Sista september

I morgon är det oktober månad. De går fort! Snart är det jul!! Hihi..! 
Men först ska vi till Spanien. Om exakt 50 dagar :) Va lite det  lät!! Ska bli så skönt... Och mindre än 2 veckor tills vi ska till the Reef :D Ska oxå bli himla skoj! Minisemester! 

I helgen hade jag och Linnea egentid med varandra. Säger man så? Haha... Jaja ni fattar vad jag menar... På lördagen åkte vi och köpte overall till henne med Netten Jesper och Jennifer. Köpte även en stor godispåse... Fy fan va gott... Till Linnea! men jag smaka lite... 
Söndagen åkte vi och hälsa på Pernilla som har en son i samma ålder som Linnea. Hon har även en dotter på 3 mån och jag trodde jag skulle gosa bebis men hon va ganska stor! Hehe.. Eller de kanske beror på vad man jämför med. Men fick gosat lite ändå. 

På eftermiddagen tog vi med Hanna till klädkällaren en snabbis.  Hitta mössa till L och lite annat smått och gott. 
Sen på kvällen kom Jimmie hem och vi satt i soffan allihopa och mös tills Linnea somna. 

Jimmie somna på soffan och jag gick och la mig i sängen. Vid 22-23 tiden någon gång kom Linnea in och sa att hon va törstig. Och efter de la hon sig bredvid mig. (Mysigt, även om hon sover som en propeller) 

Längtar tills jag ska hämta henne på dagis idag. Vart med henne hela helgen och ändå längtar man extra mycket idag. Konstigt :) fattar inte hur föräldrar som har varannan vecka klarar sig... 

Snart är rasten slut och då ska här diskas. Hörs senare!!

Stjärnfall

Igår kväll va vi hemma hos Hanna i Romelanda. Följde med Hanna när hon gick ut och röka lite då och då och man glömmer hur svart det blir på kvällen/natten på bonnevischan. 

Men vi kunde se stjärnorna jätte klart! Och de va riktigt fint! Och när vi står där och stirrar ut på gasbollarna ( som Hanna så fint kalla dom) så ser vi inte ett utan TVÅ stjärnfall samtidigt! Hur fräckt e inte de då!! Självklart passa man ju på att önska sig något... Hihi... 
Men jag säger inte vad det är. Då kanske det inte slår in...:

Härlig morgon!

Idag åkte vinterjackan på. Vi hade +0,5 i morse när vi skulle cykla. Kallt och skönt. Va väldigt ovant att ha en sån tjock jacka på sig men de funka ;) 
Va även livrädd att de skulle vara halt när jag cykla men de va tort och fint! Som tur va...! 

Idag är det FREEEEEDAG!!! Linnea planera redan igår vad vi skulle äta som fredagsmys. "Pappa ska äta chips och jag ska äta glass och mamma ska äta morötter". Hehe... 

Morötter och dipp e faktiskt väldigt gött! (Men står de en påse godis bredvid så åker ju handen hellre i den) haha... Men ikväll blir de morötter med go dipp framför Dobidoo! Hihi...! 

Middag vet jag inte vad vi ska äta. Såg ett gott recept med pasta och svampsås och spenat till. Såg väääälidigt gott ut.  Tror inte Linnea gillar de men man får la försöka... Jaja... Vi får se! 

Denna månaden ska vi ju även till The Reef. Ska bli så himla skoj! Och med Jessica-familjen med. Då blir de ännu roligare! Åka stenabåt och spela på enarmade banditer...! (Wohooo...!)  de e va jag ser fram emot! Haha... Att studsa runt i baddräkt längtar jag la inte så jätte mycket till. Men vad gör man inte för lilla L... Hon kommer säkert tycka de e skitskoj! 

Ändrade planer ikväll: Ska hem till Hanna ist och tjöta. Jimmie får spela gta5 med Alexander. Så blir han nöjd med ;) 

Ne nu blir de snart mer jobb innan jag tar heeeelg!!! (Å va jag längtar) 
Todiloo!

Piraten jag hämta på dagis igår. Dom hade fått ansiktena målade :) De va en nöjd tjej som fick vara pirat :)

Torsdag hela dagen

I morse fick jag för mig att de va fredag. Värsta känslan man kan få när man kommer på att det INTE är så.. Men nu har snart denna jobbdag gått och i morgon är det faktiskt fredag (och lööön!!) jag ska köpa så mycket skit när pengarna rullat in... Ne de ska jag inte, men de hade vart kul om man kunnat. Tänk att åka till Ullared 1 gång i månaden och shoppa  loss! Köpa allt som man behöver och allt som man verkligen inte behöver... Haha... Hade fått bo i ett slott för att få plats med alla grejor... Haha... 

Jimmie ska till Vänersborg och greja i helgen hos sin morfar. Hjälpa Bettan och dom med att fixa och städa... Måste va skitjobbigt att städa så när någon dött... :( 

Ne nu ska jag jobba dom sista timmarna innan de e dags att gå hem! 
Puss på er!

Onsdag

Känns som måndag idag och då är det väldigt skönt att tänka på att det faktiskt är onsdag!! Hihi!!! 

Va hemma med Linnea både måndag och tisdag. Men nu är hon frisk och tillbaka på dagis. Gött att bara jobba tre dagar denna vecka.... 
Och på fredag får jag lön med! Så himla gott! Den är så välkommen så! Ska köpa overall till Linnea tänkte jag på lördag. Och mössa och vantar och annat smått och gott som behövs nu när kylan kommer. 

I morse när jag skulle cykla till jobbet så stod jag och fundera om jag skulle ta vinterjackan eller min "höst"jacka... Men de blev höstjackan. Även om de bara va +3 grader så blir man ju varm när man cyklar. Och snorig... Fick stanna en gång för att snyta mig... Haha... 

Men längtar tills jag ska ha på mig min vinterjacka. (Bara för att den är ny) haha... Och himla snygg! Annars hade jag ju inte köpt den :P 

Gillar att de mörknar lite tidigare på kvällarna med så man kan tända lite ljus och lampor i lägenheten. (Ännu mysigare om de vart i ett hus) 

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på efter jobbet. Längesedan vi va på leklandet. Kanske skulle åka dit? Om vi hinner? Vi får se...

Nu ska jag snart jobba igen! 
Ha de gött!

Hej söndag

Är ute i Lycke just nu och har målat bordet och stolarna en gång. Får måla igen en annan dag.



 Linnea kollade Emil precis men verkar ha tröttnat nu så vi ska snart hem. Göra middag och tvätta en massa. Och vika tvätt. Ush... Har ett helt berg med kläder som ska vikas och sorteras. 

Vilket gott väder det vart idag. Regn regn och åter regn. Lovade Linnea i ett svagt ögonblick i morse att vi skulle baka negerbollar idag med. Men vet inte om jag orkar de idag... Hehe... 

Igår var vi i Vänersborg. Skulle va på kalas för Persson men innan vi åkte fick vi höra att Valther, Jimmies morfar, hade dött natten till igår. Helt chockad blev jag. Men det gick fort för han så han led inte. Va en hjärtinfarkt. 
Hemsk att folk ska dö. Men sånt är livet. Alla ska vi dö någon gång... Trodde de skulle va jätte jobbigt på kalaset senare å träffa alla men det va änna skönt. 

Nu ska vi dra oss hemåt. Ha de gott alla

Vad är det med mig?

Vakna kl 05.00 idag med och kände att jag inte kan somna om.. Sov på soffan i natt i och för sig för Jimmie snarka som en gnu... Å sängen är ju tusen gånger goare. Men sovit dåligt i natt med. Va fullmåne i natt med så kanske va därför? 

Jaja... De e fredag och snart ledig i två dagar. Hihi... Då blir de kalas för P och dans för Linnea på lördag. Söndag vet jag inte riktigt. Jo! Kanske skulle ta å måla bordet och stolarna som står ute i Lycke. Så blir dom av med de oxå. 

Snart vart vaken i 30 min redan. Jag vill ha så lång fredag som möjligt... De är därför... Haha eller inte. Sova får jag göra när jag blir pensionär. Å gud vad jag ska sova då! Lägga mig sent och sova fram till 12. Som när man va yngre. Ibland längtar jag tills jag ska bli pensionär. Ledig hela tiden. Kanske passa barnbarn lite då och då? Hoppas Jimmie och jag är tillsammans fortfarande då :) och att vi bor i hus. För då måste vi la iaf kunnat spara ihop till ett?!?? Haha... 

Ne dags att gå upp så man kan starta dagen och sedan ta helg! 

Från igår. Linnea tyckte de va jätte kul 😊

Fullmåne

Har sovit konstigt i natt med. En på jobbet sa att de va fullmånens "fel". Kanske de... De va inte halsen å näsan som va jobbig för mig iaf. Vände och vred, gick upp på toa. Försökte sova igen. Tillslut vid 05.00 så orka jag Inte mer. Då va de dags att gå upp! Hehe... 

Va på apt igår och de låg jag å tänkte på när jag va vaken. Vet inte varför... Jaja... Jag känner mig inte trött nu iaf. De kommer säkert ikväll. Men de tar jag då lägger mig tidigt. 

Idag ska vi  med Sofie till stallet och klappa och kanske rida lite? Inte jag alltså, utan Linnea då... Jag ska gå bredvid och se till så att L inte dör. Haha... Ne så ska man inte säga! Haha... Jag gillar hästar :) och Linnea älskar dom. 

Ååååh!! Kom på att hela Sverige bakar kommer ikväll!!! Åh, då blir de inte att lägga sig tidigt! Eller så kollar jag på webben senare...? Ja ja vi får se! 

Nu ska jag spela lite spel på telefonen innan de blir mer jobb och sen slutar jag å sen ska jag hämta Linnea! :) 



Onsdag. Mitt i veckan. Snart helg.

Nu e jag mätt efter att ha ätit lunch. Lax, ris och sås. Mumma! 
Snuvig e jag ännu. Fast inte seg i huvudet som man kan vara när man är förkyld så jag hoppas den snart är över. 

Apt idag till kl 17. Segt men ändå bra. Hehe... 
Hämta Linnea sent bara. De e mindre kul. Men vad ska man göra? 

Förresten! Någon som är sugen på att köpa min bil? E så trött på den nu. Vill ha en annan. Måste va kombi. Så tråkiga pengar bara. 

Vägde mig igår förresten. -1kg. :) Så fort denna förkylning gett sig ska jag ut å och gå/jogga. Och till gymmet. Saknar de nu. Inte vart där på sket länge :( 

Ne nu har jag inget mer å skriva. Så hej då då! 😝

En Alvedon hade suttit fint!

I natt har jag sovit som en kratta. Vaknat av att halsen gjort ont så till slut gick jag upp och fick tatt en tablett och lagt mig igen. Sov i alla fall 2 timmar i streck efter de! Konstigt för jag prata med han som lämna maten igår och han sa att hela hans familj vart dåliga. Feber och snuva. -jaha! sa jag. Jag känner inte nått! 

Å i natt small det till... Suck... Än så länge går det bra men känner i bihålorna att de änna e svullet och näsan rinner och halsen river. 
Snoret e gult=Inte friskt! Haha... 

Men i morgon är de apt så jag hoppas jag kan stå ut tills dess! Vila mig i kväll helt enkelt...  
Med detta intressanta inlägg så ska jag avsluta nu... Haha... 
Ha de gott 

Kakor

Hittade receptet på kakorna så det blev några stycken! 



Höst, love it!

Kallt och ruggigt ute. Man vill bara va hemma tända massa ljus och mysa i soffan med mjukisar på sig. 
Men de e måndag. Var bara att slänga sig på cykeln och cykla till jobbet i morse. Fullmunderad av regnkläder. Hehe... Njöt lite extra mycket faktisk. Dels så gillar jag hösten och dels så närmar de sig jul. Och resan med. Spanien. Men innan dess ska vi ju till The Reef och gotta oss. Ja detta blir en rolig höst! 

Längtar tills vi ska julpynta hemma med. Men de får allt vänta ett tag. E ju vara september. Om 3 mån är de 1 år sedan jag opererades. Så gött att ha det bakom sig. Men de ska jag inte tänka på nu. Får tänka på allt de positiva framför. Roligare så... Hehe... 

Vad ska man hitta på idag då? Kanske baka någonting? Hittade ett roligt recept på kakor som såg ut som nallar när dom va klara men kom inte ihåg vart jag såg de... Jätte störande! Får leta igen. Tror de va på www.bliminjast.se så får börja leta där. 
Tror Linnea hade tyckt dom vart roliga att baka. 



Söndag. Helgen börjar lida mot sitt slut..

Ja i morgon blir det en ny vecka att ta tag i. Denna helgen har vart riktigt go. Kanske för att jag va ledig i fredags med? Så skulle man haft de varje vecka... Hihi... 

Glömde ju skriva att vi va på dansen i lördags morse. Linnea tyckte de va kul. Men tror hon tycker de blir roligare när man blivit lite varm i kläderna. Känner fröknarna mm och så. 😊 

Idag har vi vart på lager 157 med Jessica-familjen. Ligger i kållered. Hitta 2 kjolar till L och en tröja till mig. Jessica som såg den först och visa mig.  jag blev kär med en gång i den ! Haha... 

När ska jag va så fräsig nästa gång då så jag får använda den? Livet är en fest heter de ju så... 

Nu e vi i Lycke och har mölat  tacos. Himlans  gott!! 
Snart hem och deppa för att de e alldeles för många dagar kvar till helg 😜

Kuuuuuul....!

Kul att jag tappa min mobil igen och spräckte skärmen ÄNNU mer... Ååååh va trött jag blir!! Måste verkligen lämna in den nästa gång lönen kommer... 

Sitter och tröstäter chips nu

Glass

Vart i Ljungskile nu med Hanna å Linnea och ätit glass. Man köper kulglass och sen  lägger man på strössel sylt grädde kex munk mm eller vad man vill ha på glassen själv. 

Himla gott och mättande! Haha... Glass är ju för jävla gött!!! 




De va gott och mättande och mysigt :)

Fredag den 13

Vågar knappt skriva detta men jag har inte märkt av att det är fredag den 13 idag. (Kommer säkert göra de nu bara för de...) 

Åkte till Shalgrenska i morse. Hade Linnea med mig. Va sån där kontroll av kroppen och mitt ärr i knävecket. Hatar de. Tycker de e jobbigt och pinit. Men hellre ligga där å skämmas i 10 min (jag får ligga på en brits i bara bh och trosor och rulla runt för att dom ska titta på hela kroppen efter förändringar i huden) men, som sagt, hellre ligga där i 10 min än att ha helvetes jävla skit cancer. :) 




Efter de åkte vi till polisen i Gbg och fixa pass inför Spanien-resan :) Linnea va jätte duktig. Så gött att ha de gjort nu med..! 

Efter de åkte vi till Netten och Jesper och hälsa på och fick go lunch! Barna lekte å hade sig. 


I morgon e de lördag. Himla skönt att vara ledig fredag med. Hihi... Man tjänar en dag änna. I mon blir de dans för Linnea. Hoppas jag. Om dom inte ändrat igen. Kanske ska kolla mejlen senare... :P 

Ne nu ska jag gosa med L! 

Seeeeeg dag eller?!!

Denna dagen kan inte gå saktare... Jag vill bara hem hem hem. 
Måste erkänna att de känns jobbigt att någon annan ska jobba i köket i morgon. Vet inte varför men bara e så! Haha... 

Idag va de köttkorv till barnen. Vet inte om det är någon favorit hos dom. Får se sen om de tog slut eller ej :) 

Sa jag de att jag jobbar till 15.30 idag? Hehe... Jag ska jobba extra. Å de skulle tydligen Hanna med, men till 17.30. Olika hur länge man jobbar när man ska jobba över/extra! Haha... 

Måste fixa min telefon snart med. Skulle gjort de efter semestern sa jag men det har änna inte blivit så. Pengarna har gått till annat. Blir la början på nästa år som jag får gjort de! :P 

Tacopaj till lunch idag. Fy fan va gott det är...! Så nu e jag mätt...! 

Hej så länge!

Fredag

Ne jag vet att de e torsdag, men jag e ledig i mon så idag e de fredag för mig. Helt ok! ;) 

Ska till Shalgrenska i morgon på sån där efterkontroll. Hatar de.. Känner mig som en valross på en planka (britsen) så ska man vända sig och ha sig på den. 
Jag tog ledigt hela dagen. Tyckte jag behövde de. Linnea hänger med :) 

Efter de så ska vi fixa pass. Bara 68 dagar kvar till Spanien nu! Ska bli så skönt...! 
Ne nu måste jag få upp ur  sängen och starta dagen. Jobbar till 15.30 idag! Gött! :) 


Mår illa och är ledsen

Läste en grej som en kompis på fb la ut. Och bara tanken på den artikeln gör att jag vill kräkas rakt ut. En gubbe på 40 år som gift sig med en 8 åring. VA FAN??? Bara där är de ju helt skruvat. (Och nej, detta är inte i Sverige) men de sjuka slutar inte där (mår illa) Gissa vad dom gjorde på bröllopsnatten?? Denna stackars tös säger jag bara! Äckel gubbe som borde dö. 

Flickan dog av inre skador på bröllopsnatten. 

Undrar hur föräldrarna mår? Hoppas dom mår skit! 
Hela magen vände ut och in på mig när jag läste och jag ville bara gråta. Arg blev jag med. 
Inte lätt att bli av med pedofiler världen över när de i vissa länder är tillåtet!!!! 

Ne som sagt: Illa mående, arg och ledsen!!! 

(Läs hela artikeln)



Grisar, hönor, lamm och hundar

Ja det låter som vi vart på någon 4H-gård idag men vi har bara vart hos Hanna i Romelanda och hälsat på deras grannar. Haha...! 


Så himla mysigt med djuren. Vill oxå bo så. Fast jag vill bara ha hund och hönor. Lamm och grisar behövs inte... Hehe... 

Hittat en ny favoritras på hunden jag vill ha i framtiden. Shetland sheepdog. (Lassie-hund) byter favorit väldigt ofta så de e inte säkert de blir en sån. Men får jag bestämma nu, så skulle de bli de :) 


Ska bara skaffa hus å så först............... 

Hanna färga håret på mig idag med. Tänkte få bort de bruna/röda jag har i håret och de blev ljusare! Kanske lite mer fläckvis än vad som var tänkt, men ändå! Snart har jag fin hårfärg! ;) 

Ne nu ska jag mysa med L innan hon somnar!

God morgon

Åååååh va jag är opigg idag! Som alla andra dagar när jag skriver här... Haha... Stackars er som får läsa detta.. :P 

Idag ska jag å Linnea hem till Hanna efter jobb och dagis. Färga håret och kolla på grisar. Inge samtidigt kanske... Hehe... 

Skulle egentligen behöva åka nu. Så får skriva mer senare... 

Tvätt

Varför kan inte tvätten vika sig själv? Hade vart så skönt... Haha.. Och disken. Om den kunde diska sig själv. Just nu ligger jag i sängen hemma å Linnea kollar på Barnkanalen. Jag e jätte trött idag så idag får de bli så här. Annars e jag emot tvtittande på dagen. 

Till middag blir de älglasagne. Har aldrig gjort de innan, bara ätit de och det är super gott! Se om jag lyckas! 

Vad kul nya appen med blogg.se har blivit förresten! Tror jag iaf. Har inte kollat så jätte noga än. Hehe... Måste jag ju lägga till en bild med för skoj skull :)

Så kan man skriva under med! Gött! Då blir de som när man satt vid datorn :) 

Ne nu ska jag kolla vad L gör!

Lördag dag

Kan ju säga att de kändes ännu segare att vi ställt klockan i morse när vi åkte dit för att få reda på att de va inställt...!!

Åkte dit, som sagt, och ryckte i alla dörrar och undra vart de var vi skulle gå in. Klockan ticka på och blev mer stressad. Kollade mejlen i telefonen för att se om de stod nått telefonnummer i mejlet jag fick för några veckor sedan. Då ser jag att jag har ett nytt mejl från igår där de stod att dom skjuter upp gympan till nästa lördag.

Trött jag blev... Och Linnea blev jätte ledsen. Men när vi gick mot bilen gick vi förbi en lekplats å då ville hon leka där och blev genast glad :)

Sedan åkte vi in till Kungälv med Jessica och barnen och vi fick även med oss Jesper :) De va ponnyridning och fiskedamm å massa kul.

Nu ska jag sova snart. Är helt död...


Lördag

Kändes lite segt att behöva ställa klockan en lördag när man gör det alla andra dagar... Men idag stod den på 7.30 istället för 05.30.

Väntar in klockan lite nu för att vi snart ska åka. Jag e nog mer spänd än vad Linnea e. Hon är bara glad för att få ha på sig träningskläderna! Haha
Får se om vi hittar lokalen med. Skulle kollat igår men tänkte: Äh, hur svårt kan de va att hitta? Får la följa alla andra om inte annat... :P

Snart dags att åka! :)


Fredag, Im in love

Idag ska jag hinna med så mycket känns de som. Haha... Fast egentligen e de la inte de?
Hämta linnea. Ska möta en tjej på köp och sälj på fb. Sen ska jag handla. Helst handla färg mm till stolar och bordet. Sen ska jag fixa middag och äta. Ut och gå/jogga om jag orkar efter maten. Kanske gör det innan? Jaja vi får se... Sen är de doobidoo kl 20 så de måste jag se :) och innan dess ska man ju ha hunnit fixa fredagsmys. (Som denna dag blir mototsstavar med dipp)

Kanske inte är så jätte jobbiga saker att fixa men de blir ett himla flängande. Tur att Linnea börja dagis sent idag så hon kanske är på humör :)

Gött att de e fredag. I morgon blir ingen sovmorgon heller. Då ska Linnea på gympa och jag ska med. Ska bli kul :) just de! Skulle ju kolla vart mer exakt lokalen låg med...

Snart blir de helg iaf!
Idag blir det tacos till middag! ❤


God morgon!

Istället för att gå upp så dröjer jag kvar lite med att skriva här... Hihi...

Äntligen Fredag vänner!!! I LOVE IT! Som icona pop säger ;)

Har en Diesel vid fötterna OCH en Linnea. Undrar hur hon sover Linnea egentligen? Fötterna uppe vid min midja ungefär och huvudet neråt... Haha... Sist hon låg här låg hon vågrätt på bredden av sängen... Nu kom Tequila oxå. Kattmaten är nog slut då... Ne dags att gå upp och njuta av sista dagen innan helg!! Wiiiiiiiii!!!!!


Stolt

Va ute i Lycke förut. Medan mamma å pappa passa Linnea/starta grillen (oh ja, vi grilla idag!!!) så tog jag en jogging-tur. Å jag orka springa hela rundan! Blev så stolt över mig själv så jag va tvungen å skriva här... Haha...


Hej igen!

Nu är jag lite piggare än vad jag var i morse... Haha... Rätt skönt att jag kan ligga å dra mig tills precis innan jag ska gå till jobbet dom veckorna Jimmie lämnar Linnea :)

Idag ska ja å Linnea ut till Lycke och lämna av bordet och stolarna så jag slipper ha de i bilen. Skulle behöva handla med men vill verkligen inte de... Brukar tycka de e kul men nu har jag ingen lust alls... Okej lite deppig ännu men får försöka se de positiva i saker å ting!

Igår efter jobbet åkte vi till fontin och träffa Jessica och barnen. Gick runt sjön och Linnea sprang in i skogen och leta svamp. Tyvärr ingen ätlig (vad jag vet ) så hon fick lägga tillbaka dom till sniglarna. Så gott väder va de igår med. Även idag känns de som. Fast inte lika soligt eller?

Ska försöka ta en springrunda ikväll när Jimmie kommit hem. Måste komma igång med träningen mera. Men har fortfarande ingen lust att sätta mig inne på ett gym ännu... Åkte förbi de igår och slängde ett extra öga dit och tänkte snaaaaart kommer jag dit å tränar. Hehe...

Ne work work!

https://cdn3.cdnme.se/2187364/6-3/pic_52270328ddf2b355b1717ca6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2187364/6-3/pic_52270328ddf2b355b1717ca6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2187364/6-3/pic_52270328ddf2b355b1717ca6.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/2187364/6-3/pic_52270328ddf2b355b1717ca6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2187364/6-3/pic_52270328ddf2b355b1717ca6.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/2187364/6-3/pic_52270328ddf2b355b1717ca6.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/2187364/6-3/pic_52270328ddf2b355b1717ca6.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/2187364/6-3/pic_52270328ddf2b355b1717ca6.jpg" class="image">


Mina ben lyder inte

Måste gå ur sängen men mina ben lyder inte.... Orkar inte helt enkelt. Bläääääää... Bara idag och i morgon kvar sen är det fredag och efter de helg... De går ju fort... Eller? (Känns som en evighet)

Kalas i helgen för mitt gudbarn, även systerdotter :) hehe... Ska även börja jobba på de nya bordet jag fått köpt och stolarna. Hoppas på fint väder i helgen! Linnea ska börja dansen på lördag med. Hoppas hon tycker de e skoj!

Ne nu MÅSTE jag gå upp!!
Hörs senare!


Liseberg

Igår åkte vi till Liseberg med Kennie Ellenor och Jesper. Åkte massa roligt (ja även jag tyckte de) hehe... Käka lunch och sedan glass på Ben&Jerrys hann vi med oxå :) hade en kanon dag även om de kom regnskurar i mellan åt. Fast de va bara bra. För då va inte köerna så långa!

När de va dags för Kennie å Ellenor å Jesper att åka hem stanna vi kvar en stund. Åkte lite sånt som vi inte hunnit med innan. Linnea ville åka flumeride bland annat... Trodde hon va för liten först men ne då. Hon fick allt åka med vuxen sällskap! Så vi ställde vagnen åt sidan och ställde oss i kö alla tre! :) trodde Linnea skulle va livrädd efter den turen men hon sa: JAG VILL ÅKA DEN IGEN!!! Nästa gång blir de åkband för henne om vi åker dit innan sommaren är slut. Vintern e la inte så mycket att åka ändå? Jaja... De märker vi!

Tack Ellenor och Kennie!!!

På kvällen åkte vi hem till Kennie och Ellenor och jag blev 7par byxor rikare plus ett nytt bord och stolar! Så snart ska här slipas och målas! Kul!!!

Känner mig änna seg idag med. Kanske e trött sen igår?? Hehe...

Nu ska jag iaf snart jobba sista timmarna innan jag ska hem!