21.45

21.45 kom Linnea in till mig igår och ville sova bredvid mig. Jag tänkte precis innan att jag skulle stänga av tvn snart å då flyger sovrumsdörren upp och Linnea kommer in... Jag va lat å tänkte att jag lägger över henne när hon somnat men jag somna jag med och har sovit väldigt bra med tanke på att hon sovit bredvid mig. Har ju vaknat några ggr men inget allvarligt. Förutom då bär jag drömde.
Konstig dröm... Har känts som jag vart på helspänn hela morgonen. Man har en känsla att nått hemskt kommer hända. Gillar inte... Men bara ta ett djupt andetag och tänka på annat! :)

Idag blev de rester från igår. Kycklingpannbiff (köpte kycklingfärs och gjorde själv) och ris och kall currysås. Yummi!! Proppmätt nu.

Tjockis som man är sitter man och funderar på om man ska köpa nått gott och äta ikväll ( även om jag e proppmätt nu) haha...
Måste träna ikväll med. Måste måste måste!!!
Kul kul kul!! Haha...

I mon blir de kalas med. Alexandra fyller 5år. Har inte köpt nått ännu... (tack för alla tips NOT) haha inte en enda kommentar. E de så svårt å köpa till en 5åring man knappt känner? JA! De e de... Men Jimmie hade fått ett sms från hennes mamma med saker hon gillar så vi ska la snart fått ordnat nått... Kanske kan åka förbi nån leksaksaffär idag? Ja vi får se vad jimmipimmi säger den lilla cashewnöten. hans kusin änna ju...

I morgon är de MELODIFESTIVALEN DEL 3. eller vad de heter... Ska bli skoj! Hem till Hanna å äta (vad annars gör man? ) tacos!!!!

Ne nu ska jag snart jobba igen!
Ha en bra fredag alla för nu e de bannemej snart helg! Wiiiii....

Ha de gött Haj!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback