Sol sol sol!!! och pms...

Vilket väder! Va ute förut innan rasten och slängde kartonger och njöt lite extra tills gubben från Magnusson&Frej kom och sa att de ska bli snö i helgen.

Va fan.... Tog glädjen ifrån mig på 2 sek... Fast han kan ha fel! Hoppas han har fel... Kan ju inte snöa nu?? Okej med frost och kyla för de försvinner ju på dagen sen... Det ska ju vara vår nu. Inget å få panik över! Ta dagen som den kommer och idag är det INTE snö så får passa på att njuta.

Ta en promenad med L sen om hon vill sova. Sen ikväll blir de träning! Jeeeehoooo!!!

Varför blir jag alltid så gottesugen efter lunchen? Går bra å ta ett tuggummi ist för nått annat gott som tur är.

På tal om gott, Jimmie va gottesugen i går kväll och cykla ner till city gris. Fråga om jag ville ha nått men jag hade precis käkat middag så jag va inte sugen! (väldigt sällan det händer) haha Han köpte en påse chips och en stor chokladkaka.... VARFÖR choklad??? Jag ÄLSKAR choklad!!!
Då tänkte jag: en eller 2 rutor gör ju inget. Så han satte sig i soffan bredvid mig och börja tugga å ha sig. Han tog några chokladrutor och fråga inte om jag ville ha. Men va fan!! Fråga mig då tänkte jag! Men icke!!!
Jävla idiot. Frågar inte ens om jag vill smaka! Ne då ska jag fan inte ha nått heller!!! Så då gick jag och borsta tänderna och la mig i sängen och kolla på annat på tvn.

Idag e jag himla glad att jag inte tog nått. Haha.... Tyckte han va dum som köpte choklad. Men han gillar ju de med. Kan ju inte förbjuda han. Hade de bara vart chips hade jag skitit i de. Inte lika noga.

PMS mutch?? ;)

Ne nu ska jag jobba vidare så jag kommer hem sen! Ska bara ta ett tuggummi först........


Kommentarer
jeanette säger:

Ett bättre val, Fina mycke bra

2013-03-07 | 12:38:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback