hej lördag

Känns helt fel. Känns som om de e söndag idag! Tur att de bara e lördag då så man "tjänar" en dag... =P
 
Igår hade jag bråttom hem från jobbet för att hinna gå på bröllop! Jessica och Molle blev äkta makar! Ett  lite hemligt bröllop så jag kunde inte skriva de här på bloggen att jag skulle dit. Fick vara vittne oxå! Stolt, så klart! hehe... Å lite tårar hann jag med oxå... haha... Lipsill som jag e! =)
Önskar er all lycka! Hoppas verkligen ni håller ihop resten av era liv!
 
Så va lite stressad kan man säga när jag skulle hem och byta om, sminka mig osv och sen hämta Linnea å klä på henne finkläder och hoppas på att hon inte va på jävul-humör! (Vilket hon inte var på! =) )
 
Idag har vi vart vid Torp Köpcentrum. Jessica-familjen följde med! Jimmie skulle vart i vbg idag men ville hellre dricka öl igår men han åker i mon ist. Så han va med idag. Hittade Sånna där cupcaks-skålar jag ska ha i köket sen när tapeten är köpt och uppsatt! Just de, ska kolla hur mycke tapet jag kommer behöva... Ska mäta väggen mm... =)
 
Har så ont i halsen... Kul å börja semestern med att vara sjuk... Eller sista veckan på jobbet med att vara sjuk... Vill jag ju inte heller... aja, vi får la se! Ska försöka hålla mig frisk iaf! haha...
 
Ska vara chafför i natt med. Netten å Anders ska på bröllop så jag ska hämta dom i natt nån gång! Känns som de va väldigt längesedan jag va chafför så får la se hur död jag e i mon morgon. =P
 
Ska ut och grilla hos mamma å pappa sen. Hoppas de inte regnar, för de e ju inget kul... Iof så e de ju pappa som grillar på utsidan... hihi..
 
Ne nu ska jag gå å dricka lite vatten blev änna törstig!

Ha de gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback