Ariel och andra advent

Här sitter jag och Linnea och kollar på Ariel. Jimmie va chafför i natt så han ligger å sover. Linnea kom in till mig klockan 6... Suck... Men hon somna strax efter 19 igår och sovit hela natten så jag ska inte klaga. Får skylla mig själv som inte somnar tidigt. (För en gångs skull) 
Så vi kolla barnprogrammen en stund. Sen blev de frukost. Tände två ljus. Är ju andra advent idag! Myspys!!! Sen klädde vi granen och lyssna på julmusik samtidigt! (Har jag sagt de att Linnea älskar julen lika mycket som jag?!! Haha... Jag älskar att hon gör de!! Haha)  


När vi var klara med de såg vi att de snöa ute! Hoppas de får ligga kvar nu då. (Julkänslorna är på topp hos mig! Haha.... ) 

Idag får det nog bli lite pulkaåkning!! Och shopping. Om det går att köra i detta väder! :) 

Va på Liseberg igår förresten! Kolla lite på kaninernas teater. Linnea älskade den. Sen spela vi lite och knödde med alla miljarders människor som var där. SUCK va folk det var!! Aldrig vart på Liseberg när de vart så mycket folk. HELA Göteborg va där PLUS hela Skåne. Massa skåningar överallt. Jag körde nog på en 20 hälar i minuten med vagnen. Första 20 sa jag "Oj förlåt!" till. Men sen orkade jag inte... Folk gick ju framför vagnen och vissa stanna framför mig... Skyll er själva då! 
Får ta och åka dit en annan gång igen. När det är mindre folk där... :P och kanske utan Linnea? 
Önskelistan till tomten lämna vi (en sminkdocka) 

Sockervadd va inte lätt att äta när man inte vill bli kladdig! Haha... Va rolig hon såg ut.. 
Kul att du kom in med Hanna! :) 

Ne nu ska jag kolla på Ariel igen! :) 
Ha en go dag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback