Måndag, fast röddag

Jag döööööör! De e 21 grader ute NU! och kl visar halv 9 nu... Härligt! =D Men så jäkla varmt... e bastu i vårat sovrum. Plus att vi har en nattgäst å då vill man ju inte klä av sig allt för mycke heller... Men de ska bli åska och mulet hela dagen tror jag att jag hörde... Så inget fint väder idag, tyvärr... =/

Vet inte om jag skrev de i förra inlägget, men persson sov över här! =) Dom satt å spela xbox fram till 3? tror jag kl va. Å jag kunde ju inte somna heller... Eller jag somnade å vakande var tionde minut från kl 2 ungefär. Va hemma halv 2 från hanna.

Kollade på en film, som jag inte kommer ihåg va den hette... Men helt OK va den! Käkade massa godis å drack cola. Skit gott igår, men idag e de lite mer ångest! Funderar på att gå ut å gå. Men tror inte jag kan få upp jimmie nu.... Linnea e i sitt rum ännu, i sängen, fast vaken. Så om jag släpper ner henne kanske hon kan väcka dom?! haha.... Nu e hon nere... Mohahaha... får se om hon väcker dom... =P

Idag ska vi hem till mamma på kalas! Hon har ju fyllt år! =) Men de blir inte för ens vid 1-tiden tror jag. Kanske innan. Beror på hur trött Linnea blir. Å sover hon kan jag ju hjälpa mamma! Tror pappa e hemma idag med. Har inte sett han på jätte länge! Eller pratat med han... Så de blir kul å se han me!

Imorgon ska jag jobba...! Lite nervöst och overkligt! haha... Blir säkert bra. Bara de e roligt, så jag inte känner att de här vill jag inte göra...!

Ne nu ska jag och linnea äta frukost!

Kommentarer
hanna säger:

Klart de blir skoj!

2011-06-06 | 10:23:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback