Halloj!

Har precis sett klart på Boog & Elliot 3. Såg ju ettan å tvåan igår. Riktigt roliga filmer, inte dom bästa man sett, men helt OK!

Middagen blev la så där... (Förra inlägget) Va zuzzini i botten och tomatkross-blandning över med ost på. Men jag glömde steka zuzzinin så den blev lite hård. Inte så man inte kunde tugga den alltså, men den skulle ju blivit lite mjukare... Så de får man la göra om nån annan dag! =) Va gott ändå!

Alexander ville stanna en natt till så nu sitter han å jimmie å spelar xbox. De e antingen de eller "göteborgs-spelet".................... Inte alls tröttsamt... hehe.. Ne men de e kul att alexander vill vara här! Plus att jimmie får leka av sig med xboxspelandet! hehe...

vi har precis käkat jorgubbar med grädde. Fy fasiken va gött! Dom andra 2 äter även chips med coca cola, men jag har inte tatt nått...Även om jag e riiiktigt sugen på colan! Eller jorgubbar har jag ätiti! Men inte de andra...

Imon ska de regna säger dom. Hoppas inte de, jag hoppas dom har fel! För e de fint väder så vill jag åka till en 4H-gård! Aldrig vart på de å jag tror Linnea hade gillat de. (så kanske dom kan slita sig från tvn med... haha)

Men idag har de vart regnit å trökigt nästan hela dagen så då finns de ju nästan inget annat å göra. Men vid 3-4 tiden tittade solen fram å då gick vi ner till city gross å handla allihopa! Linnea gick så gott som hela vägen. Så redig! Ville inte sitta i vagnen. Tar ju lite längre tid när hon ska gå. De finns ju såååå mycke å titta på. Och mycke skräp man ska ta upp... Men men... Hon tycker de e skoj, och vi hade inte bråttom! =)

När vi kom hem och 10-20 min efter öppnade sig himlen! hehe... Röta!

Satte upp tavlor i vårat och Linneas rum idag! (intresseklubben antecknar!!) haha.. Men att så lite kan göra så mycke! Blev ju gör najs! Ska bara få upp nått på våran vägg vi byggt. Linneas sida e ju klar, bara våran kvar... Vi vet inte om vi ska måla eller tapsera... Va e lättast/bäst?

Nu ska jag göra annat! Hörs senare!


Kommentarer
hanna säger:

Måla är bäst å lättast

2011-07-23 | 21:52:20
Bloggadress: http://kjmb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback