Tråkigt

Uttråkad och sugen på nått gött. Hatar när jag e sån... Skulle gått en promenad men blev inte så. Å nu ska jag lägga mig... Linnea somna precis i mitt knä. I mon blir de Liseberg.

Ätit popcorn och lite smågodis från Linnea. Hon är vääääldigt givmild med sitt godis. Tyvärr när de gäller mig för jag älskar godis. Haha... Man tackar och tar emot bara! ;)

Ne in å lägga Linnea å sen lägga mig själv! Go natt!


Fredag fredag

Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag

Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag Fredag fredag
-Å snart går jag hem! ❤


Åååååh!! Varför?!??

Varför lär jag mig aldrig att lägga mig i tid? Ap-trött när klockan ringer... Jimmie snarka så jag kunde inte ligga kvar och snozza heller... Haha... Tur att det är fredag! Hihihi...

Linnea har ju frågat varje dag denna vecka när jag hämtat henne på dagis om hon kan få godis eller fredagsmys. Så idag blir det fredagsmys :) för henne iaf. Blir hon glad i eftermiddag när jag hämtar henne... Hehe... Ne om man skulle ta på sig kläder så man kan åka...


Men idag är det torsdag

Och i mon är det fredag! Inte fel de!

Igår gick vi ut och cyklade (Linnea) och gick (gjorde jag å Hanna) Skulle inte gå så långt. Ta en sväng i Ytterby bara. Två timmar senare var vi hemma... Haha... Väldigt go promenad. Ingen stress, utan bara lunka framåt. Linnea cykla på bra med. I uppförsbackarna till och med! Jag va impad! Haha...

Idag kommer lilla Viktor hem till oss en stund. Lilla å lilla... Han blir ju faktiskt 2 år i december. Han e stor kille nu! Pratar å grejer. Roligt!! Han e så go!

I morse var det inte lika kallt ute tycker jag. Blev änna svettigt med mössa. (Ja, jag har haft det dom andra dagarna) Men de e inte lika varmt nu som de vart dom andra dagarna. Skönt de. Jag vill ha höst nu. Soliga, halvt kalla dagar. Bästa årstiden kommer ju nu!


Fiskpinnar

Igår till middag gjorde jag fiskpinnar och mos. Å fi fan va gott de va. Har inte ätit de sen jag vet inte när... Flera år sedan säkert! Så de fick bli de till lunch idag med. Mumma! Fast jag åt inte mos utan pasta. Jimmie å Linnea fick moset.

Onsdag idag ja. Fick för mig att de var torsdag förut och tänkte: Yes! I mon e de fredag!!! Tills jag kom på att de bara e onsdag... Blä va denna vecka går sakta. Ändå ska vi inte göra nått speciellt i helgen. Bara längtar ändå... Haha! Gött å va ledig och va hemma med familjen :=)

Lönen kom igår med. Den älskade lönen! Som försvinner lika fort ibland känns det som... Men fick fixat räkningar och så med de nya kontot igår. La i de nya kortet (skit fult..) i plånboken. Ska man lära sig koden där med. Men tror jag har koll på den. Än så länge iaf! Haha!

Idag ska vi (linnea) ut och cykla igen. Vi cykla en kortis till stora lekplatsen igår men idag blir de längre. Hanna ska med oxå :)

(Kom på att jag måste handla idag. Behöver ost så då måste jag ju använda mitt nya kort!! Spännande!! Haha)

Ne nu ska jag spana hundar på blocket och fantisera om vilken jag ska köpa! Haha... (Ja, jag vill ha hund... Nån dag)


Tisdag

Hej alla ni som fortfarande går in på min blogg! Haha! Jag e inte så aktiv med skrivandet längre känner jag... Men de e väll bara bra för då har man ju annat å göra? Eller nått...

Nu har jag lunchrast och kan skriva lite. Linnea har fått låna Theos gamla 12" cykel så idag när vi kommer hem ska vi ut och cykla. Eller jag går nog bredvid. Linnea får cykla. Tur man har kompisar med barn i ungefär samma ålder så man kan låna saker... Hehe.. :)

Sen ska jag väga mig idag med... Mindre kul. Har fuskat en del så får skylla mig själv. Jaja vi får se vad vågen visar!

Fick lön idag med. Jihoooooo!!! Inte en dag för sent! Har bytt bank så lönen kom in på mitt nya konto. Jätte bra. Så nu ska jag bara komma ihåg att använda mitt nya kort och koden till de!! Ska fixa de ikväll tänkte jag. Kolla så de stämmer och lägga in räkningar mm... Sånt där skit skojiga grejor... Man ser pengarna bara rinner ur handen... Haha...

Ne nu ska jag snart jobba igen!
Höres!!


Aug. 23, 2013

E så taggad för att sälja i morgon. Ska bli kul! Har en del att förbereda idag. Men de e bara roligt. Ska bland annat till Ikea. Ska även till Jimmies jobb och hämta min bil. Han tog den i morse så byter dom framdäcken på den idag (äntligen!! Bara väntat i 100 år...)

Sen i kväll ska jag å Linnea till Lycke igen (va där igår med) Linnea ska sova över där så jag kan sälja i lugn och ro i morgon. Då blir det middag med pappa/morfar ikväll. Kräftor kanske???? Höhöhö.....!

Igår va de riiiiktigt fint väder! Sommaren var tillbaka! Och det verkar som det är så idag med! Lovley!! Käka middag i Lycke igår på altan. Vi köpte med oss glass och hallon/blåbär som vi åt efteråt. Hoppas det blir lika fint väder i morgon.

Annars i helgen ska jag vila. Känner att jag behöver det. Även Linnea tror jag för hon va snorig i morse när hon kom upp stackarn. Bara väntar på min tur. Känner i huvudet att de e nått på gång. Och halsen. Jäääääj..... Not.

Men vad gör de när det är fredag! Så himla gött! Och snart slutar jag. 1,5 timma kvar! Ska bara ha rast till 12 först. Sen e de 1,5 timma kvar.


Kiss i sängen och ha det bra...

Linnea sov inne hos mig i natt igen!! Och jag är för lat för att bära över henne.men i natt gjorde jag ändå de för hon hade pissat ner hela sängen... Eller ne inte hela, bara den sidan jag sover på.................. Så då bar jag över henne och fick bädda om.
Säger bara skööööönt att det är fredag!!!


Vilken vecka...!

Jag tror jag kommer bli sjuk snart. Kände i halsen i morse och jag nyser lite då och då. -som de brukar vara för mig innan jag blir förkyld.

I natt sov Linnea bredvid mig. Vakna av att jag trodde hon skulle spy. Lät som hon hulka sig. Så jag upp hämta en spann, passa på att kissa... In i sovrummet igen och tände lampan men hon sov. Tror hon kanske oxå är på väg att bli sjuk. För jag kom på sen att hon måste ha hostat, eller harklat sig rättare sagt. Och sen har hon snarkat värre än nån annan i natt. Nog något på gång där med, tyvärr.... Jaja vad ska man göra. Bara tacka och ta emot! Haha..

Idag ska vi ut till Lycke, jag och Linnea. Jag ska hämta bordet till lördag (loppisen, ni har la inte glömt?) och Linnea ska la leka med mormor... Hihi.

Va i Ullared igår förresten! Hitta jacka till mig och lite annat smått och gått till Linnea. Åkte med mamma och Hanna bara så där spontant! Skit skoj! :)

Nu ska jag jobba!


Vantar i augusti

I morse när jag cykla till jobbet hade jag på mig vantar. (Paus för reaktion)
De va sviiinkallt. Och när man cyklar så blir inte fingrarna direkt varma. Kroppen blir de men fingrarna änna fortsätter vara som isbitar. Haha... Snyggt. Tur att de inte e så mycket folk ute vid den tiden.

Såg i och för sig pappa med sin buss köra förbi. Skicka sms med Hej hej! Och då ringde han upp. Kul å tjöta med han lite så där på morgonkvisten!

Drömde om loppisen i natt som jag ska sälja på på lördag. De va inte skoj. Hade glömt av att de var så panik in i bilen. Hämta bord som jag skulle kunna avvända. Hanna var med mig. Glömde grejorna hemma som jag skulle sälja och klockan blev 12 och de stängde 15.00.
Väldigt skönt att det bara var en dröm!
Oftast när jag drömmer så är det att jag är sen och stressad till saker.. Kanske för att jag hatar att stressa?

Vägde mig igår och hade gått ner 1,5kg denna veckan som gått. Heja mig! Så nu har jag gått ner dom kilorna jag gick upp under semestern plus lite till...! Så nu e jag back on track!

Va ute och gick i fontin med Jessica-persika igår :) En timma gick vi och sen tjöta vi la i två? Haha... Ne men klockan blev mycket innan jag kom hem. Jag som skulle sova tidigt. Men jag sov väldigt bra i natt. Somna strax innan 11 och vakna när kl ringde 05.45. Sov hela natten. Ingen Linnea som kom in och knödde! :) (eller Jimmie. Han somna på soffan till tvn) haha...

Ne nu blir det mer jobb! Höres!


Inget speciellt, bara lite kludd

Efter att jag hämtat Linnea på dagis och kommit hem gick vi ner till källaren för att se om det fans nått som jag kunde sälja på lördag. Trodde de skulle vara fullsmockat med grejor som jag kunde ta med men va inte så mycket. Fick ju ihop en del ändå, så de e ingen panik här... Men jag undrar vad folk är ute efter... Jaja, vi får se. Kanske har med mig lika mycket "skit" hem igen... Haha!

Idag ska jag väga mig. Se om vågen visar minus eller ej... Jag är rädd för att de ska visa plus. Har inte rört mig mycket denna vecka som jag brukar men mat har jag ätit desto mer!

Känner inte motivation att gå till gymmet och "låsa" in mig där... Va i och för sig i fontin med Hanna och gick en runda igår. Jätte go väg och perfekt väder. Nästa gång blir de den blå slingan Hanna :) mohahhaa...!
Kanske man kan ta å gå där i mon? Idag hinner jag inte.

Ne, de va allt för mig!


Konstig dag

Mår så konstigt idag... Varm, kall, ont i magen, trött. Mår illa är pigg osv... Jag är ju inte döende så jag kan ju stå ut hela jobbdagen. Men ändå... Skönt jag har bloggen som jag kan skriva av mig på! Haha!

Helgen har vart kanon! I fredags åkte vi med räkbåten och de va de bästa på länge! Fy fan va kul vi hade!!! Bra mat bra show och vi hade nog dom bästa platserna med! Efter båten åkte vi till Kungälv och gick först till krogen Krogen men där va de dött så vi gick vidare till combi och där va de inte heller livat. Men satt kvar å tjöts och sen kom de massa folk. Å då åkte vi hem! Haha... Ne inte riktigt så va de la inte men de va dags att åka hem iaf...

Lördag åkte vi till Lysekil till havets hus. Kolla på alla möjliga djur som vi har här i saltvattnet. Konstiga typer de finns. Så de va kul och intressant :) Åkte med Jessica med familj. Blev en heldag där vilket va jätte mysigt som slutade hemma hos dom med tacos.

Söndagen hade vi inget planerat förutom att Linnea skulle på kalaset då :) Så tråkigt väder igår med så man kunde ju inte göra så mycket.

Så idag är det måndag. Ny vecka. Nya tag. Ska ner till källaren sen och kolla om vi har nån skit som bara står som jag kan sälja. Ska sälja på loppis och förhoppningsvis få ihop lite pengar. :)

Har aldrig gjort det förut så de ska bli kul!

Hej så länge!


Kalas

Jag e så töntig men Linnea kändes så stor idag när hon skulle på kalas hos dagiskompisen Majken. Först när vi kom dit va hon lite blyg och ville inte att jag skulle gå så jag hängde med in en stund. Sen säger hon: Du kan gå nu mamma! Hej då! Så vinka hon med handen glatt framför mitt ansikte. Jaha tänkte jag... Jag går väll då... Haha

Sen efter några timmar kom vi å hämta henne och hon var jätte glad och hade fått godis. Allt hade gått bra osv osv... Sätter oss i bilen och jag vill (såklart) veta allt: Vad gjorde ni? Hade dom fiskedamm? Käka ni tårta? Mm mm... Allt hon sa va: mm.... Ne. Vet inte. Och fortsatte äta på godiset! Haha...

Så att så mycket fick jag reda på... :D


Jag vill flytta !!!

Jag vill inte bo i lägenhet längre... Jag vill bo i hus! Varför ska de vara så svårt att köpa hus? Eller köpa de är ju inte svårt. De svåra e ju att spara ihop till de... E trött på våran lägenhet nu :(

Bläääääääää!!!!!!


På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest. Men fredag är ändå den dagen som känns bäst!

För idag är det time to åka RÄKBÅTEN! Ska bli så skoj. Ska bli så gött! Spelar ingen roll om det regnar. Och sen att det är fredag gör ju inte saken SÄMRE!!

Snart helg med min familj. I mon ska vi hitta på roliga grejer och på söndag ska Linnea på kalas. Gillar när helgen är lite planerad. Kan bli så jobbigt annars när man står där lördag morgon och man frågar: Vad ska vi göra idag?

Jag är slappis och kan lika gärna vara hemma å greja en hel lördag men Jimmie hatar att vara hemma så. Han vill hälsa på folk eller hitta på nått. Så ibland får man göra lite av varje :)

Ska jobba extra idag med :) ända till klockan 15! Haha... Hur ska jag orka ;)

Ne nu ska jag jobba vidare så man kommer till räkbåten någon gång! Mohahahahah....!

(Denna cykel va la fräck??)


Färga håret

Jag vill färga håret. Lite ljusare eller ned ljusa slingor i? Ja vet inte ännu... Haha... Men färga de, de vill jag!

Nu ska jag ut och gå/springa. Ska ha på runkeper. Blir mycke roligare då så man vet hur långt man gått ;)


Idag blir en lång dag

Idag ska jag jobba som alla andra. 7-17. Eller de e kanske lite mer än andra men det är mycket mer än vad jag brukar jobba!

I morgon åker vi med räkbåten! Wiiii vad gött det skall bli!! Skulle inte förvåna mig om vi missar den... Haha.. Eller nått skulle hända att vi inte kan åka med. Bara för att vi väntat på denna fredag i en evighet... Haha!

Försöka orka gå en promenad ikväll med. Eller jogga. Måste röra på fläsket :) tur jag cyklar till jobbet varje dag iallafall! Gå en bit när Linnea somnat.

JAPP det va denna uppdateringen för idag! Ha de gott


Hösten är här lite granna

I morse va de sviiin kallt ute. Måste få köpt mig en jacka... Den jag hade förra året är 4 storlekar (JÄJ!) för stor nu. Så den vill jag inte ha...

Idag måste jag handla. Har nästan inget kvar hemma. Jag gillar att handla men de e inte kul att betala allt... Å idag kommer de bli dyrt. Men vi måste ju ha mat så jag ska inte stå här å klaga ner er :)

Igår vägde jag mig och hade gått ner 1,6kg förra veckan. De behövde jag för va så deppig igår och trött. Så blev genast lite gladare och motiverad för att köra på en vecka till!

Brände mig på ångan från ugnen förut här på jobbet. Jäääääävlar va ont de gjorde! Syns inget nu, e bara lite lite rött och e bara varmt. Hela undersidan på underarmen... Inte bra!

Linnea ville inte va på dagis i morse när vi skulle lämna henne. Vet inte om hon spelar ledsen eller om hon är ledsen på riktigt ibland... Dom är så listiga även om dom är små! Hehe...

Ne nu blir de till att jobba innan jag ska hämta Lilla L!


Regn

Skulle precis gå ut och sätta mig på trappan utanför jobbet. Öppnar dörren och de öser ner regn! Wtf?? Men solen lyser ändå...

Kolla vädret igår på en app innan jag cykla till jobbet. Skulle regna hela dagen... Så packa regnkläder och hade med till jobbet. Kom en liten regnskur under dagen.
I morse fråga Jimmie om han kunde kolla va vädret skulle bli under dagen. Inget regn! (Vi hade inte samma app) så tog inte med mig regnkläder. Regnar de idag?? JAPP!! Eller inte hela tiden, men har regnat 3 ggr hittills... Varför kan ALDRIG sånna där väderappar visa rätt?? Lika bra å släpa med mig regnkläderna till och från jobbet varje dag på cykeln. Vill inte de men man vet ju aldrig om de regnar eller inte.

Så... Nu har jag fått de ur mig... Hehe

Igår va jag hos tandläkaren. Fick lagat ett hål. Kändes inte nått eftersom jag valde bedövning. Hehe... Men hatar ljudet av borren! Jag låg och rös upp och ner för ryggen när hon borrade... Fy fan va illa de låter!
Sen när jag va klar va halva min överläpp bortdomnad och hon ber mig skölja min mun med en mugg vatten som står så käkt bredvid stolen! Gick la så där för halva rann ut ur munnen! Haha...

Cyklade vidare till Jessica och Molle efter det och kändes som jag inte kunde prata. Jessica trodde jag börjat snusa igen! Haha... Hemskt...!!

Sen cyklade vi lite med Jessica-familjen och Linnea fick låna Theos gamla cykel med stödhjul och hon var överlycklig. Dags att köpa en sån tror jag! :) hon cykla på jätte bra! :) känns lite segt bara att köpa en sån nu, efter semestern... Men de blir väll inte snö för än i januari ändå. Skulle de bli i december (vilket jag självklart hoppas!) så är de ju ändå 3 månader som hon kan cykla på den. Vi får se vad den-förtidiga-tomten kommer med... Haha...!

Nu ska jag jobba igen innan jag ska hämta den bästa jag vet!!


Måndag

Åh va helgen går fort. Och Jimmie e hemma med Linnea idag och jag längtar hem lite extra mycket då. Haha... Hon har studiedag och jag kände att jag inte kunde vara hemma från jobbet. Så då fick Jimmie va de. Skönt att man inte e ensamstående vissa gånger! :)

Tur jag jobbar så kort. Slutar 13.30. De e lagom... ;)

Fyra dagar kvar till att vi ska frossa i skaldjur. Eller åka båt. Eller vad man nu ser fram emot. Hehe... Jag ser fram emot att äta! Haha... Och att umgås med dom jag ska åka med. De ska bli skitskoj. Känns som medelåldern är 50-ungefär men vi kommer ha sketa skoj ändå.

99dagar till Spanien i dag med. TVÅ-siffrigt är ner räkningen på nu. Så 99 dagar kvar till lite mer semester med familjen. Stora familjen. 16 st är ju inte dåligt! Många viljor.. Hehe...

Men mycket på gång innan de. Eller på gång och på gång... Men de e ju några födelsedagar som ska firas innan och annat smått och gott?! Jennifer fyller år bland annat (påminde hon mig om igår när vi va på kalas hos Jesper) haha... De e ju hennes tur att firas nästa gång så de va Kanske inte så konstigt? ;) sen blir man ju 13 bara en gång...!

Ne om man skulle spela på telefonen lite innan rasten är slut? Hörs!


Söndag redan!

Va helgen går fort. Gillar inte de... Hoppas veckan går fort med så e de snart helg igen. Hehe..

Linnea kom in till mig i natt igen och la sig. Hon har inte sovit bra. Ramlat ner från sängen, rullat in sig i täcket och sparkat och haft sig på mig =Jag sover oxå dåligt. När klockan va 7.30 så ville hon ha frukost. Så då gick vi upp. Helt ok tid! Sen ville hon se Scooby doo och då gick jag å la mig i sovrummet så länge och kolla på telefonen. Sen läste vi saga och nu kollar hon på Scooby doo igen.

Pippi piggelin heter boken vi läser. De är min gamla som jag fick 1988. (Står det i den) annars hade jag inte vetat! Haha...

När pappa läste för mig och Hanna när vi va små så gäspade han alltid hela tiden-tyckte vi. Jätte tråkigt. Tyckte han kunde sluta med de! Och nu när jag läser för Linnea ligger jag och gäspar hela tiden med... Haha. Man blir så trött av att läsa! L har inte sagt nått om de än iaf... ;)

Idag blir de kalas för Jesper. Han fyller 3. :)
Men innan dess vet jag inte vad vi ska hitta på. Vet inte ens vad de är för väder ute... Linnea ska på kalas nästa söndag igen. En kompis på dagis ska ha kalas :) Vad köper man då? Jaja de ordnar sig!
Nu ska jag starta dagen!
Hörs!


Äntligen fredag!

Har tittar fejan och instagram och inget kul har hänt där sen jag kolla sist så det blev till att skriva ett inlägg här ist! De va väll roligt? :)

Äntligen fredag! Idag blir de tacos och fredagsmys med Linnea! :) Jimmie ska till Vänersborg. Har 2 filmer jag vill se i helgen så får se om jag får tid att se dom. Kommer inte ihåg va nån av dom heter just nu... Haha!

Handla ska jag göra idag med. Lite yoghurt å annat smått och gott. Nått fredagsmys till L med. Så blir hon nöjd framför Bolibompa ikväll!

Igår kväll åkte jag å Hanna till Liseberg och spela och titta runt. Igår hade vart den perfekta dagen om man ville åka mycket. Ingen kö någonstans! Hade jag haft pengar så hade jag åkt dit idag med Linnea och åkt massa. Men de får vänta tills lönen kommer. Får hejda mig lite. Ska ju åka med skärgårdslinjen om en vecka (ska bli så kul!)
Plus köpa nya framdäck till min bil.

Jag vann inget igår förresten. Hanna vann lite men hon spela lite mer än mig med! Haha... Fick köpt mig en fräck mössa som jag kan ha i höst/vinter :)

Älskar fredagar. Man har hela helgen framför sig. Arbetsveckan bakom sig. Hihi... Nu tryter de i fantasin om vad jag ska skriva så jag får skriva mer senare eller i mon!

Instagram; josseefina
Uppdaterar mer där!


Tröööööött!

Snart snart snart ska jag sätta på en maskin tvätt. Ska bara hitta orken... Haha... E jätte trött idag. E la inte så konstig eftersom man går upp så tidigt. Har inte gjort de på 4 v. Skönt till helgen så kanske man kan sova till sju iaf... Hehe...

Bara 2 jobbdagar kvar denna vecka sen e de helg. Skönt!

Ne tvätta va de!


Vad har hänt?

3 dagen denna vecka som jag sitter å väntar in tiden på att få cykla till jobbet. Innan semestern va de mer att man åkte hemifrån sent och man fick stressa på cykeln sen! Haha...

I måndags va de pest och pina på jobbet igår va inte alls lika jobbigt. Man börjar väll komma tillbaka i allt nu. Men jag längtar ändå till fredag... Haha...

Jimmies kusin fyller år å ska ha kalas på fredag. Sen på söndag fyller Jesper:) Då blir de kalas igen! Men är nog hemma på fredag. Jimmie prata om att vara kvar i Vänersborg. Jaja, några dagar kvar ju! :)

Nu ska jag cykla!! Hej på er!


Laga min telefon

Ja nu måste jag laga min telefon. Den har spruckit i skärmen (mycket!) och nu har bitar börjat ramla loss! Jag fick tejpa min telefon i morse när jag kom till jobbet.
Ringde till ett ställe i Gbg och då skulle de ta 2-5 arbetsdagar att fixa den. Dom hade så mycket att göra. Suck. Att man ska vara så beroende av sin telefon. Jag vill inte vara utan den ens en dag! Haha sorgligt, jag vet.

Man kunde köpa till express och då skulle de ta, som idag, till i morgon lunch, sa han. Kostade 200kr extra. Kan ju va värt eller? Att byta skärmen kostar 1500.... Blä vad pengar :(

Men vad ska jag göra? Vill inte va utan telefon!


......

Längtar efter Linnea. Längtar tillbaka till semestern. Längtar till helgen. Längtar här ifrån... Haha...

De va inte alls roligt att komma tillbaka till jobbet... Eller jo de va kul å träffa pedagogerna. Men allt annat känns inte kul. Om jag ska vara ärlig. Längtar tills jag slutar och får åka och hämta L. Tog bilen idag eftersom jag skulle hämta varor till jobbet. Men i morgon blir de cykel. Blir nog bättre i morgon eller nästa vecka när man får komma igång lite mer. Är 2 barn här idag bara...

Vad varmt och skönt de va ute då! Får nog bli en promenad till affären i eftermiddag med Linnea. Kanske till en lekplats med? :) då hade hon blivit glad ! Hehe...


Ångest

Sitter och väntar in tiden. Ska snart till jobbet... 4veckor har gått jätte fort och dom har vart helt underbara!! Vill ha 4v till... Haha...

Ne men tillbaka till gamla rutiner som är både bra och tråkigt. Tråkigt att gå upp 05.15 på morgonen (05.45 när inte jag ska lämna Linnea) dom bra har jag lite svårt att se just nu, men de kommer... Hehe....

Innan jobbet idag ska jag till Ytterby hemmets kök och hämta varor så jag klarar mig till torsdag då jag får varor. Bra de!

106 dagar kvar till Spanien! De närmar sig. Och snart är det jul. Lite att se fram emot. :)

Fast sommaren är ju inte över bara för att semestern är slut. Eller hur?

Ne nu ska jag packa lunch låda.
Hörs under dagen!


Lördag kväll

Sitter på balkongen i min stora t-shirt och myser. De e så skönt ute. Har ätit chips framför film tidigare i kväll så min mage står åt alla håll. Sexigt. Jimmie somna innan filmen va slut och Linnea somna strax efter 20. Jag ska med gå och lägga mig nu. Ska bara ta mig in på toa och borsta tänderna. De e just då man kommer på alla saker man vill göra på telefon. Kolla instagram. Kolla fejan. Skriva på bloggen... Ja sånna där grejer som GÅR att göra efter man har borstat tänderna men som känns så långt borta att man måste kolla lite snabbt innan man går in.

Konstigt väder de vart idag då. Kvavt, varmt, regn, hagel molnigt.

Trodde grannarna skulle ha fest idag. Satt på framsidan tidigare idag (typ vid 18-tiden) och hörde att dom satte på musik och lät glada :) Kul tänkte jag. Fulla tonårs killar som ska förfesta. Men hörde la 2 eller 3 låtar sen blev de tyst. Deras katt kom in till oss med förresten! Dom har en innekatt som vi sett när vi passerat på morgonen ibland. Jätte söt. Han kom in och jag grabba tag i han och gosa lite sen ropa jag vid deras fönster som va halvt öppet, med persienner nere om dom sakna katt. Haha... "Ja de e mycket möjligt" sa en tonårsröst och öppna ytterdörren. De va deras.

På tal om katt. Mammas och pappas katt är ju för söt! Men så liten! Han va tydligen minst bland alla kattungarna. Han e så go. Kommer när man säger spsspsss (de där lock-ljudet man gör till katter) men är glad att de inte är jag som har kattunge ändå. Börja om med kattlåda och allt. Ne de får dröja! Jag har ju två katter redan så de räcker ;)
När slutar katter växa förresten? Hur gammal är dom när dom vuxit klart? De måste jag kolla upp någon dag. Jag har ju som sagt två katter och de skiljer fem år på dom. Diesel är större och Tequila är mindre. Och yngre. Men undra om T kommer bli lika stor som D eller om sånt beror på gener, ras??

Ne man kanske skulle lägga sig nu?
(Härligt att höra grannen hosta upp 20 kg slem precis. Å vad jag älskar lägenheter. Man kommer alla så... nära..) mitt drömhus, var är duuu??
Alldeles runt hörnet?? -Hade inte vart fel!
Go natt!


Sol

Så var semestern över. Bara denna helg kvar sen är man tillbaka på jobbet...suck... Känns ok ändå. Tror de e mest för att vi ska till Spanien om 108 dagar... Haha... Gött att ha de framför sig!

Idag är de gott väder men blåser desto mer! Tur man inte ska till stranden :P

Har käkat frukost och fixat disken här hemma nu. Gött när diskbänken e ren och tom. Skulle behöva ta en sväng med dammsugaren med men de får bli en annan dag!

Idag ska vi på loppis i Lycke, hos min morbror. Hoppas på att hitta nått kul :)
Mamma skulle med oxå.

Vill ha nya stolar i köket. Vill ha sånna där fräcka pinnstolar. Leta på blocket men vill inte köpa för tusenlappar... Och så behöver jag bara 2...

Nu ska jag fixa i sovrummet. "Nån" som slängt kläder på golvet! (Jag) hehe...

Tjoooo!


Framkalla bilder

Nu har jag lagt in en beställning på Fujis hemsida på bilder till mitt fönster :)
Längtar redan tills dom kommer. Men så kom jag på att de e fredag... Kommer dröja hela helgen plus nån eller flera dagar efter de tills korten kommer!!! Haha... Den som väntar på nått gott...


Idol

Finns ingen jag gillar mer på hela jorden än Linnea. Idag när vi åkte till lökeberg satt vi och sjung till en go låt på skivan. Och jag slänger ett öga på henne och jag ser att hon tittar på mig som om de inte fans någon annan på hela jorden. Som om att jag va världens bästa. Jag va sket fräck -Den blicken. Haha... Låter som jag skryter men de kanske jag gör med? Så roligt när hon härmar och säger samma saker. Å vad du är go Linnea! Världens finaste!

Jag är världens stoltaste mamma!