20 dagar kvar

20 dagar kvar till Spanien idag. De känns så fjuttigt! Så jävla gött! Och på fredag är vi inne i samma månad som vi ska åka! Woohooo!!!! Är borta en vecka och sen när vi kommer hem är det dags att julpynta typ och köpa julklappar! 
Lutar till att åka till Ullared då. Juldagen är det 1 år sedan Linnea lämna nappen. Känns längre men ett år är väldigt långt ändå... 

Idag ska jag jobba extra i ett annat kök. Ska bli spännande! Se hur vikarier har de när dom kommer till ett okänt kök. :) 

Ha de gött!!!



Trött mamma

Så trött idag. Efter jobbet hämta jag L och åkte till city gross. Äter varsin korv med bröd och går in iaffären. "Jag måste kissa" men suck... Ställa vagnen ut i bilen för att hämta 5 enkronor för att sen växla till en femma. (Hatar att de kostar pengar att kissa där) Killen i kassan är snäll och jag får en polett som han hade istället för peng. Jäääääj!! 

Kissa, sen in iaffären igen för att storhandla. Gör de och går ut mot bilen. De spöregnar... Snabbt in med Linnea, snabbt in med varorna och bort med vagnen och in i bilen. Åker hem och ska bära upp allt man handlat... Går upp med en kasse i vardera hand och ställer innanför ytterdörren. Linnea sätter sig i hallen och tar av sig skorna så får hon en konstig min. "Va e de? Fråga jag. 
"Jag har kissat ner mig..." 

Jaha... Bara att lyfta in henne i duschen. Hon klär av sig medans jag torkar i hallen. Sätter på duschen för henne och springer ner och hämtar dom sista kassarna. När jag kommer upp så är hon färdig. 
Då säger hon: Kan du den här, mamma? Så börjar hon sjunga: Vad skulle jag vara utan mamma? Ingenting. Klapp klapp Ingenting. 

Mitt hjärta smalt och jag kände bara vad jag älskar den ongen! Då är det värt att vara trött och slita extra vissa dagar :)



Present

Åh vad jag hatar att köpa present till någon jag inte riktigt känner eller en person som har allt... Vad köper man? Suttit och googlat på rasten nu men kommer inte fram till något roligt. 

De e kul att köpa till någon som är lätt. Som samlar på nått osv... 

Jaja... Får diskutera med Jimmie å se vad han säger (fast jag redan vet vad svaret är: Ingen aning) 

Baka fingrar igår iaf :) 
Ser inte Goa ut! Haha

Dom smaka bättre än hur dom ser ut. :P

Varför sova när man är ledig?

05.30 kom Linnea in till mig i morse och ville se Barnkanalen. Ne vi får sova en liten stund till sa jag då. 
Jag tänker inte sova!!! sa hon då.... Försökte sova ändå men tillslut så ville hon ha vatten och jag höll på att kissa ner mig så upp på toa och sen hämta vatten till henne....

Kan iaf ligga kvar i sängen. De e gott de! :) 

Hungrig e jag nu med. Men får nog vänta en stund. Klockan är bara 6... 

Go morgon! 

Våra pumor vi gjorde igår :)

25 dagar kvar

De e sjukt hur fort det går!! 25 dagar kvar till vi alla ska åka till Spanien. Jag längtar!!! Ska bli så himla kul och framför allt SKÖNT!!! Frukostbuffé, bada i hav eller pool, bara va... Fast jag lär ju springa efter L hela tiden... Haha... 

Undra hur trötta vi kommer vara på varandra i familjen bara? Kommer vi ens fira jul ihop? Haha... Go inställning man har... :P Kommer bli bra detta tror jag! 

Idag e de ju marknad i Kungälv med! Hade jag glömt! Ska man gå eller inte? Lova Linnea att vi ska baka idag med. Tur jag slipper laga mat idag... Haha.. Idag blir det pizza hos oss! 

Ne nu har jag fördrivit tiden en liten stund iaf! Å snart är rasten slut och snart slutar jag och ska cykla hemåt! (Undra hur länge till man kan cykla till jobbet utan att halka?) 
See jooo!!!


Fredag min favvo dag

Äntligen fredag! Ska bara orka ta sig upp med... Haha... 

Idag ska vi baka jag och Linnea efter jobb och förskola! :) 

Ha en bra dag! Hörs senare!

Första julmusten dracks igår. Himla gott va de!

Vilken jävla dag!!!

Vilken jävla morgon jag haft. Åååååh...!!! Fast nu kan de bara bli bättre. Eller snart iaf. Inte riktigt ännu. Humöret har inte vänt än... De får vända först, sen kan de bara bli bättre.... 

Tur de e så nära helg. Annars hade jag inte klarat mig. På lördag ska vi till Vänersborg och städa ur Jimmies morfars hus... Sen på söndag ska vi vila... Sa jag vi? Jag mena jag! Haha... 
Eller så får vi se. Jimmie kanske är kvar i vbg? 



Here we go again!

I mon ska jag bannemej få fixat min skärm på Telefonen! Känns som den går mer och mer sönder... Inte bra. Den är ju väldigt bra att ha! Hehe... Men i mon så!! 

Lunchrast nu. Åt köttgryta från middagen igår. Himla go blev den! Fläskkött, svamp, gullök, vitlök och grädde. Ris till de och sallad! Mätt och belåten nu... Hehe... Idag vet jag inte vad det blir till middag. Tog fram kyckling igår så nått sånt blir de. Men vad? Fantasin e tråkig... Bättre förr när jag var duktig på att skriva matlista. Vad vi skulle äta dag för dag. Kanske skulle börja med de igen?? Ja så får de bli! (När man nu ska orka skriva den) 

Fick rensat och städat hemma i helgen. Fick även åkt till Ikea och köpt lite kastruller. Vi hade antingen jätte stora eller pyttesmå. Så jag köpte några lagom. Haha... Men va dyrt de e då! 
Linnea va med mig så hon fick nya tuschpennor och stämplar :) 

Ne nu ska jag göra annat! 
Ha de gott ni få som fortfarande tittar in på bloggen :) 

Lördag

Denna helgen har vi inte nått planerat...! Då himla skönt :) Ska försöka få ordning här hemma bara har jag tänkt... 
Städa upp och få tvättat mm... Kul va? Haha... 
Vårat gamla köksbord står kvar i köket med. Slänga de mm hade vart gött! 

Just nu har vi bara ätit frukost jag och Linnea. Jimmie sover ännu... Men som sagt vi har ju inget speciellt planerat så jag å Linnea kan nog lägga sig i sängen en stund till... :) 

Onsdag hela dagen

Jag hade ju hellre vart på Ullared idag än att vara på jobbet. Prata med mamma i morse och hon och 2 till hade sovit på hotellet där i natt och shoppa igår och va på väg in idag igen när jag ringde. Inte fel de! Men jag ska inte klaga! Dagen har flutit på väldigt bra här med idag. Och nu har jag rast och snart ska jag sluta. Hämta Linnea och hitta på något skoj. 

Igår va vi helt döda efter middagen alla 3... Eller nej, inte Linnea. Men jag å Jimmie va. Men vi tog på oss jacka och gick ut till en lekplats med L och lekte en stund. Och de va nog precis vad jag behövde! Blev pigg och mådde skitbra hela kvällen. Orkade vara vaken till 21.30! De har la inte hänt dom senaste veckorna! Tänk va lite luft kan göra. Plus att jag älskar hösten. Färgerna, kylan... Myspys!! På kvällarna kan man tända lamporna i fönstrerna och lite ljus. 

Vi har börjat äta tomtegröt på kvällarna nu med. Haha... Jag längtar till jul... Linnea älskar gröten och jag med. Jimmie vet jag inte men han äter väll allt och lite till... Haha... 

Längtar tills man ska börja julpynta och fixa hemma. DET är mysigt om nått. Ta fram granen, baka pepparkakshus. Baka pepparkakor. Pyssla. (Får pirr i magen när jag tänker på de) haha! 

Å lyssna julmusik... Får nog bli att lyssna på de idag till och med... :) 
God jul! Eller jag mena hej då!

Tagga för att det är FREDAG!!!

Hur go är den då? Fredag! 

Jag drömde i natt att jag gick i skolan och vi var på utflykt. Och han som var guiden va Jojje Jönsson. (Han från "Stefan och Krister") så det va en rolig dröm jag hade! Älskar sånna! 

Linnea sov bredvid mig hela natten i natt. Jimmie spela gta igår kväll så vi la oss i sängen för att hon skulle somna framför tvn. Vilket jag gjorde oxå... Haha... Linnea somna först medans jag låg och kolla på Kockarnas Kamp. Kolla i 15 min kanske? Innan jag somna... Haha... 
Så glömde ställa in pannkakorna i kylen jag stekte igår kväll. Hade inte släkt lamporna i köksfönstrena och hade inte kollat så katterna va inne. Tur jag går på toa på nätterna så jag kunde göra det då... Haha... Fast pannkakorna kom jag inte på för ens i morse efter klockan ringt. Och stackars Tequila kom in vid 4a i morse :) 
Diesel va redan inne för hon låg vid mina fötter. Myspys! 

När jag stekte pannkakor igår hjälpte Linnea mig. Hon hällde i smeten. Och så lyssnade vi på Black Ingvars -Här kommer Pippi Långstrump. Linnea älskade den! Hehe... 

Imon sticker vi till Danmark! Ifall ni missat de? Haha... Å va kul det ska bli! Och kul att umgås med Jessica. Blir inte så ofta nu för tiden när hon är en hard working women!  Hehe... Å nu får vi en hel helg tillsammans med våra familjer. Kul!! 

Måste handla sen efter jobbet med... BLÄÄÄ... Vill inte de... Men vi ska äta hamburgare så behöver en del till de... 

Å snart slutar jag med! Mohahahah!!! 
Trevlig helg på er nu! 

Snabbis hej

Då va man tillbaka i vardagen igen efter att ha vart ledig på tisdagen och vabat  på onsdagen. Skönt att de e fredag i mon. Veckan har gått snabbt! 

Och i helgen åker vi till Danmark. Ska bli så himla skönt!!! Hoppas helgen går långsamt så man riktigt hinner att njuta! 



Begravning

En helt jävla underbar dag har det vart idag. Begravningen va jätte fin. Visst man grät och alla andra med. Men sen när "kalaset" var så va det änna som en lättnad. Alla var glada och på nått skummt sätt så kändes det som Valther var med där. Va lite släktkalas med ca 40 st och det var riktigt trevligt. Så vill jag att min begravning ska vara. Alla ska ha trevligt. 
En lång dag men rolig, på ett sjukt sätt... 

Nu ska jag sova. Ska jobba i mon. Känns inte så... Hehe... 
Och på lördag åker vi till Danmark!!! Så himla skoj ska det bli!!! 
Go natt!



Kalas

Lite kalas blev de här hemma med oss tre bara :) Jimmie blev himla glad för presenterna. (Ett par vinterskor han önska sig och GTA5) 
Tårtan blev god med! Mättande och go. 


Skulle haft choklad"figurer" på, men dom blev inte så bra så jag sket i de... Hehe...

Linnea gillade chokladen runt om VÄLDIGT mycket... Haha 

Lycklig kille med gta V.... 

Nu hoppas jag på att L ska somna snart så jag kan lägga mig. Jimmie är och spelar innebandy. Oh! Nu börjar dessertmästarna! 
Ha de gott alla!

Seg man kan va :D

Ja, seg är jag idag men jag är glad för det ändå. Ska baka tårta idag! Så kul :) 
Jimmie fyller ju år idag så då får jag baka tårtan!! Hihi... (Bild kommer) 

Linnea hjälper mig tror jag. Hon gillar ju sånt hon med. Sen ska vi möla och äta hela kvällen... Haha... Inte riktigt... 

Presenterna har han inte fått än. Dom får han i eftermiddag... 
Jag börja sjunga Ja må du leva i morse, bara så där och trodde Linnea skulle ta ton hon med, men hon sa NEJ! Man ska sjunga när man äter tårta!!! Så vi sjunger i eftermiddag med då... Haha... 

Myskväll på Liseberg

Åkte ut till mamma idag och fick bytt däcken på bilen. JAG HAR BIL IGEN!!! Och den funkar! Behöver jag säga att jag är glad?? Äntligen köra Volvo och inte dum Saab... Hehe... 

Och jag va lika mycket med som Jimmie när vi bytte däcken vill jag bara tillägga... 

Sen på eftermiddagen så ville jag åka till Liseberg. Är ju sista helgen nu innan dom stänger (för att sen öppna för vintern) Så mamma hängde med dit och även Hanna kom senare. Jag vann 1a vinst på Bilar. Jag som aldrig vinner :) 

Dom hade tänt ett träd när vi kom vid entrén 

Visst får man julkänsla?? 
Längtar tills man går där till jul och myser! 
Linnea fick även åkt flumeride och andra roliga grejor. Så det var en nöjd tjej som somna i bilen på vägen hem.. 

I mon blir det kort för Linnea på dagis och sen loppis för mamma!!! Hihihihi...! Ska bli så skoj! Båda sakerna. 

(Sen tänkte jag att vi skulle åka till Lycke och ta med stolarna och bordet hem. Men det är vad jag har tänkt. Inget jag sagt till varken Jimmie eller mamma... Haha) planerat själv i huvudet.. Hehe...

Go natt! 

Godmorgon?

Vakna halv sex och tänkte gött. Jag kan sova mera hihi!!! Men det kan jag inte... Jag kan inte somna om. Hur störande är inte det då? Tänkte att jag pillar lite med telefonen så kanske jag blir trött snart igen... Så varför inte blogga lite? 

Åt ni någon bulle igår? Det gjorde jag och Linnea iaf. Linnea åt en och ville ha en till men den åt hon bara upp pärlsockret på... Hehe... 

Linnea har sin dans idag med. Va inte med förra veckan så får se vad hon missat. Inte för att jag tror det märks eftersom det är nya danser varje gång. Men sist vi va med så tyckte inte Linnea det var så skoj. Så är hon likadan idag så tror jag vi börjar på Friskis istället... Men vi får se! 

Vet inte vad jag ska skriva mera. Tror jag sätter på tvn istället och tittar mig trött...

Kanelbullensdag ännu

Inte fel att komma till jobbet och se de här på bänken :) 

En liten bulle från ena avdelningen som bakade igår. Perfekt start på en fredagsmorgon på jobbet! Hehe... 

I morgon ska jag äntligen få fixat min bil! Eller jag och jag... Det blir Jimmie som får greja... Men jag är med iaf! Eller jag vet om att han gör det iaf... 

Är däcken som ska bytas. Hade ju en spricka i ena fälgen fram så de läcker ut massa luft hela tiden... Men som tur e så har jag ju hela vinterdäck som man får sätta på nu! Så vi ska ut till Lycke och greja de (såg ni att jag skrev VI igen... Haha... De blir så automatiskt) 

Fast vi ska ju till Lycke allihopa men alla ska inte greja med bilen... 
Läste att de ska regna i mon med. Hoppas inte. Kan väll regna idag istället? Eller ikväll iaf... 


Fredag -Kanelbullens dag

Idag vakna jag innan klockan ringde. Typ 15 min innan och va så pissenödig. Ingen idé att gå upp på toa och sen lägga sig igen. Så I'm up! 

Tur det är fredag! 

De va Hela Sverige Bakar igår på tv. Ända sen de börja har jag inte sett ett helt avsnitt... Orkar inte vara vaken. Igår kväll när vi satt i soffan så somna jag och vakna. Somna vakna. Tillslut sa jag till Jimmie att jag måste gå och lägga mig... Jag som älskar de programmet... Jaja. Viktigare att sova, så klart :) 

Måste köpa lampa till min cykel med. Är på gränsen till kålsvart ute när jag cyklar till jobbet på morgonen. Och reflexer är bra att ha med... Hehe... 

Igår baka jag och Linnea bullar. Linnea har blivit riktigt duktig. Dom blev jätte fina! (Om man få skryta... Haha) 

Jag hjälpte henne att rulla ihop bulldegen, sen gjorde hon allt själv. 

Jag gjorde med kanelbullar men dom såg inte ut som vanliga. Mer kringelformade. Blev jätte goa.  Va ju tvungen att smaka hehe... 

Sen gjorde vi även negerbollar/chokladbollar. Dom ska vi ha ikväll som fredagsmys. 

Ne nu måste jag ta å klä på mig och borsta tänderna å så... Hörs under dagen! 

Ät mycket kanelbullar nu på kanelbullens dag!

Bullar bullar bullar

Ska man baka eller inte? De e ju himla kul att baka och Linnea tycker med de... Men sen vill man ju gärna äta dom med. Och de kanske är mindre bra? Hehe... 

Kanske ska testa å göra några annorlunda bullar? Inte just traditionella kanelbullar? Hitta några roliga på en sida med nutella i. Och några som såg lite roligare ut än en vanlig kanelis. Äh får se... Kanske gör bullängder? 

Tacos på jobbet idag. Fick till och med kramar av två barn när jag sa att det var tacos. Hihi... Då kan man ta åt sig äran att de e jag som lagat maten... Hihi..,! 

På måndag fyller Jimmie år. Har köpt en present till han men funderar på att köpa en till... Får se vad pengarna säger efter helgen... Haha... Ska ju på loppis på söndag. Hitta kläder till Linnea tänkte jag. Även om de e billigt där så är de ju ändå slantar som dras :) 
Ska bli kul. Hoppas jag hittar mycket. 

Linnea ska även ta kort på söndagen på dagis innan loppisen. Gött att få de gjort så kanske några julklappar blir klara sen :P 

Gick ner till city gross igår med Linnea och köpte en väska till som vi ska ha till Spanien. (Ja min dröm påverka mig... Haha) så nu har alla tre varsin :) bara 47 dagar kvar



Bästa natten på länge

Igår la jag mig vid 21 och somna strax efter de. Vakna första gången vid 4a tiden och behövde gå på toa. Sov alltså 7 timmar i streck!! Vet inte när de hände senast. Skönt va de iaf. Behövdes. La mig sen igen och gick upp när klockan ringde 5.30. Hade nog kunnat sova några timmar till. Men ska inte klaga :) 

Hade en sån jobbig dröm i natt med. Va nog därför jag vakna vid 4a. Drömde att vi skulle åka till Spanien och vi skulle åka med mamma och pappa i deras bil till Landvetter. Kl 11 skulle vi åka och mamma å pappa kom och sa nu åker vi! Då kommer jag på att jag har inte packar nått!!!! Panik! In i lägenheten och leta kläder. "Å vi som bara har 2 resväskor. Vi skulle ju köpt en till" tänker jag. Klockan blev 11.15 och jag är fortfarande inte klar. Och efter de vaknar jag.... Haha... Stress och panik. 

Vi ska åka på en tisdag så jag tänker för mig själv att jag kan börja packa på lördag söndag. Måndagen måste jag ju jobba å då kan jag ju packa lite på kvällen. -alltså när jag vakna vid 4-tiden tänker jag detta när jag kommer på att de va en dröm... ;D 
Men men... Blir nog bra detta ändå... Haha... 

Gladare

Ja nu är jag lite gladare. Känner att när klockan precis ringer och man sovit så där så kan man inte begära att man ska va glad... Haha... Tur att humöret kan ändras. 

Hämta Linnea idag och strax efter kommer mamma å hämtar henne. Hon ska sova hos mormor och morfar i natt. Visst har jag det bra? 😊 
Tror jag kommer sakna henne så fruktansvärt mycket ändå. Kanske ska åka med och sova över jag med? Haha... 

Vill få hem mitt bord och stolar jag målat men vågar inte köra Volvon eftersom de är en spricka i fälgen fram. Har hela vinterdäck och dom måste man la få sätta på nu? Isf har jag ju en hel bil... 

Ne nu blir de (som vanligt) snart mer jobb. 

Denna natten alltså

Denna natten har vart ett helvete.... Sov jätte gott fram till två sen hörde jag Jimmie och Linnea i soffan ute i vardagsrummet prata. Å självklart behövde jag gå upp på toa då när jag vaknade. Gick upp och båda ligger och sover i soffan. Trångt tänkte jag... Men men... 

När jag kom tillbaka från toan så ligger båda inne i sängen istället. (Vilket jag inte gillar. Trångt, varmt och jobbigt) men lägger mig ändå och försöker sova. GÅR INTE!! Arg och irriterad på att de inte går så lägger jag mig i soffan istället. Kan inte sova ändå. Sätter på tvn och tänker att Jaja, dags att gå upp nu då.... >:( 

Efter kanske 30 min kommer Linnea ut och sa att hon frös. Fick inget täcke av pappa. Så hon kryper ner hos mig. Jätte mysigt :) 
Hon somna efter en timma och jag dosa till efter de med... 
Så idag lär jag ju vara trött irriterad å grinig. Skoj...