Vilken dag!

De har vart hur gott väder som helst idag ju! Mera sånt, tack! Gick en promenad med Linnea vid 3 men hon ville inte sitta i vagnen (tänkte hon kunde sova en stund) så hon gick glatt bredvid mig och sjöng. Och fråga vart vi skulle. Idas sommarvisa har hon sjungit hela eftermiddagen/kvällen.

Träffa en tant med sin hund Foxy. Linnea fick klappa och ge godis. Sen fortsatte vi men då ville hon sitta i vagnen och då somna hon tillslut. Då kunde jag öka farten lite och lyssna på ligga med p3... Hihi...

Sen gick vi in till city gross och handla lite fläskfilé iaf som vi tog till middag. Sen väckte jag L och då va kl nästan 17 så vi gick till tåget å vänta på Jimmie.

Käkade jordgubbar med glass idag till efterrätt. Jag tog kesella ist. Fy fan va de inte va lika gott... Haha...

Nu ska jag dra! Hörs i mon!


Tiden går fort

I morgon e de redan första mars!!! Vad hände med februari? Skönt ändå. Snart e de vår!
"Mars, april har knopp i håret.." <---Vår

Så konstigt väder ute nu. De e inte halt på vägarna men träden är fulla av frost. Men jag gillart! Slipper man cykla som om man e rädd å dö. Haha.. Störande bara när växlarna fryser sig. Har 3 växlar och den stannar på 2an. Men hellre de än 3an. Då hade jag aldrig orkat upp för backarna.

När jag hämtat L idag så ska vi gå en promenad. Kanske hon somnar och jag kan lyssna på "ligga med P3" hihi!

Vill äta klyftpotatis idag med morötter. Men vi har bara köttfärs hemma. Kanske kan göra några pannbiffar till? Hade iof vart gött med en blodig biff!! Eller en annan köttbit. Inte blodig. Medium :) men de får vi ta en annan dag!

Köpte säng igår förresten! Blev kanon och sov.... som vanligt? Haha... Kände inte Mycke skillnad. Men denna e hel iaf! Haha...
Så tråkigt att man bor så smått. Kan inte inreda så mycket.. Blir andra bullar när jag flyttar till hus!! :) (drömma får man ju iaf!)
Nu e de snart mera jobb. Ända till 13.30. :)

Haj do!
(bild: Så här såg de ut när jag cyklade i morse. Kolla vad ljust de e ute!!)


Onsdag 27 feb -LÖÖÖÖN!

Äntligen kom lönen... Som jag längtat! Haha...

Idag efter jobbet blir de träning. Sen ska jag hem å duscha och göra middag och sen ska vi till Ikea :) Köpa ny säääääng!

Pappa kom på den braiga iden att slänga den gamla sängen efter vi vart på Ikea ifall inte våra madrasser finns på lager där. Men bilen vi ska låna å frakta våran säng i är precis bredvid Ikea. Så de blir ändå att vi slänger den när vi köpt nya.
Får inte glömma lappen på vart alla grejor finns som vi ska ha. Vilken hylla och fack :)

Linnea får inte följa med. Roligast för henne att slippa. Mormor och morfar hämtar henne på dagis idag. Vadå att hon är lycklig då! :)

Oj vad klockan tickar på! Dags att jobba! Hörs senare!


Jäj!

Minus 1,1 kg!
Heja mig! Känns så jäääävla gött!
Nu kör vi en vecka till!


Hejsan hoppsan!

Då va lunchen nertryckt i magen! Nej varför skrev jag så? låter som jag knökar i mig maten bara... Å de gör jag inte... (alltid) haha...

Ska till gyn idag efter jobbet. Spännande... Not... Men de ska va bra å göra de säger dom !

Gött väder idag med! Kanske hinner med en promenad i em innan solen försvinner? Hoppas!

Tror att filmen "torka aldrig tårar...." satte större "spår" än vad jag tänkte igår. Varje gång jag vaknat i natt så har filmen vart de första jag tänker på. Vad som hände osv... Och jag har vaknat mycke!! Linnea kom in och knödde på mig. (vill ligga på min kudde, ha mitt täcke) mysigt i början men inte när man vaknar femtioelva gånger i timmen för att hon knör med tårna på en eller man försöker vända på sig de går inte bara.. Men sova får man göra när man blir gammal!
Men filmen va de ju. Hemska sjukdom. Aids. Tur att de blir bättre med tiden. 80-talet e ju inte så längesedan ändå...

Jimmie kom hem efter innebandyn igår när de va kanske 30 min kvar på avsnittet och han titta på mig och sa: Gråter du? E du ledsen???
Jag- ja den e så sorglig....
Han- jaha de e för filmen... Trodde du ledsen för annat...

Haha... Då va de inte lika noga! ;)

Ne nu blir de jobb innan man ska till "doktorn"....


Torka aldrig tårar utan handskar

Den tittade jag på igår kväll. Måste säga att jag e besviken... Va inte alls så bra som jag trodde... Visst de kom några tårar och själva berättelsen om aids va fruktansvärd. Men ändå...

Och hur bögar blev behandlade... Tur de e bättre idag. Eller hoppas de e bättre idag?
Nu ska vi cykla till dagis! Får skriva mer på lunchrasten!


What a feeling!!!

De e måndag och livet leker!!!

Not.... Eller jag ska inte klaga. Men de e alltid lite motigt att gå till jobbet när man haft en go helg.

Och idag är solen framme med! Ska till fontin å gå en bit med Jessica å barnen sen efter jobbet :) myspys!!

Fick reda på att jag ska på brandövning genom jobbet förut med. Undra vad man ska göra då? Vi skulle ha oömma kläder på oss stod de iaf! Spännande! :)

Jag cykla idag och de va änna ljust ute i morse! Tänkte att jag kunde cyklat genom skogen nu men får se hur isigt de e där nu när jag cyklar hem. Sist jag cykla där så va se iabana hela vägen i skogen. Tog dubbelt så lång tid att gå där!
E kallt på morgonen ännu iaf. Tänkte på sommaren när jag cykla i morse. Tänk när man cyklar här i bara Linne eller tunn tröja på sig. Längtar! Nu e de så kallt så växlarna låser sig. Har 2an i, i uppförsbackar, nedförsbackar och plan mark... Skit störande.!!! Går inte att ändra... :/

Ne nu ska jag jobba snart igen! Och snart slutar jag å ska hämta L! Längtar!

(konstigt att man kan bli så glad pga vädret)


Matkoma from hell!

Idag packade vi ner badkläder och åkte till vattenpalatset i Lerum. Jag tycker de e skiiiiit jobbigt att gå runt i bikini så bland folk men vad gör man inte för sitt barn! :P mest e de för jag inte vill visa knävecket. Men man e ju mest under vatten med kroppen så de gick bra. Prata om att göra de till en vana att åka dit. Linnea lär ju våga mer och mer å då blir de roligare och roligare!

Sen blev vi hungriga så vi bytte om och åkte till Mr Johanssons i stigs center. Å fy faaaaan vad mätt jag blev.... Va så mycket gott så man önskar man kunde äta där hela tiden. Men får väll åka dit mera ggr. Smaka på sushin med. Har ätit de nån gång innan men aldrig så som idag. Men jag åt inte den med laxen. De klara jag inte... Rå lax... Uuuäää... Kanske en annan dag!

Sen va de glass till efterrätt och de va 6 eller 7 sorter man fick välja på och man fick äta hur mycket som helst. Linnea va i himmelriket! Haha... (plus topping till 5-6 st att välja på plus grädde)

När vi åkte hem somna L med en gång nästan. Jimmie somna när vi kom hem. Å nu har jag väckt Linnea (annars somnar hon inte ikväll) så hon kollar på Pippi. Jag vill gå ut. Passa på när solen e framme! Får se om jag får med mig resten av familjen :)

Här kommer lite bilder. inga bilder från badet. Antar att man inte får ta kort där men från Mr Johanssons kommer några :)
Hörs senare!

https://cdn1.cdnme.se/2187364/6-3/pic_512a2f2ee087c317b5334e96.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2187364/6-3/pic_512a2f2ee087c317b5334e96.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2187364/6-3/pic_512a2f2ee087c317b5334e96.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/2187364/6-3/pic_512a2f2ee087c317b5334e96.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2187364/6-3/pic_512a2f68e087c3177c264dfc.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2187364/6-3/pic_512a2f68e087c3177c264dfc.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2187364/6-3/pic_512a2f96ddf2b3401725ecf6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2187364/6-3/pic_512a2f96ddf2b3401725ecf6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2187364/6-3/pic_512a2fd09606ee67a8e1d96b.jpg" class="image">


God morgon tyckte L

06.20 ropa Linnea å ville gå upp. Så vi gick upp och satte oss framför tvn. Jennifer sov inne hos mig i natt så jag ville inte väcka henne för tidigt.

Väntar på att Jimmie ska vakna så jag kan åka å träna.
Har ni tänkt på att de blir ljusare och ljusare nu?? När jag åker till jobbet på morran så är de inte kolsvart längre. Så jäkla bra!

Ne nu vill Linnea ha frukost. Vad händer idag annars då? Har inget planerat....
Jaja... Vi får se! Hörs senare!


Hej igen

Väntar på att Jimmie å Jennifer ska komma. Då ska vi ner till city gris och köpa lite mat å gött till filmen ikväll. Jag får grönsaker att dippa. Yummi.... Men jo de e gott. Men ligger de choklad bredvid tar jag ju hellre de! Hehe...

Blev ingen promenad förut. Klockan sprang iväg tyckte jag och Linnea verka inte alls trött. Men just nu ångrar jag mig. Tur vi går till city gris sen! Haha...

Linnea badar och ropar att hon inte vill de mer så får ta å torka henne!
Hörs senare!


Hinner inte skriva så mycket

Hinner inte sitta å skriva så mycket idag för tiden änna flög iväg.
Men jag måste skriva lite ändå.. Haha..

ÄNTLIGEN FREDAG!
Varje dag denna vecka har jag när kl ringt trott att de vart lördag. I ca 1 sek. Sen har jag kommit på att de inte e de... Man blir så trött å allt känns så jobbigt när de blir så.. Haha...
Men i mon e de lördag. Äntligen ;)

Ikväll kommer Jennifer hem till oss. Vi ska ha filmkväll. Myspys! :)

Idag blir de inget gym. Får bli en promenad ist så Linnea kan somna.
Nu ska jag jobba igen. Får se om jag hinner uppdatera senare/ikväll!
Todilooo!


Föder barn

Idag när jag träna så va de nått program som de där "En unge i minuten" fast inte svenskt. (dom föder barn) Älskar sånna program. Hade jag haft ork till att plugga så hade de vart fräckt å bli barnmorska :) Måste va världens bästa jobb!

Men iaf när jag gick där på gåbandet och såg när bebisarna "pluppa" ut så blev de att jag tänkte på när Linnea föddes. Hur de va innan hon kom.
Kom ihåg att när vi kom in på bb å väntade på vårat rum så blev jag jätte ledsen. Vet inte om de va för att allt blev på riktigt eller för att hormonerna hoppa å hade sig (troligen båda i och med att jag grät näst intill hela graviditeten ändå) haha...

Men väl inne så va de lugnt. Rummet kändes inte som ett förlossningsrum. Jag tänkte att vi kommer väll få gå in i ett annat rum när de närmar sig. Jag fick byta om och hon kollade hur öppen jag va. "snälla MINST 3cm" tänkte jag. Och jag va öppen 5 cm. Oh! Gött!

Lustgasen blev väldigt populär för min del. Hjälpte bra mot värkarna. De e konstigt så här i efterhand. Man kan inte (eller inte jag iaf) tänka tillbaka på förlossningen och tänka exakt så kändes sammandragningarna. Å de e nog bra. Annars hade man nog inte skaffat mer barn.
Men en grej minns jag jätte tydligt att jag tänkte: VARFÄR SKAFFAR FOLK SYSKON!??? VARFÖR GÖRA DETTA EN GÅNG TILL?
DE E INGET FEL PÅ ATT ADOPTERA.

så att rätt så ont måste jag haft! Haha! Men jag vill ha mer barn någon gång i framtiden :)
All den smärta man känner tills bebisen är ute försvinner på 1 sek. Sjukt! Men de e nog de häftigaste jag gjort. Å de kom nått underbart fantastiskt och älskvärt ut utav de!

När Linnea kom ut va hennes hjärtslag inte så bra så dom sprang iväg med henne och tog med sig Jimmie. Jag fatta ingenting. En barnmorska prata med mig och sa; "Hjärtslagen va dåliga så dom fick gå bort med bebisen för att få ingång de. Jimmie följde med och bla bla bla bla" jag ville inte lyssna utan svara: Men blev de en kille eller tjej?

Strax efter kom Jimmie in och tårarna spruta och han sa De blev en tjej. Men de gör inget. Hon e jätte fin!!! (han trodde L va en kille) eller ville att de skulle va en kille, rättare sagt ;)

Ja gud... Sikken dag de va. ångrar inte en sekund. Älskar Linnea över allt annat. Kommer göra allt för henne hela mitt liv. Visst vi har våra duster nu men de lär inte va nånting jämfört med tonåren. Men de tar vi då! Haha...

Nu ska jag sova för jag e ap-trött...
Hoppas de inte vart allt för tråkigt att läsa! Hihi...
Hörs i mon!


Vååååår

Ne inte riktigt men de närmar sig! Cykla idag och de va ingen is på gångbanan. Tog 25-30 min till jobbet med is på vägen men idag tog de max 20 min!! Å då trampa jag inte för livet utan i vanlig takt. (dessutom så hade den fastnat på 2ans växel.... ) den gör så när de e kallt ute...

Idag blir de nog träning... Ska ringa pappa bara å kolla av om han kunde va barnvakt.

Michaela: tack! Jag vågar inte söka till de för jag e inte så haj på grejerna. Bakar efter mitt "tycke"... Haha..

OCH den eviga frågan:
VAD SKA MAN ÄTA TILL MIDDAG IDAG?

Ne nu börjar jag jobba snart igen så vi får höras senare!


Snabb hej

När jag va i köket (på jobbet) förut lös de upp nånting ljust i hela rummet. Va f*n e detta?!! Tänkte jag. De första som slog mig va komet. Nu kommer de en hit. Men sen kom jag på att de va ju solen! Haha... Guuuuuu va skönt! Men solen va faktiskt inte min första tanke. Hur skrämmande e inte de då?

Idag blir de promenad ner till city gross. Förhoppningsvis somnar Linnea en stund. Sen blir de träning :)
Jimmie slutar sent idag med så Hanna e snäll och kollar L!

Linnea e rolig. Hon brukar säga när man frågar henne innan vi ska åka på morran:- Behöver du kissa??
-Nej jag har redan kissat hos mormor. Samma när man säger att nu ska vi borsta tänderna. -Men jag har redan gjort de hos mormor....
Rymmer hon till mormor på nätterna?? Haha...
Mycket lustiga saker som kommer ur henne väldigt ofta... Måste börja skriva upp de. Så de finns till nästa bok till henne :)

Kommer Mia på grötö idag eller? Hon e så rolig. Älskar de programmet. Och sen såg jag att dom söker kandidater till hela Sverige bakar. De betyder att de kommer komma tillbaka!!! Jääääj!

Har fått sån lust att ändra hemma. I köket. Nytt köksbord bland annat och gardin. Och i vardagsrummet vill jag måla/tapsera. Å nya möbler.... Mycke man vill! :/ får ta lite i taget.

Ne nu blir de mer jobb!
Hörs senare!


Livet e på topp

Samtalet idag gick bra. "Linnea e en pysslig tjej med humör" :) leker med alla barnen och så. Äter bra och älskar miniröris.

Kanske dags att börja på Friskis miniröris igen nu då? Gick ju på de några gånger innan jag opererades med Linnea och de va kul. Hmmm...

Vägdes idag och jag har gått ner 0,7 kg på 1 vecka. Jag e jätte glad med tanke på att jag möla godis hos Hanna i lördags! Haha... Så Hanna, du e safe! ;)

Nu ska vi kolla på film. Hotell transylvanien. Eller hur de stavas... Ska bli kul!
Vi hörs i mon!


Lunch tajm

Lax med ris blev de idag! Mumma!

Idag blir de ingen träning. Men kanske en promenad efter vi hämtat L? Ska på sånt där introduktion samtal idag ju :) å efter de så kanske man kan ta en promenix?

Funderar på att köpa ny säng. Eller madrass rättare sagt. Den vi har nu är... Kan inte ens med å skriva hur många år den är men den e gammal! Kan jag ju säga! Haha... Får ta en tripp till Ikea och provligga lite nån dag! Hehe...

Och den eviga frågan: Vad ska man äta till middag idag???
Kyckling kanske? Såg att vi hade de i frysen igår. Vad ska man göra med den då? (de e andra frågan) haha... Äsch... Hittar la på nått hemma sen!

I helgen e de schlager igen! I lycke tror jag de blev till och med.
Jennifer ska sova hos oss med. Massa kul! Vi ska kolla på den sista twighligt filmen! JAG LÄNGTAR!!! Har väntat sen okt tror jag. November kanske... Nånstans där iaf! Wääääääj!

Nu ska jag snart jobba igen. 1,5 timma kvar! Hörs senare!


Feb. 18, 2013

Idag åkte jag å träna direkt efter jobbet. Mamma å pappa hämtade Linnea och tog med henne hem till lycke.
Så efter träningen åkte jag hem och gjorde färdigt middagen och duscha i lugnans ro!

Vilket tråk väder de vart idag då! Blandning av snö och regn. Mest regn. (skönt) Vill verkligen inte ha mer snö nu. De får gärna va kallt. E ju ändå bara februari. Men snö behöver de inte vara.

I mon ska vi på samtal på linneas förskola. Prata om hur de har gått första tiden sen hon börja och vad vi har fått för uppfattning mm. Ska bli spännande! :) Jimmie jobbar till 18 men skulle komma med ändå och sen tillbaka till jobbet.

Vad trött jag e då. Linnea somna inte för ens vid 21. Tur hon får sovmorgon i mon. (Jimmie lämnar henne vid 8) och då får jag med sovmorgon. Ingen Linnea att dra upp och klä på. Skönt...

Träningen gick bra idag. Blir bara så provocerad på folk som INTE torkar av maskinerna efter sig. Så jävla äckligt! Hur svårt e de att torka efter sig? Men jag kan inte med att säga till. Ännu. Kommer la nån dag ;)

Ne nu ska här borstas tänder och sedan nana! Go natt så hörs vi i mon!
Snart e de helg!


Go kväll

Ellenor: får jätte gärna hjälpa mig när de e dags!
Hanna: de va as gött!

Idag åkte jag å Linnea till stan å hälsa på syster yster Netten å hennes familj. Tog en promenad i helvetesbacken bland annat.

Sen på em drog vi hos hem. Handla bla kattsand som vi skulle ha och Linnea va så där sugen på att gå i affären.

På tal om sugen, e så gottesugen! Funderade på om man skulle ta å göra negerbollar förut men ne. Ska inte äta sånt ju...

Just nu kollar jag å Linnea på bolibompa. Jimmie kommer nog närsom :)

Nu blir de kvällsmacka för Linnea!
Hörs senare!


Söndag -seg dag

Frukosten är intagen och jag funderar på vad man ska hitta på idag. Jimmie e i vbg och jag o Linnea e ensamma.

Klockan 6 ville Linnea gå upp idag. Hon fick välling och ligga bredvid mig och jag tänkte att hon kanske somnar om. Men icke... Halv 7 satte jag på barnprogrammen till henne och strax efter 7 ville hon äta frukost för hon va faktiskt jätte hungrig. Vilket jag inte trodde på eftersom hon ätit välling för inte så längesedan... Haha...
Hon gör allt för att man ska gå upp.
-mamma jag vill duscha. Jag e hungrig jag vill gå upp. Osv...

De va kul på kalaset igår. Tror Alexandra blev nöjd med alla presenter hon fick.
Jag satt och Googlade på olika tårtor som man kan baka när Linnea fyller år. Man får nog ha 2 iaf och då kan man ha en med Pippi och en tårta med prinsessa på. En sån med barbi så de ser ut som en klänning? Hade vart kul. Är ett tag kvar tills hon fyller men ändå! Haha... (jag längtar) :P
Frågan e om man ska baka själv eller om man ska köpa? Inget jag kanske behöver tänka på nu, men roligt att "planera" lite :) hihi....

Ska försöka ta oss till affären idag iaf. Behöver både kattmat och kattsand och frukt... Jaja... Nu ska jag dricka upp mitt te och duka bort frukosten och diska. (wohoooooo.....)


Jag skyller på Hanna

Då har jag kommit hem från Hanna. Mätt å jävlig. Åt god tacos och sen ställer hon fram världens godisskål till henne o Linnea å jag va bara tvungen å smaka liiiite (som blev mycket)
Uuuäääk.... MEN inget man kan göra åt nu och skulle de visa sig på vågen på tisdag så skyller jag på dig, Hanna!! ;)

Hehe... Ne då :)
e igentligen jävligt trött så jag fattar inte varför jag inte sover nu. Hoppas på att L sover till 8 iaf i mon? Vi får se!

Nu blir de nanadags för mig!
Go natt alla!

(bilder från kalaset idag :) )


Hej lördag!

AAAAAAAHHHHH.....!!!!! Äntligen helg!
Sovmorgon till 6. Väntade på att Jimmie skulle vakna å han vakna när Diesel va i lådan (hon krafsar i 100 år när hon vart på lådan) å då tänkte jag; Kanske ska träna nu??? Men låg kvar en stund till och vid halv 8 va jag på gymmet.

Skönt att ha de gjort. Var jag och en till inne på tjejgymet. Lagom :) haha...

Vid 3 e de kalas å ikväll blir de melo hemma hos Hanna! Vet inte ens vilka som sjunger, å de brukar jag inte ha koll på heller iof... Brukar bli en överraskning när man sitter framför tvn vid 20 och dom presenterar artisterna. "jaha e HAN med??? Å ska hon sjunga?!" lika bra å ha de så. Hehe... Men se de, de ska jag!

Igår då, på gladiatorerna. Va paff jag blev. Har inte hört att han från Kungälv som tävla fick axeln/armen ur led? Skittråkigt för han hade nog annars tatt de. Men han va duktig annars tycker ja :)
Jag hade aldrig orkat!
Jimmie tyckte dom skulle köra så att även tjejer fick möta dom manliga gladiatorerna. De går ju inte sa jag. En tjej på 70 kg kan ju inte möta en kille på 100 kg. Han e rolig han. Men de va efter att han sett att en av dom kvinliga utmanarna va lesbisk tror jag....

Sa att vi åker vid 2 för Jimmie skulle göra ett ärende på vägen. Men klockan har aldrig gått så sakta?! E bara 1 1/2 timma kvar nu vilket e bra. Men seeeegt....
Ne nu ska jag packa väska för Linnea. Hörs senare!!!

(längtar till sommaren.....)


Mätt i go

Kollar gladiatorerna och hejar på han från Kungälv! Älskar gladiatorerna! :)

Ätit bakpotatis med räkröra och nu har jag mölat lite bilar o popcorn... Mat mat mat... Haha... Visst e de gott! ;)

Gick bra på gåbandet idag! Klarade att springa mer idag! :) då blir man mer taggad! Funderar på om jag ska träna i mon på morran. Ska ju ändå på kalas så kan va bra å få röra på fläsket :)

Ne nu ska vi titta på gladiatorerna igen!
Hoppas ni har de gott där hemma som jag! ;)


21.45

21.45 kom Linnea in till mig igår och ville sova bredvid mig. Jag tänkte precis innan att jag skulle stänga av tvn snart å då flyger sovrumsdörren upp och Linnea kommer in... Jag va lat å tänkte att jag lägger över henne när hon somnat men jag somna jag med och har sovit väldigt bra med tanke på att hon sovit bredvid mig. Har ju vaknat några ggr men inget allvarligt. Förutom då bär jag drömde.
Konstig dröm... Har känts som jag vart på helspänn hela morgonen. Man har en känsla att nått hemskt kommer hända. Gillar inte... Men bara ta ett djupt andetag och tänka på annat! :)

Idag blev de rester från igår. Kycklingpannbiff (köpte kycklingfärs och gjorde själv) och ris och kall currysås. Yummi!! Proppmätt nu.

Tjockis som man är sitter man och funderar på om man ska köpa nått gott och äta ikväll ( även om jag e proppmätt nu) haha...
Måste träna ikväll med. Måste måste måste!!!
Kul kul kul!! Haha...

I mon blir de kalas med. Alexandra fyller 5år. Har inte köpt nått ännu... (tack för alla tips NOT) haha inte en enda kommentar. E de så svårt å köpa till en 5åring man knappt känner? JA! De e de... Men Jimmie hade fått ett sms från hennes mamma med saker hon gillar så vi ska la snart fått ordnat nått... Kanske kan åka förbi nån leksaksaffär idag? Ja vi får se vad jimmipimmi säger den lilla cashewnöten. hans kusin änna ju...

I morgon är de MELODIFESTIVALEN DEL 3. eller vad de heter... Ska bli skoj! Hem till Hanna å äta (vad annars gör man? ) tacos!!!!

Ne nu ska jag snart jobba igen!
Ha en bra fredag alla för nu e de bannemej snart helg! Wiiiii....

Ha de gött Haj!


Äckliga dröm

Har änna ont i röven/svanskotan från igår när man satt på en stol mest hela dagen... Tur jag får jobba idag å gå av smärtan hehe...

Hade en sån äcklig dröm i natt. Eller i morse kan man la säga. Vakna vid 5 å kunde inte somna om. (kl skulle ändå ringa 05.15 så de va ok)

Men iaf, drömde att jag jobba i fiskbilen och gick där i godans ro och hjälpte kunder och kolla priser mm tills de börja dåna i marken. Kom folk framför fiskbutiken springandes och skrikande för livet och jag tänkte vad händer nu?? Så jag kolla bort mot McDonalds (som inte låg där utan de va typ en fotbollsplan) och flera hundra tusen människor kom springandes mot maxi och i himlen såg jag en militärhellikopter som sköt mot folkmassan. En efter en blev träffade och jag tänkte vart e mamma Hanna å pappa?!!?!! Visste att dom va bland folket som sprang emot mig. Letade förbryllande samtidigt som jag inte ville bli träffad av helikoptern. Tillslut såg jag mamma pappa å Hanna och vi tog skydd och jag fråga vad som händer? Och då va de så att militären har massa pengar över och vi är för mycket människor i k-älv så dom fick skjuta av några människor. Idioter tänkte jag. mamma sa förvånat; Jobbar du i fiskbutiken igen???

Helt plötsligt va vi i lycke jag och 2 till (kommer inte ihåg vilka men de va kompisar iaf) och vi hörde helikoptern på utsidan och jag ville att vi skulle släcka alla lampor i huset så att dom inte såg att de va nån hemma. Men nån gick och tände hela tiden och jag försökte hålla släckt. Tillslut satte jag mig inne på toan där nere och bara tänkte att jag måste överleva. Då kom dom 2 kompisarna och jag sa vi måste ta oss till andra vån. Men vi måste gå upp en och en för jag hade sett en militär gå på utsidan som annars kunde höra oss. Helt plötsligt så är en av kompisarna Harris och han har ett stort gevär. Och den andra kompisen är en tjej kom jag ihåg. Men hon ska iaf gå upp först och när hon kommer upp på andra vån ser vi att de går en efter henne upp, med gevär. Så jag säger till Harris att stoppa han med sitt gevär i trappan vilket han gör. Och jag skriker skjut han för militären va påväg att skjuta Harris. (blir de rörigt nu eller? Haha)
Men Harris skjuter och militären ramlar ner för trappan och lever så Harris skjuter igen och igen och igen men han bara fortsätter leva. Så jag tar tag i militärens gevär och skjuter han med och de e blod överallt och tillslut dör han... Lycklig att vi överlevt blir jag ändå rädd för vi har ju dödat en. Sen vakna jag och va skitpissinödig men våga inte gå ur sängen. Haha!

Så... Vad betyder denna dröm? ;)


Alla stjärtans dag!

Idag har jag vart på utbildning i grundhygien. Kl 8-17... Helt ok faktiskt och roliga människor men den lokalen vi va i va skiiiiiit kall. Jag fryser inte lätt men jag har fan frösit hela dagen... Har jag inte blivit sjuk innan så lär lätt jag bli de nu.
Men annars va de en bra uppdatering för hygien i köket. Läste ju de i skolan men alltid bra att uppdatera sig. I slutet av dagen fick vi ett prov på allt vi lärt oss och jag fick 17 rätt av 18 :) så jag klara mig. Så jag får ett intyg på att jag läst den kursen.

Efter vi slutat åkte jag till maxi och köpte present till Linnea för de e alla hjärtans dag idag. Hon blev glad och visa en blomma hon och Jimmie köpt till mig och 2 teckningar dom ritat tillsammans :) jag som aldrig får nått annars blev väldigt överraskad.

