Fredag kwäll

Sitter ensam uppe nu och fördröjer tiden vid datorn... Jimmie va så trött så han ville lägga sig. De ville inte jag.
Kollar på idol samtidigt som jag sitter vid datorn.

Va och kollade på den där soffan som jag skrev om förut. Den va jätte söt, så jag köpte den. =) Så nu står den i Linneas rum ! Men bild glömde jag ju å ta så de får vi ta i morgon...!

Vet inte vad vi ska hitta på imorgon, på dagen. Får se ! =)

Nu kommer jag inte på vad jag ska skriva... Kanske lika bra å fortsätta i mon..?

Go natt på er!

Den här hade nog vart rolig å se! Undra om...

img_6124 (MMS)

Den här hade nog vart rolig å se! Undra om Jimmie vill de? Kom på i natt/morse att han fyller för fan år om 1 vecka!!!! Varför har ingen sagt de till mig?! Haha... Har ingen aning om vad han önskar sig heller så de blir ju inte jätte lätt att hitta på något då... What to do, what to do...? Får fråga ut han sen vad han vill ha. Ska åka och kolla på en jätte söt "soffa" till Linnea idag. Hitta en på blocket för en billig peng! Kan man lägga leksaker i den med. Köper jag den kan jag lägga ut bild! :) nu ska jag göra annat!


Den här hade nog vart rolig å se! Undra om...

img_6124 (MMS)

Den här hade nog vart rolig å se! Undra om Jimmie vill de? Kom på i natt/morse att han fyller för fan år om 1 vecka!!!! Varför har ingen sagt de till mig?! Haha... Har ingen aning om vad han önskar sig heller så de blir ju inte jätte lätt att hitta på något då... What to do, what to do...? Får fråga ut han sen vad han vill ha. Ska åka och kolla på en jätte söt "soffa" till Linnea idag. Hitta en på blocket för en billig peng! Kan man lägga leksaker i den med. Köper jag den kan jag lägga ut bild! :) nu ska jag göra annat!


morron

Känner mig så där taggad idag... Trött som ett as... Tur de e fredag och man e ledig i 2 dagar..

Arbetsförmedlingen ringde mig igår. Jag skulle ringt och redovisat i onsdags, men glömde HEEELT av de. Men så ringde en snäll kvinna igår och sa att jag inte blivit avstängd och fråga hur de gick. Jag berätta om mitt vik att jag ska få förlängt men att jag inte vet hur många procent de e på. Så hon sa att jag skulle ringa dom på eftermiddagen/kvällen när jag vet!

Tror ni jag gjorde de då eller? Glömde HEEEELT av de IGEN! Va e de för fel på mig?! Iof fick jag inte reda på procenten igår, utan ska få de idag... Så kanske kan skylla på de idag om jag inte glömder att ringa igen--- Har säkert blivit avstängd nu, så måste jag gå dit och bli på-anmäld... =( Hatar jävla arbetsförmedlingen... Så jobbiga!
Ne snart ska vi åka. Igår på morran så tänkte jag helt fel. Tänkte jag skulle vara hos dm kl 7.00. Men jag skulle ju vara där 6.30!!! trött jag blev... så stress stress stress på morran. Idag ska de INTE bli så!

Ps I love såg jag ju igår. Och fy faaan va jag grät! =) härligt...!
Nu kom Linnea å satte sig i mitt knä så skriver med en hand bara... hmm... Lika bra å slua nu då!

Ha en bra dag alla!

Tänkte jag...

....skulle kolla på "ps I love you" och gråta lite. E så lipig hela tiden. Blir helt gråtfärdig för ingenting...!
Tex så en jag jobbar med sa att på torsdag är de ett årsedan hennes son dog. Vi har pratat om de förut och jag vet att han va död och hur han dog mm... Men när hon sa de så kände jag att de blev helt vattnit i ögonen, och jag tänkte: Men gud, ett år bara?!! Stackarn och så ville jag gråta. Men jag lyckades hålla igen de... Flera gånger man ser på tv, hör en låt eller när nån berättar något. De kan vara nått roligt med. När nån har gjort nått fint för nån DÅ kommer tårarna... Blä jobbigt...

Men så bläddra jag förbi sjuan och såg att denna filmen va! Perfekt! Kan titta på en bra film OCH lipa! Har för mig att de e en liparfilm? jaja... nu börjard en igen. Va reklam innan!

Ha en bra kväll alla!

Bild från när vi va i skogen igår. :) sitt...

img_7964 (MMS)

Bild från när vi va i skogen igår. :) sitter på jobbet nu och har inget att göra. Är HUR trött som helst idag... Fattar inte varför... :/ jäkligt tröttsamt iaf! Haha... Läste i Metro idag att man gäspar för att hjärnan inte ska överhettas.... Kanske e så? Mössan jag har på mig e jäkligt varm å jobbig så hade inte förvånat mig! Ne nu kom de jobb!


Svamp

De blev att vi åkte ut till mamma och gick i skogen nu i em. Skulle hittat svamp men hitta inte en enda ätbar. Linnea hitta massa kottar och pinnar mm som hon la i en påse. Jätte nöjd! haha...
Tyvärr sten slockna hon på vägen hem från lycke. Men inga problem å somna henne ikväll ändå tydligen! (jimmie somna henne) Jag va ju på scrapbooking. De började ju ikväll...

Kul att se alla igen! =) Men tråkigt bara att jag inte har nån bok. E ju klar med Linneas och jag har ingen lust att fortsätta med en ny. Ne de orkar jag inte. Så ska barn 2 och 3 och kanske 4 ha en bok med. (Ne jag vet inte om jag ska ha 4 barn, inte ens om jag ska ha 2) Men ifall!
Så känns lite onödigt att gå dit och inte göra nått. Kände de idag när jag va där att jag e inte van att sitta ner och inte göra nått! Även om de behövs ibland. Har fått så jäkla ont i magen de sista, tror de e pga stress. Kan lixom aldrig komma till ro plus att man sover dåligt... Ingen bra kombination!

Men iaf... Skulle bara jobbat onsdag och torsdag denna vecka men blev bokad på fredag med, på samma ställe! =) Så bra! Kommer bli så rik nästa månad! Men då kommer de säkert komma en läglig utgift som man ska bet... Jag sa till Jimmie att vi skulle åka till ullared och köpa julklappar! =D Men han tyckte vi skulle spara pengar (tråk) För de blir ju oftast (alltid) mer grejer man köper än de man tänkt... hehe... Så får la se om jag antingen kan övertala han eller om jag smiter iväg nån dag och snor med mig Hanna... =P Eller Netten, hon vill ju med dit!
jaja... att åka ensam behöver jag nog inte va rädd för! hehe...

Ska köpa ny bil snart med, en som drar mindre. Sälja v70. =(

Se om man kan få tummen ur röven och åka och träna någon dag med? Nu måste jag ju vara frisk från förkylningen! Kanske på torsdag och fredag?
För på lördag blir de party party!!! TAGGAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
(e inte alls taggad... Men blir nog de när de närmar sig mer...=) )

Jimmie sitter och tittar på transformers nu. Han somna igår när vi titta på den. Jag stängde av för jag tröttna. Så dålig kvalite att jag inte orka se klart den. Se den en annan dag. Orka inte se den nu.

Ne nu ska jag borsta tänderna och lägga mig. Oj klockan e ju bara 21?! Och jag e skettrött...! haha... jaja... Kanske lika bra å lägga sig så man orkar i mon? Go natt som jag tycker om!


Har så tråkigt!

Vet inte vad vi ska hitta på jag och Linnea. står helt stilla i hövvet på mig. Vill inte gå ut och gå bara utan vill göra NÅTT? Kan inte vara inne hela dagen, hon och jag bara...

Får nog åka till lycke och våldgästa mamma en stund. Kan vi gå ut i trädgården där och busa!

Eller nån som har en annan ide? Ne får göra nått nu...


måndag = lördag?

Intala mig själv hela tiden igår att: Imorgon börjar min helg! hihi... Men idag känns de verkligen som lördag! Känns helt fel att mixmegapol e på 5an och att alla jobbar...
Jag är ledig idag och i morgon. Så de e ju min "helg" nu. jaja... känns bara konstigt...!

Vill ha nya kläder! Men inget roligt att handla de... =/ Kanske skulle ta å åka till ullared? hehe...

Va å käka på Kinan igår med hanna å sten. Så gött! Jag och Jimmie käkade buffe. Va inte alls mycke folk. Kocken och en som jobar där satte sig på bordet breve oss när dom hade matrast, och kocken smaska som saaatan! haha... Hanna sa de: Hur kan man smaska så mycke med bara lite ris?!?!!? Ja de va riktigt äckligt!!! och jobbigt....!

Linnea fick va hemma med Kennie Ellenor och Sofie. =) Så himla bra att ha familj så nära! hihi...

Idag ska vi dra oss till ÖF. Leka av sig lite och träffa Pernilla. =) Jessica skulle komma en stund med!

Men nu ska jag klä på oss så vi kan gå vid 10! Regnar de idag eller? Kanske kan ta cyckeln ner? (jobbigt å ta den upp bara sen, men kanske §värt de? jaja... beror på vädret som sagt!

Ha de gött era rövar

Myyyys!!!! Bidde restaurang idag!

img_6921 (MMS)

Myyyys!!!! Bidde restaurang idag!


trött och irriterad....

Har vart en lång dag med stress och sen stunder då man trodde dagen aldrig skulle ta slut för de va så lite att göra... Men de har vart kul ändå! Har aldrig jobbat själ en hel dag, så nu har jag ju testat på de med! Och om jag får förlängt vik med så kommer jag ju få göra de flera gånger!

E så trött nu va... Min förkylning börjar lägga sig nu med, men har fått blåsor på tandköttet, precis innan för läppen. Gör skit ont...! Undra om sånt försvinner av sig själv eller om man får tabletter för de? jaja--- De märker vi la! Får se hur länge jag står ut! haha...

På Tisdag kommer min löööön!!! längtar som ett as...! Har aldrig pengar i slutet av mån så de e alltid lika kul när man får dom!

Jimmie och Linnea har vart i vänersborg idag för Persson fyllde år så han hade kalas. Kul för dom! =) Tydligen fint väder och varmt där idag så dom har nog haft de bra!

Imorgon ska jag jobba igen. 7.30-17.00. Skulle städa alla brunnar idag med i köket, men hann inte en enda! Så de får vi ta i morgon. Ska jobba med nån Amin i mon. Han va tydligen 40 år och lukta svett sa Marinna! haha... Hon e så rolig. Så nu kommer jag inte tänka på annat när jag ser han i mon... hehe... Ska jobba på rexgården i mon med, stå i kassan mm... Kul å träffa dom goa människorna där med!

Sen e de måndag, å då e jag leeeeeeeeeedig... Eller nä... Jag e aldrig leeeeeeeeeeeeedig. Linnea e ju hemma med. så de blir la de vanliga: Städ, tvätt lek och stoj och lite matlagning i mellan där...

Satt och lyssnade på youtube förut. (brukar göra de med Linnea så dansar vi, skit kul! ) =) Så fick jag en sån där black out. Kom inte på en enda låt... Men från toma intet dök rednex upp i skallen och satte på cotton eyed Joe. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ tänkte jag, jag vill festa!!!

Så nån helg snart framöver ska jag bannemej festa!!! Har inte känt på länge att jag vill de, men när den kom på (och en massa andra bra låter efter den) så kände jag bara jag VILL!!!!

Hanna: Ska vi ta en helg snart eller? jag kunde ju inte sist men nu ska jag la kunna! =)

Jimmie tyckte vi skulle käka ute i mon kväll. Han hade planerat de sa han. Gulligt!
Barnvakt med? frågade jag. Mjaa... Din mamma eller kennie, eller hanna kanske kan ha henne?
Så tänkte jag efter och kände bara: Ne jag vill inte... Har inga kläder, håret ser ut som svinto, fet e jag och kommer antagligen vara dödstrött i mon em.... Så rolig e jag... =/

Nu kom KF. (Tequila) Hon är KF just nu... (kattfan) Pissar inne igen !!! Fast nu har hon inte gjort de på några dar, men vi får ju stänga in katterna i köket på dagarna när vi inte e hemma och på natten. (de finns en lucka som dom kan springa ut till utomhus om dom vill) För jag vägrar ha kattlåda igen. Dom kan lika gärna gå ut. Kommer säkert ångra mig när de blir snö och 20minus ute, men tills dess så blir de kiss och bajs ute!! Dumt att Dielsel blir "drabbad" när Tequila e dum, men hade vart sommar kunde dom vart ute båda 2 om dagarna. Men diesel har sin plats i köket. Hon har en liten fleecpläd på en byrå (där Linnea inte når henne... hehe...)

Oj vad mycke de blev idag... =S haha... Skönt o skriva av sig... Hade nog kunnat skriva lika mycke till men lika bra att avsluta här!
Se om jag hinner skriva nått i morgon...! Ha de så bra alle goe!

Lunchen uppäten och jag mår bättre! Har li...

img_2168 (MMS)

Lunchen uppäten och jag mår bättre! Har lite huvudvärk men de försvinner snart hoppas jag! :)


Ny dag!

vaknade med riiiiktigt mycke huvudvärk idag alltså... Ska gå till jobbet ändå och hoppas att de går över. Har tatt en ipren med, men får la se om den hjälper (har inte hjälpt nått dom senaste dagarna...)
E änna snorig idag med, lite grann bara , men e la en förkylning jag åkt på... =/
Men kanske  blir bra när jag kommer ut i frisk luft och sen när jag jobbar och tänker på annat? Jaja... vi får se!
Annars så e de ju fregag idag med. Jimmie får lön idag (jihooooo!!!!) haha... jag får vänta ända tills tisdag... =(

Värsta när väl lönen kommer så kommer alla räkningar så lägligt oxå... Alla pengar försvinner på 1 natt...

Ne om man kanske skulle ta å göra sig klar för dagen? Gick upp halv 7 idag. Ändå har jag bara hunnit att borsta tänderna... Eller nä, inte ens de... Linnea har gjort de, och klätt på sig. Jag sitter fortfarande med morgonandedräkt och pyjamas och kollar på mixmegapol på 5an. Myspys, ändå! haha...

MEn nu får jag nog göra klar mig själv... ! Hörs senare!

Nu blir de till att röja!

img_2275 (MMS)

Nu blir de till att röja!


ååååååååååååååååååå

Har disk högt och lågt i köket, tvätt i badrummet och vardagsrummet PLUS att de ser ut som bombern har slagit ner här hemma... Ändå har jag ingen ork att göra nått åt de...
Mår bättre, men vill verkligen inte göra nått åt helvetet här hemma... Men får nog göra nått snart ändå...
buhuuu....

Gud vad jag klagar... haha!

Kollar på AdamLive just nu. Aldrig sett de innan men de verkade helt ok! Elin Ek är gäst där nu. (Grynet)

Men åååh... Ska jag göra nått åt disken? så tråkigt... Men jobbar imon och helgen så då orkar man inte...

uuuh... orkar inte....

halloj

Mår änna bättre nu... Tror febern e på g bort! *hoppas hoppas hoppas*

Blir jobb i mon, om jag fortsättter att må bättre! Linnea åkte med hanna till frölunda. Så snällt! Slipper hon va hemma med sin tråkiga mamma och jag kan vila, utan dåligt samvete!

tittade på kejsarens nya stil förut. Kollar alltid på disneyfilmer när jag e sjuk. Så mysigt! =)

Ne nu ska jag vila! Hörs senare

12 timmars sömn e inte fel!

Igår somnade jag i soffan vid halv 8. Jimmie väckte mig och sa att de e bättre om jag går in i sängen, så jag inte får mer ont i ryggen! Så somna la vid 20-tiden igen, och vaknade 08.39. Sköööööööönt! Men mår inte bra så hellre lite sömn och må bra än mycke sömn å må som jag gör... Ont i hövvet och har feber...
wiihooo... =/

Ska läsa en tidning nu å tycka synd om mig...

img_4809 (MMS)

Ska läsa en tidning nu å tycka synd om mig själv... Jag e SJUK! Tur jag e ledig i mon!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Ont i ryggen, febrig och hängig... Wihoooo... jobbet, here I come!

gps-sändare?

Hörde på nyheterna att dom på ett dagis ska testa att ha gpssändare på barnen, ifall dom skulle komma bort. Eller om fröknarna inte skulle hitta dom.... Sjukt! Man Låter som dom har en stor hage, eller skog, och släpper ut ungarna i några timmar. Kommer inte alla tillbaka så kan man kolla gpssändarna vart resten e! Men de e la meningen att man lämnar sitt barn för att dom SKA ha koll på dom?

God morgon förrsten! Ligger och kollar på morrongänget på 5an. Löv it! Linnea å jimmie sover ännu... Jag börjar 12.30 idag! Gött haha...!

E jag den enda som gillar vädret ute eller? Tycker alla e så negativa men jag älskar de! Okej de e inte rolihgt när de regnar hela tiden. Men lite skönt e de... hihi... Vill köpa en jacka bara innan riktiga vintern kommer! Och klippa mig... Måste de...!

Ne nu ska jag göra annat! Hörs senare!!!

schhhhhhhhhhhhhhhhh............

Gick ut i köket för att titta på kalendern som hänger där och ser att de lyser i Linneas rum. Så jag går in för att släcka och ser att hon ligger med rumpan i vädret. dratt av sig blöjan och ligger med benen uppdragna under magen och rumpan rakt upp... haha! Såg jätte roligt ! Min snutt,,,! =)

Linnea va hos mamma idag med, men i mon ska hon vara hos Åse. Skönt att hon äntligen e bra. Så i mon får hon leka med sina kompisar. =) (och mamma får vila) haha..

Nu börjar dog whisper! De måste man ju se!

Ne hörs i mon!

Å sommar...! Hitta denna bilden i mobilen....

img_4450 (MMS)

Å sommar...! Hitta denna bilden i mobilen. Härliga sommarminnen! Känns som de va 100 årsedan men de e ju typ 1 månad sen... Jag vill inte jobba idag heller... Känner inte alls för de... Men men! Jag måste! Ha en bra dag alla!


Måndag: Check!

Då va snart måndagen gjord! Linnea fick va hemma från dagmamman idag. Hon hade feber å va lite grinig. Snälla föräldrar som man har, erbjöd sig att vara hemma med henne så vi kunde jobba! =) Så linnea va ute i lycke hela dagen idag. Tror hon börjar bli bättre, men hon får va hemma i mon med. Med mormor o morfar =)

Just nu tittar jag på Ensam mamma söker. Har inte sett nått avsnitt än. Men de verkar roligt! =) Jimmie ligger inne i vårat sovrum och tittar på nått annat... om han inte har somnat? jaja... jag får la sova på soffan i natt då...
Trodde jag skulle va död i ikväll för jag skulle va så trött, men känner inte alls så. Klart jag e seg, men ändå! Jag e inte jätte trött! =) (kanske e övertrött?) hahaha...

Åh vill inte jobba i helgen... =( Vill göra massa annat... Men jag vet inte vad, vad som helst? låter ju bra... haha...
Längtar tills min lön kommer oxå! Ska köpa massor då! haha... Vet inte hur mycke jag får ens så kanske blir besviken... men men... Förhoppningsvis e de mer än jag annars får när jag inte jobbar!

Har inte hört nått från intervjun heller... Men skulle de va så att jag inte får jobbet, så e de helt enkelt inte menat för mig. Finns nått annat bättre som e för mig... =P Så e de!

Ne nu ska jag strax hoppa in i duschen!
(oväder ute hör jag nu.. brrr.... tur man e inomhus!)

Go natt vänner



Helvetes natt...

Hade feber igår när jag gick och la mig (kl 20.30....) Kollade sedan på Partaj på 5an men måste somnat ifrån de... Sen så vaknade jag av att jag svettades så jag trodde jag skulle dö! Antagligen så försvann febern på mig då. Vaknade många gånger och sen somna om... Skitjobbigt.

Sen vid 5 ringer jimmmies klocka och då vakna jag av de, å den ringer inte 1 gång utan 10 ggr kanske? Sen vakna jag av att han flyger över mig, ut i vardagsrummet och tänder lampan. "jävla katt jävel!!!" då känner jag att de stinker kattskit.... Tequila har börjat pissa och nu då skita inne...! Fattar inte varför. Har ju öppet så dom kan springa ut och in men ändå pissar hon inne...!

Så han hade mord i bliken i morse kan man säga (tur va så hade hon sprungit ut )

MEN iaf, så kan jag inte somna om. Börjar 9.30 idag och e vaken nu... =/ Kommer ju va helt död ikväll...
Men de får jag ta då... haha...

Linnea sover ännu iaf... hehe...

Har haft en jätte mysig helg annars. Va ju på kräftskiva med familjen i lycke i lördags. Käkade alldeles för mycke kräftor, men de va värt magsmärtorna! haha... Men Linnea va ju inte helt 100 så vi åkte hem vid halv 10 tror jag den va? Sen på söndagen hade hon ingen feber, men den kom på eftermiddagen igen.

Jag bakade muffins oxå, som ni kanske såg? hehe... Sen vid halv 7-7 kom jimmie.

Ne om jag skulle ta å äta frukost...?
Hörs en annan dag eller kanske sen?

Bakar muffins!

img_3209 (MMS)

Bakar muffins!


Dålig

Kom fram till ikväll att de e vattenkoppor Linnea har, troligen. Eller Ellenor va de som va smart och kom på de. =) Så får se i mon bitti om hon har några prickar på sig! Hoppas inte. Men nån gång SKA hon ju ha de så...

Kollar på Jersey Shore samtidigt som jag skriver här. Älskar de programmet. Fattar inte de... haha... Gillar de bara! =P

Har börjat få ont i halsen me... Och de e ännu värre nu när man e trött med... Har tagit Kan Jang ikväll så hoppas de hjälper. Tog en halstablett med!

Ne jag orkar inte mer nu... Hörs i mon!

Lördag morgon

Jimmie har redan åkt till vbg. Åkte vid 8 i morse.
Funderar på om jag ska ta ett svep med dammsugaren här? Skulle behöva går ner till city gross med. Tror inte linnea e dålig nu. Ska ta tempen strax!

Har ni sett reklamen för robert gustavssons nya serie?! Gustavsson 3trp tror jag den heter. Den 25 har den premiär! Måste jus e den! Han e ju så rolig, bäst helt enkelt!
Ska se partaj på söndag med. Missade de förra veckan. Oxå nått humorprogram!

Ne nu får jag änna börja dagen! Solen lyser med! Får bli en promenad till City gris! ;)

Ha en bra dag!

Helg

Precis kollat på världens bästa program just nu: Dobidoo...! haha... Bara älskar Lasse kronér...!
Har jag berättat att vi har en granne som vi kallar för Lasse Kronér? Han har samma hårfäste som den riktiga Lasse, därför. Hehehe...

Har massa smeknamn på grannarna. Nu vet ja iof vad dom flesta heter men innan man visste sa man ju: Roliga grannen, Snuskgubben, Ensamma pappan, Han med mustachen, Han som går så fel, hon utan tänder osv osv...

Men nu när vi bott här ett tag lär man ju känna dom å då kan man ju namnen på dom...! =)

Jag bad Jimmie köpa med sig cola när han skulle hem. Så han köpte på turken vid ytterby vid busstation. Då va de en utländsk 2litare för 25 spänn som dom klistrat på en lapp som de står pant 2kr på... haha... Får man ens göra så?! De va ju streckkod och så på men ändå! hehe...

Linnea hade feber nu ikväll. Eller ja, hela em. Hoppas hon e frisk i mon bara.... Ska ju träffa dom bästa på dagen och sen på kvällen blir de kräftkalas i lycke! hihi...

Ne nu ska jag dra mig! Höres!

Fredag

Skönt å höra att jag inte e ensam om att längta till jul! ;) Och absolut ska vi baka, Nathalie! =D

Sitter i köket nu och hör Linnea snarka från sitt rum... De e de värsta med att börja tidigt, att väcka henne... Men en liten stund till får hon sova sen får jag väcka henne. Har hunnit äta frukost iaf! hihi... Så skönt å göra de själv. Öppnade dörren in till hennes rum i hopp om att hon skulle vakna själv när jag går i köket å grejar och lyssnar på radion. Men icke...

Idag börjar jag 7.30 och slutar 11.30. Heeelt ok dag... haha... Men tyvärr kan man ju inte jobba så varje dag, men absolut skönt att de e på en fredag och man e ledig helgen. Nästa helg ska jag jobba. Ska bli kul ändå. Alla säger att de e segt, som jobbat helgen där. Men första gången e nog inte de tror jag...

Kollade på sol bad och oroliga föräldrar igår på 5an (heter de så?) ja nått sånt heter de iaf! Men ush vad jag skäms för deras skull, barnens alltså. Dom festar på som aldrig förr, dom e ju ändå i ayia napa, och så ser deras mamma, som de va denna gången, allting. Dom har ju skitroligt ! Men ändå.. Jag hade dött... =P
Ja de e roligt de programmet. Har inte sett från början riktigt nån gång. Men vad säger dom till barnen? Jag menar de e ju ändå ett kamera team som följer dom när dom åker utomlands?

jaja... Nu vaknade Linnea iaf! Så nu blir de full rulle! =)

Ha de gött alla!

Bekänelse!

Jag längtar till JUUUUL! !!!!! !

Lyssnade på en jullåt idag....

Bakelibak idag med!

img_4822 (MMS)

Bakelibak idag med!


Torsdag redan?

Tycker de går så fort ibland. Sa till Jimmie igår att jag ska träffa Nathalie på fredag. Jaha, i övermon, sa han då. Ja just de! De e de ju! haha...

Linnea håller på å tvättar just nu... Hon tar toapapper och river i bitar och slänger in i tvättmaskinen, stänger och vrir på knappen ett antalvarv sen öppnar hon och river lite till... hehe.. Ku å se ! =)

Ska jobba idag! 9.30-17.00. Gillar den tiden bäst ändå. Slippa stress på morran... Hatar verkligen att stressa då.

Ska se om jag kan få köpt textilfärg till soffan oxå... Har ju bara 3 dynor kvar... !
och å lördag kväll e de kräftskiva! Mumsigt värre!
på dagen, på lördag, e de familjedag på björkås. Funderar på om man ska gå dit? Va ponnyridning fika lotter mm. Jimmie ville verkligen inte gå (förvånad jag blev...INTE)
Så får fråga nån annan. Jag vill inte gå själv... =S Nathalie, vill me kanske?`=D

Ses ju i mon så kan fråga då!

Ne nu får jag se vad Linnea gör...

Ha de gött Alla!

Onsdag

Linnea ligger och sover, men ska snart vakna. Då ska vi ut till Lycke och leka med Jesper och hanna. Pappa e hemma en stund med och kanske sten e med ute oxå? De får vi se! =P

Mamma och pappa va här och fikade en stund förut. Fick möblerat om i köket. Köksbordet stod ju så dumt men nu e de bättre! Får se om Jimmie säger nått om de i em... Om han ens ser de...? hehe...

Har tänkt på intervjun hela dagen idag... Kan dom inte bara ringa och säga att dom har ett jobb till mig helt enkelt!? haha... hur svårt kan de va? haha...

Kollar på tv samtidigt nu och de är ett par som inte kan behålla sitt barn så dom får ge bort de, eller dom vill ge bort de till ett annat par som inte kan få egna barn. Ush va hemskt att sätta sig i den ställningen... Fast bra för för dom som inte kan få barn på egen hand... ! Får se om hon som föder ångrar sig och vill behålla barnet...

Ne nu ska jag väcka Linnea och sen åka te Lycke!
Hörs senare!

PUUUUUUUUUUUUUUH.....

Så va denna dagen förbi. All nervositet har försvunnit. =P

Men efter jobbintervjun va de inte roligt... Mådde skit.. Eller ne så farligt va de inte, men va mer nervös då än innan. Va inte alls beredd på dom frågorna dom ställde...
Jag tror de va så här: Jag hade byggt upp intervjun i hövvet för att man inte ska va så nervös eller för att man ska ha lite "koll" på de hela. Men så blev de inte riktigt som jag tänkt å då blev de ju helt fel i mitt hövve... haha..
MEn jag svara så gott jag kunde och tror dom va nöjda? (va 2 st som intervjua mig)

Dom hade sånt jäääkla pokerface. Kunde inte se nån gång om de va bra de jag svara eller dåligt... Va en gång en av dom sa att de e ju just de vi letar efter, efter att jag sagt att jag är matintresserad och vill lära mig mer.

Mjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Vi får se helt enkelt vad dom säger.

Har vart å tränat nu med. För jävla gött! Va med hanna idag faktiskt! =D Alltid kul när vi tränar! =)

Ne nu ska jag kolla på bridesmates! Hörs i mon!
 ( Imon e jag leeeedig,,,! )

Hade ingen lust att ta kort på mig själv s...

img_3377 (MMS)

Hade ingen lust att ta kort på mig själv så de fick bli på tidningen ... Hehe... Precis käkat gröt på jobbet och när jag tatt sista skeden så känner jag att hela magen vill vända sig. Blev en stor klump av nervositet ... Inför intervjun. Men de kommer gå bra!!! :) hej hopp


HEja mig!

Imorgon runt 13-tiden är jag på intervju...!
Håll tummarna för mig! De ska bli skoj!!!

HEJA MIG! ;)

Lunch! E alltid sviiiin hungrig strax inna...

img_5092 (MMS)

Lunch! E alltid sviiiin hungrig strax innan lunchen. Och att man jobbar med mat gör de nog hela inte bättre! Men nu har jag fått i mig mina köttbullar och snabbmakaroner! Gött gött... Ikväll kommer Kennie hem till oss och lämnar en påse från Alicia. Spännande å se vad de e för fint denna gång! E så tacksam för allt vi/Linnea fått från dom! Ne nu ska jag nog bara va en stund tills rasten är slut... !


Nu har jag lämnat av Linnea hos DM. Hon vi...

img_7606 (MMS)

Nu har jag lämnat av Linnea hos DM. Hon vill så gärna ha ryggsäcken på sig. Haha ser ju inte alls stor ut ;) idag blir de jobb till 17.00 för mig. Tror Jimmie slutade lite tidigare än mig, ringde han för att höra, men han svara inte så får testa sen igen. Vi har så bra koll på varandras schema.... Fast igentligen har jag bra koll på hans, men han börjar ju i mölndal nu plus massa annat som e lite hemligt... Hihi... Ne om man skulle ta å gå upp till jobbet nu? (sitter i bilen på parkeringen) verkar bli fint väder idag iaf, kul för dom som e lediga! :) ha en bra dag alla!


Söndag 11 sep

Idag vaknade jag 06.45. Tror de va för att de åska och blixtrade! Å inte liiite heller! La mig i soffan å tittade på tv och mös av att va uppe själv och att jag va inne när vädret va som de va... =)

30 min senare kom jimmie. Han la sig i soffan han med. När klockan va 8.20 undrade jag när Linnea skulle vakna. jimmie gick ut i köket och då va de tänt i hennes rum och hon va vaken. satt å lekte! hehe...

Sen vid 12 kom Hanna och Jesper. Så linnea och jesper busade på. Jimmie åkte in till stan så vi va ensamma. Så vi gick ut en sväng till en lekplats med barnen så dom kunde leka av sig.

Har haft en toppen dag med hanna. Även om de kanske inte va mycke vi gjorde men kul va de! =) Fått prata av sig en hel del! ;)

Imorgon e de måndag. Ny vecka! Jag ska jobba. Och på tisdag ska jag på intervju! Spännande!
Lite nervöst e de allt... Jag vill ju så gärna!

Jimmie sitter och tittar på en film nu. Mask heter den. Den e från 85 tror jag de va. Jag har sett den förut, så e inte så noga. Ville hellre se Bridesmaites, men de får bli i mon! Ne om man skulle ta och göra annat nu innan klockan springer iväg för en för mycke!

Go natt på er alla! Hörs i mon!


Kollar på Mora träsk! Hehe

img_7193 (MMS)

Kollar på Mora träsk! Hehe


Bröllop

Idag va vi på 11års kalas för Jennifer. Fika och tårta. GRATTIS till dig! =)
Sen åkte vi på bröllop. Jag hanna mamma och sofie. Linnea och jimmie åkte med Kennie och Ellenor hem.

Men guuud vilket fint bröllop. Vill med gifta mig! (långt in i framtiden) Men ärligt vet jag inte om jag vill gifta mig i kyrkan. Varken jag och jimmie e ju direkt troende. Tänkte på de när deras präst prata och sa bla: "In för gud är ni nu ett par, Gud som vittne osv (kommer inte ihåg allt..) SKulle bara kännas konstigt att stå där och lyssna och inte ens tro på de... Jaja... Jag ska ju inte gifta mig än direkt så inget jag behöver tänka på nu.

Men Angelica va jätte fin. Fin i håret, klänningen och deras dotter sprang runt där (1år) och va så söt!
Tycker hanna å sten ska gifta sig. Jag vill gå på bröllop...! haha...

Imorgon om de inte spöregnar så ska jimmie och Linnea ut och cykla och jag ska passa på att städa i lgh. Har inte städat på gör länge... =( Har dammsugit några gånger men längesedan vi gjorde en sån där riiiktig städning...! Så de ska jag göra i mon! Sen kommer hanna å Jesper hit och busar! Hanna skulle vara barnvakt.

Den här dagen har bestått av nästan bara onyttigheter. Först kalaset med tårta och kakor. Sen mc´donalds och sen nu på kvällen ahlgrens sura bilar (Löööööv it!) Gött e de, men inte så bra... Bli träning i mon tror jag!  hehe...

Snart sängen med. Ögonen går änna i kors när man sitter här nu... =/ Jimmie sover redan, Linnea med sen länge!

Börjar änna bli lite nervös inför intervjun med! =S Hoppas verkligen jag får ett jobb!!! Jag vill jag vill jag VILL ha ett jobb!!!
Ellenor berätta att hon vart ute med jobbarkompisar och käkat och hade jätte skoj. Jag vill med ha de! Lät så skoj!!

Ne nu får jag inta liggläge....! ;) Go natt på er alla! Hörs i mon!


Kolla denna äckliga som vi hitta här hemma...

img_4874 (MMS)

Kolla denna äckliga som vi hitta här hemma! Men jag slapp döda den, Jimmie gjorde de. Fy fan va äcklig och stor!!!!!


WOHOOOO!!!

Glömt å skriva en grej ju!

På tisdag får ni hålla alla tummar och tår för mig för då ska jag på jobbintervju! !! ! ! ! ! ! ! ! !

Hoppas de e nått att ha och att jag får de!

Tjing!


Hon kan få av mig. :) jag e givmild på de ...

img_9920 (MMS)

Hon kan få av mig. :) jag e givmild på de sättet änna. Kan få 15 med! Haha... Ush, får för mig att de e onsdag eller torsdag hela tiden idag... Men de e ju FREDAG!!! Se om jag kanske kan få åkt iväg å tränat ikväll? Undra om man vågar fråga Hanna. Vi kan ju aldrig samtidigt nu längre... Jätte tråkigt... Men ska lägga mig tidigt ikväll iaf... E sååå trött. Ovanligt va? Haha... Ne tråkig jag e som skriver så... :P e på jobbet nu iaf (tidningen är därifrån med, bilden alltså) har precis käkat lunch. Korv o spagetti! Muma! Ne dags å jobba!!!


Fredag!

Denna helgen e jag ledig!!! Ska på bröllop, kalas å sen träffa hanna! =)

Igår lämnade jag Linnea klockan 9 hos Åse och Linnea va de enda barnet hos henne igår så dom hittade på massa mys. Fick en mms-bild under dagen när Linnea låg i en soffa med sin snutte och lekte. Vet jag skrivigt de förut, men måste skriva de igen: Jag e SÅÅÅ nöjd med Åse. Hon e så bra!

Snart ska jag till jobbet. Börjar 8 idag. E trött som in i röva! (som vanligt....)

Linnea har nog vart vaken en gång i timman i natt... Och kvart i 6 i morse ville hon gå upp.... =(
Blir inte så sent ikväll kan jag känna nu!

Ne nu ska jag göra mig klar! Hörs ikväll!

Jag och Linnea står på balkongen och känne...

img_7182 (MMS)

Jag och Linnea står på balkongen och känner på regnet. Linnea mer än jag. Jag har mer ångest för att vi faktiskt MÅSTE gå ut i detta vädret... Ska gå till dagmamman om 5 min. Bara för de så måste himlen öppna sig och vräka ner!! Men man ska ju tänka posetivt: Jag får ha mina stövlar! Haha...


Nu e de bara 3 dynor kvar!!! Sen e den sis...

img_0187 (MMS)

Nu e de bara 3 dynor kvar!!! Sen e den sista soffan grå med! :) eller så kanske man ska behålla dom vita dom 3 sista ? Haha nej ska vi inte. Får svänga in till maxi idag och, förhoppningsvis, köpa den sista färgningen! Sen e allt klart! Blir ju så snyggt!


Trött trött trött!!!!

E inget annat nu för tiden... =( Härliga liv!

Hitta ett reklamblad med båt till helsingfors för en billig peng. Tänkte att de hade vart nått! Bara komma iväg och bara va... Men då e ju frågan: Ska man orka ha med Linnea eller ska man lämna henna en natt och åka själv?! Just för den billiga pengen så måste man åka nån gång från söndag-onsdag. Antagligen för de  inte e några som åker då de e billigt... hehe... Så antar att de inte e nått party liv där direkt ändå! Men samtidigt hade de vart gött och komma ifrån Linnea lite.

Nu skrev netten att hon kan tänka sig att åka med, med barnen. Då får la linnea följa med oxå ;) hihi,,, Kul! Får ringa henne snart å se vad hon säger!

Klockan e snart 20.00 och snart ska Linnea lägga sig. Och snart ska jag till gymmet!!! Längtar! E så roligt där!!!
Plus att de e egentid... (låter som jag inte vill vara med Linnea, de vill jag visst de. Men vill bara va ibland med! )
Försökte få med hanna med, men hon ville inte. Hon hade redan vart å tränat. Din baj, kan la följa med mig oxå?!
I helgen blir de kalas för Jennifer som blir 11! Vad hände där änna?! Tiden går fort!
Sen på söndag ska vi leka med hanna och jesper. Tror jag.

Jimmie skulle åkt till Vbg men de blev inställt. Han får ta de annan helg!

Jobba idag med. Börjar komma in i rutinerna mer och mer på just de sätllet jag e på! Idag va jag så snabb att jag kunde gå 15 min innan jag sluta! Så jag åkte in till Rollsbo till en affär som säljer jobbskor.
Fy fan va de inte e billigt! Dom billigaste kostade 400 Drygt! Och de va la ändå ok, men dom va skitfula... Dom som jag ville ha, som "alla andra har", kostar 1000-1200...... Vill inte lägga så mycke pengar på de... HAR inte ens så mycke pengar till de...
Så nu ska jag ta å ringa till Bemaningen och höra vad de e för regler runt skorna. Hur som ska se ut och vad de e för regler på hur dom ska va mm... Då kanske man kan gå till en vanlig skobutik och hitta till ok pris!

Bakat äpplekaka idag med som jag la in i frysen! Gjorde ju en igår med plus massa äpplemos. Så nu får vi äta pannkakor med äpplemos! haha...

Ne nu ska jag lägga Linnea! Ha de GÖTT

Bakelibak!

img_4777 (MMS)

Bakelibak!


hallon!

Hahaha... Hallon.... Skrev alltid så när man va yngre kommer jag ihåg... "På min tid när jag va ung"... fy vad gamal jag e...! Eller allt e ju relativt, men ändå! =P

Idag har jag och Linnea vart ute i lycke, vid nettens stuga, och plockat äpplen. Linnea sprang iof mest till studsmattan och ville gunga på snigeln. Fick med oss mamma upp med så hon hjälpte mig plocka lite! =)

Sen hem till mamma och åt lite lunch. Sen hem, linnea somna i bilen, och jag börjarde baka äppelkaka och göra äppelmos. Men tror jag plockade lite fööör mycke äpplen. Så jäkla tråkigt att skala dom alltså... Så har några äplen kvar så får ta de i mon, om jag orkar...

FÖR i morgon blir de jobb! 7-14.30. Jihoooo.... Ska va på fridhemskullen i mon med.

Va å träna nu ikväll. Trodde jag aldrig skulle komma iväg för Linnea vägra somna... Men efter 1 tim så! Hon fick bara sova 1,5 tim till middag idag (innan har hon sovit 2 ibland 2,5) för hon har vart lite jobbigt med nattningen de sista. Men funderar på att låta henne sova 1 tim bara... Får se i mon hur pigg hon e hos dagmamman. Säga till henne att hon bara får sova 1,5 tim så får vi se hur hon e på kvällen. Blir ju lite mer trött av att vara hos dagmamman än hemma med mig bara...

Ska beställa tid för klippning snart med... Mitt hår e som svinto i topparna... Hatar de!

Men nu måste jag sova..! ska ju upp tidigt i mon! =( De e inte roligt...

Måste bara skriva att jag drömde massa konstigt i natt. Om folk som jag inte sett på 100 år...! Drömde att jag fick barn med. Vi skulle åka hem från bb och jag trodde bebisen skulle bli HELT tvärtom vad Linnea va. haha...
Å sen va jag på nått läger och sen körde jag nån raggarbil och blev jagad av polisen. hahaha!!! =D

Sånt e roligt! ;)
¨Go natt på er!

Tröttsamt...

Idag tyckte Linnea att de va dags å gå upp 05.15... De tyckte inte jag! Men man har inte så mycke val när hon vägrar somna om... Försökte ändå få henne att somna i 45min... Tur man e ledig, synd bara när man räknat lite med att få sova till 8 iaf!

Får helt enkelt sova när hon sover middag sen... Eller vila iaf. sova lär jag ju inte göra.

Idag ser de ut som de ska regna. Regna iaf nu och då kanske de gör de sen med. Då kanske jag får ha mina stövlar idag ! hihihihi....!
Nu vakna jimmie med. Han ska åka till jobbet snart...

Jag ska ta mig till maxi idag med å se om dom har med färg till sofforna. Blir så jäkla snyggt alltså! Men behöver 4 fpk till. 1 soffa e klar (ska bara ta på dom 3 sista dynorna) Så behövs 4 till den andra soffan! =)

Men nu får jag va lite social mot jimmie innan han ska åka!
Hörs sen!

HALLOJ!

Oj, Caps Lock va intryckt på överskriften... hehe... jaja...!

Igår eftermiddag va vi hemma hos Kennie och Ellenor. Blev bjudna på tacos. Mumsigt änna! Jesper och ally va där med (och sofie så klart... =) ) Emma försvann lika fort som man såg henne ;) hehe... Hon hade ju kompis hemma.
Men gott och mysigt va de iaf !=) Plusa att jag slapp göra middag... väldigt skönt!

Igår va de jobb hela dagen och de e samma idag. Jobb jobb... Gick bra igår bara kassan som krånglade. Jag HATAR räkna kassan.... Blir bara fel känns de som.. Men gjort e gjort... Får hoppas de stämmer...

Hon jag jobbade med på första stället, Janet, hon va ju sketrolig! Skratta hela tiden och man kunde skoja med henne! De gillar jag... hehe,,, Sen va jag själv på ställe nr2.
Får la se hur de går idag.

Ne nu får jag nog borsta tänderna och sen åka! Ha de gott alla!


Sitter och har rast just nu på jobbet. För...

img_8697 (MMS)

Sitter och har rast just nu på jobbet. Förkylningen börjar bli sämre... Glömde ta kanjang i morse... Inte bra! Funkar rätt ok på jobbet ändå. Glömde lunch idag med! Så man e lite hungrig nu... Kul å stå och servera sen... Hungrig och snorig! Haha ne nu ska jag fortsätta jobba! Hörs i kväll!


Fredag !!!! :(

Den ledsna gubben e för att jag ska jobba... Vill verkligen inte de. Men jag tror ändå att de blir skoj på jobbet (knas..) haha... Gick ju brevid idag och de verkar ju helt ok. De enda jag ska göra e att ta bet. av dom gammla och sedan lägga upp på en tallrik och ge dom den. Sen diska undan alla tallrikar mm och sen e de klart.

Jag fick för mig att man skulle hålla på så i 3-4tim att sälja men de e bara 1 tim man har öppet och alla kommer oftast på en å samma gång.
De trodde jag med att de kanske va 50 gäster mm med de e max 30 typ...

Men vem vet. Jag kanske gör mycke fel i mon och allt tar 100 år å få klart... Ne de hoppas jag inte... =S
Träffade en gamal kompis som jobbade där. De va roligt! Har inte pratat med henne sen 9an typ, tror jag. Och de e ju några årsedan... =)

Imorse ringde jimmie mig när jag precis börjat jobba typ. Jag tänkte att de e la bäst och svara ifall nått har hänt! Så sa han: Du har gjort fel!! Med Åse och de"!!!
vad menar du? (hade jag skrivigt fel på schemat eller tänkte jag?!?!)
-Hon skulle ju inte va hos Åse idag. Hon skulle ju vara i den stora lokalen.
ja just de ja... De e ju fredag. Dom e ju alltid där varje fredag...! plus att vi (jag) glömde lägga ner blöjor i hennes väska...!!! Hur kan man va så glöms ?!

Jag trodde ju att Åse vad arg på mig/oss för vi vela så och plus att de lät så på jimmie. Men när jag hämta Linnea nu här så sa hon bara att de e sånt som händer i början, de e ingen fara! Hon e så bra Åse.. hehe.. Så snäll!
Så jag hade nästan lite ångest för att hämta linnea för jag förväntade mig skäll av dagmamman. Men de va ju inget sånt alls. Bara jimmie som skrämer upp en!!! Å sen va de ju inte bara mitt fel...!! Jag har la inte ensam hand om Linnea eller?! Ska skälla på han när han kommer hem,.. hehe...

Färga sofforna skulle jag göra med. Upptäckte att jag får köra en färgning till på en del av soffan och jag har ingen mer färg. Svängde in på city gris, men de va slut där och jag orkade inte åka tillbaka till maxi. Onödiga bensinpengar. Så jag tar de i mon när jag åker hem eller så...

Nu blir de en hel novell jag skriver här haha...
Nästa helg ska antagligen Jimmie till vbg. Vi har ju inte så fett ställt just nu så får la se om han ska göra de eller inte... Såg nu att jag får mer pengar av a-kassan den 8. Wihiii!!! Annars hade jag nog fått cyckla till jobbet slutet av mån. De hade väll inte vart farligt, men jobbigt bara när man ska lämna Linnea och hämta när de e en bit och cyckla.

Ne nu får jag gå å se vad den lilla rövaren gör! De e lite fööör tyst tycker jag!
Plus att jag ska ta lite mer kanjang... hehe..

Hej svejs!

Jobb jobb hela helgen! Näsan har slutat ri...

img_9318 (MMS)

Jobb jobb hela helgen! Näsan har slutat rinna, för tillfället som tur e! För i em ska jag jag sitta vid nån kassa, å då e de inte så bra å va snuvig... Haha... Sen blir de jobb lördag söndag med. :( trök att de ska va så men mitt schema e så! Sen i em när jag kommer hem ska jag fortsätta färga sofforna!!! Blir ju så bra! Får lägga ut kort ikväll! Ha en bra dag!


1 sep 2011

Idag har jag äntligen fått mina pengar! De tråkiga e bara att dom försvinner lika fort... Betalat räkningar och sen ska jag åka och handla... Å de kommer bli dyrt idag för vi har inte nått hemma.. Har käkat ur frysen dom senaste dagarna så den ska bli tom. Men nästa månad får jag min lön och då förhoppningsvis blir de lite mer pengar!

Vågar inte hoppas för mycke för då kanske jag blir besviken! haha...

Men mamma kommer iaf hit vid 10 och passar Linnea medans jag handlar. Slipper hon va med. De e ju inte riktigt roligt för henne å sitta i vagnen när jag springer runt å plockar varor!

Ska se vad de kostar å köpa textilfärg till sofforna med. De måste dom la ha på Maxi? Dom har haft de iaf! Får se om jag hittar de när jag åker dit.

Näsan har inte blivigt bättre heller... Men köpte Kan jang igår så hoppas de ska hjälpa lite iaf!

Ne nu känns de som de e dags för frukost!
Hörs!