Flytta, barnvagnar och kalas

Jag längtar tills vi ska flytta. Längtar ihjäl  mig snart så mycket jag vill flytta!!! Ska bli så gött att bo större. Och på landet. Nära havet. Sista oktober får vi nyckel! Känns som en evighet... Haha... Men ska hinnas med mycket innan dess. Packa bland annat... Rensa så gott det går i allt bråte vi har... Kul på ett sätt att bli av med sånt man inte använder samtidigt som de är väldigt tidskrävande... Ni ska se våran källare.. Knökad av saker. Men de är ändå saker vi behöver. Tex mina fotoalbum. Dom vill jag inte slänga. Julsakerna ligger i lådor där. En grill. Köksbord. En barnvagn. Vi har 3 barnvagnar nu..., Ville har ju en Emmaljunga med liggdel som vi använde nu. (Sittdelen till den finns i källaren) plus en Emmaljunga sittvagn som är Linneas gamla. Och en vagn jag ska ha när jag börjar jogga sen som står ute hos mamma och pappa... De e ju bra att ha  massa vagnar, eller hur! Haha.. 

På tisdag börjar Linnea förskolan igen. Som hon har längtat! Vi har haft nedräkning i en vecka nu. Så idag va det bara idag och en dag till så ska hon få börja. Gött med lite bättre rutiner och att hon får träffa kompisar på dagis igen. Hon va på kalas hos en dagiskompis idag faktiskt. Kalaset va på lekstaden och det var väldigt populärt bland alla barnen! 11 st va dom på kalaset. 

Det prickiga är från Linnea. 
Jag fråga om hon ville att jag skulle gå eller stanna men hon ville att jag skulle stanna sen sprang hon iväg och jag såg inte henne på en bra stund. Haha... 

Nu ska jag sova. Ville vaknar la snart och är hungrig...! Passa på att sova innan hehe... 

Äntligen!!!

Så! Då var rummet målat. Väggen borta som om det aldrig suttit nått där!! Nu får det torka under natten och i morgon kan man bära in möbler dit igen!!! 

I söndags tömde vi rummen (som det var då) och rev väggen. Ställde saker ÖVERALLT i lägenheten. För att komma åt någonstans måste man flytta skiten som ligger där till ett annat ställe som redan är full av skit. Så idag blev rummet äntligen färdigmålat!!! 
Och i morgon ska sängarna in där igen. Känns som vi lever lite som dom dära maniska samlarna. Hade aldrig i mitt liv klarat att leva så! Gjort de i tre dagar och är redan trött på allt. Vi sover i varsin soffa och Linnea på sin madrass nedanför oss. Ville i sin säng framför byråerna i rummet. Härligt och trångt. De är änna som gångar om man ska ta sig fram man får gå i. Blä... Men nu är de slut med de hihi! 

Ne om man ska ta och sova lite innan Ville vaknar :) ha de gött!

85 dagar

Idag är det "bara" 85 dagar tills vi får huset. Förhoppningsvis så kan vi flytta tidigare om nån tar våran lägenhet innan! Men den chansen är inte stor. Så lika bra att ställa in sig på att flytta i nov! Blir ju jul i huset iaf :) 

Idag har jag lovat Linnea att vi ska cykla om de är fint väder. Eller om de inte regnar sa jag... Ska bli kul! Regnar inte än så länge iaf! 

Just nu sitter hon och pysslar och Ville sitter på köksbordet i babysittern. Då har han full koll. Hehe... 

Måste ner i källaren idag med och se om jag får fram flyttlådorna som vi har där. Dom står la längst in längst ner säkert. Får rota fram dom på nått sätt. 

En från Förbo va här igår och besiktade våran lägenhet inför flytt. Gick väldigt bra för han påpekade bara de som vi visste vi va tvungna att fixa så de va en lättnad! Skönt att få fixat de innan vi ska flytta. Så man inte står där samma vecka typ... 

Ne nu ska jag göra annat! Ha de gött!

Myggbett under fötterna

Har säkert 20 st myggbett UNDER fötterna!! Och det kliar så jag blir tokig!! Det är säkert på natten dom kommer och festar på mina fötter... Vad äckligt det lät! Haha... 

Borde igentligen sova men kände för att skriva här lite grann! 
Idag var vi på lekstaden med Jessica och barnen. Det var som att sitta i en bastu där inne. Att barnen ens klara att springa runt och leka fattar jag inte ... Och fullt av folk! Helt galet! Men vi stod ut och barnen tyckte de va skoj. Ville sov mestadels av tiden vi var där så han va lätt att ha med där me! 

Han är så nyfiken. Har jätte svårt att somna om det är ljud runt om. Hoppas de går över när han blir större. Linnea va oxå nyfiken när hon va liten men kan inte komma ihåg att hon hade svårt att sova pga av de... 

Fick sorterat mina papper idag med. Hade två högar med räkningar som bara legat och blivit mer. (Betalda så klart! ) och lite andra viktiga papper som är bra att spara. Inte satt in papper sedan 2010 såg jag sen. Haha... Så tråkigt att göra. Men nu känns de gött att det är gjort! Känns så städat och gött på något sätt! Haha... 

Har sagt upp våran lägenhet med! Vi ska flytta! Hittat ett hus ute i Lycke som är till uthyrning som vi får hyra! Så spännande!! Har tre månaders uppsägning så vi kommer inte dit för ens till vintern. Men de gör inget. (Hade ju vart kul att ha lite sommar där nu med men vill inte betala dubbla hyra) hon som hyr nu flyttar på fredag. Måste iof fixa i ordning denna lgh innan vi flyttar. Kommer en och besiktar den på onsdag men vissa saker vet jag redan nu som måste göras. Som att ta bort väggen vi satte upp så det blev två sovrum. Och då måste vi ju fixa golv och tak och väggar efter de. Men de gör inget! Är så taggad att flytta! Fast är lite nervös att vi ska få en lista med hundra andra saker som måste göras.... Men de får vi ta då! 

I morgon ska jag till Bvc med Ville. Han ska träffa doktorn då. Ver inte varför men de ska man tydligen vid två månader. Hoppas dom väger och mäter han samtidigt. Träffa en på city gross idag som jag känner. Hennes bebis föddes i april och va inte alls lika stor som Ville! Hon såg änna choklad ut när jag sa att han va två månader! Hehe... Jaja... Han följer sin kurva bra så då är jag nöjd :) 

Längtar tills Jessica och Molles bebis ska komma! Inte länge kvar nu! Den 20 känns de som att den vill komma ut. Har fått för mig de... :) Men vi får se! Mycket bebis nu! 

Ne nu måste jag sova! Ville vaknar la snart och ska ha mat. Kan va skönt att sova lite innan då... :) 

Va lite uppdaterat för idag! Hoppas jag orkar skriva snart igen! 
Puss hej