I mon blir de jobb som vanligt på kära lilla klockarebolet. Sen e de helg. Vi ska äta bakpotatis i mon. Love it! ;)
Och förhoppningsvis så ska jag hålla mig från fredagsmyset...

Men nu blir de tvtittande i sängen och somna tidigt. Go natt!


Vab

Dom ringde från förskolan idag för att Linnea va hängig och rosslig i luftrören. Så fick gå hem från jobbet och åkte till vårdcentralen.

Hon fick andas i en apparat så luftrören skulle vidga sig och hon va jätte duktig. (jag sa att om hon va duktig och gjorde som doktorn sa så skulle vi köpa glass efterråt!) hehe...

Nu sitter vi hemma å kollar på barnprogram. Eller Linnea somna i mitt knä, men ändå! Höhö... Hon har lite feber.

Ne om man själv skulle passa på att sova lite?
Hörs senare!


Snart e de helg

Eller de e ju närmare idag, än igår iaf :P
Positivt tänkande!

Idag ska jag ta Linnea på promenad efter jag hämtat henne på dagis. Förhoppningsvis somnar hon i vagnen och jag kan lunka på och lyssna på ligga med P3 ;) haha!

Blev soppa till lunch idag. Hatar soppa... Men blev ingen matlåda över igår så då fick de bli "coup of soap". Funkar väll så sätt... Äta dessto mer när jag kommer hem... Haha!! (å jag skojar igentligen inte :P )

Igår behövde jag inte alls hämta Sofie å Jennifer i lycke. Mamma skulle handla så hon körde dom. Tränat fick jag iaf gjort. Känner i magen idag att man har lite träningsvärk! Gött å veta att de finns nått där i bland all "deg". Haha!

På lördag ska vi på 5års kalas. Vad köper man till en 5åring? Tjej. Tips hade vart kul om man fick!

Nu ska jag jobba igen!
hörs senareeeeeee!


Måndag 11/2 2013

Ibland e de så svårt att hitta en bra rubrik... Så idag fick de bli dagens datum! Haha!

Efter jobbet idag ska jag hämta Linnea och sedan ut till lycke och hämta Sofie o Jennifer och lämna dom hemma hos Sofie (även Linnea) och sen åka och träna med Ellenor. Ingen rast ingen ro. För sen efter träning ska jag hämta Linnea, hem och göra middag, fixa disken och vika tvätten och duscha och äta där i mellan... Sen kan jag vila när Jimmie e å tränar innebandy och Linnea sover.

I natt (eller ja, vid halv 12) vakna jag av att Jimmie kom in i sovrummet med Linnea och sa att hon får sova här för hon bara gråter.
Um... Jaha... Sa jag och Linnea la sig på min arm och somna gott. Vakna vid 3 igen att de kändes konstigt i sängen och då hade Linnea kissat ner sig. Hon hade ingen blöja! Men va faaaaaaaan tänkte jag... Bort med täcke och en handduk över pisset och ett nytt täcke och sova igen. Tänkte att jag får ta de i morgon ist. (va inte så mycke)

Sen drömde jag massa skit. Bland annat att jag hade mask i huden och dom va lika stora som daggmaskar. Fick änna dra ut dom. Skit äckligt! Sen hade jag mask i magen. Jag såg de genom ett sår jag hade på magen. Så drog ut massa maskar där och sen maskar som såg ut som pytonormar. En Si så där meter långa! Och de äckligaste e när man vaknar och undrar om de e sant eller inte? Mådde rätt illa kan jag lova när jag vakna... Stört.

Ne med den bilden i era huvuden så ska jag jobba igen... Haha!
Hörs senare!
(tänkte jag skulle lagt ut en bild på en pyton men så vet jag ju att Ellenor läser min blogg så de kändes lite taskigt att göra de. Så de blir denna roliga ist :) )


Söndag

Fy fan va helgen går fort!! Inte bra.. Har hela söndagen kvar, men ändå! Haha...

Snöa ännu mer igår. Och jag blev irriterad för jag vill inte ha mer snö... Jag vill kunna cykla nu. Men får la vänta till mars. Då e de ju ändå en vår-månad. Då får de inte va snö! Okej? :P

Blev sent igår. Va hemma vid 12 men la mig inte för ens vid 1-tiden. Men Linnea sov till sju så jag fick lite sovmorgon!

Va ju ute i lycke och kollade melodifestivalen. Bättre bidrag denna gång än förra tycker jag. Käkade även tacos. För gött alltså... Hehe... Men jag lyckades äta så jag inte blev knökmätt! Lätt att man blir de med tacos tycker jag!

Igår på dagen åkte vi på en familjetripp till Naturhistoriska. Så nu har jag och Jimmie årskort där... Kan man åka dit hur Mycke man vill! Haha...
Tycker de e intressant med alla djur dom har och vissa ser verkligen levande ut! Men samtidigt går jag runt med maten uppe i halsen... Luktar konstigt på museum. ( jag e extra känslig när de gäller lukter med kan jag ju tillägga) men när vi kom till valen drog jag upp tröjan över näsan och mun. Vet inte vad de kan vara som luktar men har alltid tyckt de när man går på museum.

Bra ställe när man bantar iaf! Haha... Dom hade någon utställning nu om parasiter som vi gick och kolla på. Kände att magen börja kurra väldigt mycke och tog upp ett päron. Men kunde inte äta upp de. De växte i mun på mig tillslut! Töntig jag e, jag vet... Haha... Jimmie och Linnea käka upp sina frukter utan problem. Hehe...

Snart ska jag iväg och träna. Linnea väckte mig och va hungrig så vi käka och då måste jag vänta en stund innan träning. Ångrar mig nu. Kunde ju käkat efter träningen! Men men... Lätt att vara efterklok! :P

Annars vet jag inte vad som händer idag! Leka i snön kanske? Vi får se!

Nu ska jag byta om inför träning!
Hörs senare!


Melo

Sitter i lycke och kollar på melodifestivalen med hela tjocka familjen :) Linnea somna i Sofies knä förut vid 7-tiden. Mys pys! :)


Ligga med P3

(detta inlägg e från igår kväll men de ville inte publicera då)

Ja nu ska jag ligga med P3. Haha... Ne jag ska in i duschen och lyssna på "ligga med P3". Ett program där dom pratar sex. Skitskoj! Haha...

Tränat, ätit. Köpte tulpaner med. Står så snyggt på köksbordet nu! Hehe...

Ne duscha va de ja!


Köttfärspaj

De fick bli köttfärspaj idag :)
Men först träning och sedan middag :)


Wohoooo!

Freeeeedaaaaag! Idag ska jag träna! Ska bli så skoj!

Vad ska man göra till middag idag då? Har verkligen iiiiiingen aning... Tacos vill jag inte ha (tro de eller ej men känner inte för de)
Åååååh va trökigt. Fråga på fb nu så får vi se vad folket säger... Haha... Lite tips hade inte vart fel...

Cyklade idag med! Trodde jag skulle dö en gång bara. Cyklade ner för en lutning (man kan inte kalla de för backa för den va för kort) och fick sladd med bakdäcket men jag hade nästan ingen fart så jag fick ordnat upp de! :) men man hinner ju tänka en miljard tankar haha... Får se hur de går när jag ska hem sen.

Längtar tills snön försvinner så jag kan cykla på lite och inte va rädd att man ska halka till. Plus att de e lite varmare ute med... Och ljusare! :)

Ne nu blir de mera jobb!
Trevlig helg alla!
Hörs senare


Promenad

Blev en promenad på 1 timma förut när jag hämtat Linnea och nu har jag RÖV ont i benet... Jag skyller på skorna. Hade fel skor på mig... Hoppas värken försvinner tills i mon.

Linnea somna gott iaf :) sov hela rundan. Och när vi kom hem igen så gjorde jag middag. Lax och couscous till mig och lasagne till resten av familjen. Bara jag som äter lax här så idag fick de bli så.

Kollade på film ikväll. Möhippan heter den på svenska. De engelska kan jag inte ens stava till. B-någonting. Haha...

Men iaf, den va skit bra! Skratta många gånger så se den! Tror de va en tjejfilm för Jimmie va INTE intresserad av den. Haha... Han somna strax innan 9 och så hade han spelat på telefonen hela början av filmen. :P

Ska oxå gå och lägga mig nu. De e bara de att man måste borsta tänderna och de e så jobbigt när man sitter gött i soffan.... Lättare att ta fram telefonen och skriva lite på bloggen... Hähä...

Go natt!


Dagen innan fredag ;)

Kom iväg igår till gymmet även om jag la mig i sängen snabbt. Va änna skönt och "vara tillbaka". Hon i kassan kände igen mig iaf!
Och träningsvärk har jag idag med. Härligt!

Ska man göra till middag idag då? E inte sugen på nått (kan bero på att jag precis vräkt i mig lunch... Haha) så störande när man glömmer ta upp från frysen med... Jaja...

Ska hämta Linnea med vagnen idag så ska vi gå en promenad direkt efter dagis. Kanske hon somnar en stund. Igår somna hon lite för sent å då somnar hon senare på kvällen med. Inte bra när man ska upp halv 6 på morran sen...
Och när hon e ensam hemma med pappa så blir de mycke tv-tittande. Gillar inte jag... Okej å kolla på Bolibompa på kvällen men inte direkt när man kommer hem och sen hela em... Tur jag tar ut henne idag då! Haha... ;P (alltså tur att jag e perfekt... Hehe...)

snart e rasten slut! imon e de fredag! Snart helg :) tror linneas farmor skulle komma? Vi får se...

Hörs senare!


Aja baja

Jag gjorde de man inte ska göra: La mig ner i sängen... Linnea somna på soffan och jag har gjort klart middagen för senare. Skulle bara kolla fejan en snabbis och vips! Så orkar man inte resa sig... Haha... illa...

Men snart kommer Jimmie och då drar jag till 24/7. :)
Har faktiskt redan tatt på mig träningskläderna så de bara e att åka :)

Fick ett brev idag på posten. Från hudkliniken, Sahlgrenska. Får alltid en klump i magen när jag får brev där ifrån. Tror dom sett fel på proverna och att jag har cancer ändå. Men icke :)

Stod bara att jag var välkommen på efterkontroll. Ska kolla hela kroppen efter hudförändringar. Kul... Stå där i trosor och bh och känns sig oerhört sexig! Haha... De va iof inte för ens i slutet av mars så jag har ett tag kvar att träna upp mig... Haha!

Ne! Vart e han!? Nu får han komma snart....
Hörs senare!


Onsdag

Idag blir de träning! Längtar! :) och liiiite ångest... Haha... Kommer ju absolut inte ha samma kondition som jag hade innan jag opererades och de e skit tråkigt... Men så e läget nu så jag får helt enkelt starta om från början! (surt)

Handla ska jag göra idag med. Börjar tryta i kylen och frysen. Hoppas Linnea e på bra humör bara. E lite lättare då! :)

I natt kom hon in till mig vid 1 och jag orkade inte bära över henne. Klockan skulle ju ändå ringa vid halv 6. Men bär jag väckte henne i morse sa hon: Du får inte väcka mig!!!!!! Jag vill sova!!
Kan hon inte tänka så på helgerna, tänkte jag...

Tur man slutar tidigt på dagarna så hon inte behöver va där tills på kvällen. Fast då hade hon la fått sova på dagen för att orka. Hon somnar ibland på
Dagarna när vi har kommit hem på em. Inte varje dag, men ibland.

Hon sov utan blöja med mellan 1 och tills kl ringde. :) inte en kissdroppe!
Och härrom natten sov hon från 11 tills kl ringde utan blöja och inget i sängen! ( hon sover innan med den men vaknar och tar av sig den)

Ne nu ska jag jobba igen. Va la ett roligt inlägg detta då? Haha... Mina inlägg blir tråkigare och tråkigare... Sorry... Haha har inget vettigt att skriva om :P

Hörs senare!!


Go däää!

Min app vägrar funka på jobbet när jag har rast... Inte bra...

Vet inte vad jag ska skriva igentligen men satte mig i soffan och orkar inte resa mig ( ska duscha) haha... Då gör man allt för att fördröja tiden liiiite till... Haha...

Upptäckte förut att diesel har blod i avföringen :( Vad gör man då? Tänkte jag ringer veterinär i mon och rådfrågar lite... Vill inte att hon ska behövas avlivas bara... Vet inte vad jag gör då :|

Ne nu ska dra mig till duschen å sen sängen kanske? (å va skönt)
Hörs i morgon!


Måndag kväll

Igår träffade vi Nathalie och Nellie. Nellie gav mig en stor kram när vi möte dom på gården hemma hos dom :) hundra år sedan vi sågs, känns de som.

Senare åkte vi till Skarpenord och skulle åka skridskor. Trodde man kunde hyra där (till barnen) men de gick inte. Hjälm kunde man hyra men inte skridskor. Jessica och molle å barnen kom oxå och då fick Linnea testa Theos. Gick väll så där men kanske blir roligare om hon testar lite mer. Kanske skulle ta å köpa ett par skridskor till Linnea? Lite mysigt att åka dit och kanske ha med sig fika. Linnea fick fika iof. Från Jessica. Gick hon dit och tiggde till sig.... Onge!

Nellie verkade med sugen på att åka. Ville att Nathalie skulle släppa henne hela tiden. Hehe... Kan själv!

Sen på kvällen åkte vi hem och då blev de tacos!

Just nu kollar vi på Bolibompa. Jimmie ska träna innebandy ikväll så jag blir ensam med Ullared kl 20. Hihi... OM Linnea somnar då, vill säga.. :)
Eller om jag orkar va vaken? Haha...

Ne nu ska jag göra annat!
Hörs senare

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2013/pic_510fecb7ddf2b37a9a8eddb6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2013/pic_510fecb8e087c35024827002.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2187364/images/2013/pic_510fecc59606ee1ff6053716.jpg" class="image">


Jag dog

Blääää vilken dag detta e då.. Kom inte in på blogg-appen vid lunch så testa nu och de gick :)

Trött som bara den och vill bara lägga mig... Tur att Jessica å barnen kommer hit så man kan få lite energi av dom :)

Ikväll kommer Ullared på tv! Wohooo!

Ne nu vet jag inte vad jag ska skriva... Skriver mer ikväll!


Gooooooo morgooooon!

Va hemma strax efter 12 igår men kom inte i säng för än efter 1. Då sa jag till Jimmie: tar du Linnea i mon bitti? Hihi... Å de gjorde han. Jag fick sova till 9 idag. Sköööööönt...!

Igår va så jäkla bra! After dark. Hade lätt kunnat se de igen! Fattar inte att man kan ha så snygga ben å va KILLE! Fusk... Haha... Efteråt gick vi till La Vacca och åt mat. Jag tog någon pasta med oxfilé och paprika. As gött! :)

Sen åkte vi hem till Lycke och kolla på melodifestivalen. Och käkade morotsstavar som Hanna önskat... Haha...

Nu kan jag inte skriva mer. Dags att fixa sig för dagen! :)
Hörs senare!


Lördag!

Idag e de lördag och då blir de After dark!!! Och middag efteråt på la vacca. (om de inte blev ändrat? ) jaja... Jag e glad att jag e med så de spelar ingen roll vart vi äter... Haha!

Har lagt fram kläderna jag ska ha på mig redan så man inte står där 5 min innan och inte hittar sin tröja...

Va på specialen igår innan tandläkarn och kollade lite på rea-torget dom har :)
Hittade en sportbh för 74:- som jag testa idag och den va kanon! Kanske man ska passa på att köpa en till?

Va trött jag blev nu då?!!
Linnea kom in vid 7 till mig och vi åt frukost vid halv 8. Sen tog jag disken och vek tvätt och starta en tvätt... Och nu e jag död. Haha... Hoppas jag blir pigg sen. Men de blir jag nog. Lite fina kläder och smink så känner man sig på topp kanske? Hehe...

Ne nu ska jag se va Linnea gör!
Hörs senare!


Mmmmm.....


Fredag

Precis slängt in en tvätt i maskin och en i torktumlarn... Upptäckte att de började tryta i både min och linneas garderob. Semlebullarna blev jätte fina. Lukta som riktiga semlebullar. Har inte smakat på dom än får göra de senare. Vi har precis ätit kvällsmat så får vänta lite.

Va hos tandläkaren idag ju. Trevlig och go tandläkare. Kunde fixa min "glugg" utan problem. Jag sa: jag ser ut som Madonna i framtänderna.. Hehe...
Men hon tyckte inte alls de va så farligt. Och de va bara att limma på tråden igen. Skönt de! :)

Linnea fick va ute i Lycke under tiden. Busa med mormor. Och när jag kom ut för att hämta henne så fick jag middag. Lyx ;)

Längtar tills i mon nu. Ska bli så skoj! Hoppas de e en bra show nu!

Ne om man skulle börja med semlorna kanske......


Vab

Idag blev de vab för Linnea. När jag tänkte jobba så blev hon sjuk... Illa!
Hoppas vi slipper de här snart bara...!

Vi bakar semlebullar just nu :) får bli lite fredagsmys ikväll med de :)

Sen ska jag till tandläkarn... Mindre gott. Men kanske kan få bukt på min glugg? Vill inte se ut som Madonna längre... Haha...

Ne nu ska vi fixa de sista innan vi ska åka!