Hej regn och sol

Regnar ena sekunden och andra e de strålande sol. Så har de vart hela dagen. Va å träna i morse och när jag skulle cykla hem spöregna de ute. Kul. Men de va bara att hoppa upp och cykla hem. (Jag skulle ju ändå bara hem...)

Vi åkte ut till mamma i Lycke idag. Käkade jordgubbar och glass (jag hade mjölk i) sen har vi vart kvar här hela dagen. Åker vi hem nu så lär ju L somna på 2 röda. Hon vakna 6.30 i morse. Men om en sisådär 45 min gör de inget om hon somnar. (Då e kl 19) då åker vi hem, har jag bestämt. E så trött och fryser... Ja de blåser kallt idag och jag har på mig 3/4 byxor... Hur tänkte jag där? Man tror eller man vill tro att de e sommar nu. Men icke!

Linnea e på mormors lekplats (en sandlåda som morfar har gjort.. Hihi) (hon kallar den de) Hör hur hon leker och har sig :)

Funderar på semestern fram och tillbaka. Vad ska man göra och vad ska man inte göra... Har vi råd? Vad kostar de? (Den eviga frågan)
Hatar att jag jobbar 75% bara... Vill jobba mer så jag tjänar mer. Och så önskar jag att jag hade en sambo som inte va så slösaktig... Haha...

Ne nu ska jag kolla annat!
Hej då


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback