Mys änna

Sitter här och äter äpple i min ensamhet! Haha... Va ensamt de lät? Men jag har ju Lasse Kroner som sällskap. Dobidoo på 1an (för de lät ju inte mer ensamt... Haha)

Ne jag har de mysigt bara :) trivs i min egen-tid! :)
Jag och Linnea kollade på
Madicken förut och åt popcorn :) har lagt henne nu och hoppas hon sover till 8 i mon iaf! :)

Trevlig kväll


Hur skönt e de inte med fredag då?

Äntligen fredag! :) ska möta upp 2 st efter jobbet, eller ja, vid 4a e de så långt efter jobbet... :P från fb är dom iaf så ska jag köpa kuddfodral och en ljusstake. Kul! Sen ska jag träffa en kompis och sen blir de lite handling för kvällen. Jag å Linnea ska ha Myskväll så de blir väll en påse bilar (hennes favvo) och morotsstavar till mig... Mmm--- :P

Se om jag kanske åker till Ikea i mon med. Behöver nya kuddar till soffan :) men de beror på vilket humör Linnea e på....

Trött man e idag då.. Tur man e ledig 2 dagar iaf på en vecka! Behövs!

Annars vet jag inte vad som händer i helgen. Ska inte ut på lördag iaf. Fick ingen barnvakt. Men de gör inget. Har ingen stor lust att gå ut nu ändå...

Ne om man skulle jobba 1,5 timmar till så man kan ta helg? ;)
Hörs senare!


Trööööööött

är bara förnamnet... Fy faaaaan vad jag inte orkar duscha...

Vart å tränat å sen hämta Linnea (som va hos Sofie så länge. Tack för de! :) ) och sen hem, laga mat, äta, plocka in disk, diska de som inte får plats, göra matlåda och nu gjorde jag misstaget att sätta mig i soffan...

Linnea har lagt sig men sover inte. Hör att hon leker. Ne dags att duscha så man själv kan lägga sig!

Go natt Ävribadi!


Längtar

Längtar tills jag ska träna! E så taggad!


Halloj!

Torsdag idag ja! I mon e de äntligen fredag...! E lite nervös inför helgen. Jimmie ska vara borta hela helgen så jag e själv med Linnea. (nej de e inte därför jag e nervös) utan mer att jag kanske kommer vilja ha massa gott, som jag inte ska äta. Godis osv... E så lätt och äta sånt när man e själv hehe.. Får försöka stå emot!

Va å träna igår. 100 årsedan man gjorde de. Så skoj ändå e de sååååå jävla trökigt att ta sig dit!!! Men när man e där så e de riktigt skoj tycker jag! Ska dit idag med. Gör Mycke att man inte behöver går dit själv! :) puchar varann!

Ska träna idag med. Kommer inte ihåg vilken tid vi sa nu, men de står ju på smsen... Hehe... Får kolla de sen.

Idag e de salladsbord på matsedeln så nu e de mycke å göra, får skriva mer sen!
Hörs!

(bild: visst såg dom mysiga ut kossorna! Ser ut å njuta verkligen! :) )


Na na na na na na na Batman!

Lunchen uppäten. Nästan allt. Orka inte mera... Ikväll blir de träning med Ellenor! Ska handla med. Å göra middag... Vad ska man äta idag? Nått med potatis e gött... Köttgryta hade dom på förskolan så kanske ska ta å göra de? Vi får se... Försöker ladda med att åka o handla med Linnea... Inte de lättaste. Vill inte handla sent ikväll heller. Eller de kan jag inte iof. Har inte storhandlat ännu så de e tomt i kyl och frys! Eller tomt och tomt... De e ju inte direkt så man kan göra middag till alla oss 3 iaf!

Tänkte jag skulle göra storkok någon dag med och frysa in matlådor! I mon kanske?

Ne nu ska jag kolla fb! Inget vettigt inlägg idag direkt, men ni kanske e vana nu? Haha... Todens!

(bild; Jag hitta en svamp)


Fuktigt

De e lite blött ute! Ser man på mitt hår som blir krulligt på sidorna! Haha vackert!


This is the first day of your life!

Säger dom på radion iaf! Haha...

Tog med mig min nya regnjacka till jobbet ifall de kommer regn! (stod de på SMHI-appen i morse) Å de ser ut som de kommer några droppar! :D
Jo nu kommer de mera! Härligt!
Köpte ett regnsett för 69kr på jula och stövlar för 99kr. Eller Jimmie betala :) Ibland är han bra å ha! Hehe... Men visst va de billigt! Tog röde orm hem sen. Jimmie hade aldrig åkt där !

Han skulle klippa sig idag med. Efter jobbet. De va änna dags nu. Jag ska göra annat ikväll (säger senare) så Linnea ska hem till moster Hanna!

Ska man äta till middag idag då? Kyckling ?
Igår blev de blodpudding och potatisbullar. Linnea e lik mig och äter inte lingonsylt (upptäckte jag) så vi tog jordgubbssylt! :)

Men middagen va de ju; kanske kyckling med uncle bens? Å ris? De e inte fel! Se om jag kan handla innan jag hämtar Linnea med... Lättast så!

Nu regnar de på bra!

Ska tvätta lite idag med. Kläderna börjar tryta i gardroben. Måste tvätta golvet i hallen med. Bara roliga saker! Not... Men sånt man måste göra.

På tal om garderob så vill jag ha ny. Vill göra om i sovrummet. Möblera om alltså... Se om man orkar i helgen?

Jag ska kanske ut i helgen. :D händer ju aldrig så nu e de dags! Hanna drar med mig på tokigheter! :P

Nu ska jag jobba snart igen så skriver mer senare!


Måndag ännu

Ja visst lät de som vi hade en rolig morgon igår? Spy på de...

Tänkte förut på filmen The avengers. Väldigt bra film. Mest för att Hulken är med. Så arg som han blir vill man ju bli själv när man e så där riiiiiktigt arg. Bara ta tag i saker och kasta. (visst han tar tag i människor ibland å de vill man ju inte men ni fattar vad jag menar)

Tex så hoppar han från byggnad till byggnad och sliter ner dom här ailien som om de vore små vantar.
En själv tar ju typ en tidning och river i 1000 delar... Wow... I värsta fall banka näven i bordet änna... Haha... Farlig!

Ne men de e la tur att man inte skadar någon iof... :)
Kanske ska kolla på den filmen igen ikväll?

Fick lön idag!! Så glad. Ska handla middag efter jobbet. E helt tomt hemma. Men vad ska man äta? De får vi se sen. E så mätt efter lunchen nu å då kan man inte tänka att man ska äta nått mer överhuvud taget idag... Stört! :P

Skrev jag de att jag vill ha en kökssoffa i köket? Har kommit på att jag vill de! Å jag har hittat en oxå! Hemma hos mamma å pappa... Haha... Ska måla den vit bara :)
Å då behöver jag ett nytt köksbord... Kan ju inte ha ett runt... Se om någon vill köpa de kanske på fb?

De löser sig! Ska ju tapsera någon dag med... När jag köpt tapet...

Nu ska jag jobba 1,5 tim till å sen slutar jag! Wiiiii!!

Hörs!


Måndag igen!

Veckorna rullar på.. Både bra å dåligt va? Haha...

I morse va de såååå gott väder! Kyligt, men inte kallt. Va änna friskt ute! :) love it!!!

Igår blev la inte som man tänkt sig. Skulle ju hitta på nått ju och TILLSLUT kom vi på att åka till Naturhistoriska. Gratis och lite kul? Tar på Linnea kläder och ska ta på henne skor. Är i köket och hör att hon säger oj! Titta!
Kommer ut i hallen och då har kattj*eln pissat på golvet vid våra skor. 1 par som är linneas, ett par av Jimmie och 2 av mina.......... Linnea trampa i de och tappar en nalle i de... SUCK...
Av med kläderna på henne och in med nallen i tvätten. KRAAAAAS. En värmeljushållare vi har i hallen, gjord av glas, åker i backen och går i 100000000 bitar.... Humöret är på topp. Blir till att plocka glasbitar, sen torka piss och sen dammsuga...

Jimmie kommer på att han inte har några mer skor så han kan inte följa med. Så jag å Linnea åker själva. Kul... Så vi sket i Naturhistoriska och åkte till en lekplats och sen till Lycke och grilla! :) så de blev en skitbra dag!

Måste dra!


Nemen hejsan

Ska man göra idag då?!
Vet inte ens vad jag ska skriva här idag... Haha...

Linnea kollar på Pippi. Jimmie har precis ätit frukost och jag ska in i duschen snart. Så att så skoj har vi...

Jag och Jimmie går och frågar varandra hela tiden; Vad ska vi hitta på? Jag vet inte... Vad vill du göra? Jag vet inte... Osv... Hatar de! Tillslut blir man bara irriterad på allt... Så att snart måste vi hitta på nått! Haha...

Hörs sen!

(bilden: Jag å Linnea lekte med playdoo. )


Tråkig

Ush vad jag e tråkig. Känner inte för nått. E så trött och tråkig. Mina fötter luktar svett med. Fräche. Men jag orkar inte bry mig. Får sitta å lukta...

Linnea kollar på Emil i lunneberga. Den e så bra. :) Den och Pippi och Madicken kollar hon på. :)

Kollade på Hunger Games igår. Den va änna bra. Inte SÅ bra som alla säger men helt ok! :)

Vet inte vad vi ska göra ikväll heller... Åååå! Orkar inte... Blääää....


Halloj!

Ska igentligen duscha nu men orkar inte... Haha... Jo då, ska bara samla kraft! :P

Åkte till barnens lekstad förut. Jimmie va med. 2 kalas va de varav 8-10 barn på varje och kanske 2 andra barn till och så vi där! Helt lagom med ungar! Så när dom skulle äta så va vi näst intill ensamma där. Heeeelt ok! ;)

Så nu e man lagom mör i kroppen. Men kul e de! Hehe... Jobbiga va bara när man gått runt där ett tag med linne så säger Jimmie att jag har en finne på skuldran... Kul... Bara känner hur den växer och blir som en extra puckel och alla som springer förbi ser den... Pinigt... Ne men vad ska man göra? Den satt ju där den satt... Så va de ju..

Nu ska vi se klart filmen som jag inte kunde igår. 1.27 stanna jag den på. (sånt kommer jag ihåg!)
Sen efter den ska vi se Hunger Games! :D å chips på detta...

Go kväll ävribadi!


Fredag! <3

Då va de fredag igen! Livet känns alltid lite bättre på fredagar.

Lagom att göra på jobbet med! De gillar jag... Funderar på om man ska åka till leklandet i Kungälv i em så Linnea får leka av sig? De hade la vart skoj!?

Började titta på filmen Adventurs tror jag den hette men Jimmie somna på soffan och snarka som aldrig förr. Gick inte att väcka han heller så jag blev irriterad och gick in å la mig i sovrummet ist. Får kolla klart ikväll! Satte på sjuan i sovrummet och där gick "Ps I love you". Den e så bra den filmen! Å jag börjar lipa direkt!! Låg där å böla i min ensamhet i sängen och tänkte på hur bra jag har det... Haha...

Nu ska jag börja jobba igen så hörs ikväll!


Regnet de bara öser neeeeer!

Idag ÖSER de ner regn kan man säga!!! Eller de kommer i skurar. Ena stunden sol, sen lite duggregn och sen kommer de som aldrig förr! Blåser och de bara väller ner. När jag skulle köra över matvagnen till andra avd (utomhus, så klart) va de som om någon hällde massa spänner med vatten över en! Haha!

Skulle värma min mat sen å då gick strömmen! Men de e fixat nu så nu lyser de å brummar (diskmaskinen) som vanligt igen!

Idag är de en bättre dag med. Mår mycke bättre! Sov iof på soffan igen, men jag kunde inte somna igår. De kröp i bena på mig och de va varmt, Jimmie knödde osv...
Men vakna en gång av att jag trodde jag hörde Linnea ropa MAMMA!!! Sprang upp helt yrvaken men de va släckt och hon sov. Måste vart jag som drömt eller så... Läskigt!

Känns som de e fredag idag. Inte bra. I mon e de fredag, inte idag. Så jobbigt när man ligger en dag före!
Händer i helgen då? Jag längtar mest till måndag så lönen kommer. Den e alltid välkommen! Haha...

Vet inte vad vi ska göra i helgen. Eller? Har jag glömt nått? Ajja de märker vi! :P


Jisses...

Vilket väder de e ute... Sket dag...
Kanske lika bra när man ändå känner för å göra nada? Ska cykla hem sen med. Men gör inget att de regnar då... Kanske e lite skönt? Ska ju ändå bara hem. Eller ne, jag ska ju hämta Linnea hos dagmamman först och sen hem.

Vad ska ni äta till middag idag?

Fantasin e heeeelt borta idag. Orken med. Vad gör man för mat då?
Längtar till måndag. Då kommer min lön! La in räkningar igår som ska dras lagom till lön. Fi fan. Fick ju skatten på bilen och den va inte rolig. Å jag som skulle tapsera en fondvägg i köket. Inga pengar denna månad heller för att köpa den. Nästa kanske?
Eller om jag äter ännu mer nudlar så kanske jag har råd? Haha...

Kan inte med de när Linnea ska äta. Hon skulle ju säkert undra varför inte hon får nudlar om jag äter de varje dag! Haha...

Köpte nudlar härrom dagen och hon hjälpte mig packa upp
-Pappas mat
-Ja, och mammas med. Mamma äter oxå sånna ibland
-Å linneas?!

Hon har smakat en gång av Jimmie... :) men de klart de e hennes med! Så söt!


Fy fan vilken natt

Sov på soffan (sov e la å ta i) men låg iaf där i natt. Vakna och drömt massa konstigt. Vakna av att jag trodde jag hörde Linnea. Går upp för å kolla om de stämmer, men icke. Hon sov.

Drömde bland annat att jag å Jimmie börja jobba.... Ush tycker även de e jobbigt att skiva de.... i fiskbilen. Vi gick bara dit och in och börja sälja. Utan att säga till någon som jobba där...
Varför gjorde vi de?!? Blir äcklad av min egen dröm....

Sen va de massa annan skit med som jag drömde. Hemska grejer. Bland annat va de ett gäng som skulle bränna in ett märke i mig. Klarade mig kom jag ihåg, men ändå. Knäpp dröm... Haha...

Ne nu ska här snart iväg och jobbas! Blir en påse nudlar till jobbet idag till lunch! Se om dom saknat mig med :) hehe...

Hörs sen!


Tråkkväll

Mår bajs... E irriterad på allt och alla. Vill bara hemifrån men kan ju inte lämna Linnea som sover.... Blir nog bra sen när jag ska sova...

Annars idag så har jag vart hemma lämna ändå Linnea hos dm så gick hem å la mig efter de å sov en stund och nu mår jag grejt! Så i mon blir de jobb!

Hörs i mon!


Blä på allt, äna...

Gick hem från jobbet idag för att jag mådde inte bra... Somna och sov i 2 tim när jag kom hem. Sen va de dax att hämta Linnea. Tog barnvagnen och gick och hämta henne. Och tur va de för hon ville INTE gå. Ville inte ens leka på lekplatserna vi går förbi. Brukar alltid vara tjöt om att vi ska gå dit.

Jaha nu e hon oxå sjuk tänkte jag... Men hon va nog bara trött för hon har art sig själv hela em. Jag va ju inte helt 100 så gick in i duschen för att jag skulle känna mig lite piggare och Linnea titta på Emil i lönneberga. Sen måla jag naglarna på henne och mig :) lila fick de bli hehe...
Så nu e vi super snygga! Haha...

Min nässpray e slut nu med.... Inte bra. Se om jag orkar till affären i mon. Annars får jag klara mig ändå !

Gjorde mer sånna där lp-skålar med så nu kan jag ge bort några! :) så fräcka!!

Ne nu har jag inget mer att säga... Hörs i mon!


Snor någon?

Ja någon som vill ha snor så har jag att ge bort en hel del!
Känner mig trött men annars e de ingen fara. Värre med Jimmie. Men han får
Skylla sig själv när han e ute och ränner på nätterna ist för att ligga hemma å vila. (vad vuxen och klok jag lät där)

Blir så äcklad när de hostas och nyser rakt ut! UÄÄÄÄK!!!! Hatar de! Håll för munnen!

Har fått duschat och ätit frukost här hemma med. Har testat baka en ny slags kaka med. Eller kaka å kaka, gött verka de iaf! Hehe...

Jimmie ska iväg å jobba lite sen. Vete fan va vi ska hitta på då. Vädret e ju ap-tråkigt! Skulle behöva städa ser äckligt ut här hemma nu... Men orkar man?

Skriver mer sen... Känner lusten rinner ur mig nu...


Livrädd

Innan jag la mig igår satt jag vid datorn och hade på Skavlan i bakgrunden. Tittar aldrig på de men orka inte byta eftersom jag ändå satt vid datorn.

Men iaf så va de bästa från Skavlan som visades och de var med en mamma som berätta att hennes dotter blivit kidnappad. Hon skulle titta till henne en kväll och så va sängen tom den som tagit henne hade gått ut genom ett fönster i vardagsrummet eller nått sånt, hörde inte riktigt från början... Dottern var bortrövad iaf och hon skulle aldrig ge upp hoppet om att hitta henne osv... Då tänkte jag om de vart linnea som vart kidnappad. Vet inte vad jag hade gjort! Hemska tanke!!!

Men i natt, vid 5, vakna jag av att jag hör fönstret i köket öppnas. Panik! Jimmie va ju inte hemma och han skulle inte hem för än på em i mon. Vad ska jag göra? Börja tänka om jag har nått att slå den eller dom med om dom kommer hit. Och tänk om den/dom tar Linnea?!? Vad ska jag göra då? Kände ändå att jag var tvungen att gå upp och kolla. Går ut i vardagsrummet och möter diesel som ser vettskrämd ut och springer in i sovrummet bakom mig. Hör att de e några som pratar. Kommer till köket och där står Jimmie och Persson ! Att inte jag dog! "vad gör ni?!?!?" frågar jag lite halvt panik! Ändå lättat att de va dom och ingen annan. Då hade dom klättrat in genom fönster efter att ha ringt mig ett x antal gånger, plingat på dörren, ropat på mig genom brevinkastet och jag hade inte hört dom. Jag som annars vaknar av minsta lilla fis typ! Tur jag vakna när dom öppna fönstret iaf... Om de kanske inte e dom nästa gång om de skulle hända igen! (hoppas inte!!!)

Persson la sig på soffan och Jimmie i sängen breve mig. Låg och tjöta en stund och sen somna han. Jag kunde inte. Hade la antagligen för mycke adrenalin kvar i kroppen.

Så nu sitter jag här i köket och börjar bli smått trött men kan ändå inte sova nu för Jimmie låter som ett sågverk.. (han e förkyld och då låter de 10ggr värre än vanligt....) Hoppas på att Linnea vaknar om nån timma så kanske vi kan åka nånstans? Sova vad e de?! Haha...


Jaha...

Jimmie åkte iväg och skulle vara chaufför åt P och några av han kompisar eller vad de var... Så nu sitter jag här själv och kollar på tv.

Lyckades hålla Linnea vaken till 21.00. Stod på utsidan å tjöta med några grannar och Linnea lekte med deras son som är lika gammal :) sen fick hon välling och slockna på 2 sek! Haha... Hoppas hon sover till 8 i mon. Får la se om Jimmie kommer hem i natt med.

Ne nu ropar chipsskålen på mig! Haha...! Hörs i mon!


Glad

Fick detta mms:et av Åse för en stund sedan :)


Hihi...

Förälska dig ofta
Förlova dig ibland
Men gift dig för skjutton så sällan du kan!


Freeeeedag äntligen!

2a fredagen efter semestern. De går fort! "snart e de semester igen" som en pappa sa här i morse...
Njaaaa.... Inte snart va? Ska ju vara jul först och lite höst med väll?
Höst. Finns inget bättre! Men eftersom de inte vart nån riktig sommar så känns de som hösten kan vänta ett tag...
Snart fyller Jennifer år med :) ska man köpa till henne? Hon har sagt till mig sen slutet av juli vad hon önskar sig mm ändå sitter man helt nollad när man ska försöka planera lite vad man ska köpa... Haha... De löser sig!

Så jäkla skönt med fredag!!! Ska handla efter jobbet med Linnea om hon är på humör... Annars får jag ta de senare.

Hon va på alla humör i morse. Först ville hon inte gå in till Åse så jag bar henne över tröskeln (hon stanna precis framför å vägra gå in) sen la hon sig på golvet och skrek. Jag lyckades få av henne hjälmen och då blev hon glad. Skrattade. Helt plötsligt fick hon på sig sin "nu-kommer-jag-göra-nått-jag-inte-får-min" och skulle pussa mig! Dum som man e och lite glad att hon vill pussas (inte ofta hon vill först) pluta hon med läpparna och pussar mig samtidigt som hon lägger en stor loska i munnen.... Mmmmm..... Inte jätte gott!

Sa till henne att inte göra så och sen kunde jag bara gå ut och stänga dörren. "lycka till" sa jag till Åse med innan jag stängde! Haha...

Ne nu ska jag jobba igen. Har ingen lust alls idag. Tur de e fredag! :)


Sol sol sol!

Fy fan va gott de e att sluta tidigt sånna här dagar! E nere vid stranden med Linnea och har precis käkat en kycklingsallad med ris :)

Hade med mig jordgubbar oxå men får nog vänta med dom... Blev änna mätt!


Oj

Emelie: De va som fileare i fiskhamnen :)

Har ätit lunch precis och kollade alla köp och sälj sidor jag e med i på fb och helt plötsligt var kl nästan 12! Dags att jobba snart ju! Haha... Vad hände där? :P

Snart slutar jag och hoppas på att vädret ska vara ap-gött då så vi kan dra till stranden! :)
Hörs senare!


Gött ällär?

Blir de lika gott väder idag eller?! Hoppas de! Isf blir de repris från gårdagen! :) så jäkla go kväll. Låg ett par på sina handdukar när vi kom men dom gick strax efter å sen va vi helt ensamma jag o Linnea! Byggde sandslott (eller tårta som Linnea kallade de) Jag fick doppat mig en snabbis. Jätte skönt i vattnet men Linnea var ju som sagt mer sugen på bullarna vi hade med oss så hon satt på land och försökte få upp paketet medans jag stressdoppa mig i havet! Haha...

Åkte hem kvart i 6 å solen var fortfarande varm! :)

Dessvärre är ju halsen mindre bra idag. Jimmie mådde dåligt igår så han låg på soffan hela kvällen. Jag hade tänkt att träna men kanske lika bra å låta bli tills halsen e bra? Cyklar ju ändå till jobbet! :)

Hade med mig köttbulle macka som mellanmål igår på stranden, men Linnea pilla bort dom och käkade upp halva mackan bara... Haha... "-mamma gilla" så fick jag alla köttbullar... Haha... Onge!

Linnea va riktigt pigg i morse. Sprang näst intill hela vägen till DM. Va första gången sen semestern som hon vart så pigg på morran...
Måste börja skärpa mig med att skriva i hennes bok. Orden bara flyger ur henne nu! Färg är de som "gäller" nu. Dosa (rosa) är favoriten. Frågar om allt vad de e för färg. Eller hon säger: E de dosa? Ist för: vad e de för färg.. Haha...

Ne nu ska jag fortsätta! Hörs senare!


Stranden

Nu e vi vid stranden jag och Linnea. så jäkla skönt och ensamma e vi med! :) jag tog ett snabbt dopp hann inte mer för Linnea satt på
Stranden och skulle ha bulle.... Haha...


Blev inget

Ne de blev ingen intervju för mig.
Tar Linnea och en matsäck och åker ner till stranden ist! :) känns som man får passa på när solen e framme och de INTE blåser storm!

Nudlar till lunch idag! Gott gotti gott gott! Nudlar med fläsksmak (de lät ju äckligt) men jag tror de stod de på paketet. Grönt va de iaf. (paketet alltså)

Gick lättare att lämna Linnea idag med. Lite ledsen blev hon, men inte så hon börja gråta. Tur de. Igår var som en tortyr att ha sett henne så ledsen och bara gå men men!

Nu ska jag jobba!


Sååååå....

Då va de onsdag igen!
Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska gå på intervjun... Haha. Igår kväll va jag säker, jag skulle gå! Men tidigare i morse kände jag att jag hoppar de. Å sen tänkte jag, jo! Vad har jag att förlora? Å nu känner jag neeee..... Haha... Vad ska jag göra?

Hade vart gött att få ett jobb på 100% i Kungälv så man slapp köerna och sen den där vägtullen eller vad de heter som dom sätter upp snart...
Plus att jag vill inte jobba kväll eller helg. Hur svårt ska de va? Hahah... :P

Ska bli varmt och gött väder idag med! Kanske skulle ta å äta nudlar till middag? Snabbt och enkelt! Hinner man göra annat på em än att laga mat. Och min fantasi har fortfarande inte kommit tillbaka.... När de gäller matlagningen alltså... tråk....

Åkte hem till Hanna å sten igår kväll och fikade på glass och massa bär! För jävla gott var de. Linnea hoppade lite studsmatta och sen åkte vi hem för hon va så grinig (trött) Och jag var med trött... Ändå somna jag inte för än vid 22.00. Kanske inte e så sent men när man e döds trött så kan jag ändå inte somna tidigare... Bara för man vill se på tvn, tror jag.

Se om jag orkar träna ikväll med. Å se om jag går på intervjun... Jo men de lutar nog åt de... Eller? Får
Bestämma mig snart känner jag!

E de långt kvar till lön eller?
2 v ungefär såg jag nu. Men på måndag kommer barnbidraget iaf.
Ska ju betala skatten på bilen denna månad med... Sånna här gånger man inte vill ha bil... :(

Ne nu ska jag jobba igen!
Kolla in tallriken från igår! Mumsigt eller vad?!


Rubrik

Ååå vet inte vad jag ska göra. Har fått tid för att få komma på jobbintervju men jag vet inte om jag vill gå. Lutar nog mer åt att jag inte vill jobba där, därför jag inte vill gå. Men man kan ju gå för erfarenhets skull? Lite övning på jobbintervju? Eller nått... Ja jag vet inte. Vad ska jag göra??

Hoppas på att Linnea har de bra hos dm nu... Men de klart hon har! och hon blir säkert ännu gladare när Hanna hämtar henne senare! :) jag ska till läkarn kl14.15 så hon får vara hos Hanna så länge.
Jag ska kolla mitt födelsemärke jag har. Hatar de. Hoppas de e "ok" och se om man kan ta bort de? Jag hatar de! Äcklar mig till tusen. Har aldrig kortbyxor kortare än till knät. Tycker de e skitjobbigt att gå på stranden så folk kan se de. De e mer jobbigt att visa de än att visa mig själv i bikini! Haha...

Så får se va han säger. Eller hon. De kan ju vara en tjej med! :)


Blä...

Linnea börja gråta i morse när jag lämna henne hos dm.. :( fy fan vad jag hatar de... Innan när jag sa att vi skulle till dm sa hon nej. Att hon hellre ville vara hos Åse. ( hon e hos en extradagmamma på tisdagar) och så gråter hon när man lämnat henne å ska gå.... Ååååå.... Skuldkänslor... Förhoppningsvis slutade hon strax efter jag gått...

Va en annan liten tjej som håller på att bli inskolad här på dagiset och börja gråta när hon kom på att pappa inte va där. Ush... Tycker så synd om dom. E ju ingen fara men på nått sätt kommer man la ihåg själv när man va liten och man själv börja gråta?

Ne mera jobb... Hörs sen!


Fast i köparträsk

Inne hela tiden på dom där jäkla köp och sälj sidorna på fb. Å jävlar va kul de e! Haha... Hittar ju massa fina grejer. Ska åka kolla på en grej idag. Eller en byrå, rättare sagt. Våran vi har i vardagsrummet e så där just nu. Ena lådans framsida lossnar hela tiden och sen e den helt gungig... Så de va dax för en ny. Men den e så jäkla dyr just den byrån. Så hitta en begagnad så får åka och titta om de e nått att ha! :)

Precis ätit nudlar till lunch. Inte fel de. Tänkte man skulle ätit de till middag idag men tog fram fläskfilé ist som jag får steka eller nått... Känner att jag har ingen fantasi just för tillfället.... :( E inte roligt att laga mat hemma. Gör bara de vanliga för att man måste, typ... Men men de går la över snart! Hoppas jag!

Ne nu blir de mer jobb! Hörs ikväll!


Underbar dag!

När de e så här gött väder och man kan vara på stranden näst intill hela dagen så vill man ju absolut inte jobba i mon!! Då vill man ha semester igen...

Idag åkte vi alltså till havet. Ringde Netten och hon kom med den smarta iden att åka till skräddarön. Riktigt fint e de där. Synd att de e en mil att gå, men de d nästan värt!

Sen åkte vi hem till Jessica och Molle och rökte makrill som vi fick av Bosse. Blev jätte gott. Å jag gillar inte de annars men den va go :) Hade köttbullar oxå så åt inte bara makrill. Smaka av Jimmie :)

Nu e man rätt trött kan man säga! La Linnea för 30 min ungefär. Hoppas hon somnat nu. Ska in och kolla efter jag e klar här.

Imon blir de jobb igen! Hoppas de e bra väder igen för då blir de säkert stranden :) ne nu ska jag lägga mig faktiskt!
Go natt alla! Hörs i mon!


Lörrrrrrrdag

Började väll så där. Vakna av att Linnea ropa MAMMA!!!! Och jag ryckte till och kolla vad kl va. 7.33 visa den! Panik! Jag har försovit mig!!!! Men efter mycke tänkande om att jag måste ringa jobbet och mm, kom jag på att de e ju lördag! Skönt de! :)

Fick satt ihop ett vardagsrum bord hemma idag med. Behövde ett nytt och mamma o pappa hade 3 "på lager" i källaren så vi låna ett. Jätte skillnad blev de! Va både högre och större så nu kan vi ha hur mycke grejer som helst där på! Haha! Så snyggt med! :) (ska man bara få ork att slänga de gamla nån dag med, för de lär ju bli jag som får göra de)

Hade kunnat somna nu. Men vill inte de. Ska väcka Linnea snart med för att gå på kalas. Vi e redan ute i Lycke, fast hos mamma. Tänkte att de va bättre att Linnea somna i bilen ut hit än att hon sov hemma och man fick väcka henne och sen sätta henne i bilen mm... (ska ju upp till stugan sen)

Gick till lekplatsen innan vi kom hit i Björkås. Va massa barn och föräldrar där. Linnea hitta sina 2 vanliga favvisar. Dom brukar vara där och leka. Dom är 4 och 5 år :) jätte söta! :)

Ne nu ska jag göra annat! Hörs sen!


Dunderfrukost!

Macka, ost, skinka, gurka, varm chockad, ägg, kaviar. Inte helt fel! :)


Blir äcklad!!!!

Bläddra förbi nyheterna på 4an och fick höra om nån jävla äckel röv som hade 3 fosterbarn som han utnyttjat sexuellt och våldtagit dom. 3,6 och 9 år är dom stackarna. 3 6 9 !!!!!! Så små. Kanske hela livet förstört för dom. Han eller hon som är 3 kanske glömmer, men dom andra 2 gör ju de inte... Jag blir så äcklad av sånna människor som kan skada så små. Att ens bli sexuellt upphetsad av barn e oxå jävligt sjukt!

Sånna borde få dödsstraff. Hur dom kom på han? Jo, deras biologiska mamma kom förbi skolan för att säga hej och då berättade en av barnen för henne vad han gör.

Jävla gubbe. Dö ditt äckel! Blir så arg :(

Var tvungen att skriva av mig. Jimmie ligger och sover i soffan bredvid mig nu så har ingen att prata av mig med! Haha!


Halloj gott folk!

Har så jääävla ont i ryggen! Rädd att de ska knäcka till närsom helst! Gör ont när jag står, sitter, böjer mig, lyfter osv. E på jobbet ändå, så klart. Tur de e helg nu. Denna vecka har gått rätt fort ändå. Skönt att kanske få tillbaka rutinerna? Än så länge saknar jag sovmorgonen. Men snart e de jul å då e man ledig lite till kanske? :) --------------

kul grej som hände härrom dagen: jag satt i köket så kom Linnea mot mig och sa Aj aj... Och höll ena handen på magen. Vad har du gjort sa jag? Så tog hon bort handen och sa aj aj igen. Då ser jag en liten sån där möbeltass som hon hittat någonstans som hon satt där och lekte att de va ett plåster! Haha... -Oj, har du skadat dig sa jag då. -Jaaaaa.... Haha... Hon e rolig hon! :) ---------

Imorgon ska vi på kalas. Jesper fyller 2 år! Hoppas de blir fint väder så man kan vara ute. Funderar på om jag ska träna ikväll men vet inte om de e så bra för ryggen? Kanske släpper sen? Hoppas de! ---------- e många inskolningar nu här på dagiset. Och alla utom 2 är pappor som skolar in sina barn! Jag blev väldigt förvånad över de. Positiv förvånad så att säga! Tycker de e skit bra att papporna gör de. Betyder ju antagligen att dom vart pappalediga med barna! Känns annars att de lätt blir mammans "jobb". Eller e de bara jag som känner så? -------------

Invigde min plätt-stekpanna igår! Gick bra! Hehe... Smeten va la inte den godaste, men gick å äta iaf!


Så rätt jag kan ha!

19.35 ungefär åkte vi från mc, efter att mött upp Hanna för att åka in till Liseberg! Inga köer på vägen och humöret var på topp! Vi skulle ju se Alice Cooper! Tänkte att vi skulle gå in på"baksidan" på Liseberg så vi kör dit och det är KNÖKAT på parkeringen! kör runt där ändå, men hittar ingen parkering. Fortsätter vidare till ett annat ställe och de e knökat överallt! Ingen som åker buss nu för tiden eller? Vet inte hur vi körde eller vart riktigt men kändes som vi var överallt i Gbg! Haha... Hör att konserten börjar (den börja kl 21.00) och paniken börjar komma krypandes! Ska vi åka hem eller fortsätta leta? Kör in i ett p-hus och ser en person som ska åka! Gööööött! Slänger på blinkersen snabbt som satan för INGEN ska få ta parkeringen!! Han kör och de kommer en och kör in på parkeringen! Mot oss går en (ja vad ska man kalla han...? Idiot? Jävla u*****ng?) och säger att han som tog våran parkering har väntat i 10 min. De va hans parkering! MEN WTF!!!! Vi gasar vidare sura och stressade och jag hatade hela världen just då!!! Kör vidare och får syn på en pappa och hans son så jag vrölar lite desperat; Ska ni åka?!?!?!?!!!! Japp, svara han då! Jäääj!!!! snabbt som bara den ställer vi oss där och kollar på kl. Den visar 21.40. Snabbt i med pengar i en biljettautomat och stressa till Liseberg. Kommer in och ser att dom stängt av så man kan inte gå till scenen!! Får gå upp i parken och runt hela alltet! Suck... Mellan alla miljoner grenar och miljoner folk på vägen runt kunde man glimta scenen och musiken hördes hela tiden. Vi kom fram till rulltrappan och åkte ner. Gick ner till Taubes värld (fortfarande massa folk även där) och knökade in oss mellan folket där och fick syn på han!!! Tittade i 2 min sen blev de för varmt och jag fick klaostrofobi! Fan va folk ska knö! Men jag va nöjd! Jag kan säga att jag sett Alice Cooper! Haha... Hade velat höra poison, men ville inte stå där och inte se nått. Så vi gick sakta hemåt! Nöjd, ändå!


Jävla spel

Har fastnat för ett spel på telefonen. Jäkligt störande! Haha... Har lunch nu och slutar om typ 2 timmar. Gött! Ikväll blir de Alice Cooper på liseberg? Blir vi ensamma eller? E en stor fotbollsmatch i stan plus Alice Cooper på Liseberg! Lär ju bli knökat! :P ush, jaja... Blir väll som de blir! Hörs ikväll!


Steker

Steker köttfärs i min nya stekpanna. -japp de blir tacos!


Steker

Steker köttfärs i min nya stekpanna! -Japp, de blir tacos!


Svettigt!

Inte mycke som e bra idag! Haha... Jo, förresten. Jag slutar snart, och de e ju bra! Å regnet öser ner... Snälla låt de va uppehåll mellan halv 2-2. :) -------------- efter jobbet när jag komit hem ska vi in till Kungälv och kolla på present till Jesper. Han fyller ju år på lördag! Och kalaset e även då. Vad ska man köpa då? De e frågan... Vi får se! --------------- imorgon skulle de tydligen bli gött väder! Inte regna iaf! Hoppas på de! Känns som man kan detta nu eller? Måste vara den dåligaste sommaren någonsin eller? -------------- vad ska ni äta till middag idag? Känner att fantasin tryter... Haha! (vilket ord. Tryter. Va fult) kanske nått med kyckling? Jaja... Löser sig! Nudlar e gott med! Ne nu ska jag jobba igen! Hörs!


Groda

När vi var på loppis härrom dagen krylla de av dess små grodor i gräset en bit bort! Pytte små grodor! Så äckligt. Man visste inte vart man skulle trampa! Linnea tyckte de va skoj iaf!


Sorry!

Vilket gnäll inlägg de blev i förra inlägget! Va inte riktigt meningen. Men blir så när man e trött. :)


Sorry!

Vilket gnäll inlägg de blev i förra inlägget! Va inte riktigt meningen. Men blir så när man e trött. :)


Omg!

Fy faaaan va dåligt jag cykla i morse! Orka inte alls så som jag orka för 4 veckorsen.... Kanske för att jag inte gjort nått på 4 v, men ändå! Kan ha å göra med att jag inte sovit så Mycke i natt med... Först vakna jag av att Jimmie somnat med tvn på -igen. Så fick stänga av den. Sen, vid 2, vakna jag av att Linnea satt i sitt rum och LEKTE! Tänkte de e ingen ide att gå in till henne för då vill hon bara komma ut. Men somna la i 10 min å vakna av att hon ropa. In till henne och släcka lampan, de ville inte hon så hon börja gråta och ha sig. Sen var hon törstig osv... Vid halv 5 somna jag och vid 05.20 ringde klockan. Sa till Jimmie i morse, med gråten i halsen (bara för ni ska tycka synd om mig) -Jag kommer aldrig få sova! :( känns så iaf! Så hon var ap-trött i morse med. Lär ju somna tidigt och säkert vakna tidigt i natt med... Buhuuu... Varför kan inte Jimmie höra henne på natten? Fusk! Nu ska jag jobba!


Rört på fläsket

Ja ikväll fick jag rört på fläsket lite! Jag å Ellenor åkte till 24/7 å träna en snabbis! Så nu ligger jag helt död på soffan... Haha.. Ne så farligt e de inte... Men se om man kan komma igång nu! Kul att Ellenor ville med oxå! :) ---------- ligger å kollar på allsång nu. Skulle nog lägga mig igentligen. E så trött. Linnea decka 18.40 i soffan sa Jimmie. Ne kolla tv!


Regn!

Vad gärna man vill gå ut ur bilen när himlen öppnade sig lite lätt...


Liseberg

Linnea på Liseberg igår. Var inte alls rädd för kaninerna! Satt i knät en snabbis med! :)


Back to reality...

Då e första timman gjord på jobbet. Känns helt ok. Kul att träffa alla igen! Men de klart, hade ju inte tackat nej till att va ledig ett tag till. Linnea ville inte somna igår. Även om vi var på Liseberg på kvällen. 23.45 va jag inne hos henne sista gången å då sov hon gott. Trodde hon skulle somna hem från Liseberg men inte... Fast hon va jätte trött. Tog in henne till oss en stund men de hjälpte inte... Så idag var både hon och jag ap-trötta. Kändes jobbigt att lämna henne så trött men måste ju! Dags att komma in i rutinerna... Skönt på ett sätt. Jag slutar ju tidigt på dagarna med så ska inte klaga! Ne om man skulle börja med grönsakerna? Dags att hackas! Blä vad trött jag e... Kommer decka 7 ikväll, förhoppningsvis Linnea med! :)


Go morgon !

Här sitter jag i min ensamhet. Jimmie Linnea och Jennifer sover. Diesel kom nu iof (min katt) hon e vaken iaf! :P funderar på att åka och handla frukost. Eller bröd iaf. Har inget alls hemma...men orkar inte klä på mig... Eller? Ska jag orka? Vilka problem man har! Hahah.... Måste ju ha frukost!


Åååååångest!!

Kan inte riktigt, eller VILL inte riktigt förstå att de e SISTA dagen på semestern i mon... Får ont i kroppen när jag tänker på de... :( ne, nog om de! -------------- Ikväll har vi vart ute vid havet och grillat. Mysigt och gott. Sen hem till mamma å pappa på fika å tjöt och nu e vi hemma. Jennifer följde med oss hem så hon ska sova över. Myspys! Linnea sover nu, hoppas jag. Hon tände lampan när jag hade gått ut ur rummet så går in om en stund och kollar om hon sover. ------------- Vad trött jag blev nu då... Dog lite tror jag... Skönt... --------- ne nu ska jag vara social! Hörs i mon!


Seeeeeeeegt

Idag har vi röjt här hemma. Jimmie fick ett ryck och börja dammsuga. Jag fixade bilstolen. Katterna pissa i den för ett tagsedan ju och de hjälpte inte att tvätta den. Fick tips att man skulle ta ättika så försvann lukten så de har jag pysslat med. Ättika och vatten, rättare sagt! :) tror de hjälpte får la se när de torkat helt. Använde min hårfön för första gången idag med. (när jag torka stolen... Haha) men den blev för varm å la av tillslut så stolen får torka själv de sista... :) ---------------------- skulle rensa garderoben idag med tänkte jag! Hatar å slänga kläder men använder ju inte allt. Så då ligger de ju bara å tar massa plats. Sa till mig själv, måste slänga kläder. Kommer inte använda skiten ändå!!! Så när jag var klar kolla jag på högen som jag skulle slänga. 2 tröjor... 2 ynka tröjor jag inte använder kunde jag tänka att göra mig av med... Haha... Men om man ska se de positiv så fick jag ju vikt resten av kläderna så de ligger snyggt i låderna... :P --------------------- hungrig jag e då... På tal om mat, vi ska ner till sjöbodarna ikväll och grilla med familjen! :) hoppas på att de inte blåser för Mycke bara! Köper la med oss korv med bröd å grillar de e aldrig fel! ------------- Ne om man skulle ta å väcka Linnea? Hörs senare! (Bild: Hannas goa, smarriga för jävla goa paj! Som vi fick smaka på igår)


Fredag

Hallo ävribadi! Sitter ute på balkongen och försöker kyla mina fötter. Dom e så varma hela tiden ! Skit jobbigt! Men här på balkongen e de skönt! Har på gladiatorerna i bakgrunden. Trodde inte att de gick fortfarande... Hehe... -------------- Idag har jag vart i Ullared! Åkte dit med Jimmie Jessica å Molle :) Linnea fick vara hos Hanna så länge! Fattar inte att de kan va så kul att köpa massa grejer, och speciellt i Ullared! Haha... Men de e de ju! Skitskoj! Love it! Köpte tröjor till Linnea, ny ryggsäck till henne och några böcker (dom vi har e lite tjötiga tycker jag...) köpte även ny stekpanna och plättpanna. Va en del annat med men handlade inte för så mycket. Hade inte så Mycke pengar så fick snåla lite! se om man kan åka dit närmare hösten/vintern om Linnea behöver lite tjockare kläder. Och jag kanske...? Haha... -------------- Vet att jag har sagt det förut, men här kommer det igen: Måste skärpa mig med sötsakerna nu! På måndag e de skärpning till tusen. Äter å äter... Känns som man inte gör annat! Ush... Sluta med de. Inte att sluta äta helt, de går ju inte.. Hehe... Men nått får man göra! ------------------ E inte så trött som man borde vara tycker jag. Inte van att vakna innan 5! Men jag ville ju få tillbaka rutinerna så jag ska väll vara glad att Linnea vakna 5? ;) haha... Ska snart lägga mig. Lägga mig i sängen och kolla tv. I mon måste jag röja här. Ta en soppsäck och bara slänga all skit som bara ligger! Blir så trött på de. Ska slänga gurkorna med som vi odlar. Händer inget på dom ändå... Ser bara gula och tråkiga ut.. Blir lite röj helt enkelt, som de ser ut som nu! Måste hitta kläder till bröllopet vi ska till i september. Vad ska man ha på sig då tro? :/ jaja nu ska jag gå in! Hörs i mon!


Tidig morgon!

Ja här startade vi tidigt idag! Klockan halv 5 va jag inne hos Linnea för då ville hon inte sova mer ( å då hade hon vart vaken sen 3? kanske? Nått sånt)... Trött jag blir.. Vi gick in å la oss i våran säng och kollade på tv. Jimmie låg på soffan. Nu, 2,5 timmar senare somna hon... Å vi ska iväg vid 9.... :( jaja... De får bli som de blir!!! Kanske skulle ta å gå in och lägga mig bredvid henne en stund? Hörs senare!


På väg...

till Lycke för å hämta våran prinsessa. Vart på Liseberg med Jessica och Molle och de va ap-skoj! Och ap-blöt! Fy fan vad de regna!! Men nu börjar man bli torr... Undra hur många år man förlängt sitt liv nu med allt skrattande? :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2012/pic_501acb07ddf2b334c3000020.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2012/pic_501acb1ee087c3195c000069.jpg" class="image">


Stressad

Ja e änna stressad men känner att jag vill skriva lite ändå... Haha... Ska fixa disken plocka i ordning här hemma, ta bort tvätt från tvättstället och ta bort stället, lägga in tvätt i torktumlaren, duscha och en si så där 20 över tio ska jag hämta en grej jag köpt av en på fb. Hon bor i olseröd, så e ju inte långt borta men jag har inte klätt på Mig eller Linnea ännu.... Linnea står i duschen. Och klockan 12 ska vi ut till Lycke... Ne nu blev jag ännu mer stressad! Haha... Hörs sen!


Roadtrip

Japp e ute på en roadtripp! Ska hem till jimmies mamma å käka middag. Hon bor i Vänersborg så de blir en liten roadtripp! E på motorvägen nu och Linnea sover sen en stund tillbaka. Jimmie kör, om ni inte förstod de... Haha... Kom bakom en husvagn för en stund sen som låg i omkörningsfilen. 120 låg han i...!!! Dom får köra max 80 tror jag. Och den börja vanka fram och tillbaka. Jag blev skiträdd och Jimmie bromsa ifall den skulle lossna vagnen! Men han körde förbi några bilar och sen svängde han in till den andra filen så vi körde om.... Idiot. Tänkt om vagnen lossnat! ---------- Va törstig jag e nu då... E la framme om en 30-40 min. Får dricka då... ---------- onsdag idag... Snart måndag :( vill inte! Vill ha semester till okt..... Å kanske lite till... Haha... Går de? Semestern slut så längtar man till jul. Jul e roligt. Alla klappar och mat och förberedelser. (å sen e allt över på några timmar) hehe... Ne nu ska jag va social mot Jimmie! Hörs sen!


Go natt

Skulle lagt mig för längesedan, men jag e på väg nu iaf... "ska bara"-innan.... Kollade på film ikväll. "Jack and Jill". Tyckte den va rolig!skratta högt flera ggr. Men sen kanske de inte va den bästa Adam Sandler gjort men absolut en rolig film ! Hihi...! -------------- idag har vi vart ute på Marstrand, sen åkte vi hem till Netten m familj (stugan) jag lämnade Jimmie å Anders satte han i arbete och jag åkte och köpte nya skor. Rättvist va? Haha... Hittade iaf 2 par skor som jag e nöjd över :) Skulle lägga ut bild på dom med som jag lova Jennifer, men jag har inte tatt nått kort på dom ännu så de får vänta. Sen plocka vi lite svamp. Jag hittade la 2 st medan Anders och Alexander hitta resten som dom var så snälla och gav mig! :) får bli till frukosten i mon tror jag! Steka och ha på mackan! ------------- fy vad trött jag e nu.... Hoppas Linnea vaknar sent i mon.. Nu ska jag borsta tänderna! Gp natt alla!