om vad vi ska äta idag... (Som vanligt känns det som nu för tiden.) haha... Tips tack! Å inte tacos... Är bara jag och Linnea till middag för Jimmie jobbar sent. Så något lätt och snabbt! :D 

Ha en go fredag! 

Kort på L

Fick reda på idag att vi är dom ända som inte fått kort på Linnea från förskolan... :( hoppas de blivit en miss med telefonnumret och att fotografen har kvar korten på henne så man kan beställa i efterhand och inte behöver åka någon annan stans! 
Men otroligt störande... :(

Mat, vinst, baka och snart Spanien!

Hua mig vad mätt jag blev då. Hade rester från igår vilket var kyckling i sås med salt, peppar paprikapulver och persilja. Och pommes till de. Himla gott!! Och massa sallad! 

Idag är det föräldramöte på linneas dagis. Känner inte direkt för att gå dit men blir nog bra när man är där... :P lite kul att höra vad dom har på gång inför framtiden mm i och för sig! 

Fredag i morgon med. GÖTT!! Och snart dags för Spanien! Idag är det 12 dagar kvar! 7 arbetstillfällen! Woohooo!!  
Och sen när vi e hemma igen så är det dags att julpynta hemma. Börja handla julklappar. Åka till Ullared och knö. Baka massor. Bygga pepparkakashus. (Ne jag längtar inte alls!! Haha) 

Köpte glass av glassbilen igår. Linnea fick en julkalender av han som körde. En sån som man ska skrapa en lucka för varje dag. Linnea ville skrapa med en gång och jag sa ok, man vinner la ändå inget på den (de sista sa jag inte utan tänkte bara... :) ) men hon skrapa både högt och lågt och vann dubbel vinst! Man skulle få tre lika och hon fick tre lika gånger två! 
Då vinner säkert alla, tänkte jag sen... Haha... Men hon blev glad :) hon vann alltså en glasspinne och en glasstrut. 

Snart hemåt och baka kladdkaka!! 

Kladdkakans dag

Läste precis att de är kladdkakans dag idag!! Å jag som vart sugen på de i över 1 vecka! Nu måste jag ju göra det idag!! :D synd.... Hihi.... 

Längtar tills jag slutar jobbet och kan åka hem och börja baka!!

Tisdag härlig dag

Solen tittar fram å man känner hopp om livet igen... Haha... Men de gör mycket för en när solen tittar fram. Kanske bara e jag?  
Jag gick till jobbet idag så jag är väldigt tacksam om solen tittar fram:) 
Powerwalka till jobbet stressa som en gnu i morse så jag va helt svett när jag kom till jobbet! Haha... De tog lite längre tid att gå än vad jag trodde så de va därför jag fick pw som en dåre! Haha... 

Ska på utvecklingssamtal för Linnea idag med. Ska bli spännande! Se vad dom har att säga om mitt troll... Hehe... 

14 dagar kvar till Spanien idag med! 9 jobbtillfällen kvar, om man inte räknar idag. Woohooo!!! Dags att packa snart eller? Haha! Skriva lista på vad man ska ha med sig iaf......... 

Fick ihop lådorna på den nya byrån igår. Jag och Linnea satt och skruva och hade oss. Himla bra blev det tycker jag. 

Snyggt va? Hihi... Dumma e bara att man vill ju ha massa annat nytt med när man köpt nått nytt. En soffa, tapsera osv... Vet inte hur länge vi bor kvar här så känns så onödigt att måla eller tapsera just nu. 


Söndag

Denna dagen va lite bättre än igår. (Förutom bion. Den va rolig :) ) borde man göra oftare! 

Idag städa jag lägenheten lite snabbt. Tog ett svep med dammsugaren och Linnea hjälpte mig att torka skåpen i köket (utsidan) Sen åkte vi till freeport och Jimmie fick köpt nya byxor. De behövdes kan man säga! Ett par jeans hade han och dom va helt söndriga i röven. Fick även med oss Molle och Jessica med barnen dit. Mysigt. Dom följde även med oss till Ikea efteråt. Verkligen borta hela dagen kändes de som. Men vi åkte inte för änns vid ett hemifrån så vi va sega i starten. Hehe... Hann till och med äta lunch innan vi åkte! 

Gjorde puled pork. Ätit de? Va riktigt gott. Jag körde en fuskis med en färdig köttbit som bara va att ställa i ugnen i 25 min. Men de va gott ändå! Haha! Hela familjen gillade de :) 

Fick köpt en ny byrå på Ikea idag och Jimmie sitter och försöker få ihop den nu... Se hur långt in i natt han håller på... Hihi! 


Bio en lördagkväll.

Ska på bio ikväll. Inte ofta jag gör de. Fick presentkort på de av jobbet förra jul -har inte använt de ännu! Haha men ikväll!! DÅ smäller de! 

Känner mig trött och seg så att de känns så där lockande just nu. Men blir kul när man väl e där :) 

Hela dagen har vart seg. Hatar sånna här dagar! "Vad ska vi hitta på?" Vad ska vi göra?" Vet inte. Vad tycker du? Nej det vill inte jag!" BLÄÄÄÄÄ.... 
Åkte iaf ut till Lycke och grillade lunch. Mamma fråga om vi ville gå bort till mormors grav och tända ljuset som hon satt där, så de gjorde vi! Blev en liten släktträff där med. Haha... Kusiner och kusinbarn va där.  Lite  kul! Synd bara att man ska träffas där av alla ställen men kanske är bättre än inte alls? :P haha... 

Linnea kollar på Ronja Rövardotter och jag ligger i sängen och vilar :)