Kan inte sova.....!

Tog ju ner rullgardinerna i sovrummet igår kväll så nu e de strålkastar in i sovrummet känns de som.... Persienerna vi har där e inte dom bästa.-- Fusk att Jimmie kan sova.. hehe---

Ja idag är det dagen D! Ska börja flytta å allt.... Vi trodde dom skulle komma å lämna nyckeln igår kväll så vi kunde börja tidigt idag. Men dom har inte gjort de så jag vet inte när vi kan börja... =S Linnea har ju inte vaknat än heller så vi kan ju inte börja direkt nu ändå...

Jag somna halv 1 igår tror jag klockan var. Vadå att man kommer vara trött i kväll.... =P
Låg och kollade på American Dad. Så sjukt program. Lite likt Family guy, men inte lika roligt som de... hehe...



Kommer nog va dåligt med bloggandet ett tag framåt. Jimmie har ÄNNU inte ringt bredbandsbolaget och sagt att vi ska flytta..... Blir så trött.... Så vi kommer inte ha ngt internet ett tag framåt... =/
Men vi har ju Iphonerna, säger han. Men jag vill inte sitta å betala räkningar på telefonen....

Ne nu måste jag dra mig... Ha en bra dag alla! Ska se om jag kan uppdatera ikväll!

Skit i hela lägenheten!

Nu har vi nog packat allt som går... Fy fan så här ser ut. Tyckte de såg för jävligt ut innan, men nu e de ju fan ett bombnedslag!!!

tur man ska gå å lägga sig snart å slippa se de i några timmar iaf! haha...
Jimmie va la till så där mycke hjälp ikväll,,, Fick tjöta en del! Men nu e han nöjd med chips i sängen å gottar sig.... Jag tog en knäckemacka med en OTROLIGT god korv! Skulle inte ens byta mot en enda chips-bit!

Va på marknaden idag med Nathalie å barnen å då köpte vi korv. 2st vitlök och en brännvin. Fi fan va goa dom va! Skitsamma om man luktar röv i munnen sen, de e de värt!

Har deklarerat nu ikväll oxå. Både för mig å jimmie... Så jävla tråkigt... Får inte tillbaka en endaste krona... Får ist betala!!! BÅDE jag å jimmie... Va e odsen lixom... Roliga pengar.... BLÄ PÅ SKATTEN!

Märkt att min magsäck har krymt lite me! Blir mätt fortare, vilket e så jävla bra! haha....

Ååååååååh.... Imorgon smäller de... Flytten alltså...
Sista natten i denna lägenhet!

Å på måndag börjar Linnea hos dagmamman. Trodde jag va beredd på detta, eftersom jag pratade med henne för 3 veckorsedan (okej kanske överdrev... =P ) MEn ja får sån känsla i magen att jag inte vill att hon ska börja... Men tror de blir bra för Linnea! Och mig... Ska bara hitta ett jobb nu!
Skulle vilja ha ett roligt jobb, mycke betalt, roliga jobbarkompisar, Bra tider att jobba.... Finns de???
Säg till mig isf!

Lägga sig va de ja! E faktisk trött nu... Bäst å vara vilad för i morgon....
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SÅ TRÅKIGT Å FLYTTAAAA!!!!
Men e jätte glad för all hjälp vi får...!

Go natt alla!

Fredag!

Imorgon smäller de! Då flyttar vi! wiiihoooo!!!! =D

Fick en "present" på posten igår av maxi! =) Fick en daimtårta och en tårtspade helt gratis av dom som de bara e å hämta! De gillar vi!!! hehe...
Så de ska jag göra sen...

Ska ju ändå in till kungälv på markand med nathalie å barnen!
Så nu har jag faktiskt inte tid å sitta här! =P

Hörs senare!


Dagens shoping!

Fick en order om att lägga in bilder från dagens shoping! =P
Kul att nån vill veta ändå! hihi...
Så här kommer lite granna!

Kläder till Linnea! Keps, solhatt, stumpor, leggins, jeans, jeansshorts, t-shirt, klänning. Och en tavla, eller vad man ska säga, som de står "Här bor en prinsessa" som hon ska ha i sitt rum sen! =)

En liten vårjacka/sommarjacka. Tyckte den va så fin! =)
(har blivigt helt kär i färgen lila! vet inte varför, men de e snyggt! =P )
  Lite annat.....

 kläder te mej!!!

Ja lite av varje där... Hade ju som vanligt kunnat köpa hela affären, men pengarna räcker inte te de!

Har haft en skit rolig dag! Och Linnea har sköt sig. Hon har ju lekt med mormor och faderallan i affären så ! hehe...

Ska snart gå å lägga mig... Har flyttat allt i källaren till de nya idag. Plus packat en del, även gjort rent toan där nere, så vi slipper de på lördag.

Ne nu ska jag dra mig! Hörs i mon!

Ullared!

Idag ska vi till ullared! Lite så där helt plötsligt känns de som! haha... Hoppas de e lite folk!!!

Ska köpa lite sommarkläder till mig och Linnea tänkte jag. Och säkert massa andra de-här-visste-jag-inte-att-jag-behövde-men-köper-de-ändå-för-de-e-ju-så-nedrans-billigt-grejor! haha....


Klockan e 6.20 nu. Jag kan inte sova... VET att jag kommer va helt död i eftermiddag, men kan verkligen inte sova... Tror de e pga flytten... Att vi inte packat allt ännu å vi kommer få stå i mon å göra allt på kvällen.. så jag gick upp kvart i sex och packade en låda i sovrummet. Hahah... Kläderna e ju ingen ide... Sängen ska skruvas ner, sakerna i förrådet ska bäras över till de nya förrådet, Gadiner, lampor mm ska ner me... Jag får roa mig med de ikväll och hela dagen i mon!

Hörde Linnea inne i sitt rum nu... hon har vaknat......................... Typiskt... Hon ska ju inte vakna ännu... =/
Säkert jag som väckt henne oxå...

Ne nu ska jag göra viktigare saker! Skriver mer i ikväll eller i mon!

Kväll...

så go natt!

Skulle skrivit mer, men såg att kl va alldeles för mycke!

Onsdag

Idag har jag hållt på i 1 vecka!
Har gått ner 2cm i midjan och 6kg i vikt! Härligt! Så nu e man mer taggad! =)
Hade iof "gått upp" runt låren, men de kanske e muskler, eftersom jag går varje dag nu! =)

Annars idag så gick vi ner till Öf i morse å lekte en kortis, innan Hanna kom en sväng å hälsa på. Sparkade lite boll mm! Nu har hanna åkt till skolan, Linnea sover och jag håller på å göra lunch till mig! Kyckling! Finns inget godare i världen tror ja! haha... Eller jo, de gör de... Men kanske inte i matväg! haha...

hanna hittade ett recept i en tidning jimmie hade med sig hem igår. Gino tror jag de hette..


ser de gott ut eller ser de gott ut! Ska vara chocklad över oxå, vit, riven. MMMM Så de ska vi grilla någongång känner jag lite så där spontant! haha...

ush e hungrig nu... haha... Tur att maten e klar snart!

