Bröllopet

Jag är helt tagen. Helt ärligt, hur mycket kärlek kan de finnas på en plats? Gabbie och Anton som gifte sig har alltid vart så fina mot varandra och igår var en perfekt dag för dom. De gjorde inte ens nått att de regna :)

Allt var perfekt... Maten, gästerna, talen! Talen va så fina! Svärföräldrar, syskon barndomskompisar alla höll tal. Och alla var bra tal! Jag e impad!
En tjej som var barndomskompis till Gabbie hade förberett ett tal där alla kompisarna "från förr" för henne sjöng en låt. Antons pappa prata så fint om hur de bästa som kom ut från Saab var Gabbie och anton ( dom träffades där, båda jobbade där) och Antons mamma prata om hur Mycke dom älska Gabbie, hur glada dom var att Anton träffat henne mm....


Längtar tills Hanna å sten ska gifta sig. (inte om dom ska gifta sig, utan NÄR) haha...

De va lekar för brudparet under kvällen. Och varje gång brudgummen gick ut från salen, skulle alla killar pussa bruden på kinden -och tvärtom när bruden gick ut. Va inte tråkigt nån sekund. Eller lite tråkigt va de när kökspersonalen skulle duka av när vi ätit mat och man fick gå ut. Men då ringde jag Hanna... :) hehe...

Sen va de tårta å grejer. Så jävla kuuuul!!! Vill gå på fler bröllop!!!
Så Hanna; fria till Johan nu så vi kan gå på bröllop!!! ;)

De här kommer jag leva gott på länge! Och tänk då brudparet!!
Hans systrar var värdar under kvällen. Och gjorde ett sånt kanon jobb! Dom höll i lekarna, förklarade vart nödutgångarna var ( haha) Och massa annat! :) brudparet kunde bara sitta och njuta och prata med folk.

Skulle kunna fortsätta skriva en hel del till och de kommer säkert mer i andra inlägg.

Ska åka och träna snart tänkte jag och sen hämta Linnea :) hoppas hon har vart snäll hos Kennie o Ellenor.

Skriver mer sen! :)


Kommentarer
Emelie säger:

Jag vill också gå på bröllop!!

2012-09-23 | 09:00:33
Bloggadress: http://emeliejosefsson.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback