Söndag

Att en grej kan ta ner ens humör så mycket... Tur att jag slipper ställa klockan i morgon och kan njuta av de :) tänka på annat. Ne men om man skulle ta å tröstäta lite chips som finns kvar?? 
Så får de nog bli! Hoppas ni haft dn bra helg! 

Helg

Jag känner mig då glad! Behöver inte ställa klockan på måndag. Skönt!! 
Va hos Bettan förut och fira henne och Monica. De blev tacos. Så himla gött!! Jag åt tills jag trodde magen skulle spricka och hälften skulle jag spy upp... Sen på kvällen kom mamma hem till oss och kollade lets Dance. Eller ja, de e ju inte slut än men de ska ju vara reklam och nyheter i hundra år... Så ikväll blev de firat med massa gött! 

Nu är jag trött och vill sova.. Så måste man borsta tänderna med. Suck.. 

Go natt på er alla!

Gött!!

Nu är de inte långt kvar tills jag slutarrrr!!! Ta helg i si så där 1,5 år!! :D (ja jag vet att det kommer inte bli långa sovmorgonar och en dans på rosor men låt mig njuta nu!) hehe... 

Ikväll blir det kalas, lets Dance och sova. Fira att jag fått ledigt! Att vädret är bäst gör inget heller!! 

Vilken bra dag!!! :D 



Så gött!

I morgon är det fredag OCH min sista dag! Idag känns det vääääldigt skönt att de är sista dagen snart... Har vart mycket idag... Får fira lite i mon kväll tror jag :) Lite räkor och go sås till de! Haha... 

Idag går jag in i vecka 32. Bebis kommer ungefär väga 2 kg i slutet av veckan (slutet av gravidveckan alltså ) börjar tjocka till sig nu! Och de lär ju jag oxå göra då... Stod i den käcka appen jag har att nu har man väldigt lätt för sig att lägga på sig från och med denna veckan. (Som om jag inte haft de innan!) haha... ! 

Trökväder idag. Funderar på att baka en kaka och ta med i morgon och ge dom på jobbet. En liten "hej då kaka". Men vad ska man baka?? 

Jaja nu har jag en hel dag kvar att jobba och 1,5 timma! Hihi...!!

05.15

Ställer kl på 05.15 för näst sista gången förhoppningsvis på ett år drygt :)

Hej onsdag

I ungefär 1 timma höll det jag lagat igår. Alltså mina byxor som sprack. Dom sprack igen! Suck... Men inte hela vägen som tur är... Haha... 

Onsdag idag. Bara denna och två dagar kvar till att jobba. Känns som en EVIGHET kvar till fredag. Men sakta och säkert närmar vi oss! På fredag blir de kalas i Gbg och på lördag blir de kalas, eller ne fest är de, i romelanda. :) ska bli kul! 
Så är det bara onsdag... Blä... Skönt att de är lugnt på jobbet idag iaf.. 

Igår kväll va vi hemma i Lycke och åt våfflor med mamma. Himla gott men man orkar inte så många som man vill! Haha...! 

Och Linnea blev trött och grinig i slutet så stanna bara en kortis. Klockan va iof halv 8 eller nått när vi åkte och Linnea brukar somna vid 19 när de är tidig vecka för henne. Undra hur rutinerna kommer bli från och med nästa vecka. Då är ju jag gravidledig (om nån har missat??) och lämnar henne kl9. Kanske hon är uppe längre på kvällarna och sover mer på morran?? Kanske inte första veckan. Men andra eller tredje?? 

Vad hungrig jag blev nu då... En timma till lunch! :( 

I morse va de inga minus ute iaf :) inte alls lika kallt! Väldigt bra! Och i helgen ska de bli stålande sol och runt 13-15 grader!!! Gött!! :) 
Så stod de sist jag kollade iaf! Hoppas de inte ändras :) 

Min våffla! Mums!


Mamma och Linnea fjäskar med Sigge :) 

Han verkar inte klaga ! :) haha... 

Vårfrudagen

Idag va de -1 ute när vi gick till bilen. Så jobbigt när man vill kunna gå ut utan att huttra! Och på dagen är det 10-13 grader. Igår va riktigt skönt ute! Jag och Linnea åkte några ärenden i k-älv och vi hade bara tröjor på oss. Jag hade en halsduk först men den fick jag ta av. Känns som de är lika gott idag! 

Satte mig på en pall jag har i köket förut för jag skulle skriva några papper. Då sprack mina brallor på ena låret! På insidan. TUR att jag bara har 3 dagar till att jobba. Då ska jag la stå ut! Hehe... Om byxorna klarar de. Så dom inte spricker mer tänkte jag... 

Va och leta efter sånna där tapetböcker med utgående tapeter i, igår. Tredje affären jag va på hade. Alla andra va slut. Men den sista hade tre stycken som jag fick och den ena hade så himla söta barntapeter i. Nöjd bidde jag iaf!! :) 

Ska in till Kungälv idag med. Ska lämna en grej till chefen och sen kolla på fleecejacka till Linnea. Hon ville tydligen ha de på förskolan. Å de kan la va skönt när dom är ute mitt på dagen. Istället för en tjock vinterjacka... 

Bebis mår bra annars. Sparkar som aldrig förr och börjar känna mer och mer när h"n rör sig i magen. Alltså När bebis vänder sig och så. Känns som magen ska spricka ibland när man inte är beredd på de! Haha... Har filmat några gånger när bebisen har hicka med. Hela magen guppar :) Jimmie la munnen nära min mage en dag och prata lite och tjong så fick han en snyting! Haha... Jag låg på sängen. 

Då sa jimmie om du är en kille sparka igen!  
"Neeej. Jag är en tjej. " hörde vi en liten röst från andra sidan av min mage. Va Linnea som satt sig på huk nedanför sängen! Haha... Va vi skratta! Hon är för rolig. Sån humor som en vuxen ibland! 

Idag ska vi till Lycke och fira vårfrudagen. Nej våffeldagen är det ju :) eller vi kan la fira båda två men vi ska äta våfflor iaf! Hehe... Längtar tills vi kan sitta ute på altan och fika... Men de kommer de med! :) 

Nu ska jag jobba igen! 

God morgon!

Å vad jag längtar tills den veckan som kommer nu ska ta slut! Haha...  Konstigt att det är sista veckan på ett sätt men ändå väldigt skönt! Jaja... Men först är det söndag innan veckan kan börja :) 

Vet inte vad vi ska hitta på idag. Ligger i sängen ännu och Linnea ligger bredvid och kollar på Barnkanalen. 
Va hemma hos Jessica och Molle igår kväll. Har inte vart där sen dom flytta in möblerna så de hade hänt en hel del! Hehe...gött att umgås lite bara :) va ett tagsedan nu! 

Ne kanske dags att duka fram frukost? Känner mig hungrig! Ha det gött! Skriver la mer i mon!

Linnea ritar familjen (igår) gissa vem jag e... Hehe.. 

TGIF!

Äntligen fredag och jag har bara nästa vecka kvar att jobba!! Hur skönt som helst! Känner i benen att man bär lite extra hela tiden... 

Jag har fått sån fotsvett med! Vet inte om det är för skorna jag har eller för att de e mycket på jobbet och man stressar runt och svettas. Men känns! Det gör det! Haha! Mysigt... 

E så jävla glad att det är fredag! Största anledningen till varför jag kom upp i morse! Haha... Och när jag gick på loftgången hemma till bilen så kom jag på att nästa fredag är sista jobbdagen på ett år drygt! 

Jag gick med en grupp på fb som heter Återbruka mera. Gå inte med i den. Den är lifsfarlig! Man vill göra ALLT! Folk har sån fantasi på att återanvända saker eller göra om så man blir helt sjuk!! Fick en bokhylla av Kennie och Ellenor igår som vi hämta och genast började jag tänka att det hade vart fräkt att tapetsera! Så det kanske blir ett projekt när jag är ledig sen? Vi får se!! 
Kul grupp att vara med i! 



Jag dog lite nu...

Jag är sååå trött forttfarande och det kommer nog inte att gå över inom ett halvår... Positiva klubben här! Haha... 

Mycket att göra på jobbet ännu men det är bara idag och i morgon och nästa vecka så är jag gravidledig sen! vet fortfarande inte om jag får någon som går bredvid mig sista veckan... Ska jag skita i egentligen. Inte mitt problem. Men det gör man ju inte... 

SKIT SAMMA! 
Nu skriver jag om nått annat... Haha... 

Idag är det vårdagjämningen! Dagarna blir längre än nätterna! Längtar tills man kan sitta på balkongen och äta frukost och sedan åka till stranden...! Så skönt! (Konka ner med barnvagn och antagligen en trotsig 4-åring och tusen väskor packade med blöjor, mat, ersättning, fika, badkläder mm..) haha! Kan se det framför mig... Tur jag är envis! ;) 

Och i morgon är det fredag! Hitta ett recept på en chokladkaka som jag ska testa att baka i morgon! Annars vet jag inte vad som händer i helgen... Eller vet jag de? Står inget i min almanacka iaf! Se om man kan få köpt en madrass till soffan i köket och klä om den. Den ser för jävla äcklig ut nu... Hål och fläckig... Och kanske möblera om i Ls rum. Ja vi får se! 

Garvar lika mycket varje gång jag ser denna! Haha!! Lyckliga familjen ska ta roliga semesterbilder... Hahahaha



Tråkigt inlägg

Har inte mycket tid kvar på rasten men måste klaga av mig lite så: Varning för ett tråkinlägg! Hehe... 

Både idag och igår har jag vaknat innan klockan ringt! Igår 30 min innan idag 15 min innan. Jag känner mig ALDRIG pigg längre! Inte ens en stund på dagen. Trött trött trött!!! Jag är trött på att vara trött. Längtar till min gravidledighet nu så jag kan vila. Vill vara hemma nu. Jag vet det är inte långt kvar, men jag orkar inte! Stress på jobbet för att man ska hinna med allt som ska göras till nästa person ska ta över. Stress för att ha dåligt samvete för att man inte får stressa. Dåligt för både mig och bebis. Försöker tänka positivt att det är bara si många dagar kvar att jobba. Jag ska stå ut. Men det är för jävligt att vara trött HEEEELA tiden. Linnea kommer in på natten och knör. Ska helst ligga på mig. Jag svettas som en gnu och kan inte ligga på rygg. Blir för jobbigt att andas! Blir jag väckt på natten så sätter hjärnan igång alla tankar. Jobb, bebis, pengar, bostad =Svårt att somna om... 

Jag vet att detta inte är för evigt men just nu känns det så. 

Lunch-tajm!

Nu har jag vart hos tandläkaren! Det gick bra. Hon tog bort limresterna jag hade kvar med nån slip och massa vatten sprutandes hej vilt. När hon kom till nån tand på höger sida så ila de till som bara den!!! Visste inte vart jag skulle ta vägen så det blev automatiskt att jag försökte stänga munnen. Men istället så slipade hon till mig på läppen ( mitt fel, jag vet) så nu har jag sår där som svider istället! Men jag är glad ändå för jag har det roliga kvar! Träffa barnmorskan! :) lyssna på bebis...! 

Va ju barnvakt i helgen :) gick jätte bra. Han och Linnea lekte bra ( vissa stunder) kommer ju dom stunderna då dom bråkar med. Men mestadels är det happy och gillar varandra! På lördagen åkte vi ut till Lycke och var med mamma. Sen på eftermiddagen va de fika hos Hanna. Hon fyllde år, men det var ingen kalas. Bara fika. :) 
Väldigt go fika :) 

På kvällen hade Jimmie killkväll så då åkte vi hem till mamma jag och Linnea och sov där. Såg Mig äger ingen när Linnea och Jesper somnat och det var en film med tårar kan jag lova! Inte den bästa jag sett men bra ändå! 
Gillar inte Persbrandt igentligen men han spela bra i denna. 

Aaah vad de svider på läppen!! 
Snart blir det mer jobb. Ska jobba ändå till 14 idag bara för att jag var iväg hos tandläkaren. Slutar ju annars 13.30 så jag slutar ju inte så sent ändå... Haha! Efter de blir de mvc!! 

Men som sagt, först mer jobb! 

Lilla Sigge :) 
Kusiner på språng till sjöbodarna. Vi grilla korv och kasta sten! :) 

Vissa av oss samlade sten med... 



Måndag

Längtade lite till denna måndag. Inte ofta jag gör de men idag ska jag ju få höra bebisens hjärtljud :) 
Ska även till tandläkaren, mindre kul och några 100-lappar fattigare antar jag... Men ett ont måste... 

Jimmie slutar sent denna vecka med. Ush och fy... Men jag har bara 10 (nio om om inte räknar med idag) dagar kvar att jobba sen får jag gå hem på gravidledigt!!! Kanske jag kan få lite mer ork tillbaka! Sen att man drömmer så konstigt hela nätterna gör ju att man sover då där med... Ne jobba va de!

Fredag! ❤️

Idag är det freeeeedag!! Så himla skönt!! Ska bli SÅ gott med helg. Slippa gå upp 05.15. Iof får vi ju en nattgäst i kväll så kanske vaknar tidigt ändå i morgon :) Men det är skillnad att gå upp och klä på sig eller gå runt i pyjamas till kl 12.... Haha! (Jag går aldrig i pyjamas till kl 12, kanske att jag kan de om 10 år, men inte nu... :) ) 

Hade massa konstiga drömmar i natt med. (Börjar bli en vana) Drömde bland annat om matmötet  vi hade idag och om mitt lönesamtal. Som vanligt är drömmar alltid värre än verkligheten haha... Men både mötet och lönesamtalet gick bra. Även om jag hade velat ha mer än vad min chef ville ge mig, men så brukar de väll vara? 

Köpte ny säng till Linnea härom dagen ju. Jimmie har satt ihop den nu och jag har fått köpt madrass så Linnea är supernöjd. Stor säng till stor tjej! 

Nu ska jag jobba igen! Suprice va?!!?? 

Hus

Å vad jag vill bo i hus nu!!! Speciellt när det är så gott väder ute så vill man ha trädgård att plilla i och kunna grilla i... Jag vill jag vill jag vill!! Kan ingen vänlig själ skänka nån miljon till mig..??? :D 

Ne nu blir det natten för mig. TUR de är fredag morgon! 

Hej igen

Om 10-12 veckor är jag tvåbarnsmamma. Kommer ha två yrväder att älska! Hur lycklig blir man inte då? :) Så snart men ändå så långt bort. Det värsta tycker jag nog är att jag inte har någon aning om hur det kommer bli. Hur kommer sommaren bli? Semestern? Vad ska vi hitta på? Ekonomin? Men det är väll sånt som löser sig! :) undra hur Linnea kommer bli som storasyster? Måste börja fajtas om min uppmärksamhet osv... De får vi se helt enkelt! :) 

Ja, idag går jag in i vecka 30! På måndag ska jag till mvc å mäta och lyssna hjärtljud. Längtar! 

Ska även till tandläkaren, men de är en annan historia! Haha! 

Idag märks de att de är varmt ute. Jag har sån fotsvett! Haha... Märkte de när jag tog av mig skorna nu på rasten! Lukta inte ros direkt! Har vart mycket att göra idag. Ska på möte i morgon så har fått förbereda en del idag, plus att servera kom och leverans från M&F. PLUS att jag ska skriva komihåg lappar till blivande vikarien! Skönt att de är fredag i morgon... 

Å i morgon kommer Jesper hem till oss och sover över! Ska bli så kul! 

11 dagar

Nu är det bara 11 jobb-dagar kvar att jobba. SÅ LITE! Hehehe... Känns så konstigt, men ändå skönt. Vet inte hur tiderna kommer bli på dagis för Linnea ännu. Skulle prata med en fröken idag. Känns lite onödigt att lämna henne 6.30 om jag ändå är hemma... Men för hennes skull så tycker jag att hon ska gå på dagis några dagar i veckan iaf.. Jaja vi får se hur "reglerna" på dagiset är :) 



Frost och sol

I morse var de frost på bilen så det var bara till att skrapa. Men nu är det soligt och gott! Jag sitter till och med ute nu på rasten och sparkat av mig skorna och hoppas på att det var den sista frosten på väldigt länge! Hihi... 

13 dagar kvar att jobba (för jag räknar inte med idag) När det är så här gött väder så känns det ännu bättre att man ska bli mammaledig!! Rätt tid på året... Hehe... 

Idag måste jag handla. Hittade några kotletter att steka igår men annars så har vi inte nått. Bara bröd typ i frysen. 

Oj dags att jobba!

Tillbaka

Nu är man tillbaka på jobbet igen. Va ju sjuk torsdag och fredag. Trodde först att de va magsjuka jag åkt på men kändes mer som någon matförgiftning senare. Brukar inte ha sånna kramper i magen som jag hade... Jaja skitsamma! Nu är jag frisk och är som sagt tillbaka. Två dagar från jobbet = mycket att ta igen. Hatar när det blir så. Allt står där det inte ska stå osv.... Tur jag snart går på gravidledigt!! Hihi... Kommer att bli tufft att komma tillbaka efter mammaledigt kan jag tänka mig! Haha... 

Nu väntar jag bara på att få någon som kan gå bredvid. 

Ne nu ska jag jobba igen! 

15 dagar

I morgon är det 15 dagar kvar för mig att jobba. Alltså 15 jobbdagar kvar tills jag går på gravidledigt! Japp de gick igenom fick jag reda på härom dagen! Så glad för de! Är verkligen tungt och jobbigt på jobbet nu!  

De va de jag ville tillägga så här på en söndagskväll! Hehe... Skriver mer i mon!

Vår

Jo lite vår är de ute. Men längtar tills solen ska skina fram så blommor kommer fram och man blir glad... 
Jag är glad idag ändå. Va ju i Ullared igår. Hittade nya kläder att klä magen i!! Haha... Älskar nya kläder. Så i morse gick det fort att klä på sig och göra sig klar till jobbet! Hehe... 

Hittade även en del till bebisen... Tro det eller ej, men jag köpte två omlottbodys och mjukisar till de. Flaska och lite annat bra och ha. Kommer ju inte amma så köpte en liten flaska och en lite större som bebben kan ha senare. 
Kollade på sängmobil med men de vill jag nog vänta med tills bebisen är här. Så man vet om man ska köpa en "tjejig" eller "pojkig".Aaaah!! Jag längtar...!! Känns som det inte är så långt kvar samtidigt som det känns som en evighet. Hoppas min graviditetspenning går igenom snart så jag kan vila lite då och då och orka lite mer med Linnea. 

Köpte även massa pyssel-saker igår till mig och Linnea. Jag ska ha till bebisboken jag skriver i och Linnea älskar bara att pyssla! Haha... 

Vad ska man göra till middag då? Funderar på falukorv... Har en skrajsen bit kvar i kylen som borde ätas snart. Men är inte alls sugen på de... Jaja vi får se. Gött att de är onsdag idag. "Rätt sida av veckan..." Hihi... 
Och bara 3 veckor och 2 dagar kvar att jobba om gravpenningen går igenom! OM det går igenom... Tänk om inte? Vad gör jag då? 

I natt sov jag som en stock! Ingen Linnea som väckte mig. Ingen katt som krafsa på dörren och väckte mig och ingen Jimmie som snarka eller tv som störde! Eller jobbiga toabesök. Hur skönt som helst! Somna 22.15 och vakna 05.45! Behövde de! Fast känner mig ändå inte utvilad. Men det är bara att vänja sig! Hehe... Utvilad, vad är det? 
Snart dags att göra sista rycket så man kommer hem! 
God natt höll jag på att skriva, men jag ska ju inte sova nu! Haha...

Semester, the Reef och så

De ska tydligen lämnas in om semester snart. Iaf på Jimmies jobb. Jag är glad att jag slipper lämna in och ansöka mm. Jag kommer ha hela sommaren med bebis och Linnea! Underbart! Längtar så jag kan dö!  :) 

Speciellt när det är sånna här goa dagar som det är idag! Solen lyser och fåglarna kvittrar! Och det bästa: det är ljust på morgonen!! Längtar tills jag kan börja cykla igen. Blir sugen när det är så gott väder! Undrar hur jag kommer klara backarna då?? Haha... Inte alls skulle jag gissa på! Men de får bli en motivation! 

I helgen va vi på the Reef. Jag, Jimmie och Linnea. Kan ju inte påstå att jag är utvilad haha! Bada hela tiden och upp tidigt! (Får sova när jag blir gammal! ) men så skoj de va! Kan tänka mig att åka dit igen. Linnea är väldigt lik mig när de gäller ruschbanor i vatten. (Fegis) men Jimmie fick med henne upp på den största som gick runt hela the Reef och jag stod och vänta vid slutet. Linnea började gråta vid slutet och ville absolut inte åka igen!! Haha... Kanske nästa unge blir mer som sin pappa? (Göra först och tänka sen) Jimmie försökte få med mig att åka med men jag vägra. Hade jag inte vart gravid så hade jag testat, faktiskt. Men va rädd för samandragningar om jag skulle bli stressad! Haha... Så nästa gång kanske?? 

Nu är rasten snart slut. Jag hade med nig lax till lunch idag och jag höll på att kräkas när jag åt den. (Mår illa bara jag tänker på den...!! Uuuääääk..!!) vissa bitar va alldeles slemmiga... Vet inte vad som hänt. Vidrigt iaf! Så mätt blev jag ju inte... Kanske lättare att börja jobba nu då?? Haha... 

Hörs senare!