Sen vet jag inte vad som händer... Ska la försöka bära över grejorna i källaren till de nya förrådet. Om linnea fortfarande sover de vill säga... Kanske ska packa lite till me... Vet bara inte VAD. Allt ska ju ner, men vi använder ju ändå en del... oh så jobbigt.... =/ Så står man där samma dag å hittar massa saker som ska med... Men kom på idag att lamporna kan vi ta ner i alla rum! E så ljust på kvällarna nu ändå å på lördag ska dom ju va ute 'ändå!

Ne nu blev jag stressad! Hörs kanske senare!

Jag döööööööööööööööööööööör....

Har vart sån jobbig dag idag va... Linnea har bara gnällt å gnällt HELA dagen!!! Man blir ju helt knäpp när man går här å lyssnar på de...

Jimmie e hemma nu å badar henne... Så nu e de tyst! Imon SKA vi till öf... Tänker inte va hemma i mon me!!!

För övrigt har jag tvättat å tvättat å tvättat idag. Va å handla 2 svängar oxå! haha.. Först handla ja i morse, då ja upptäckte att jag tog den sista blöjan. Så de blev handlat de å massa andra grejer!

 

Sen när ja kom hem, blev de promenix. Linnea sov ändå, så jag passa på! Sen när jag kom hem så kom jag på massa andra grejer som ja glömt.... Så åkte ner till city gris å handla, skulle ju ändå ha flyttlådor!

Letade efter en solhatt till Linnea med, men hitta ingen! Se om jag hittar på torsdag? =P
Hon vägrar ju ha nått på huvudet, men hon måste ju faktiskt...

Idag när hon va som mest grinig tänkta jag att hon kanske e sjuk. Hon kanske har ont någonstans? Men när hon fick mat blev de lugnt, i 10 min. Sen kör hon på igen... Men jag tror (och hoppas) att de e tänderna som spökar...

Imon e de onsdag! SPÄNNANDE!

Va inne hos Jimmie å Linnea precis, han hade bullrat upp med skumm på hennes huvud! haha... Sötnos!
Värsta e att man e arg på dom, men man kan verkligen inte sluta älska dom!
Eller inte värsta mena ja inte... TUR heter la de...

E helt slut.... har skadat mig oxå... (när jag ändå håller på å gnäller) Har ont i min vänstra fot... Har ingen aning om vad jag gjort, men tror de e skon som klämmer konstigt när jag går. Ska köpa nya skor nån dag! Ballerina skor! Känner att de e lite varmt med mina tygskor vissa dagar! Ska köpa nya till Linnea med. 
Oh, vad allt ska kosta då... Man vill bara ha å ha! 

Satt å tänkte på hur onda alla e ändå... För hade man haft en "superkraft" så hade man gjort nått olagligt. Tror alla hade gjort de! 
Hade man kunnat va osynlig, hade man gått in i tex en bank å tatt pengar. Eller när man va mindre så hade man gått in i en godisaffär å snott godis... 
Hade man vart superstark så hade man slått ner varenda jävel man va arg på. 
osv... Kanske inte dom värsta grejorna, men de e ju de första som ploppar upp i ens huvud! hahah! 
Tror inte man e ensam om de iaf! Även om alla inte vill erkänna de! 
 
Jag om jag hade vart en superhjälte!
Spechöl pawer: Kväva sina offer med magen! mohahaha... hehe...

Ikväll e de desperata mina vänner! Glöm ICKE de! Ne om man skulle ta å gå å lägga sig... Linnea lägger sig nu iaf! Gött! För henne alltså...!

hörs i mon! Imon e de onsdag!

Tisdag 26 April

Blir inte björkåsgården för Linneas kalas iaf... Ringde dit i morse (visste inte ens att man kunde de, men fick nr av förbo. Kanon! ) Så ska ordna de på annat sätt! Men don´t worry! Kommer riktiga inbjudningar när de e betämmt allt! =)

Känner när jag sitter här att hela kattlådan stinker piss.... uuuäää... Får nog fixa de snart! haha--.-.

Tog precis på linnea hennes sista blöja med... MÅSTE handla sen. blöja, kattsand, lite mat mm...
Fick ju pengar idag! =D

Sen ska jag ut på promenix! Imorgon e de 1 vecka jag hållt på! Då ska de vägas å mätas. Mätningen blir ju inte riktigt 1 vecka, eftersom jag mätte mig en eller 2 dagar efter.. Men men... kul å se om de hänt nått!

När Linnea börjar hos dagmamma så ska jag börja träna på riktigt!

Sitter å tittar på "våran nya lgh" .... Massa å planera... Ska ju bla "bygga" en vägg i sovrummet. Hur nu de ska gå till... Blir la jag som vanligt som får ta reda på de, om inte ens bygga den!

Kom på igår att jag å jimmie kommer aldrig flytta till hus.... Han sa att han hatar å vara hemma. Han har gjort de sen han borde hemma med sin mamma. Han har alltid gjort de... Så om vi flyttar till hus å nått måste göras så lär de ju inte hända, eftersom vi inte kommer va hemma... Eller jag kommer ju säkert vara de, men jag kan ju inte allt... Så de får bli lgh!

Ne om man skulle ta å klä på sig! Hörs senare!


Rosa.... Gillade tapetern! Kanske nått till Linnea sedan! =)

Go dag!

hela dagen har gått åt helvete... Har iof packat lite å så, men inte mycke mer... Störande människa!
blir så irriterad... Nu har jag käkat lunch iaf. Linnea sover, lite senare än vanligt, men hon vaknade halv 10 idag å har sovit hela natten! =) Så HELT ok....! Oh va mätt ja e då.. Kände de nu...

Skulle göra massa saker idag men de bidde inte av...

Jag får pengar i mon! =) Och på lördag flyttar vi! och dom j*vla terrariumen e kvar,, Kanske att vi blir av med ödlorna innnan, HOPPAS HOPPAS de!!!

Bli av med all skiten...

Ne nu orkar jag inte skriva mer! Vill ju ut men får la se hur de blir med de...


ville bara säga...

Jag ville bara säga god natt! Kände att jag inte fått prata av mig riktigt ikväll... Hade ingen å prata med. smsa hanna å fråga om hon ville prata men hon titta på en film å då va la de dumt å störa...! =)

Jimmie går inte å prata med... Fråga mig inte varför!


Men nu e kl mycke så man kanske skulle ta å nana...?
Såg förresten filmen "Love and other drugs" Den va bra i början men sen satt jag å jäspade resten... Illa!

Go natt ändå!

Linnea 1 år!

Inget kalas igår, men firade lite på morran med bara familjen! =)


På morgonen med telefonen. hehe...


Sen blev de ju lite tårta! Mumma!!!


Nästan hela biten gick ner! =)
Pappa fick en bit han med!

Hemma i lycke igår =)

Ne detta får räcka... Tar 100 år å ladda upp tycker jag...
Ut i solen med er!

God morgon!

Jag har sovit som en gud inatt! Vet inte varför, men tror de va för att jimmie inte låg breve mig! haha...

Kollade inte ens klart på trassel igår för jag höll på att somna... Men natten till igår va ju,som sagt, inte så rolig så va nog därför!

Har precis käkat frukost här nu å ska snart klä på oss. Kanske gå till lekplatsen sen me, efter Linnea fått sin gröt! =) Sen blir de promenix för mig!
E så gött när Linnea vaknar 8-8.30.... Man blir så utvilad! (plus att dagen blir kortare, å då kan jag inte äta lika mycke) haha... Ne ja skoja bara... Jag kan allt äta om jag vill! =P tyvärr kanske man ska säga till de... =P

tog precis upp Linnea nu å de kändes som om hon har feber... =S får nog ta å kolla de senare...
Hon är helt överlycklig över telefonen hon fick igår. Går runt med den hela tiden. trycker och sen sätter upp den mot örat, eller ja, nacken typ... Säger man : Hallå hallå! så sätter hon upp den mot "örat". hehe...

Ne nu ska jag gå å mäta mig! På onsdag har jag hållt på i en vecka å då ska jag ställa mig på vågen! ussssh... haha... Förhoppningsvis så visar de posetivt!
mäta mig va de ju...
Ha en bra dag alla! Bilder kommer senare!


En bra dag!

Ja idag har de vart en helt kanon dag! Vart ute i lycke å ätit påsklunch och senare på kvällen blev de grillad korv med bröd (sallad)

Linnea vaknade tillslut i morse! hehe... Gick in å sa grattis, så tog vi me henne till våran säng så hon fick välling. När hon fick ätit upp den så öppnade hon paket! Blev jätte glad för allt.
Sen en stund senare när vi skulle äta frukost fick hon en tårtbit med ett ljus i! hehe.. Den va smaskens tyckte hon. Bilder kommer i mon! =)

Åh, e så trött... Jimmie följde med magnus till stugan så tror han skulle sova där... Gött för mig, mindre bra för Netten kan jag tänka mig! =S

Ne nu ska jag titta på Trassel innan jag somnar! Den va ju bara för bra den filmen!

Go natt alla och glad påsk på er!


Morgonpigg! (not....)

Linnea kunde inte riktigt somna igår, vet inte varför om de kanske va för hon har tand på g, lr om hon e sjuk eller om hon va över trött...

Hon somna i famnen och så la man ner henne i sängen å 10 min senare SKREK hon... Så jimmie hämtade henne 23.50 så hon fick sova mellan oss... Visst de e lite mysigt, men inte när man vaknar av att armen domnat bort för man vågar inte röra sig. Sen ligger hon å vänder å vrir sig som en propeller i sängen så kl 06.05 fick jag nog och la henne i sin säng...

Och där sover hon ännu... Jag vakna för 30 min å kände att nu får jag nog gå upp! Men Linnea tar la sovmogon... Som hanna sa, De får man när de e ens födelsedag!

Ja lilla skrutt blir ett år idag! Hoppas hon vaknar snart så man kan gå in till henne å ge paket? haha...!!!!

Hörs senare för mer!


364 dagar

är Linnea idag. å i morgon är hon 1 år! Jag har slått in presenterna ikväll och vet inte om jag eller linnea e mest förväntasfull för i morgon! haha!
Hon sov lite jobbigt vid lunch idag. sov bara 1 timma å sen sov hon en stund till vid 4.... Gillar inte att hon sover efter 3, men de va antingen de, lr ha en grinig tjej fram till 8............. Men iaf, de jag skulle berätta om va att hon hade jätte svårt för att somna ikväll.... Bara grina å skrek, men nu (peppar peppar ta i trä) sover hon hoppas jag!
Idag ringde jag å väckte hanna vid 9 å sa att vi skulle komma hem till henne! Men vi kom inte för ens vid 1 tror ja klockan var? haha... Skulle bara en massa grejer innan. Bland annat skulle vi till Jimmies jobb och tvätta bilen. (livsviktigt ju! not,.,) Men då går larmet på hela hans jobb när vi åker in på parkeringen. Och de va bara vi där! Så lite smått panik fick jimmie ringa till nån å de visar sig att larmet har gått flera ggr på morgonen så de va inte vårat fel! som tur va... så vi fick åka därifrån, utan att tvättat bilen! haha... 

Senare kom vi hem till hanna, tillslut, å då gick vi en go promenad 
Gick i över 1 timma tror jag i stekande sol ! 

Sen på kvällen blev de grillat hemma hos hanna å sten! Käkade alldeles för mycke... Men jäklar va gott de va!



Satt å tänkte förut på när Linnea föddes. Tiden innan när man va hemma å "jobbade" sig igenom värkarna mm.. Så kom jag ihåg att på måndagen samma vecka som linnea e född hade jag en dröm om fredagen. drömde om nr 23 hela tiden i drömmen. Å de e de enda jag kommer ihåg från drömmen. Fredag och 23. och på fredagen den 23 april  kom Linnea! =)






Drömmer så konstigt ibland alltså... Men gillar endå de på nått sätt...! haha...

Jimmie sitter där nere å käkar chips å tittar på tv. Jag sa att jag inte orka för jag e så trött. Men ändå sitter man vid datorn å slappar,,, hehe...

Ne men nu får jag nog ta å sova..... Är en STOR dag i morgon!

 


Låååååååååååååååååång fredag!

Idag e de långfredag ja! Jimmie e ledig idag.

Igår kväll va nathalie här å käka smörgåstårta och prinsesstårta! Mummsigt för henne å jimmie, men jag tog inget! =) Värre va de la på kvällen... Vi köpte grönsaker att dippa å brie å kex. Jimmie ville ha chips å fanta å Nathalie köpte lite godis å cola. Men va faktiskt inte sugen nånting av de "goda". Käkade ost å doppade morötter å drack vatten! (jag skriver inte de här för jag vill höra att jag e duktig, utan bara vill skriva av mig)
Vi tittade på Trassel. Rekomenderas!!! Så jäkla rolig! Älskar den !

Linnea har vaknat nu. Ska göra lite välling!

Man ska ju inte klaga när hon vaknar 08.29! =D Jag vaknade vid 8 av att jimmie prutta..... Då ville inte jag ligga kvar... haha...
Vet inte riktigt vad vi ska göra idag! Kanske ut till syster å hennes stuga? Får se vad Jimmie säger...
På söndag sak vi till Vänersborg iaf! Jimmie ville hälsa på Harry! Å de vill jag me! haha...

Fast nu sa han att han inte va hemma.... Så nu blir de inte så ändå... typiskt...

Imorgon ska vi hem till mamma på påsklunch å gotta oss!
Plus att Linnea fyller 1 år imon!!! Köpte paket till henne igår! Ska slå in de sen me, de får man inte glömma!
så skoj!!! Får nog ha litet kalas här hemma, med bara familjen på morgonen =)

Ne nu ska jag klä på mig å gå ut en sväng! "Ska-bara"-innan....

Tack för igår nathalie! Hade jätte skoj! =)


45min


Torsdag 21April

Idag är de Torsdag ja... Har inget planerat så direkt på dagen. Ska la handla lite iaf! Å i eftermiddag kommer Nathalie å Nellie å käkar smörgåstårta! =)
Blir tyvärr ingen tårta för mig. Eller ska försöka att inte ta nån iaf!
Ny vanor idag! Testa å se hur de går!
Ska ner till city gris å köpa lite mat, eller ja, grönsaker! hehe... Dom va slut här hemma....

Glömde berätta om igår när vi va ute hos mamma å pappa så sjöng jag "dansa lilla Nallebjörn" och Linnea dansade till den, hoppa klappa händerna och snurra runt! haha... Såg så jäkla kul ut! Filmade lite, men vill INTE lägga ut den... Låter ju mindre checkt när man sjunger "rakt in i" kameran. Låter ju som man gapar in i telefonen! haha... Så den får bara dom närmaste se! hehe.... men iaf, såg så gulligt ut!  

Lyssna på radion nu å dom prata om att bada i helgen... Har inte ens tänkt så långt! haha... Men de kanske man skulle ta å göra om de e fint väder? Får la iof inte med mig någon.... Å e de sånt här väder som de e idag så vill man ju inte bada... Jaja...Vi får se!

Har skadat min nacke oxå.... Har la legat fel i natt, lr så va de när Jimmie flög på mig i morse.
Vakna av att han flyger på mig klättrar över mig å tar min telefon. AJ! säger jag bara... Inget roligt att vakna så kan jag lova..... Men han hade försovit sig, hans telefon hade dött. Men varför inte GÅ RUNT sängen.... Åh blir så trött... Varje morgon tror jag han försöker väcka mig. Han pratar högt i telefonen, igår när han skulle säga hej då vakna jag av att han putte på mitt knä eller skakade de rättare sagt... Nej då, Vi e så goa vänner! Jag e inte alls irriterad på han. Vi har inte alls bråkat i 2dagar..........................................

Fan va trött jag blir!

Nej, tänk inte på de! Tänk på nått annat, nått som gör mig glad!

Ska fixa disken här nu, som vanligt och klä på oss så ska vi ner till City gross sen! eller så väntar jag till kl 12 så linnea somnar... Vi får se! =)
Ha en bra dag alla! hörs senare!


trött på mig själv

Satte mig å förde över alla bilder från kameran till datorn. När jag gjort de brukar jag alltid titta igenom alla.
Skulle ju inte ha gjort de... Fy fan säger jag bara... Hitta en bild på mig som va så fruktansvärt självförtoende-knäckande så nu MÅSTE jag fan göra nått alltså....

Vill inte gå på pulver å skit, gillar mat för mycke så nu blir de andra bullar! (Ja de va ju rätt ordval... haha...)

På bilden ser jag höggravid ut... De e inte ok... Blir så trött på mig själv. Varför gör jag inget?!!!!



Här e jag i v.38... INTE mycke som skiljer!

Prata med en tjej som heter frida, fick barn i maj förra året å jag tänkte jag skulle använda henne som insperation! Hon kämpar å har sig nu med. Då e jag inte ensam iaf när jag håller på! =) Eller när ja har börjat alltså... hehe...

peppa peppa nu Fina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fint väder!

Va ute hos mamma å pappa i morse å gick ut å gick en kortis med albin. Linnea fick hålla i kopplet haha... Ska börjas i tid! Va där ute 9.15 redan! Hoppade över disken, orkade inte de... Men hängde upp tvätten iaf... Sen blev Linnea så grinig, därför vi blev så tidiga!

E så jobbigt väder nu... (måste klaga, aldrig kan man va nöjd) haha.... Man vet inte om de e varmt, eller riktigt! jobbigast e ju med Linnea. Hon kan ju inte säga till riktigt....

Min tatuering e fortfarande svullen! =/ Börjat klia nu me, så antagligen så e den på g ner! Men jobbigt ändå! Måste tatuera om den snart alltså...

Ja å Linnea har precis käkat middag här. Ugnsstekt falukorv med mos! Mömms...!
Får la se när Jimmie kommer hem... Han visste inte riktigt... Får la se om han e glad sen....

Fick barnbidraget idag med! Plus lite andra pengar! mohahaha!
Så i mon ska jag handla presenter till Linnea!

Ne jag har ju inget vettigt att skriva, så ska nog göra annat!


Nu e de nära!

Ja nu e de inte långt kvar tills Linnea fyller 1! Ska köpa present till henne i mon, lr fredag! =)

På lördag e de ju hon fyller, men vi firar de några veckor senare! Antagligen den 7maj, om björkåsgården e ledig!
Nu på lördag ska vi hem till mamma på påsklunch. Käka gött å träffa familjen...
Tänkte på påskägg, vad ska ni ge era barn?!

Igår va Nathalie å Nellie här å vi grilla! Tack och lov va de första och sista gången vi grilla hemma....!
Visst de va jätte gott (även om de va lite bränt) hehe... Men fick flashback från förra året när vi grillade..
Så nu e jag glad att vi flyttar en trappa upp! haha...



Å de e ju snart me! Får la se hur detta går... Dom jävla reptilerna e ju kvar.... Får kolla min mejl om de e nån som har hört av sig....

Idag ska vi ut till Lycke å hälsa på! Hoppas på gött väder idag med! =) Känns nästan som sommar, bara att man inte riiiiktigt vågar klä av sig för mycke... Även om man vill... Linnea har ju blivigt förkyld nu, eller om de e tänderna som jobbar sig, vet jag iof inte..
Hörde att de va en som fick magsjuka på ÖF efter att vi va där i Måndags, så hoppas vi slipper de! Fast de hade la brytigt ut nu då om vi nu hade vart smittade.... !

Funderar på att köpa cykel igen! KAnske....

Vilken check bild va?! hahaha....

Ne nu ska jag fixa lite här hemma innan vi ska åka!
Ha en bra dag! Over and out!


haha...

I natt drömde jag att jag skulle tatuera mig. De va magnus betner som skulle göra de! haha... Jag ville tatuera över den jag har på högerarmen, men de gick inte så fick ta de på den andra armen ist.

antagligen drömde jag om honom för han va med på nitti leaks (?) hette de så? aja... Gick på 5an iaf!
Så roligt program! Så de måste ses nästa vecka med!

Käkade precis en skål med corn flakes... E proppmätt! Blä...

Linnea vaknade strax innan 8 idag. Så skönt att hon sover så bra. Nästan så man inte vågar säga de när man pratar med andra mammor. Hon har ju gjort de ända sedan hon föddes. HAr aldrig ätit på natten, sovit hela tiden! Enda gångerna hon har vart jobbig å lägga, lr har sovit dåligt, e när hon har vart sjuk. Eller när hon fått tänder rättare sagt! Hon har, vad jag vet bara haft feber 1 gång. å den höll i sig i 2 dagar. Sen har hon ju vart snuvig till och från lite då å då... Men jag ska inte klaga... Har ju de perfekta barnet! (hahaha... Guuuud va mycke skitsnack de kommer nu!)

Men tycker inte alla föräldrar de om sina barn? =P

Ne nu ska jag dra mig! Har vettigare saker å göra än å sitta här!


Toppen dag!!!

Idag har de vart sånt jäkla gött väder alltså!!! Jag har tilloch med fått färg i ansiktet och armarna! Så e de fint väder i mon me, så blir de kortabyxor! (måste bara raka bena i så fall... hmm.... jobigt... får se hur jag gör!)

Idag gick vi ner till öf å lekte lite! Sen kom jessica å Theo dit, har inte sett dom på 100 år!
Sen efter de så gick vi till city gross å handla lite potatis å dit kom även hanna-panna! Så fick tjötat av mig med henne en stund! =) Linnea sov hela tiden.

Sen gick vi hem å då vakna linnea å fick mat å se´n va de bara å sätta sig i bilen å åka till kungälv å träffa Nathalie å Nellie!!! Var vid ankdammen å lekte massor! ( Va där jag fick färgen...) så de va roligt!

Sen kom jimmie oxå å då gick vi allihoppa å käkade på en uteservering! värsta fancy! Eller inte.. haha... men gött va de `! Tänker inte säga vilken resturang vi gick till...

Imon kommer Nathalie å nellie hit å busar! =)

ÅÅÅ vad jag längtar till onsdag... BARNBIDRAGET! DE e efterlängtat!
Sen får jimmie lön på torsdag! hihihi... Gött!

Ska iväg å köpa födelsedagspresent till Linnea innan lördag me! Ska bli så skoj!
1 år... Känns så konstigt... hehe...

Har planerat hur vi ska ha på balkongen när vi flyttar sen oxå! ÅÅÅÅ längtar! Kommer bli så fint!

Ne nu ska jag titta på 1 unge i minuten!


WOhoo!

Idag vaknade Linnea 20 i nio!!!! Helt OK! Blev så glad när jag såg klockan. Och pricket över i:et så va kantten uppe å gjorde välling! =)

Ally hade vart vaken en stund sa han när han kom upp strax där efter.

Idag kommer Nathalie å Nellie hit tror ja! Ska la försöka hjälpa netten med däcken idag med. inte jag men Jimmie... haha.... !

Ne nu ska jag fortsätta med mina muffins! Låna en form av mamma igår så får se om dom blir störra idag! =)

Herrå!

Lördagkväll!

Sitter å kollar på körslaget med alexander å jimmie just nu.
Ally ska sova hos oss i natt! =)

Vart ute hos mamma å grillat gött ikväll! Jag va kock! hehe... Så självklart bidde de gott! haha!!!

Netten å ally å jesper va me oxå! Riktigt roligt!

Vill inte skriva så mycke mer nu så jag skriver mer i mon....!
Ha en trevlig kväll!


Fredagkväll med Så ska det låta!

Linnea somnade PRECIS när "Så ska det låta" började å jag hade bänkat upp med chips å dipp å cola.
Nanne Grönwall va med, min favorit! plus lasse kronér som oxå e favvo!

Nanne körde "mitt lilla fejs och jag" som Robert Broberg har gjort å hon gjorde den så bra! hehe...
Hur lång e hon igentligen? 150? Nån som vet?!

Har typ ätit 3 chips... E helt kass i magen... Lika bra de kanske... haha.. Ska ju inte äta sån skit...

Imon kommer Netten hit å hämtar utemöbler! Skönt å bli av med de.
Fick ett mejl om att en som ville köpa Daisy (ena ormen) Men han tyckte jag va för dyr...
KOMMER ALDRIG BLI AV MED DEN SKITEN.....!!!! =(

Va gör alla ikväll då?!

Nu ska jag kolla på "Jiddra inte med Zhoan"


Maaaaat

Nu e de lunch/middag för Linnea. Har ju sovit sen kl 12 så vet inte om man ska kalla de lunch... Aja, hon äter nu iaf!
Korvstroganoff med ris. Mumma tycker hon iaf! hehe..

Sitter själv å äter i bara blöjan. Lika bra annars blir de kladd på kläder för haklapp vägrar hon ju ha!

Vad ska man äta till middag idag då? Jimmie e ju inte hemma å ja orkar inte laga nått... Eller rättare sagt, jag VILL inte laga nått... haha.. Får se om jag ångrar mig när jag blir hungrig... haha...

Hanna kommer hit iaf å passar Linnea medans jag kör jimmie ikväll,,, Skönt de! Tack för de hanna!
Jag ska nog passa på å köpa lite godis sen me som jag kan möla i mig..  Eller kanske... Maxi har ju extra pris på de nu! Kanske ska passa på? hehe...

Eller så kommer de bli en tidig kväll i säng? AA vi får se!

Nu sk jag hjälpa Linnea lite, se om hon får i sig nått... Sen blir de väll till att gå ut en sväng! =)


pack up your trubles

Ja eller hur de stavas... hehe...
Lyssnar på den låten nu på radion! Så göttans bra!!!!

Idag e de fredag ja! Jimmie ska ut med jobbet ikväll å jag agerar chafför som vanligt... VILL INTE! Han slutar 6 å då ska jag in å köra han till stan.... HATAR de... Blir mest arg på mig själv att jag inte säger nej. Får skylla mig själv helt enkelt! ;=(

Annars vet jag inte vad som händer idag!
Ska bli gött å va själv ikväll iaf.... Lägga Linnea vid 8, kolla på "Så ska det låta" å bara ha egen tid! haha... GULDVÄRT!

Fast snart kommer jag säkert inte tycka de när Linnea börjar dagmamman! hehe...
Blir nog bra! =P

imon kanske man ska grilla? en sista gång innan vi flyttar? tror de skulle bli fint väder imon?
jaja... vi får se!

Känner mig irriterad å trött idag... Ändå fick jag sóva till 8 å så.... Jimmie tog Linnea imorse. gav henne välling å tog på henne! Inte en dag för tidigt att han gjorde de! haha... Ne, men de låter som han aldrig gör de, för de händer att han gör de ibland! =)

Ska de regna idag lr?

Ne ush vilket tråkigt inlägg de blev... Bäst å sluta!

14 april!

Ja nu flyttar vi snart! Eller snart å snart.. Men de e ju närmare än igår! haha... !

Idag va vi hemma hos hanna å jag snodde till mig frukost. Glömde av helt att äta! Vet inte vad de va med mig imorse! Gick upp som vanligt klädde på mig fixa Linnea packa hennes väska osv osv... MEn när vi körde Jimmie till jobbet så kände jag att de kurrade till i magen. Jag kan ju inte va hungrig redan! tänkte jag. Men så kom jag på att jag faktiskt inte ätit nått än! hehe...

Så jag fick macka hos hanna! Sen fick vi även lunch, så gött! =) Tack så mycke hanna!

Fick träffa en sån söt valp!!!! Therese och Mia kom förbi med en, wilma. Vet inte hur gammal hon va, men pyttepytt liten! Vadå att man blir kär!!!! Jag vill me ha hund!!! Fast inte nu... Får vänta några år. Iaf tills man fått bra med jobb och har ett ställe å bo på med gräsmatta!

Får klump i magen igen när jag tänker på att de faktiskt inte e så långt kvar tills vi flyttar och INGEN har hört av sig om ormarna eller ödlorna... =/

Ne nu ska jag lägga ut annons på dom, innan Linnea vaknar!

Hörs senare!

Hittat en!

Fick hittat mig en bh idag! Får köpa mig en till när jag har mer pengar!

Fick 2 räkningar idag som inte dratts från mitt konto ibörjan av månaden... Skit kul så här mitt i månaden!
Trött jag blir... Varför ska dom hålla på å krångla med aoutogiro? Om man nu vill ha de kan man väll bestämma SJÄLV när man vill att skiten ska dras... Hade vart mycke bättre om alla räkningar man har dras på samma datum! Inte 1 den sista, 2 den första, 5 den 27 osv.... Om alla drogs den 25, om man nu velat de, så hade de vart klart. Alla va betalda! Kanon...! Eller har jag fel?

Nathalie å Nellie kom i morse å lekte en kortis innan vi åkte te backa plan. Nathalie hade med sig sin farligt goda rulltårta! Den e god, alltså!

Skulle ju äta lax i dag med! Kom hem å skulle skynda mig å börja med den innan vi hämtar jimmie... Men när ja kommer hem så hittar jag inte laxen! Hade ingen hemma... Va helt säker på att vi hade de hemma! trött jag blir! Så de blir till att handla de sen... Tur att hanna skulle handla så vi får lite sällskap! =)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ Vad jag hoppas nathalie får den lägenheten!!!!! Hade vart gör kul!!!!! =)

Ne nu ska jag börja göra oss klara här så vi kan handla!

Hörs kanske senare!


frukost

Har precis käkat frukost nu... Prickekorv e för jävla gött!



Linnea leker rövare i hallen bland skorna, men jag orkare inte göra nått åt de, nu. Tar de sen...

Har kört Jimmie till jobbet oxå så här ligger man inte på latsidan igentligen!

Mår så konstigt nu för tiden. Svettas som en gnu, för ingenting. Får ont i bröstet ibland, inte jätte mycke men tillräckligt för att man sa bli nervös för de!
Sjukt... E 25 år och mår som en... ja jag vet inte vad haha...
E deppig, till och från med... Vet inte varför riktigt. Mår allmänt baj... Vissa dagar! ska jag tillägga me!

Ne ush, nu om nått annat!
Ska in till backa plan med Nathalie å barnen idag och köpa mig en bh, hoppas jag!
Tråkiga pengar, men vägrar gå utan! haha

Nu har Linnea rivit ut tidningar på golvet me... Ser ut som fan här, men orkar inte göra nått åt de....
Ne nu ska jag dra mig! Göra oss klara för dagen!

tisdag e de ju!

Får för mig att de e Onsdag hela tiden idag, men de e ju faktiskt Tisdag! Så desperata kommer ju ikväll!

Börjar om ca 1 timma... Jimmie håller på å nattar Linnea å jag passar på att sitta vid datorn en stund... Sen ska ja även duscha å jag ska ta de luuuuuuuuuuuuuugnt.... Ingen stress, bara njuta!

Idag va vi hemma hos nathalie å nellie en stund å busade! E riktigt roligt å se när tjejerna blir glada när dom ser varandra! Dom lysser ännu upp! Å tur e väll de! hehe.....

Sen när vi kom hem fick Linnea middag, jag gjorde muffins och sen middag till mig å jimmie. Sen åkte vi å hämta han på jobbet, lite sena blev vi, men sånt som händer när man har småbarn!
Känns som jag bara stressar på eftermiddagen... Hoppas jimmie kan få sitt körkort någon gång så jag slipper tänka på de....

Imon ska de bli regn läste jag! =/ INTE bra... Fast iof ska vi in till stan å handla bh så då gör de inget om de e trökigt väder! Jag har sagt hur länge som helst att jag måste köpa en ny bh, å idag gick den sönder. Ena bygeln ploppa upp så de e bara å åka å handla en till! E dom inte FÖR dyra så köper jag 2. Har ingen annan en den som e trasig nu!

Ne nu ska jag hoppa i duschen! Hörs i mon!


Ny vecka!

ser ut som de e gött väder idag me! Får passa på å njuta, för i mon ska de bli regn tror jag att jag läste...

Linnea vaknade kvart över sju idag och va hungrig! Hon käkade typ inget igår kväll, hon va la helt slut efter att lekt med kusinerna å morbror! =)
Men vi skulle ju köra jimmie så de va la bra de! Så hon somnade i bilen på g hem och sover ännu... Har la sovit en timma lr nått nu!

Senare ska vi träffa hanna på maxi å veckohandla! Helt glömt av att de va ny vecka idag så de blir ju skoj å handla massa mat... =/ Linnea fyller år nästa vecka me! men vi får ha kalas efter vi flyttat tror ja... E ju påskafton å allt när hon fyller år så folk har la planerat annat ändå... !

Ska köpa present till henne snart me! =) hihihi... vet redan vad vi ska köpa!

vill flytta nu så man får de gjort! Orkar inte gå å packa å knö bland lådor... Vill få sålt ormarna oxå... KAN inte ha med dom. Vi orkar inte bära dom, sen har vi inte plats!
Ush, får ont i magen när jag tänker på de. Bara jag som tänker på de me! Jimmie bryr sig inte, känns de som!

Ne nu ska jag göra annat!


RÖJA!

Idag ska vi ta ett röj här hemma! Skrev ja kanske igår me, men men! hehe...

Så här ligger vi till nu: Linnea kryper runt efter att fått sin välling, Jimmie sitter vid datorn vid sin nya skärm, som han e jätte stolt över! Jag har ätit frukost, tjockis som man e kan man ju inte börja dagen med att inte äta!
hehe....

Ser ut å va fint väder idag me!!! WOHOOO!!!!

Linnea vaknade vid halv 9 idag oxå! Å jag kunde inte sova som vanligt... Fast idag va de Jimmies fel. Snarka som ett jäkla sågverk...

Min drömm inatt va ju HEEElt konstig...
Drömde jag va hos frisören (konstigt redan där! haha) Skulle på bal, så hon skulle fixa håret på mig, sätta upp de snyggt. Helt plötsligt va de 2 killar som va frisörer som skulle fixa den på mig.
Så ropade mamma på mig å ville visa mig nått så jag fick avbryta för att gå å titta. De va i komarken någonstans. Hanna å Therese kom dit med. Dom skulle me på balen å dom va redan klara. Hanna hade typ affrokrull i en boll bak på huvudet, med lös hår som va grå-färgad.... Skit fult. Vet att hon va jätte stolt å tyckte hon va sketsnygg... De tyckte inte jag, men jag sa inget! Therese kom jag inte ihåg hur hon såg ut, tittade la för mycke på hanna... hehe...
Men så fick jag bråttom för att komma tillbaka till frisören. Då hade jag helt plötsligt Linnea med mig å vi skulle åka bussen dit. Hon satt i sin vagn. Så kom bussen och jag gick till bakdörren för att gå in, men den öppnades inte. Så jag ställde Linnea där och gick fram å knacka på förardörren. Den öppnades och chaffören såg JÄTTE äcklig ut. Precis som han va frösen lr nått. Å han bara titta på mig å tittade rakt fram igen och jag vågade inte säga nått. då såga jag helt plötsligt att hela bussen va typ frostig å isig. Dörren stängdes och han började köra.

Jag tittade bak på linnea för att se så hon inte stod för nära, men då va de bara vagnen där. Linnea va borta! Men jag blev inte rädd, utan tänkte att detta e ju bara en dröm ändå så jag tog vagnen å gick.

Kom fram till nån inhängnad fotbollsplan med massa människor med down syndrom. Dom sprang fram och tillbaka där å lekte. Å helt plötsligt så va ja me där inne och blev jätte bra kompis med en tjej där som red på min rygg...

Ungefär så mycke kommer jag ihåg... Drömmar kan ju vara så jäkla konstiga va? Eller e de bara jag?

Ne om man ska ta å klä på sig för dagen?!
Ha en bra dag alla!


Tattooexpo

Idag e de lördag, å idag bar de av till tattooexpo i eriksbergshallen!

Men först skulle vi byta bromsar på bilen å medans en kille på toyota gjorde de, så gick vi bort till IKEA å fika en stund. Kollade även lite snabbt på sängar. Vi behöver verkligen en ny...

På em åkte vi till eriksbergshallen å titta på massa tatuerade killar å tjejor. Även en del gubbar me... hehe... Man blir ju sugen!!

Hade även ett burlesque-uppträdande. Va bara ett smakprov, för de skulle komma mer senare på kvällen men satans va fräckt de e! Hade me velat kunna de! Så vackert!

Senare fick vi se bästa stora tattueringen å hon jag höll på vann. Hon hade en sån tattuering som jag vill ha...

Linnea hittade även några kompisar å leka med. Hon e ju inte blyg direkt mot barn, men vissa vuxna kan hon va de mot. Vilket jag tycker e bra...

Sen åkte vi hem till Netten med familj å hälsade på i deras stuga! Dom stod å fixade där vi ska ha våran husvagn sedan (hahahaa... =P ) Vilket e bra, så slipper vi göra de sen! hihihi

Imon ska Linnea till sin morbror mfamilj. Vi ska ta ett röj här tänkte jag! Slänga skit, lägga ut annonser packa mm! Får la se hur långt vi hinner/orkar. För senare på kvällen ska vi ut till Lycke å grilla med mamma å kanske hanna å sten!

Linnea har gått en del idag med! jag tog av henne skorna när vi åkte från tattoo. sockarna va helt blöta! Men iof så va de väldigt svettigt där inne!

Linnea har sovit till halv 10 igår och idag till halv 9. Helt underbart! Mindre underbart e ju att jag inte kan sova så länge... haha... Men men, jag ska inte klaga! Får vi la se hur länge hon sover i mon me! Blev ju så dumt idag med sovtiderna!

Se om vi kan hälsa på Jessica å Molle någon dag me! E ju allt nyfiken hur ni har de nu! =)

Ne nu ska jag gå å lägga mig! Go natt!

Fredag!

Idag e de fredag igen! Denna vecka har gått fort igen! sjukt alltå... tiden bara flyger iväg...!

Idag ska Linnea till tandläkaren för första gången. Får la se hur de går! haha... Blir spännande!

Linnea ligger å sover ännu... =S Jag vaknade 10 i 8 å tänkte att de e la ingen idé å somna om. Hon vaknar ju snart. Men inget ännu. Ändå har jag på radion och käkat frukost precis....

Nästan så man vill gå in å titta till henne...
Hon låg å sov å gott! =) Puh...!

Hanna kommer hit å hälsar på lite idag efter jobbet!

Måste till apoteket å city gross sen efter att Linnea vart hos tandl. Hoppas de blir lika fint väder idag som igår! Än så länge ser de la så där ut... tyvärr... Men klockan e ju bara halv 9 så de kan ju ändras !

Längtar till Lördag... !!! Tatueringsmässan!

Ne nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer...

Storm?

Hörde att de ska bli storm idag?!

Vi har precis vart ute å lekt på gården. Linnea sprang runt å tyckte de va jätte kul! Sandlådan va oxå rolig! (kom på nu att vi glömde ta med spaden mm när vi gick in.... )

Vi slutade leka på utsidan när Linnea satte sig rakt i en vattenpöl..... Men de va kul så länge de vara!

Ne nu ska jag börja med middagen!

Mätt

Precis käkat lunch här nu å e proppmätt! uuuuuuh....

Imorse vaknade Linnea kl 8 (jätte skönt) men blev lite stressigt... Kl 9 skulle vi va i frölunda.
Så upp klä på mig, blanda välling, ge välling, packa badkläder (för de går ju inte å göra dagen innan) packa mat till Linnea, slänga ut katterna, byta blöja på henne, klä på, borsta tänderna osv osv....

Va la framme halv 10 tror ja? Tar ju en stund att åka in me...
Men vi fick allt badat en stund!

Så nu när jag kom hem står ju disken kvar å jag känner bara bluääää... Orkar inte!
Linnea ligger å sover i vagnen på utsidan. hon somnade i bilen när vi åkte hem. =:) 

Va fint väder de blev idag då! Blåser en del, men annars e de jätte skönt! 

Sökte massa jobb härromdagen med. Så håll tummarna för mig nu! =) Vill verkligen jobba nu... 

Ne men om man skulle ta disken ändå...? 

 

I helgen smäller de!!!

Som vi har längtat!!!



Ska bli så himla kul! Längtarrrrrr!!!! Vill tatuera mig snart me!
Spara spara spara... Om de nu hade gått...!

Onsdag

Ja idag e de onsdag igen... Vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Ska inte till ÖF iaf... Känner inte alls för de.

Känner iof inte för att städa heller, vilket behövs IGEN. Linnea sitter å äter äpple just nu så kanske skulle passat på när hon e i sin stol...

Tror vi har en tjuv här hemma. Hennes nappar bara försvinner HELA tiden! Satte mig å plocka ur hennes lekback igår å hittade 2 st där i och i morse så öppna hon ett skåp i köket och börja skrika å peka å då låg de en napp där inne me. Kanske e Linnea som gömmer dom?! haha.. Sketunge... =P

Ne nu ska jag plocka fram dammsugaren! Nått ska man la roa sig med!

hehehehehe........


Frukost

Sitter å äter frukost med Linnea just nu. Hon vräker i sig prickigkorv... haha...

Tror ja e på g å bli sjuk igen....... När ja vaknade i morse så hade jag ont i örat, å har de ännu... Men hoppas de går över under dagen...

E så irriterad... Å så kan jag inte ens skriva de här varför jag e de.. !!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
_____________________________________________________________________________________

Idag så vet jag inte vad som händer... Hanna kommer la en stund senare.

Känner mig helt nere... Jävla männsikor man tror man kan lita på men så blir de helt fel....

ne nu får jag sluta skriva, blir ju änna för deppigt...

Middagstajm!

Eller jag ska iaf fixa den nu! hehe...
Kött med klyftpotatis och beaneise, lr hur de stavas med cafe du paris-smör.

Nemen se där! Flådit de lät! haha... Smöret ska jag göra själv. Köpte ju sån krydda på de där partyt så ska blanda i de i smör så har vi de på köttet sen... Mmmmmm-tror jag... hehe...

Men va fint väder de blev idag då! Sprack ju upp jätte bra! Blev ju inte alls regn som jag såg igår att de skulle bli! Jätte bra ju! haha...

Ikväll blir de scrapbooking me! Sista gången, ja...

Ush e så jäkla svettig nu me... Svettas för ingenting. Få nog ta å duscha innan scrap. Fräching...

Nu har vi 10 grader i skuggan! Wihiii!!!
SKulle gått ut igentligen men hinner inte de nu... Hoppas de blir fint i mon me så ska vi gå å gunga! =)

Sitter å tittar på en av grannarna som e ute. Han krattar gräs och löv så fastnar de på krattan. Så ska han plocka av de lite lätt å släppa ner de i en korg han har allt i innan han går å slänger de. Bara de att han missar korgen med mer än 50 % av allt gräs han tar loss... hahaha!
Så lättroad e jag!

Ne nu får jag nog konsentrera mig på köttet så jag inte bänner alla bitar......................

Hörs senare!



stressmorra!

Vaknade 06.40 av att Linnea skrek till inne från sitt rum. tittade breve mig å ser att Jimmie ligger där.
-Ska inte du gå upp nu? frågade jag då. Och de skulle han! Han började kl 7!!!
Så de blev stress upp och jag fick köra han, för Linnea va ju ändå vaken!

Trött å seg å köer på vägen å bajs vad jag hatar stress på morran! Inte ens jag som skulle jobba, jag vet. Men ändå!

Ikväll blir de scrapbooking! Sista gången för denna termin! Sen får man la fortsätta hemma om man orkar/hinner.

Dom vi ska byta lägenhet med kom förbi igår kväll. Dom skulle ju köpa våran tvättmaskin så dom ville veta vad vi skulle ha för den. Då passade jag på å fråga om dom ville köpa frysen me å de ville dom! Så jäkla bra!!! Slipper man flytta på dom sakerna.

Så nu vankas de ULLARED! Jihoooo.............! vet inte när än men blir la lättast efter flytten, om jag kan hålla mig så länge... haha!

Helgen har vart super kul! Skrev kanske de igår?! Men skit samma... hehe... Den va rolig! Va hemma hos Nathalie å Nellie på kvällen så Linnea å Nellie fick leka lite till å vi titta på film. "The ugly truth" Jätte bra film!
Så de får de allt bli repris på tycker ja! Kanske blir så när ni flyttat?! =D

Kollade på en film igår kväll med Jimmie oxå. Burlesque. En film med Christina Aguilera och Cher. SÅÅÅ JÄKLA BRA! Tänker se den sen igen... Rekomenderar jag absolut!

Men nu luktar de baj här. E nog dags att byta blöja på Linnea!

Ha en bra dag så hörs vi senare!



Glad

Nu funkar telefonen som den ska! Å ja e nöjd... hehe... Köpte skal till den igår me.. =)

Va även på naturhistoriska museumet igår med Nathalie å Nellie. Så mycke djur, och klockan bara tickade iväg tyckte jag! Gladast va nog Nellie över att se alla djur! hehe...

Linnea går mer och mer nu och hon gick en del på museumet igår, tills hon blev trött... Då gick de inte... hehe...


Puss på er katter!
   

Tog massa fler bilder, men tar ju 100 år att ladda upp dom på bloggen... =/

Så detta får räcka!
Snart flyttar vi ju med... Längtar som ett as! =)

Just nu sitter vi å väntar på att Nellie och Nathalie ska komma. Linnea ränner runt i köksskåpen just nu. Har packat ner de mesta så de e inte mycke å slänga ut för henne men de som finns där åker allt ut... suck...

Trökväder idag me!

Jimmie kommer hem idag me! Vet inte vilken tid, men den som lever får se!

Ne nu ska jag sluta skriva!
Hörs senare!

Telefon-helvete!

Hatar när man får en ny telefon å inte fattar nått... Finns inget värre...
hoppas nathalie kan hjälpa mig i mon...

Idag har vi vart med goingarna nellie å nathalie. Kändes som vi promenerat runt halva jorden, men så långt va de faktiskt inte... Men när jag satte mig i bilen när vi skulle hämta jimmie kändes de som ögonen va svullna för jag va så trött... haha...

Va i den nya butiken "lillgammalt" å titta lite me! Verkar ju helt ok! Så dit ska jag igen å köpa grajor. Köpte inget idag. Får ta de en annan dag!

Imon blir de äventyr med NN. Hoppas Hoppas hoppas!!!! på fint väder bara... Iaf uppehåll!

Ne nu ska jag göra annat!
Hanna vet vad... =P

God natt!





Fredags-feeling!

Äntligen e de fredag! De enda som e lite jobbigt e vädret... De skulle ju va fint?! Kanske ordnar upp sig under dagen?

Ska snart köra jimmie här och sedan ska vi till öf å sen träffa Nathalie å Nellie.

Igentligen så e de la inte såååå kul för Linnea på fredagar längre. Känns som om hon e lite stor för de nu. Kanske e för att jag e rädd att hon ska "trampa" på alla små... hehe...
Men men... Kan va gött å komma dit å träffa lite andra barn ändå! Innan hon ska sova me så kan hon leka av sig lite iaf!

Ne nu ska jag klä på oss å sparka på jimmie så han går upp... =P






Just de ja... De e ju 1april!!! Bäst å passa sig idag!