Hej igen!

har så tråkigt,,, Kan inte gå å lägga mig, för jimmie ligger å snarkar. Kan inte kolla fb, för jag har fått den "nya" och jag fattar inte hur man ser de senaste statusuppdateringar och jag hatar de!!!!

Sökte runt på fejan för att se om jag kunde hitta nån hjälp och ser att de e fler som har samma problem som jag. Tydligen så har fb valt ut några för att testa å se hur de går och vad folk tycker! UTAn att förvana!!! Vad e detta?!?! (jag vet jag beter mig som om världen går under, men de e väldigt frustrerande!) Läser jag statusarna på startsidan så e de nån som uppdaterat för 10 min, nästa för 12 tim sedan och nästa 3 min osv....
Dumma fb, ändra tillbaka, eller gör så att man kan kolla i ordning, tack!

Måste verkligen gå å lägga mig... =/

Loggade in igen på mina sidor på a-kassan förut och de stod att jag skulle få pengar, men inte NÄR. Så jag vet inte om jag får dom i mon, eller den 26 eller 27?! Vi får se. Tänkte att jag skulle ringa dom i morgon ändå så jag får lite koll på grejorna!

(Har fortfarande inte hört från monica om sofforna... VIll ha dom!! ;) ) 

Ringde och redovisade mina jobbsök till arbetsförmedlingen förut med! Kom på kl 21.30 att jag skulle ringa dom (Dom stänger 22.00) Så jag fick prata med en trevlig gubbe som inte alls va sur å tvär som dom flesta brukar vara där! =) Så de gilla jag! Slapp redovisa för han oxå och säga alla jobb jag sökt. Berättade nästan bara om de vik:et jag har nu mm. 



Så ser sofforna ut. Snyggt å färga grått väll?! jaja... vi får se om vi ens får dom... Har velat ha ektorp sen jag bodde själv i min 2a...
Ne nu måste jag verkligen sova!!!
go natt på er!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback