imorgon smäller de!

ja, för att de e nyår... Raketer å så alltså... haha...

Ska va hemma med jimmie å Linnea å mysa och så ska vi äta smörgåstårta. Gjorde ordning den nu ikväll. Va å handla med hanna på maxi och de va nästan inget folk! SÅ skönt. Plus att jag fick pratat av mig... haha...

Blev lite (väldigt) irriterad på en på jobbet idag... HATAR när folk inte lyssnar på en när man förklarar. Man känner sig som en jäkla unge som dom skiter i... Jag e ju ändå 25 nu så jag känner mig inte så jäkla liten längre! haha-.. Ne men bajs på henne. Äckliga människa.... !

Sen blev jag arg på dagmamman idag med. Men de vill ja inte skriva varför här...

Och till sist så har mitt öga blivigt värre... Tror de e för att jag e trött nu med, men ändå... =(
Läste på fb att nån hade kräksjukan å då har jag hellre ögoninflamation isf!!!

Nyårsafton i mon då. Nytt år. 2012. Blir nog ett bra år hoppas jag! =)
Har ni nyårslöften än eller? Känns som man bryter alltid dom ändå... Man kanske ska vända på de. Eftersom man ändå gör tvärtemot sina löften så kanske man ska göra så här: Jag ska 2012 bara sitta på min röv, aldrig träna, bara äta godis och så onyttigt jag kan! Om inte annat så lär jag ju kunna hålla de? haha...

Ne bara sitta på min röv klarar jag inte. De e omöjligt om man har Linnea i närheten... Busigare unge får man leta efter! =)
Ush hatar å jobba helg å vara ifrån Linnea. Tur att detta e min sista helg iaf! På måndag blir de till de nya! Så roligt! Och spännande! =)

Så där, de blev en lite update iaf! =P Nu ska jag kolla på tv! Go natt alla så hörs vi i mon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback