Torsdag och vecka 36

Funderade på om man skulle ta upp spjälsängen och montera ihop den. Men så kom jag på att den står typ längst in i förrådet. Någon stans i mitten av förrådet, längst med väggen, ska den stå... Så det får bli en annan dag! Hehe... Bebis kommer la inte än på ett tag... 

Går ju faktiskt in i vecka 36 idag! Så 4 veckor till bf! Undra om jag kommer va med på Kungälvs cruisingen eller är å föder? Jag har bf den 28 och cruisingen är den 24. Kommer nog klara av att vara med på dagen...( Kvällen är jag inte så noga med...! Haha... ) kommer säkert gå över massa dagar med denna med. E så nyfiken vissa stunder om det är en kille eller tjej... Men ska inte ta reda på det. Ska hålla mig tills jag får se h"n. 

I morgon är Linnea ledig från dagis. Ska på fyraårskontroll vid nio så tänkte de inte va någon ide att lämna henne på dagis efter de. Istället åker vi in på marknaden som är i Kungälv och tittar på den :). Och efter det HOPPAS jag att det kommer en och köper min bil. Han har sagt att han ska komma så jag håller tummarna för de! Slipper man ha den i bakhuvudet hela tiden. Kan jag fokusera på linneas kalas istället! 

På lördag kommer släktingarna och firar (lånat Lycke så vi är där)  och på söndag är det barnkalas hemma hos oss. Wiiiii.... Full rulle! Fick handlat idag iaf. Och bära upp allt va som ett träningspass i sig. Tur man är envis! Haha... 

Nu ska jag busa med Linnea lite. Är som en klätterapa på mig nu... Jag sitter på balkongen och försöker svalka mina elementfötter.... 
Hejsvej!!! 

April 23

Vaknade i natt av att Linnea va inne på dass. Titta till henne och hon sa att hon ville ha plåster på sitt finger hon hade skrapat upp igår... Visst, ett bamseplåster senare låg vi i sängen (min) och vände och vred båda två. Sämsta natten på länge! Linnea kunde inte sova för hon fyllde år snart. Jag kunde inte för mina fötter är som två element! Jag skojar inte! Känns som man kan laga mat på dom!! Tillslut somna hon och jag gick upp och öppna balkongdörren. Stod helt still i luften men jag lyckades somna tillslut ändå. 

Vid sju vakna jag av att Linnea klättra över mig och skulle gå och hämta trosor. Då va de bara att gå upp :) öppna paket och åt frukost framför tvn. Linnea blev jätte glad för dockhuset! Och även cykeln hon fick. 

Lämna henne på dagis vid nio och sen gick jag hem å la mig på soffan... Kollade på en film som gjorde mig deppig. Inte meningen att de skulle bli så men med alla hormoner i kroppen och en film om graviditet så blev jag alldeles matt... Tänkte att de blir nog bättre när man ätit lunch. Som inte ens var god... Äh.. Skit i de! Det är as gott väder ute och min dotter fyller fyra!!! Ska åka och köpa en present till och en blomma till en kruka jag måla igår. Så man kanske ska börja röra på fläsket? Hehe.. 

Här är krukan! 



Go kväll!

Idag baka jag tårtan som är tills i mon. Va så noga med bottnarna och la dom rätt. Ännu noggrannare med fyllningen. Sedan noga med att täcka hela med grädde, jämt lager osv... La på marsipanlocket sakta och noggrant. Tror ni inte att jag har gjort tårtan för hög så det "fattas" 2 cm marsipan runt om hela tårtan!!! AAAARRRHH!!!!!! Blir så irriterad ... Men Linnea blev glad när hon fick syn på den förut så smakar den gott med så gör det inget! Hehe... Men de får vi inte se för ens i mon! 

Har tagit fram paketen till henne för i mon bitti. Ska bli så kul och se vad hon säger om dockhuset! 

Hanna fira Linnea idag. Vi åkte till sannabacken och köpte glass. Linnea fick massa paket. Bland annat en sån söt klänning! Den va det första Linnea tog på sig när vi kom hem. Så det får bli kalasklänningen på lördag! 

Nu ska jag sova! 

Hej då påsken!

Då va de söndag igen tänkte jag skriva men det är faktiskt måndag idag! Påskhelgen blev inte riktigt som vi planerat. Linnea blev sjuk i fredags morse så vi fick vara hemma och kurera henne istället. Men tur som det var så va de ju långledigt så vi hann allt att njuta ändå. Speciellt av solen! Linnea har vart mer ute på gården än inne när vi vart hemma. (Friska då) 

idag åkte vi till stranden med Jessica-familjen och det va riktigt gott där! Trodde de skulle blåsa men den vinden som var va änna skön! Barnen gick i bara tröja och trosor/kalsonger och kände på vattnet och kasta sten. Grilla gjorde vi med! Riktigt skönt! Såg på vattnet och ville bara dyka i!!! Men gick i och kände med fötterna och höll på att frysa fötterna av mig! Det var sviiiin kallt! Får va varmt några fler dagar eller kanske nån månad till? innan man kan bada.. E ju bara april så man har ju hela sommaren på sig att ta sitt första dopp! (Sa jag och lät som en tant) 

På torsdag går jag in i vecka 36. Alltså 4 veckor kvar till bf. FYRA veckor... De är lite! 

På onsdag fyller Linnea fyra. Och på fredag ska vi på 4-års kontroll. Och i helgen är det kalas för henne. Både lördag och söndag. Blir full rulle denna helg! 

Nu hickar bebisen med... Får nog röra på mig lite. Känns lite obehagligt ibland när h"n hickar! Hehe... 
Hörs en annan dag! 



Det blir aldrig som man tänkt sig!

Vakna vid fem idag och kunde inge somna om. Tänkte att jag blir ju jätte trött ikväll om jag går upp nu så jag tvinga mig själv att sova tills L vakna! Lyckades somna TILLSLUT! Och drömde så klart en vidrig drömm... (Jimmie va otrogen) Vakna av att han satte på tvn ute i vardagsrummet vid åtta så då kunde jag lika gärna vakna jag med. Linnea kom strax efter. 

Skulle vart ute i Lycke och ätit påskmiddag idag men Linnea blev sjuk så vi fick vara hemma. Jag och Linnea har istället målat påskägg tills i mon som vi ska äta och sminka oss själva som påskkärringar! Hehe... 

Visst är vi söta! Haha... Linnea va glad iaf! Magen fick oxå bli sminkad

Spegelvänt så typiskt men ni fattar... Man ser inte alls lika gravid ut framifrån som åt sidan! Skumt! Hehe... 

Så idag, förutom sminkandet  har vi även kollat film. Såg frost (andra gången för mig men första för L) tycker den är så bra. Heja Disneys nytänkande. Det är inte alltid rätt att gifta sig med nån man precis träffat. Eller allt slutar inte lyckligt med en kyss! Och lite girlpower är de la ändå i den? Jo men lite tycker jag... Hehe... Se den om ni inte sett den! 

Sova kanske man skulle ta att göra? När var jag vaken så här sent senast?? Kan inte minnas de! Men de är knappt att mina ögon är öppna.. Haha... 

Sov gott!

41 dagar

Satt och kolla instagram på folk som lagt ut bilder som är i samma vecka som jag. Tycker de är roligt. Mysigt med. Vecka 35 idag. 41 dagar kvar till bf. Ca 5-7 veckor tills vi får träffa bebis. Så lite... Jag är inte redo än. Får gärna ligga kvar tills det är dags och lite till känner jag nu. Om 2 veckor ska jag till barnmorskan igen. Då ska vi gå igenom mitt förlossningsbrev. Vet inte riktigt vad jag vill att det ska stå där... "Vill ha all bedövning som finns." Hehe... Ne men vad skriver man? Har ju ett tag att fundera på de... 

Nu har Jimmie somnat iaf... Linnea sover med sen någon timma tillbaka. Somna i mitt knä. Myspys. Läste saga innan och ikväll blev det törnrosa. Kanske skulle ta å se den filmen någon regnig dag? 

Ne nu ska jag med sova. I morgon är det långfredag och vi ska göra lite påskpyssel. Och sedan hem till mamma å pappa å käka påskmat. 
Ne! Sova va de! 

Skärtorsdag

Idag har det känts som fredag hela dagen. Himla skönt att de bara är torsdag då.. Då "tjänar" man en dag! Haha... 

Idag tog vi ledigt från dagis jag och Linnea och åkte till lekstaden med Hanna, Jessica och barnen och Susanne. De va äggjakt där. Dom hade gömt små plastägg i klätterställningen som är där och hittade man ett så fick man byta in de i kassan mot en hemlig grej. (En liten godis i form av en kanin) Linnea hitta en ganska snabbt! Helt överlycklig! Sedan hitta Viktor en med och sen Theo. Tur att alla hittade varsitt iaf... Annars hade de vart orättvist! Tror jag läste någonstans att de bara fans 10 ägg gömda så det gällde att vara först till kvarn!! 

Efter de åkte vi hem till Hanna och sten och käka tacos. Himla gott! Så längesedan vi åt de så det va riktigt gott! Jag fick även låna deras skrivare så jag fick skrivet ut bilder till min bebisbok.Magbilder och sånt. 

Sedan åkte vi hem jag och Linnea och vädret har ju verkligen vart skit idag så det blev att baka en kladdkaka! Ska ju bli fint väder på lördag iaf! Så de gjorde inget att de regna idag... Hehe... Nu ikväll när Jimmie kom hem köpte han med sig middag. Jag orka inte laga nått... Sedan åt vi våran "påsktårta" som vi bakat. 

Det är kladdkaka med jordgubbar på... Men låter bättre att säga påsktårta... Haha... Då är det mer ok att äta den.. Hehe... 

Har även fått lite jämnare hårfärg ikväll. Jämnt brunt ! Blev bättre än vad jag trodde :) 

Nu ska jag borsta tänderna på Linnea som är övertrött. Så hon lär ju inte vilja sova en på ett tag... 

Hon fråga Jimmie förut om bebisen är en tjej om hon skulle heta Annie (Jimmie hatar de namnet) eller Volvo? 

Tack och hej! 

Go mörra!

Vakna 8 idag. Så skönt! Upp och åt frukost och klädde på oss och lekte lite. 
Kom till dagis tio i nio och det var inga barn där... Bara en fröken som var på väg där ifrån. Tydligen så va alla barn på ställets förskola för det var teater där. Hade jag helt missat! Dom hade skickat ut mail om de igår och jag kollar inte min mail varje dag. Men de löste sig ändå. Linnea fick gå med fröken dit :) 

Nu ligger jag i soffan hemma med stödstrumpor på.. Haha... Mamma köpte de i Ullared till mig igår så får se om de blir bättre. Fötterna och fingrarna har börjat svullna på mig lite då och då... 

Snart ska jag hämta Linnea. Ska på samtal om henne först. Ska bli spännande! Lite nervöst om jag ska va ärlig. Med det ska nog gå bra...! Hehe.. 



Hello monday!

Tänkte jag skulle fixa med dockskåpet nu. Men så tog jag upp telefonen istället och börja skriva här... Haha... 
Precis vart och lämnat L och jag blir alltid så trött när jag kommer tillbaka. Så först vila och sen tapetsera i dockskåp! Hehe... 

Idag gick det bra att lämna Linnea. Inga ledsna miner och hon ville med till barnmorskan. Så får hämta henne lite tidigare idag. (Bara en halvtimma men ändå! Haha) 

Nu har jag nog vilat klart. Nu e jag sugen på att fortsätta med dockskåpet! 

Söndag

 Imorse sa Linnea till mig att jag har tuttar som Barbie. Sen la hon på ett asgarv, lite ondska i de kunde man nästan höra. Men jag tar det som en komplimang ändå... Vem vill inte ha tuttar som Barbie? 

Är så trött i fötterna just nu så att de kryper inuti dom! Fruktansvärt störande! Önska jag kunde ha en fläkt som stod och blåste kall luft på dom hela tiden... Mamma tipsa om blöta handdukar som man kan vira runt fötterna. Gjorde hon när hon va gravid med mig (tror jag hon sa) men just nu orkar jag inte gå upp och fixa de. Öppnar balkongdörren sen när Jimmie somnat... Haha... 

Idag åkte vi hem till Jessica och Molle och gick ut i de goa vädret. Eller vi trodde det skulle vara goare än var det var. Blåste en del men annars va de gött. Sedan korv med bröd till lunch :) 

När vi kom hem fick jag ÄNTLIGEN klätt om våran kökssoffa! Sitsen va äcklig med matrester och det behövdes ny skummgummimadrass. Så nu är de gjort. Blev till och med madrass och tyg över till linneas lilla soffan hon har i sitt rum. 

I morgon ska jag till barnmorskan och kolla magen :) ska bli kul! Linnea sa i morse att hon ville med när jag sa att jag skulle dit i mon. Så hon kanske ska hänga med? Vi får se... 

Igår åkte vi till Friskis och Svettis jag och Linnea. Dom hade tydligen börjat med nån nu grej som kallades för knatte. Jympa för 4-6 åringar. Utan föräldrar! Linnea tyckte de va jätte skoj! Föräldrarna fick vänta utanför så länge och de va stora fönster in till lokalen så vi kunde se barnen och barnen hade koll på oss med. Linnea sprang in utan problem. Satt fint i ringen och lyssna och gjorde som "ledaren" sa. Så de får vi testa igen! Hihi... Så stor nu... Snart fyller hon år med. 
Jag Planerar kalas för fullt mest hela tiden..  Haha... Måste hinna klart med dockhuset till henne med. I mon ska jag lägga golven och tapetsera i alla rummen. Kunde inte de sist för färgen hann inte torka tillräckligt. Skulle åkt och kollat dockhusmöbler men tiden sprang i väg så de hann jag inte heller... Men i mon kanske? :) 

Nu ska jag sova om inte fötterna tar kål på mig! Go natt!
Känns helt ok att de är måndag i morgon förresten... Hihi...

Fredag!!!

Sitter i soffan och väntar på att klockan ska bli kvart i nio så vi kan gå till dagis. Så gott att bo nära.. Hehe... 

I natt har jag vart på toa säkert 5-6 ggr. Och efter varje gång när jag somnat igen så har jag drömt massa konstiga saker. Den sista drömmen drömde jag att mamma hade fått cancer... Alla va jätte ledsna och allt kändes bajs... 

Men sen drömde jag även om bebisen. Det var en kille och han va ungefär 3-4 år. Blond. Linnea va i skolan och jag satt i köket och han lekte... Kunde ju lika gärna vart Linnea jag drömde om, fast hon va kille. Eller nått... Hehe... Men den drömmen va ju lite roligare än den med cancern... Hatar cancer. Fast de finns väll ingen som gillar de? Inget man önskar att nån ska få.. 

När jag lämnat Linnea idag ska jag måla dockhuset igen. Och kanske tapsera/lägga golv. Kollade lite möbler på lekmer.se igår men de blev så himla dyrt... Vi får se om jag hittar nått på lekia idag... 

Ne snart ska vi gå! :)

Torsdag -snart helg

Sitter i soffan efter att jag haft ett gympapass här. Känns så iaf! Jag har plockat bort leksaker och kläder i vardagsrummet... Haha... Men med massa extra kilon på sig och speciellt kulan på magen så är de som ett gympapass! 
Sitter och tittar på magen lite då och då. Man ser verkligen att det rör sig där inne. Nästan läskigt på något sett! Hehe... Vänder och vrider sig med lååååånga tag där inne. Idag är det ny vecka oxå! Vecka 34 idag. Skulle förlossningen sätta igång så stoppar man inte den nu... Läskig tanke! :) men vet att jag kommer gå över tiden så här är ingen panik. 

Fick fortsatt med dockskåpet idag med! Nu är det inte längre rött med vita knutar utan rosa med gråa knutar! 

Här på bilden har jag inte målat de gråa än utan börjat med det rosa bara... Ska måla en gång till i morgon. Har haft sån ångest över detta hus att jag inte orkat ta tag i de. Men idag fick jag ork! Haha... Så i mon ska jag måla det igen när Linnea är på dagis och åka till en lekaffär och se om dom har dockmöbler. Om jag hinner... 

Gött att de är fredag i mon! Älskar fredagar! (Om ni inte visste...) 

Linnea leker med Fanny här just nu. Busungar säger jag bara... Känner att mitt tålamod är inte den samma som de brukar... Skyller på graviditeten! 

Nu ska jag snart göra middag! 
Gorme middag med köttbullar och makaroner! Haha

Tisdag

Känts som om det är onsdag hela dagen idag! Jätte konstigt! Men de är alltså tisdag "bara". Igår vet jag inte vad de var med mig. Orkade inte nått. Så jag gjorde inge nått mer än att hämta och lämna Linnea på dagis! Hatar när det blir så. Man bara ser alla måsten i lägenheten och får panik men orkar verkligen inte göra nått... Skräp som ska slängas, disk som ska diskas, tvätt som ska vikas mat som ska lagas... Men idag har jag iaf fått handlat och plockat det värsta här hemma :) har även kollat på film så jag fått min vila med... Hehe... 

Just nu är Linnea hos Fanny och leker. Jag ska strax börja med middagen här. Lasagnette blir de idag :) 
Jimmie jobbar över så han är inte hemma för ens sent ikväll... Längtar till fredag... Haha... Linnea ska på kalas och om några veckor ska Linnea ha kalas. Håller ju på med ett dockhus till henne. Men får se hur det blir... Har varken lust eller ork till de... Jätte tråkigt...  Men i mon ska jag till nån affär i Gbg som har massa dockhus-saker så då kanske jag hittar lusten med!! Hihi... 

Nu ska jag börja med middagen! 
Tjoooo...!


Fredag morgon

Här ligger jag vaken själv och hör fåglarna på utsidan. Linnea och Jimmie sover ännu. Idag är de fredag och första veckan som gravidledig är snart över. Det känns lite konstigt ännu att gå hemma när L är på dagis. Känns som man skolkar från jobbet, fast man verkligen inte för de! Hehe.... 

Men dessa veckor år nog bra. Då kan man längta mer till bebis och förbereda sig på förlossningen. Just nu är jag inte redo för förlossning! Tror jag är de vissa gånger men så får man någon samandragning eller nått och de gör ont i magen och jag tänker: JAG VILL INTE! Haha... Så att om jag är hemma nu dessa veckor innan så hinner jag tröttna på att vara tjock och otymplig. Och längta efter bebis så klart. Men de sista gör jag redan :) Ska bli så spännande att se om det är en tjej eller kille! 

Nätterna är redan jobbiga. Antingen sova på höger sida eller vänster sida... Jag som älskat att ligga på mage eller rygg... Ligger jag på rygg blir det jobbigt att andas. Men skit i de! Jag är inne i vecka 33 nu så 7 veckor kvar till bf och skulle jag gå över tiden så är de ju Max 2-3 veckor efter de? Har jag för mig... 

Idag ska jag köpa present till L. Hitta en fin cykel på blocket och hon som sålde den va hemma under dagen så jag ska hämta den när hon är på dagis! Perfekt! Se om jag hittar bara. Ladda hem en gps på AppStore igår så får se om den funkar! Är värdelös på att läsa mig fram till vägen på typ eniro. Tackar vet jag gps! Brukar alltid ha Jimmies telefon med gps men denna gången är han inte med. Önska mig lycka till! Haha... Hoppas bara cykeln va lika fin i verkligheten som på bilden! :) 

Vad händer annars i helgen? Har ingen aning vad vi ska hitta på. Ska tydligen bli skitvädret hela helgen med så de va la roligt.... Är så skönt att vara ute till klockan 18 på kvällarna. Linnea nämner inte ens Bolibompa. Sandlådan och kompisarna på gården är roligare. Tur de... Haha... 

Ne nu ska jag duka fram frukost och se om sömntutorna vaknar...! Trevlig helg!

God morgon!

Idag är det torsdag och magen och jag går in i ny vecka! Känns som veckorna rullar på bra :) snart är det påsk och snart fyller Linnea år och sen fyller jag år och sen kommer bebis... Typ... Haha... Går in i vecka 33, kanske jag ska skriva med! Hehe... 

Lämnat Linnea på dagis och nu ligger jag i sängen och kollar Nyhetsmorgon. Eller det är på i bakgrunden medans jag "leker" med telefonen. Linnea blev jätte ledsen när jag lämna henne på dagis idag... Känns alltid jobbigt när hon blir ledsen. Och kanske speciellt nu när man har hormoner högt över öronen som hoppar och har sig. Ena stunden vill man gråta, eller har lättare att gråta för småsaker... Ena stunden är man arg... Så härligt! Haha... Så när Linnea va ledsen ville jag bara gråta jag med! Hehe... 

Ska man göra idag då? Funderar på att åka och köpa inbjudningskort för linneas kalas. Men får ta de när Linnea är med. Vet inte vad hon vill ha för kort..bäst att vänta så hon är med! Haha... 

Håller ju på att fixar ett dockhus till Linnea tills hon fyller år. Mitt och Hannas gamla. De kanske jag ska passa på att måla idag?? Och välja tapeter... Jo så får de bli! 
Hörs!
 
Denna bilden hitta Jimmie på fb (tror jag de va?) stämmer så himla bra!! Känns som bebis kör en blandning av karate boxning och fotboll väldigt ofta i magen!



Tisdag

Dag 2 som gravidledig börjar gå mot sitt slut. Inte de minsta tråkigt att vara hemma än så länge :) 
Vädret har ju vart kanon i flera dagar med. Ännu goare att vara hemma ! Hihi... 

Känns lite konstigt att lämna Linnea på dagis och sen gå hem. Även om de är jätte skönt så e de lite konstigt ännu! Hehe... 
Ne de e väll de som händer just nu.. Haha... Skriver mer en annan dag!