Lörrrrrrrdag

Började väll så där. Vakna av att Linnea ropa MAMMA!!!! Och jag ryckte till och kolla vad kl va. 7.33 visa den! Panik! Jag har försovit mig!!!! Men efter mycke tänkande om att jag måste ringa jobbet och mm, kom jag på att de e ju lördag! Skönt de! :)

Fick satt ihop ett vardagsrum bord hemma idag med. Behövde ett nytt och mamma o pappa hade 3 "på lager" i källaren så vi låna ett. Jätte skillnad blev de! Va både högre och större så nu kan vi ha hur mycke grejer som helst där på! Haha! Så snyggt med! :) (ska man bara få ork att slänga de gamla nån dag med, för de lär ju bli jag som får göra de)

Hade kunnat somna nu. Men vill inte de. Ska väcka Linnea snart med för att gå på kalas. Vi e redan ute i Lycke, fast hos mamma. Tänkte att de va bättre att Linnea somna i bilen ut hit än att hon sov hemma och man fick väcka henne och sen sätta henne i bilen mm... (ska ju upp till stugan sen)

Gick till lekplatsen innan vi kom hit i Björkås. Va massa barn och föräldrar där. Linnea hitta sina 2 vanliga favvisar. Dom brukar vara där och leka. Dom är 4 och 5 år :) jätte söta! :)

Ne nu ska jag göra annat! Hörs sen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback