Jul

Kollar på Mike&Molly och det är ett julavsnitt. Och jag kan inte hjälpa de, men jag längtar till jul!!!
Köpa julklappar, pynta, baka... Åååh får pirr i magen när jag tänker på de! Haha...


Tandläkaren

Har vart hos tandläkaren nu precis med Linnea. Hon va himla duktig. Gapa och svara på frågorna som tandläkaren ställde :)
Duktigaste 3åringen hon haft sa hon. (Säger hon säkert till fler, jag vet... Haha)

Nu ska vi till klädkällaren med moster Hanna!


Regn

De regna lite igår när vi gick hem från lekplatsen, jag och Linnea.

Himlen öppnade sig kan man säga! Börja springa tills vi upptäckte att de va lönlöst. Vi va ändå genomblöta så kunde lika gärna passa på att hoppa i pölarna på vägen! Haha!


Nedräkningen har börjat

Nu e de sista veckan på semestern. Nästa måndag är jag på jobbet! Fy fan... Haha! Passa på att njuta så mycket jag kan denna vecka!

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men nått kul blir de väll!

Men nu ska vi äta frukost iaf!


Paus

Hej bloggen i ångestens hetta. (Finns de ens ett ord som heter så?)

Well Well... För mycket godis för mig ikväll och jag måste skriva av mig detta. Ni som tycker det är löjligt kan sluta läsa då! Haha...

Kollar på film, själv. Min sambo har övergivet mig så jag kollar själv. Och de slank ner en å annan godis. Hela dagen har vart sån. Äta äta äta! Har kommit ifrån mina hälsosamma vanor som jag hade innan semestern, men jag är inte helt tillbaka på ruta ett, ännu!
MÅSTE SKÄRPA MIG! Hyr svårt ska de va? Skitsvårt!
Va ute å sprang i morse och kände mig duktig men de har jag nog ätit igen...

Ååååååh... Va tråkigt. Varmt är de med. Gnäll. Ingen bra kväll för mig. :(
Kanske ska lägga sig...
Go natt


Godmorgon

Ligger i sängen och undrar när Linnea ska vakna... Jag vakna vid halv 8 å behövde gå på toa sen kunde jag inte somna om... Linnea ligger bredvid mig och sover gott..

Kom hem vid strax innan 9 igår från mamma och de va några barn på gården som lekte så Linnea lekte med dom medan jag packa upp och gjorde i ordning här hemma... Väldigt bra! Hehe... Så idag ska jag tvätta all skittvätt och plocka i ordning ännu mer här hemma. Dammsuga behövs med. Men ingen idé att gå upp innan L vaknar. Kan ligga här och dra mig tills hon vaknar. Hon somna ju inte för ens kl 22-nångång igår så hon e väll trött. Och vi har ju semester så behöver inte stressa! Hihi...!

Skönt att vara hemma igen. Saknat katterna och dom verkar sakna oss med. Legat och knöt på mig i sängen hela natten :)

Men har haft jätte kul med att campa! Och vill göra det igen!

Svängde ju förbi Ullared igår! Blev ju änna att vi kom från "fel" håll så vi åkte förbi comicland med. Så nu har man sett det med! Haha!
Hitta lite smått och gott och de blev dyrare än vad jag trodde... Haha! Men hitta ett par långbyxor och en klänning som inte va tänkt att jag skulle ha men som satt bra och då va jag tvungen att köpa dom... Haha!
Sen köpte jag en träbricka, laddare till telefonen som jag kan ha i bilen. Solkräm. Rakblad till min rakhyvel. Boken med mamma mu till Linnea. Ja lite smått och gott...

Jimmie är i Värmland ännu. Försökte få tag på han igår men hans telefonsvarare går på hela tiden. Han har la inget batteri.

Nu ska jag ligga å njuta lite till i sängen bara för jag kan... :P


Camping

Sitter i morgonsolen och steker vid frukostbordet. Helt vindstilla och skönt. de här borde man göra oftare :) synd att jag inte har en kille som gillar de!

Igår var vi på wheels and wings och kolla läget. Fina bilar och marknad. Nytt ställe för i år för det hela och jag vet inte men känns som de va bättre i Varberg...

När vi kom till husvagnen igen gick vi ner och bada. Långgrunt som bara den men går att bada ändå! Jätte skönt vatten och sandstrand.

Idag ska vi åka hem. Checkar ut kl 12 och då går vi ner å badar efter det. Sen drar vi till Ullared :)


I'm alive!

Jo jag lever! Har bara lite andra prioriteringar nu på semestern. Fy fan va gott med semester, förresten! Vill alltid ha det! Livet är perfekt just nu.

Vi har badat, hängt på stranden, vart på Astrid Lindgrens värld, umgåtts med bästa familjen Axelsson. Grillat och umgåtts med med min familj och grillat lite till.
Är så glad i min familj! Syskon, respektive, syskonbarnen (dom bästa hehe) och mamma å pappa! Jag har dom bästa föräldrarna :)

Oj oj oj vad positiv jag e! Haha... Men jag säger ju det, livet är toppen just nu!

Om jag ska klaga på nått (vilket man alltid hittar nått att klaga på) så är det min hals.... Ont och jag kan inte träna då... Då blir man deppig. Men tänker positivt där med och tänker att jag kan ju inte ha ont resten av mitt liv? Någon dag är jag frisk... !

Andra veckan med semester går vi in på nu och vi har redan gjort så mycket... Denna vecka är det wheels and wings i Falkenberg så då ska jag och storasyster ta barnen och husvagn och campa där till lördag! Ska bli skitskoj!!!

Nu har ni lite uppdatering om vad som händer.. Haha... Kommer säkert mer men nu kan jag inte skriva mer!
Hej svejs!


Hmm...

Vakna först av alla här hemma nu... Ska åka och träna tänkte jag men har inte riktigt vaknat än... Pissenödig som satan e jag med... Haha...

Igår va vi på stranden hela dagen. Grilla korv och badade!! Eller jag och Jessica badade. Va inne på stadium XXL-affären vid bäckebol innan stranden igår morse och fick köpt en baddräkt.

Efter stranden åkte vi till stugan och heja på Netten-fam. Stanna där tills Linnea höll på att somna. Strax innan nio tror jag...?

Om de e gott väder idag med så ska vi till stranden med. (Har inte kollat ut än... Haha)

Men nu blir de träning! (Först pissa)
Haha... Ha en bra dag!

(Man kan tro att jag bara fotar Linnea på dagarna men jag tar kort på andra med, men dom flesta vill inte vara med i bloggen och andra vill inte vara med på internet alls :) så ni vet... Haha)


1,5 timma kvar!!!! Sen är det S-E-M-E-S-T-E-R!

Detta inlägg skulle in i fredags på lunchen, men blogg-appen cpa å har gjort det tills nu. Å jag vill inte ta bort hela inlägget heller... Haha...

Nu är det inte långt kvar till semestern! Jag kan känna smaken på den. Det känns inte som en evighet till att jag slutar! 13.30 idag stämplar jag ut och tar SEMESTER!!!

Då ska jag åka och träna! Ska bli så jävla göttit. Men samtidigt så vill jag hem till Linnea (Jimmie kvittar... Haha!) ne då :)
Kommer få mysa med henne i 4 veckor nu så jag får tänka på de!

Fast hon har blivit mer pappas tjej denna veckan! Tog bara 3,5 år... Haha... Får la se om det fortsätter när jag har semester nu med ;)

Ikväll ska vi kanske äta skaldjur. Beror på om det finns några kvar eller om dom inte är för dyra när vi ska handla ikväll. Räkor eller kräftor :) eller lite av allt?

Vädret verkar bli asa gött nu med så de e perfekt!! Kanske blir skaldjur på stranden?? Mysigt de hade vart... Linnea är lik mig med att vilja vara på stranden. De gillar jag! Haha...

Ne nu ska jag ringa lite. Hörs senare!


1,5 dag kvar!!

Bara en hel dag i mon på jobbet sen har jag semester!!! Hela denna veckan har vart helt snurrig...! Blandat ihop dagar och vart allmänt trött...

Men snart e de min tur som sagt att fira semester! Fira å fira... E ju inte så att man festar och kalasar varje dag! Haha...

Har börjat spela ett nytt spel som jag hitta på app-store. Man ska hitta grejer i ett rum som gör att man kan komma ut därifrån (som är målet) mycke tänkande och knåpande. Älskar de samtidigt som jag blir heeeeelt galen på de!!! Men när man klarar de så känns de så jävla bra! Haha... Störd man e...

Idag ska vi ut till Lycke och kolla läget efter jag slutar jobbet så Linnea å Jimmie kommer och hämtar mig när jag slutar. Så idag blev de ingen cykel till jobbet utan promenad.

Stod på SMHI-appen att efter 12 skulle de klarna upp och sen i eftermiddag bli soligt, runt 20 grader. Jag undrar: Var är solen? Kan ju visa lite tecken på att de kommer sol senare...

Tänkte ta en promenad i Lycke senare om de inte spöregnar...

Nu ska jag jobba 1,5 timma till sen är det bara i mon kvar!!! Jihoooo!!!


Botar mig med te

Försöker bota mitt halsont med te :) och de verkar funka!


Onsdag

Idag är halva veckan gjord. Bara torsdag och fredag kvar, sen semester!

Ska bara orka ta mig upp ur sängen och starta denna dagen...

Börjar få ont i halsen men. Lagom till semestern! Kul!


Woho!

Så himla glad !

-1,3 visa vågen idag :)

Nu är de semester i 4 veckor (min börjar på måndag) men jag hoppas, eller nej, jag SKA klara att fortsätta gå ner!


Snart kommer vi!!


5 dagar kvar!

I går kväll när jag ställde klockan så tänkte jag att de kommer inte bli några problem alls att gå upp. E ju bara 5 dagar kvar! Sen ska jag inte gå upp så tidigt på flera veckor :)

Klockan ringde i morse och jag trodde jag skulle dö!!! VARFÖR ÄR DET HELA FEM DAGAR KVAR TILL SOVMORGON???

Konstigt hur det kan vända... Haha... Men när jag väl kom upp så va de inte farligt. Cykla ändå som en idiot till jobbet för jag ville få upp flåset.

Efter jobbet i dag ska jag träna. Behöver inte hämta någon Linnea idag så åker med en gång :)
Känns lite jobbigt att vara på jobbet med när jag vet att dom är hemma... Men de kanske är bra att dom får lite far och dotter tid? Kan ju inte skada iaf hehe... Och jag passar på att gymma denna veckan ! Hihi... Alla blir nöjda, hoppas jag!